Gönderen Konu: Ergin Ataman Geldi  (Okunma sayısı 7054 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Ergin Ataman Geldi
« : 12 Haziran 2007, 08:09:55 »
13 Haziran Çarşamba günü Ergin Ataman ile imzalıyormuşuz hayırlı,uğurlu olsun.Evet Ergin Ataman coach olarak Beşiktaş'ın başında görevini sürdürecek.Bu sene onun gelişi ile neler değişebilir bunları konuşalım.

http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?m=1&hid=31539

Çevrimdışı AdM

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ergin Ataman Geldi
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2007, 13:41:05 »
İnşallah lig şampiyonu oluruz . Efes ile Ülker! in kadroları daha güçlü ama kadromuza yeni oyuncular eklencek .
Ergin Ataman işini bilir ve en az lig finaline taşır BjK'yi .

Haber için teşekkürler .

Çevrimdışı FernandoTorres

• One Tree Hill Fan
  • Starter
  • Nadal..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2007, 20:09:34 »
Ergin Ataman işini bilir tamam ama yönetimin basketbola ayırdığı bütçede burada çok önemli. Önceki sezon ki gibi bir bütçeyle alınabilecek en iyi oyuncular yine Reese ayarında olacağından dolayı, yönetim 2 sene önceki gibi bir bütçe olduğunda gerek Türkiye de; gerekse Avrupa'da ses getirecek bir takım olur.

Çevrimdışı lakers1234

• 4Eva Laker
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2007, 20:16:16 »
Ergin Ataman yönetimden sözü aldı..Transfere bütçe ayırılacak !!

Zaten Ergin Ataman sözleşmeyi imzalamadan önce bir şart koştu,bu şart ise Transfer bütçesinin arttırılması idi..Yönetimde kabul etti yani Bjk yeni sezona kaliteli bir koç ve kaliteli transferlerle girecek..

Bu arada Efes Pilsen'in de yer aldığı Anadolu Grubu'nun bir firması ile Beşiktaş Basketbol Şubesi arasında bir sponsorluk anlaşması imzalanacak..Beşiktaş bu sponsorluktan 200 bin dolar kazanacak..

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2007, 20:59:49 »
 Ergin Hoca'nın sözleşme öncesi yönetimle para konusunu konuşması bizim adımıza sevindirici,hiç yokkan başarı için bir şeyler deneyeceğiz,bu seneki gibi elimiz kolumuz bağlı olmayacak.Bu sene neydi öyle ya,hiç bir şey yapmadan izledik durduk maçları...
 Taktiksel anlamda da çok önemli biri,takıma çok şey katacaktır,işe koçla başladık,sonra sponsor bulduk sıra geldi transferlere...
 Türk'lerde iyi oyuncular almamız şart,yurtdışında oynayan isimlerden Hüseyin-Kaya gibi isimlerden birini alabilirsek iyi iş çıkarmış oluruz,Kaya'nın Türkiye'ye dönem olasılığı varmış,dönerse kapmak şart onu,yabancılarda da geçen seneki gibi fiyasko yaşamamak lazım...

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 15 Haziran 2007, 00:21:29 »
 Öncelikle Ergin Ataman ismini takım bünyesine katılması geçen senenin bir tokat gibi çarpmasının sonucu olarak düşünüyorum finallere oynayan bir takımken geçen sene düştüğümüz hallere bakın.Neyse ancak şu noktayı merak ediyorum doğrusu 1+1 olmak üzere iki yıllık sözleşme imzalandı bu takım opsiyonu yoksa koçun kendi bireysel opsiyonumu takım opsiyonu ise bu çok iyi bir hamle ama eğer koçun opsiyonu ise gelecek sezon işler yolunda gitmez ise en azından parasal sorun(-ki sorun olacaksa en büyük ihtimal parasal sorun olur)ertesi sezon yine koç ara dur artık...
 Neyse;Ergin Ataman çok çok büyük bir hamle yani bir Ercument Sunter vardır,bie Murat Didin,bir Aydın Örs,bir Oktay Mahmuti birde Ergin Ataman bunlar türk basketbolunun en büyük koçları bunlardan birini kadromuza dahil ettiysek ne mutlu bize.Bide bu bütçe sözü var.Bence de sizlerin belirttiği gibi Ergin Hoca mutlaka bütçe sözü almıştır yoksa onun gibi bir koçu buaralara kolay getiremezdik.Ergin hocanın şöyle bir artı sağlar takım için sırf onun ismi bazı ouncuları bu takıma getirmeye yetecektir bana göre buda çok büyük bir etken olacak oyuncu transferinde bakalım off-season'da takımdan ne gibi ataklar görecez :D

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2007, 23:21:35 »
 Ergin ataman geldi ama federasyonla sürtüşmeye başladı zaten ülker zamanlarından turgay demirel
ile arası iyi değildi mhk ve federasyon hakkında baya sert açıklamalar yapmıştı ama en son federasyon
toplantısında yaşananlar atışmaların bitmedini gösterdi bakalım bu sezon neler olcak

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 09 Ağustos 2007, 12:10:13 »
Ergin Ataman'ın BJK Dergisine yaptığı açıklamalar;

Beşiktaş ColaTurka'nın yeni coachu Ergin Ataman, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin ağustos sayısında yer alan röportajında, Beşiktaş camiasına iddialı mesajlar verdi.

Son yıllarda ''Üç Büyükler'' içinde basketbolda büyük bir kıvılcım ortaya çıktığını, özellikle Ülker'in sponsorluğuyla basketbolda ciddi hamleler yapılmaya başlandığını ifade eden Ataman, ''Bu da Türkiye'deki basketbol sevgisini yeniden hareketlendirdi ve ciddi bir rekabet ortamı oluştu'' dedi.

Beşiktaş yönetimini, siyah-beyazlı ekibi yeniden eski günlerine döndürmek, Türkiye ve Avrupa'da iddialı bir takım haline getirme çabası
içinde gördüğünü kaydeden Ergin Ataman, Beşiktaş'ı tercih etmesinin nedenini şöyle anlattı:
''Beşiktaş'ın bu durumu beni çok etkiledi. Ayrıca ben de yeniden İstanbul'a dönüp, çok özlediğim bu şehirde ve sevdiğim insanlarla birarada yaşamak istiyordum. Bu anlamda anlaşmamızın doğru zamanda doğru bir birleşme olduğunu düşünüyorum. Herkesin beklentisinin fazla olduğunu biliyorum. Ama bilinmesini isterim ki, Beşiktaş'ın başarısı için herkesten çok benim beklentim var. Beşiktaş'ı basketbol rekabetinde birinci sıraya taşımak için gedim. En büyük amaçlarımdan bir tanesi de taraftarlara basketbolu sevdirmek ve BJK Cola Turka Arena'yı, BJK İnönü Stadı'na çevirmek.''

Beşiktaş'ın seyirci potansiyelinin, bugüne kadar çalıştırdığı bütün kulüplere oranla daha büyük olduğunu ifade eden Ataman, ''Şimdiye kadar doğal olarak hep futbol ön planda olmuş. Ancak futbolda Avrupa çapında başarı yakalamış Barcelona, Real Madrid, Olympiakos, Panatinaikos, Benfica gibi kulüpler, yönetim tarzı, kurdukları takımlar ve seyirci ile bütünleşmeleriyle basketbolda da Avrupa'nın sayılı takımları arasındalar. Beşiktaş'ın da bu yolda önemli bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

YENİLGİYE TAHAMMÜLÜM YOK

Avrupa basketbolunda artık fizik güce ve savunmaya dayalı, agresif oynayan, tam sahada sürekli topa baskı yapan, rakip oyuncuyu oynatmamaya çalışan, hücumda da süratli oynayan bir sistemin geçerli olduğunu belirten Ataman, kendilerinin de bu sistemi uygulayacaklarını anlatarak şöyle devam etti:
''Sahada hem sert hem göze hoş gelen bir oyun oynayan hem de kazanan bir takım yaratacağız. Bunların dışında istikrar da çok önemli. Sezon içinde Efes Pilsen'i yenebilirsin ama ligi 5. sırada bitiriyorsan bunun bir anlamı olmaz. Biz de bu istikrarı yakalamaya çalışacağız. Benim yenilgiye ve sahada mücadele etmeyen oyuncuya tahammülüm yok. Bunu da her şekilde oyuncuya belli ederim. Ama oyuncu şunu da bilir ki, mücadele ettiği ve benim söylediklerimi yaptığı takdirde karşılığını fazlasıyla alır.''

HEM FANATİK HEM DE ELİT BİR SEYİRCİSİ VAR'

Beşiktaş'ın yeni antrenörü, taraftarları salona çekmek için hedefi büyük bir takım ve kaliteli bir atmosfer gerektiğini kaydederek, ''Hedefini şampiyonluk olarak belirleyeceksin ki, seyirci de başarılı gördüğü takımını desteklemekten zevk alsın. Bunun yanında seyirci maça geldiği zaman oturduğu yeri bilecek, basketbol dışında şovlar seyredecek, arabasını rahat park edecek, kaliteli yemek yiyebilecek, medeni bir ortamda maçını seyredecek. Beşiktaş'ın hem çok fanatik hem de çok elit bir seyircisi var'' şeklinde konuştu.

Altyapıya önem vereceğini belirten Ergin Ataman, altyapıdan çıkan 2-3 oyuncunun A takım kadrosunu rahatlattığını kaydederek, ''Bu anlamda çok değerli bir antrenörümüzü altyapımızın başına getirmeyi düşünüyoruz. Beşiktaş'ta çok canlı bir altyapı organizasyonu yaratmak istiyoruz ki, gelecek yıllarda (A) takıma sadece kontenjan doldurmak için yükselen değil, ilk beşi zorlayacak isimler yaratabilelim'' dedi.

TÜRK BASKETBOLUNDA REFORM YAPACAĞIZ

Avrupa'da, Türkiye'nin önünde olan liglerin hepsinde, federasyondan bağımsız, Kulüpler Birliği'nin düzenlediği organizasyonlar bulunduğunu ifade eden Ataman, şunları söyledi:
''İspanya'da her maçta ortalama 8 bin seyirci bulunuyor. Yabancı sınırlaması olmadığı için oyuncular arasında da büyük bir çekişme var. Ama nedense Türkiye bu anlamda muhafazakar bir tutum içinde. Herkes kendini federasyonun yönetimine bırakmış durumda. Federasyon da kulüplerden çok Milli Takım'ı düşündüğü için duyarsız davranıyor. Bu da Avrupa arenasında Türk takımlarının daha en başta geriye düşmesine sebep oluyor. Ama Beşiktaş'ta bazı şeyleri değiştireceğimizi umut ediyorum. Yönetimimiz beni sadece antrenör olarak değil, basketbolun genel direktörü olarak buraya getirdi. Biz büyük bir camiayız ve diğer camiaları da peşimize takarak Türk basketbolunda reform yapacağız.''

Eyvallah BJK Dergisi :-)

Çevrimdışı scofield_he

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 10 Ağustos 2007, 16:08:59 »
ergin ataman gelmesiyle yeni bir takım kuruluyor .yabancılar yavas yavas geliyor ve kaliteliler.artık bjk için bi şampiyonluk sart oldu sayın ergin ataman bunun için en uygun insanlardan biridir.hayırlısı bakalım..
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2007, 16:13:52 Gönderen: the_apo_1 »

Çevrimdışı FernandoTorres

• One Tree Hill Fan
  • Starter
  • Nadal..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 10 Ağustos 2007, 16:15:11 »
ergin ataman gelmesiyle yeni bir takım kuruluyor .yabancılar yavas yavas geliyor ve kaliteliler.artık bjk için bi şampiyonluk sart oldu sayın ergin ataman bunun için en uygun insanlardan biridir.hayırlısı bakalım..
Yabancılar geldi zaten başka yabancı transferi yapılmayacaktır. Ayrıca bu sene ki yabancılar kesinlikle önceki seneki yabancılara göre kat ve kat daha iyi.

Çevrimdışı Tweener

• Steal Man
  • Rookie
  • **
  • David Apolskis
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 30 Eylül 2007, 14:38:23 »
Tabikide Basketbol Bilginliği Çok Üst Düzeyde Bir İnsan.Türk Liginin LARRY BROWN u diyebiliriz yani:):) bende beşiktaşlıyım inşallah takımımızı iyi yerlere getirir.Ama Ligede Fena Başlamadık Yani

Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum
                 Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden
                 Başıma Gelecekleri De Biliyorum
     Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız
                     Yarın Bizim Çünkü !

Çevrimdışı hot_sizzle3

• Godfather
  • All-Star
  • DeMar Derozan
    • Profili Görüntüle
    • www.and1.com
« Yanıtla #11 : 30 Eylül 2007, 14:41:44 »
larry brown a benzetirken iltifat mı ediyon hakaret mi onuda belirt :-D

Tabikide Basketbol Bilginliği Çok Üst Düzeyde Bir İnsan.Türk Liginin LARRY BROWN u diyebiliriz yani:):) bende beşiktaşlıyım inşallah takımımızı iyi yerlere getirir.Ama Ligede Fena Başlamadık Yani

abi lig başladıda bizim mi haberimiz yok
« Son Düzenleme: 30 Eylül 2007, 15:24:21 Gönderen: Mustafa »

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 30 Eylül 2007, 15:25:13 »
ben kupa kazandık falan diye haberler geçince lig başladı sanmıştır :-D

Çevrimdışı hot_sizzle3

• Godfather
  • All-Star
  • DeMar Derozan
    • Profili Görüntüle
    • www.and1.com
« Yanıtla #13 : 30 Eylül 2007, 15:27:19 »
ha anladım biraz sallamasyon eleman :-D

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 30 Eylül 2007, 15:28:12 »
ha anladım biraz sallamasyon eleman :-D
öyle diyebiliriz :-D

belki lig derken başka bir şeyde kastemiş olabilir ama..

Çevrimdışı hot_sizzle3

• Godfather
  • All-Star
  • DeMar Derozan
    • Profili Görüntüle
    • www.and1.com
« Yanıtla #15 : 30 Eylül 2007, 15:31:18 »
olabilir ama basketbolla ilgili br konu ergin atamandan bahsediyoz futbol olsa anlıcam :-D

Çevrimdışı Tweener

• Steal Man
  • Rookie
  • **
  • David Apolskis
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 30 Eylül 2007, 18:54:15 »
hazırlık maçları demek istedim arkadaşlar çok pardon:)

Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum
                 Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden
                 Başıma Gelecekleri De Biliyorum
     Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız
                     Yarın Bizim Çünkü !

Çevrimdışı sule

• NBA Draft'ında
  • KOßE ßRYANT..!!! (exx) ;]
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 25 Ocak 2008, 21:53:23 »
ergin ataman takımı süper yaptı!!! ßeşiktaş şampiyonluğa oynuyor bence... çok da iyi.. tbl'de favorimm!!! ;)
KOBEEEE. . .  [exx!]