Gönderen Konu: Dünya Ligleri (Futbol)  (Okunma sayısı 428725 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NikolaTesla

• Profesör
  • Editör
  • MVP
  • Zaman yaşamakla başlar, yaşamak zamanla biter.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Avrupa'dan Futbol
« Yanıtla #1075 : 21 Ekim 2008, 20:29:25 »
9-0 Bekliyorum bir BJK li olaraktan :-D

Şunu söylemeyi bitirdiğimizde, çok şeyi aşmış olacağız zaten. Bunu yazan Bjkli arkadaş bilmiyor mu ki, FB'nin alacağı her puan, onun takımına gelecek sene ya da bir sonraki sene ligde şampiyon olamasa bile, şampiyonlar liginin kapısını açacak. Oraya giden takım, kendini mi temsil ediyor? Seni de temsil ediyor Bjk'lı. Fener bu akşam 9-0 yenilse, senin ismini bir daha anmayacaklar mı zannediyorsun? Geçen sene de BJK, diğer bir ingiliz takımından 8 yemişti demeyecekler mi? FB bu akşam 9 yese, senden daha mı iyi bahsedecekler? 9 tane yemek falan değil asıl bu düşünceler insanı mahvediyor. Fener bu akşam 9 yesin de sevin o zaman sen de.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #1076 : 21 Ekim 2008, 20:30:20 »
Bir Galatasaraylı olarak, bu gece FB'nin kazanması gerçekten çok istiyorum ama Onur kadar ümitli değilim bundan. Özellikle bahsetmek istediğim bir nokta var. Daha doğrusu bir mevki: FB'nin sol kanadı. Carlos eski günlerini mumla aratıyor bize. FB sol kanadı kaç maçtır felçli bir halde. Ve Arsenal'in sağ açığında öyle bir adam oynuyor ki, anlatmak değil kesinlikle görmek lazım. O oyuncu Walcott. Eğer Carlos bu adamın hızı karşısında el pençe divan, son zamanlarda olduğu gibi durursa halimiz harap. O yüzden bu akşam en çok Carlos'un koşmasını, Carlos'un yerinin hakkını vererek oynamasını istiyorum.
Doğru konuşuyorsun abi.. Ben de paylaşıyorum bu düşünceleri,aslında takımın görünüşüne göre ben de ümitsizim ama hissederlerse diyorum, bundan önceki maçları bırakıp, bu maçı isterlerse diyorum.. Bundan önce de ani çıkışları oldu bu takımın. Normal bir takım değil, Fenerbahçe bu sonuçta..

Belki bu gün değil ama 2.maçta tarihi bir fark olabilir.Fb gerçekten çok kötü ve arsenal buldu mu atar.Fb ligdeki oyunuyla çok zor edurardo varsa hele adebayoru sevmiyorum pek.Başarılar ama o ortasahayla çok zor.
Tarihi bir fark.. Hiç sanmıyorum, Fenerbahçe en kötü zamanlarında bile tarihi fark yememeyi başardı.. Yeniliriz belki ama fark olmaz..

Ben de Liverpol'a 7-0 yenilsem, 9-0'lık bir mağlubiyet beklerim diğer Türk takımlarından, 7-0'ı kapatması adına :) :)
Fb Alex-Güiza-Semih oynarsa tek ön liberosunun selçuk veya maldonado karşısında walcott olacak sol bekinin carlos olduğunu düşünürsek ve karşı takım tipik bir ingiliz takımıysa dikkatli olmak lazım!!!!!
Bu arada 8 abi 7 az 7'yi arsenal de s.praga atmıştı galiba geçen sene.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #1077 : 21 Ekim 2008, 20:33:55 »
Bir Galatasaraylı olarak, bu gece FB'nin kazanması gerçekten çok istiyorum ama Onur kadar ümitli değilim bundan. Özellikle bahsetmek istediğim bir nokta var. Daha doğrusu bir mevki: FB'nin sol kanadı. Carlos eski günlerini mumla aratıyor bize. FB sol kanadı kaç maçtır felçli bir halde. Ve Arsenal'in sağ açığında öyle bir adam oynuyor ki, anlatmak değil kesinlikle görmek lazım. O oyuncu Walcott. Eğer Carlos bu adamın hızı karşısında el pençe divan, son zamanlarda olduğu gibi durursa halimiz harap. O yüzden bu akşam en çok Carlos'un koşmasını, Carlos'un yerinin hakkını vererek oynamasını istiyorum.
Doğru konuşuyorsun abi.. Ben de paylaşıyorum bu düşünceleri,aslında takımın görünüşüne göre ben de ümitsizim ama hissederlerse diyorum, bundan önceki maçları bırakıp, bu maçı isterlerse diyorum.. Bundan önce de ani çıkışları oldu bu takımın. Normal bir takım değil, Fenerbahçe bu sonuçta..

Belki bu gün değil ama 2.maçta tarihi bir fark olabilir.Fb gerçekten çok kötü ve arsenal buldu mu atar.Fb ligdeki oyunuyla çok zor edurardo varsa hele adebayoru sevmiyorum pek.Başarılar ama o ortasahayla çok zor.
Tarihi bir fark.. Hiç sanmıyorum, Fenerbahçe en kötü zamanlarında bile tarihi fark yememeyi başardı.. Yeniliriz belki ama fark olmaz..

Ben de Liverpol'a 7-0 yenilsem, 9-0'lık bir mağlubiyet beklerim diğer Türk takımlarından, 7-0'ı kapatması adına :) :)
Fb Alex-Güiza-Semih oynarsa tek ön liberosunun selçuk veya maldonado karşısında walcott olacak sol bekinin carlos olduğunu düşünürsek ve karşı takım tipik bir ingiliz takımıysa dikkatli olmak lazım!!!!!
Yesek de atarız bu maçta.. Semih, Guiza boş durmayacaktır!..

Maçtan sonra görürsün o zaman dostum ;) Sparta Prag mıymış Fenerbahçe..

Şunu söylemeyi bitirdiğimizde, çok şeyi aşmış olacağız zaten. Bunu yazan Bjkli arkadaş bilmiyor mu ki, FB'nin alacağı her puan, onun takımına gelecek sene ya da bir sonraki sene ligde şampiyon olamasa bile, şampiyonlar liginin kapısını açacak. Oraya giden takım, kendini mi temsil ediyor? Seni de temsil ediyor Bjk'lı. Fener bu akşam 9-0 yenilse, senin ismini bir daha anmayacaklar mı zannediyorsun? Geçen sene de BJK, diğer bir ingiliz takımından 8 yemişti demeyecekler mi? FB bu akşam 9 yese, senden daha mı iyi bahsedecekler? 9 tane yemek falan değil asıl bu düşünceler insanı mahvediyor. Fener bu akşam 9 yesin de sevin o zaman sen de.
Ciddi ciddi yazdığını düşünmüyorum ya, dalgasına veya ortamı yumuşatmak için yazmıştır herhalde..

Herkes farkında Fenerbahçe'nin tek umut olduğunun..

Güzel olacak güzel, inanıyorum ben ne olursa olsun inanıyorum..

Çevrimdışı Alexi Utkan

• Magic Alexi
  • Starter
  • yenı olan her şey daha güzeldır
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1078 : 21 Ekim 2008, 20:38:53 »
Fenerbahçeninın kadrosu:
Volkan Demirel
Gökhan Gönul
Lugano
Edu
Carlos
Maldonado
Selçuk
Ugur Boral
Semih(sag kanat)
Alex
Guıza

ilginç bir kadro

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #1079 : 21 Ekim 2008, 20:40:46 »
Ya ben de küçükken Gs'yi uefa finalinde tutmuştum anca o da abilerimin zoruyla:)Ama şöyle bir şey var Türkiye'de öyle şeyler oluyor ki rakiplerinden nefret ediyorsun ve avupada da desteklemiyorsun.Bunu yapabilmek için belli bir olgunluğa gelmek gerekiyor.Ben hala tam olarak destekleyemiyorum Fb'yi bu böyle.Milli duygularım falan eksik değil yoksa ç.cumhuriyeti hırvatistan maçında evi yıkmazdım:):)

Yesek de atarız bu maçta.. Semih, Guiza boş durmayacaktır!..

Maçtan sonra görürsün o zaman dostum ;) Sparta Prag mıymış Fenerbahçe..

Bu defans hattıyla işiniz çok zor arkası sağlam olmadıktan sonra da güiza semih birşey yapamaz.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1080 : 21 Ekim 2008, 20:44:25 »
Alıntı
Ya ben de küçükken Gs'yi uefa finalinde tutmuştum anca o da abilerimin zoruyla:)Ama şöyle bir şey var Türkiye'de öyle şeyler oluyor ki rakiplerinden nefret ediyorsun ve avupada da desteklemiyorsun.Bunu yapabilmek için belli bir olgunluğa gelmek gerekiyor.Ben hala tam olarak destekleyemiyorum Fb'yi bu böyle.Milli duygularım falan eksik değil yoksa ç.cumhuriyeti hırvatistan maçında evi yıkmazdım:):)

Neyse bunu itiraf edebilmek de güzel.. Canın sağolsun ne diyim. :)

Alıntı
Bu defans hattıyla işiniz çok zor arkası sağlam olmadıktan sonra da güiza semih birşey yapamaz.

Yapar diye düşünüyorum.. Guiza bayadır sağlam performans gösteriyor, bugün son vuruşlarda da kalitesini gösterecektir. Semih'i anlatmaya gerek yok zaten.. Rüştü olmasa finaldeydik Türkiye maçında, hatırlarsınız...

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #1081 : 21 Ekim 2008, 20:47:18 »
Alıntı

Alıntı

Yapar diye düşünüyorum.. Guiza bayadır sağlam performans gösteriyor, bugün son vuruşlarda da kalitesini gösterecektir. Semih'i anlatmaya gerek yok zaten.. Rüştü olmasa finaldeydik Türkiye maçında, hatırlarsınız...

Artık baya destekliyorum ya:)
Ya bu aragones illa belli bir sistem oynatacak ya bu ne semih sağ kanat mı oynayacak başka bir sistem düzenle tırsıyosan çift forvet+alex o zaman alex ten ya da forvetlerin birinden vazgeç ya yok artık.

NOT:Parça parça alıntı için uğraşıyor musunuz yoksa bir şekilde oluyor mu?

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1082 : 21 Ekim 2008, 20:51:14 »
Alıntı

Alıntı

Ya bu aragones illa belli bir sistem oynatacak ya bu ne semih sağ kanat mı oynayacak başka bir sistem düzenle tırsıyosan çift forvet+alex o zaman alex ten ya da forvetlerin birinden vazgeç ya yok artık.

Hiç ezik Fenerbahçe göresim yok sahada, saldırsınlar istiyorum ben. :-D :-D Yok Arsenal'dan korkmalar falan yakıştıramıyorum ben takımıma..

NOTUNA CEVAP :)  : Sen biraz karışık kullanmışssın, ben de o kısmı seçip Cevap kısmına kopyalıyorum. Ve tekrar seçip üstteki butonuna basarak yapıyorum..

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #1083 : 21 Ekim 2008, 20:56:08 »
Alıntı

Alıntı

Hiç ezik Fenerbahçe göresim yok sahada, saldırsınlar istiyorum ben. :-D :-D Yok Arsenal'dan korkmalar falan yakıştıramıyorum ben takımıma..

NOTUNA CEVAP :)  : Sen biraz karışık kullanmışssın, ben de o kısmı seçip Cevap kısmına kopyalıyorum. Ve tekrar seçip üstteki butonuna basarak yapıyorum..
Abi o zaman da 3 atsan bile 5 yersin ki o 3 de şüpheli geçen sene fener çeyrek finale savunmasıyla çıktı kendi sahasında 15 maçtır yenilmiyo bir maçta 3 den fazla atmamış yani savunmasıyla alıyordu ama bugün rakip de kötü olursa bir beraberlik gelebilir.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1084 : 21 Ekim 2008, 20:59:02 »
Benim içimden geçen öyle, mantıklı olan değil zaten :-D :-D

Evet 15 maçtır yenilmiyoruz, yine yenilmeyeceğiz inşallah.. Yenilceksek de genelde olduğu Sapur supur bir golden olmaz umarım, yenilceksek de hakkıyla atsınlar, yensinler.

O kendi kalemize attığımız goller, top kayıplardan gelen veya Volkan'ın yediği saçma goller olunca nasıl sinirlendiğimi anlatamam.. Çünkü alışkanlık oldu, artık deli ediyor insanı..!

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #1085 : 21 Ekim 2008, 21:02:02 »
Benim içimden geçen öyle, mantıklı olan değil zaten :-D :-D

Evet 15 maçtır yenilmiyoruz, yine yenilmeyeceğiz inşallah.. Yenilceksek de genelde olduğu Sapur supur bir golden olmaz umarım, yenilceksek de hakkıyla atsınlar, yensinler.

O kendi kalemize attığımız goller, top kayıplardan gelen veya Volkan'ın yediği saçma goller olunca nasıl sinirlendiğimi anlatamam.. Çünkü alışkanlık oldu, artık deli ediyor insanı..!
Hakem de İNŞALLAH adam gibi yönetir yani çıldırtmaz insanı.
Ya foruma ne olmuş öyle ya yarısı gitmiş düzenleme falan mı var?

Çevrimdışı NikolaTesla

• Profesör
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1086 : 21 Ekim 2008, 21:03:04 »
Bate Borisov karşısında 1-0 yenik durumda olan Zenit'in beraberlik golünü 82. dakikada Fatih Tekke attı. Terim'e sevgilerle...

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #1087 : 21 Ekim 2008, 21:06:17 »
Bate Borisov karşısında 1-0 yenik durumda olan Zenit'in beraberlik golünü 82. dakikada Fatih Tekke attı. Terim'e sevgilerle...
Artık görmeli Nihat ile Semih de iyileşecek ama Tekke ve Nihat korkunç bir ikili olurlar.
Uyduda şifreye girenlerin var ya..Azeri kanalı da bozulunca kaldık offffff
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2008, 21:43:20 Gönderen: arbalest »

Çevrimdışı Tweener

• Steal Man
  • Rookie
  • **
  • David Apolskis
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1088 : 21 Ekim 2008, 22:26:47 »
İlk yarı 3-1 beyler geçmiş olsun hepimize.

Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum
                 Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden
                 Başıma Gelecekleri De Biliyorum
     Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız
                     Yarın Bizim Çünkü !

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #1089 : 21 Ekim 2008, 22:27:48 »
Ya izleyemiyorum ama ben demiştim yani 2.maç daha fena olacak böyle giderse çok zor ama bari burdan 1 puanla ayrılsak.

Çevrimdışı Alexi Utkan

• Magic Alexi
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1090 : 21 Ekim 2008, 22:27:59 »
Hıç de belli olmaz bız hucumdaki oyunumuzu devam ettirirsek bu maçı çeviririz

Çevrimdışı NikolaTesla

• Profesör
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1091 : 21 Ekim 2008, 22:30:34 »
Maçı izlemeyen biri şu skoru görse Arsenal paramparça etmiş der ama hiç de öyle değil, ikinci yarıda yakalanacak pozisyonlar ilk yarıdaki gibi harcanmazsa bu maç döner, çünkü ilk yarının son 15 dakikasından beri Fener ayağa pas yapmaya yani topa Arsenal'den fazla sahip olmaya başladı.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1092 : 21 Ekim 2008, 22:31:21 »
Kimse Arsenal ezdi geçti muhabbeti yapmasın ilk yarı için Allah aşkına. Arsenal = Fenerbahçe'ydi. Fener de pozisyon buldu, Arsenal de. Biz atamadık o ayrı..

İşte yine oldu, yine oldu!!! Kahretsin yani..

Ah be Guiza atıvercekti o pozisyonları.. Off off!!!

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1093 : 21 Ekim 2008, 22:32:15 »
Maçı izlemeyen biri şu skoru görse Arsenal paramparça etmiş der ama hiç de öyle değil, ikinci yarıda yakalanacak pozisyonlar ilk yarıdaki gibi harcanmazsa bu maç döner, çünkü ilk yarının son 15 dakikasından beri Fener ayağa pas yapmaya yani topa Arsenal'den fazla sahip olmaya başladı.
Evet abi aynen öyle, maçı izleyenler görüyor zaten..
Ben mesajı gönderirken, uyarı geldi zaten :) :)

Hadi bakalım 2. yarı umarım döneriz..

Çevrimdışı sir_LeBron_23

• Rookie
  • **
  • sir_LeBron_23>>uMut
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1094 : 21 Ekim 2008, 22:33:45 »
ah güiza 3-2 girebilseydik ikinci yariya çok umutlu olurdum ama şu an kötüyüm biraz..güiza atacakti onu ne güzel olurdu takim kendine inanirdi..şu an yapmalari gereken o muhteşem taraftarla tek yürek olmalari ve bu maçta kendilerni gösterecek bir şeyler yapmalari..çünkü ilk yarinin son 10 dakikasi bunun olabileceğini gösterdiler..BELIEVE..BELIEVE..BELIEVE..hadi 12 numara hadi çocuklar inanin..

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #1095 : 21 Ekim 2008, 22:34:15 »
İNŞALLAH bir hezimet daha yaşamayı hiçbirimiz istemeyiz ancak bu maçtan alınacak 1 puan bile bu saatten sonra mükemmel üstü bir şey.Çünkü 3-2 olsa bile kolay kolay bırakmaz arsenal.

Çevrimdışı Alexi Utkan

• Magic Alexi
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1096 : 21 Ekim 2008, 22:35:21 »
Valla arsenalda bu sol kanat oldukça her şey olur

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1097 : 21 Ekim 2008, 22:36:05 »
İNŞALLAH bir hezimet daha yaşamayı hiçbirimiz istemeyiz ancak bu maçtan alınacak 1 puan bile bu saatten sonra mükemmel üstü bir şey.Çünkü 3-2 olsa bile kolay kolay bırakmaz arsenal.
Kolay kolay bırakmasınlar, parçalaya parçalaya alırız..

ah güiza 3-2 girebilseydik ikinci yariya çok umutlu olurdum ama şu an kötüyüm biraz..güiza atacakti onu ne güzel olurdu takim kendine inanirdi..şu an yapmalari gereken o muhteşem taraftarla tek yürek olmalari ve bu maçta kendilerni gösterecek bir şeyler yapmalari..çünkü ilk yarinin son 10 dakikasi bunun olabileceğini gösterdiler..BELIEVE..BELIEVE..BELIEVE..hadi 12 numara hadi çocuklar inanin..
İşte bu.. Olacak olacak.. Hadi bakalım, ben hala umutluyum :)

Çevrimdışı NikolaTesla

• Profesör
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1098 : 21 Ekim 2008, 22:37:25 »
Alex gerçekten çok önemli. Adam ilk yarım saat ruh gibiydi. Ancak sonra öyle mükemmel iki pas attı ki Guiza'ya. Guiza değerlendiremedi o ayrı. Alex'in neden 90 dakika oyunda kalması gerektiğinin en güzel örneği bana göre bu. Ne zaman ortaya çıkıp, gollük paslar atacağı ya da goller atacağı hiç belli olmuyor.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #1099 : 21 Ekim 2008, 22:38:43 »
Bize maç izlemeyi yasaklayanlara yazıklar olsun herşey para ya yeter offfffffff.Azeri kanalı da bozulacak vakti buldu.