Bir Galatasaraylı olarak, bu gece FB'nin kazanması gerçekten çok istiyorum ama Onur kadar ümitli değilim bundan. Özellikle bahsetmek istediğim bir nokta var. Daha doğrusu bir mevki: FB'nin sol kanadı. Carlos eski günlerini mumla aratıyor bize. FB sol kanadı kaç maçtır felçli bir halde. Ve Arsenal'in sağ açığında öyle bir adam oynuyor ki, anlatmak değil kesinlikle görmek lazım. O oyuncu Walcott. Eğer Carlos bu adamın hızı karşısında el pençe divan, son zamanlarda olduğu gibi durursa halimiz harap. O yüzden bu akşam en çok Carlos'un koşmasını, Carlos'un yerinin hakkını vererek oynamasını istiyorum.
Doğru konuşuyorsun abi.. Ben de paylaşıyorum bu düşünceleri,aslında takımın görünüşüne göre ben de ümitsizim ama hissederlerse diyorum, bundan önceki maçları bırakıp, bu maçı isterlerse diyorum.. Bundan önce de ani çıkışları oldu bu takımın. Normal bir takım değil, Fenerbahçe bu sonuçta..
Belki bu gün değil ama 2.maçta tarihi bir fark olabilir.Fb gerçekten çok kötü ve arsenal buldu mu atar.Fb ligdeki oyunuyla çok zor edurardo varsa hele adebayoru sevmiyorum pek.Başarılar ama o ortasahayla çok zor.
Tarihi bir fark.. Hiç sanmıyorum, Fenerbahçe en kötü zamanlarında bile tarihi fark yememeyi başardı.. Yeniliriz belki ama fark olmaz..
9-0 Bekliyorum bir BJK li olaraktan 
Ben de Liverpol'a 7-0 yenilsem, 9-0'lık bir mağlubiyet beklerim diğer Türk takımlarından, 7-0'ı kapatması adına

Fb Alex-Güiza-Semih oynarsa tek ön liberosunun selçuk veya maldonado karşısında walcott olacak sol bekinin carlos olduğunu düşünürsek ve karşı takım tipik bir ingiliz takımıysa dikkatli olmak lazım!!!!!
Bu arada 8 abi 7 az 7'yi arsenal de s.praga atmıştı galiba geçen sene.
Yesek de atarız bu maçta.. Semih, Guiza boş durmayacaktır!..
Maçtan sonra görürsün o zaman dostum

Sparta Prag mıymış Fenerbahçe..
9-0 Bekliyorum bir BJK li olaraktan 
Şunu söylemeyi bitirdiğimizde, çok şeyi aşmış olacağız zaten. Bunu yazan Bjkli arkadaş bilmiyor mu ki, FB'nin alacağı her puan, onun takımına gelecek sene ya da bir sonraki sene ligde şampiyon olamasa bile, şampiyonlar liginin kapısını açacak. Oraya giden takım, kendini mi temsil ediyor? Seni de temsil ediyor Bjk'lı. Fener bu akşam 9-0 yenilse, senin ismini bir daha anmayacaklar mı zannediyorsun? Geçen sene de BJK, diğer bir ingiliz takımından 8 yemişti demeyecekler mi? FB bu akşam 9 yese, senden daha mı iyi bahsedecekler? 9 tane yemek falan değil asıl bu düşünceler insanı mahvediyor. Fener bu akşam 9 yesin de sevin o zaman sen de.
Ciddi ciddi yazdığını düşünmüyorum ya, dalgasına veya ortamı yumuşatmak için yazmıştır herhalde..
Herkes farkında Fenerbahçe'nin tek umut olduğunun..
Güzel olacak güzel, inanıyorum ben ne olursa olsun inanıyorum..