Gönderen Konu: Dünya Ligleri (Futbol)  (Okunma sayısı 428722 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
Ynt: Avrupa'dan Futbol
« Yanıtla #1050 : 18 Eylül 2008, 00:53:29 »
Yazık oldu yazık...

Buruk bir mağlubiyet oldu, birşey de yazmak istemiyorum daha fazla.

Off off..

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #1051 : 18 Eylül 2008, 20:04:33 »
Bu kadar kötü bir oyun.Sonuç:REZALET.Şunu anladım ki Aurelio bu takımın %50'siymiş.Edu,Deivid,Semih dönünce ne olacak bilmiyorum ama Josico,Maldonado,Selçuk,Deniz,Burak gibi oyuncularla olacak iş değil bu.Geçen seneden büyük başarı hayal.Aragones'te de var birşeyler.Kâzım'ı 77'de oyuna aldı.Çoğu kişiyi çileden çıkardı.Takımı tanıyan Zico keşke gitmeseydi.Aurelio ve Zico'suz bu takımda ne ruh ne de başka bir halt var.Anca rakip takımın seyircisini eğlendirir Fenerbahçe.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1052 : 18 Eylül 2008, 22:24:25 »
Bu kadar kötü bir oyun.Sonuç:REZALET.Şunu anladım ki Aurelio bu takımın %50'siymiş.Edu,Deivid,Semih dönünce ne olacak bilmiyorum ama Josico,Maldonado,Selçuk,Deniz,Burak gibi oyuncularla olacak iş değil bu.Geçen seneden büyük başarı hayal.Aragones'te de var birşeyler.Kâzım'ı 77'de oyuna aldı.Çoğu kişiyi çileden çıkardı.Takımı tanıyan Zico keşke gitmeseydi.Aurelio ve Zico'suz bu takımda ne ruh ne de başka bir halt var.Anca rakip takımın seyircisini eğlendirir Fenerbahçe.
tamam kötü, eleştirilere de tamam da, o kadar da değil. 2. yarıda yine iyiydi Fenerbahçe..

Guiza 88'de o bomboş kafayı atsaydı, güzel güzel dönecektik İstanbul'a ama olmadı işte olmadı...
Daha yorum yaparım da yapmak istemiyorum, moral falan kalmadı zaten..

Bu arada GS maçı da 2-2 bakalım ne olacak, paso kaçırıyolar enteresan harbi..

Çevrimdışı Alexi Utkan

• Magic Alexi
  • Starter
  • yenı olan her şey daha güzeldır
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1053 : 18 Eylül 2008, 22:32:24 »
Galatasaray 3 yaptı kayseriden de bı gol beklıyoz

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1054 : 18 Eylül 2008, 22:40:32 »
Dakika 90, 3-3 yaptı adamlar..

Kaleci de çaresiz, 90'a gitmiş top..

Çevrimdışı Alexi Utkan

• Magic Alexi
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1055 : 18 Eylül 2008, 22:41:12 »
Kayseıden beklenen gol geldı maç şuan 1-1 farketmezz artık galatasaray  turu geçti
« Son Düzenleme: 18 Eylül 2008, 22:45:10 Gönderen: wadeutkan »

Çevrimdışı Crunch

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1056 : 18 Eylül 2008, 22:43:59 »
İki takımımız için de hayırlısı olsun.
Chicago Bulls Forever

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #1057 : 18 Eylül 2008, 22:45:56 »
Maç 4-3 bitti. Hiçbir yorum yapamayacam. Ne söylersem dengesizlik olur, böyle değişik bir maç için  :|

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Alexi Utkan

• Magic Alexi
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1058 : 18 Eylül 2008, 22:46:50 »
Yazı ya yazık yılardır hem nu son dakıkalarda gol yemekten sıkıldım 90+2 psg 2 yaptı

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1059 : 18 Eylül 2008, 22:47:01 »
Şansa bak ya...

Vay anasını... Bu kadar da olmaz, yuh yani :-D Son atakta adamın topuğuna çarpıp, giriyor. Kaleci çaresiz.. :)

Çevrimdışı Alexi Utkan

• Magic Alexi
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1060 : 18 Eylül 2008, 22:48:15 »
Bana işveçre maçındakı ardanın golunu hatırlattı

Çevrimdışı nAoNnGaEmLe

• Kaf_Kef
  • All-Star
  • Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1061 : 18 Eylül 2008, 23:27:03 »
Gs 4. golü attı ve 4-3 kazandı. Beklenmedik bir skor, hele gs nin 3 gol yemesi ve yarım saat 10 kişi oynayan bir takımı, son anda şansa giren bir gol ile kazanması enteresan. İddaa da gs ye verdm rahat alır diye ama son anda kurtardılar:) tebrikler, alisamiyende turlar gs...

Bjk maçını izleyemedim ama daha farklı bitmesini bekliyordum o maçıda. sadece 1-0 garanti değil , özellikle bjk nin iyi süprizleri vardır deplasmanlarda, dikkatli olmak lazım...

Kayseri 88 de beraberliği yakaladı  ama 90 da yediler ve 2-1 kaybedip avantaj teptiler. Ama kayseri iyi takım ,Fransada süpriz yapabilirler...
Kézman maşallah boş geçmiyor...
İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #1062 : 19 Eylül 2008, 12:35:04 »
Porto'da topu alan kalemize geldi.Gerçekten Fenerbahçe'yi 2001-2002 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çektiğimiz seneden beri ilk defa bu kadar dengesiz gördüm.Defans adına hiç birşey yok.Her maçta gol yiyoruz hemen hemen...Hücum adınada birşey yok,bir-iki tane gol pozisyonuna girdik diye Fenerbahçe iyi demem ben.

Galatasaray,Beşiktaş ve Kayserispor'u tebrik ederim.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1063 : 30 Eylül 2008, 23:31:17 »
Yazık oldu yazık..

Ah girivercekti o Kazım'ın şutu.. Off off... :(

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #1064 : 01 Ekim 2008, 08:42:15 »
2 sene önce Aurelio vs Appiah'ın koruduğu bölgede şimdi Selçuk ve Maldonado oynuyor,takviye olarak da Josico alınıyor.Zam istediler diye Zico,Aurelio ve kaleci Serdar gönderiliyor.Ve müthiş bir ücretle Güiza,Emre ve Burak alınıyor. Ne yapıyor bu Aziz Yıldırım. Maldonado'yu çok mu aradın be adam!

Maça bakarsak fikstüre bakıp şükrediyorum. Yoksa bu tarihte Arsenal ile oynasaydık 8-0 rekorunu geliştirebilirdik ki zira Arsenal,Porto'ya 4 attı. Güiza çok çalışıyor,pres yapıyor,koşuyor ama 2-3 kişinin arasında top saklayamıyor arkadaşlarına boş adam açamıyor. Semih dönünce değişecektir ama şimdilik öyle. Emre ise hücum yapmayı düşünen tek Fenerbahçeli'ydi.Pek başarılı olamadı ama o da en azından sorumluluk aldı. Kâzım ise Gökhan'a yer açabilmek için süreli kanadını boşalttı ve pas alamadı. Ama aldığında da olumlu kullandı. Faul falan yaptırdı ki biz bu maçta Kiev'e anca duran toptan atabilirdik. Alex yine yürüdü. Carlos ve Gökhan kanadı olumlu kullanamadılar. Edu ve Lugano bireysel ve kademe hataları yaptılar. Volkan'A pek iş düşmedi ama o da topu ıskalayarak maçın hatasını ve belki de yiyeceğimz golün ilk adımını attı. Allah'tan gol olmadı.

Sonuç olarak Fenerbahçe bu sene ne ligde ne de Avrupa'da bir halt yapamayacağını gösterdi.

O kadar olumlu düşünmeyin. Yok şu kaçtı,yok bu kaçtı!

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #1065 : 01 Ekim 2008, 21:24:01 »
evet aurelio ve appiah varken şimdi kimler var josicoyla maldonado nun yerine aurelio yu koy daha çok top kapar appiahın zaten kalitesi belli iyileşti de carlos artık yanındakine pas atamıyo
ayrıca fenerin sağlık ekibini de tebrik etmek lazım kim sakatlansa önce 1 hafta sonra 1 hafta daha..

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #1066 : 02 Ekim 2008, 21:33:03 »
Geçmiş olsun, ne diyelim! Beşiktaş büyük bir hezimete uğradı. Şuan 4-0 yenik durumdalar ve son 7 dakika. Sonuç belli... Beşiktaş için bir yıl daha evlerinde geçecek.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Alexi Utkan

• Magic Alexi
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1067 : 02 Ekim 2008, 21:38:23 »
Beşiktaş 4-1 yaptı ne kadar kötu olsada kaçırdıklarını atsalar turu geçebilerdir

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #1068 : 03 Ekim 2008, 00:15:56 »
Beşiktaş için bir şey demiyeceğim çünkü Kharkiv çok temiz söke söke aldı maçı. Galatasaray ise kendisine rakip olmaması gereken rakibini,özellikle ilk maçta zorlansa da elemeyi başardı.Ama görünen o ki bu sene Avrupa'da başarı için hiç de heveslenmeyelim.

Çevrimdışı lebron41

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1069 : 03 Ekim 2008, 00:58:16 »
bjk geçmiş olsun diorum.bir fenerbahceli olarak fenerhabcenin de g grubunu geççeğini umut ediorum:D

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1070 : 21 Ekim 2008, 18:45:47 »
Hepimiz biliyoruz Fenerbahçe'nin şu anki durumunu, hepimiz farkındayız kötü futbolun vs..

Ama inanıyorum ya, bu maç çevirebilir herşeyi, bu maçla herşey değişebilir..

İnanırlarsa, düzgün oynarlarsa, daha doğrusu hissedebilirlerse neden olmasın...

Mesela Antu'da hazırlanmış olan şu Flash'ı izleyince insanın tüyleri diken diken oluyor, oradaki kareler, müzik, taraftarlar falan..

Hissedince niye olmasın... Son söz olarak Saldırın koçlarım!!! diyorum :)

<a href="http://antu.com/IntrolarDownload.aspx?intro=[aCqyUyl]fenerbahce_arsenal_antugiris.swf" target="_blank" class="new_win">http://antu.com/IntrolarDownload.aspx?intro=[aCqyUyl]fenerbahce_arsenal_antugiris.swf</a>

Çevrimdışı NikolaTesla

• Profesör
  • Editör
  • MVP
  • Zaman yaşamakla başlar, yaşamak zamanla biter.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1071 : 21 Ekim 2008, 19:10:54 »
Bir Galatasaraylı olarak, bu gece FB'nin kazanması gerçekten çok istiyorum ama Onur kadar ümitli değilim bundan. Özellikle bahsetmek istediğim bir nokta var. Daha doğrusu bir mevki: FB'nin sol kanadı. Carlos eski günlerini mumla aratıyor bize. FB sol kanadı kaç maçtır felçli bir halde. Ve Arsenal'in sağ açığında öyle bir adam oynuyor ki, anlatmak değil kesinlikle görmek lazım. O oyuncu Walcott. Eğer Carlos bu adamın hızı karşısında el pençe divan, son zamanlarda olduğu gibi durursa halimiz harap. O yüzden bu akşam en çok Carlos'un koşmasını, Carlos'un yerinin hakkını vererek oynamasını istiyorum.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #1072 : 21 Ekim 2008, 19:28:27 »
Belki bu gün değil ama 2.maçta tarihi bir fark olabilir.Fb gerçekten çok kötü ve arsenal buldu mu atar.Fb ligdeki oyunuyla çok zor edurardo varsa hele adebayoru sevmiyorum pek.Başarılar ama o ortasahayla çok zor.

Çevrimdışı Tweener

• Steal Man
  • Rookie
  • **
  • David Apolskis
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1073 : 21 Ekim 2008, 19:58:59 »
9-0 Bekliyorum bir BJK li olaraktan :-D

Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum
                 Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden
                 Başıma Gelecekleri De Biliyorum
     Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız
                     Yarın Bizim Çünkü !

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1074 : 21 Ekim 2008, 20:20:16 »
Bir Galatasaraylı olarak, bu gece FB'nin kazanması gerçekten çok istiyorum ama Onur kadar ümitli değilim bundan. Özellikle bahsetmek istediğim bir nokta var. Daha doğrusu bir mevki: FB'nin sol kanadı. Carlos eski günlerini mumla aratıyor bize. FB sol kanadı kaç maçtır felçli bir halde. Ve Arsenal'in sağ açığında öyle bir adam oynuyor ki, anlatmak değil kesinlikle görmek lazım. O oyuncu Walcott. Eğer Carlos bu adamın hızı karşısında el pençe divan, son zamanlarda olduğu gibi durursa halimiz harap. O yüzden bu akşam en çok Carlos'un koşmasını, Carlos'un yerinin hakkını vererek oynamasını istiyorum.
Doğru konuşuyorsun abi.. Ben de paylaşıyorum bu düşünceleri,aslında takımın görünüşüne göre ben de ümitsizim ama hissederlerse diyorum, bundan önceki maçları bırakıp, bu maçı isterlerse diyorum.. Bundan önce de ani çıkışları oldu bu takımın. Normal bir takım değil, Fenerbahçe bu sonuçta..

Belki bu gün değil ama 2.maçta tarihi bir fark olabilir.Fb gerçekten çok kötü ve arsenal buldu mu atar.Fb ligdeki oyunuyla çok zor edurardo varsa hele adebayoru sevmiyorum pek.Başarılar ama o ortasahayla çok zor.
Tarihi bir fark.. Hiç sanmıyorum, Fenerbahçe en kötü zamanlarında bile tarihi fark yememeyi başardı.. Yeniliriz belki ama fark olmaz..

9-0 Bekliyorum bir BJK li olaraktan :-D
Ben de Liverpol'a 7-0 yenilsem, 9-0'lık bir mağlubiyet beklerim diğer Türk takımlarından, 7-0'ı kapatması adına :) :)