İstanbul'da düzenlenecek olan Euroleague Final Four heyecanı bu akşam 18:00 itibariyle başlıyor.Euroleague final four ile ilgili görüşlerini öğrenmek üzere bazı oyuncu ve koçlarla röportaj gerçekleştirdi.İşte maç takvimi ve o görüşler:
Dusko Savanovic: "CSKA'ya bu sezonki harika performansları ve bulundukları iyi yerden dolayı biraz daha şans veriyorum.CSKA'nın pek çok yıldızı var ancak Panathinaikos da bu tarz maçlar için onlara galibiyeti getirecek tecrübeye daha fazla sahipler.Ben, Krstic-Teodosic takım arkadaşlarım orada oynadığı için CSKA'yı destekliyor."
"Diğer yarı final içinse oyun stiline bakarak Barcelona'nın favori olduğunu düşünüyorum, çok hızlı oyunuyorlar ve bireysel yetenekleri var.Diğer taraftan benim görüşüm Olympiakos en büyük sürpriz.En büyük avantajları kaybedecek bir şeylerinin olmaması ancak kazanacak çok şeylerinin olması."
Mirsad Türkcan: "Kağıt üzerinde CSKA favori ancak dengeli bir maç olacağına inanıyorum.Panathinaikos'lu oyuncular uzun süredir bir arada oynuyorlar ve daha tecrübeliler.Aynı zamanda Final Four ustası Zeljko Obradovic'e sahipler.Şansların 50-50 olduğunu düşünüyorum.
"Diğer yarı finalde Barcelonayı, Olympiakos'a karşı favori görüyorum.Ancak Ivkovic'in takımına dikkat etmek gerek.Sezonun ikinci yarısında büyük gelişme gösterdiler.Ama hâla iki finalistin CSKA ve Barcelona olacağını düşünüyorum."
Bogdan Tanjevic: "CSKA ve Barcelona'yı olası finalistler olarak görüyorum.Ancak bu ihtimaller %52'ye %48'ten fazla değil.Panathinaikos ve Olympiakos'un koç bazında avantajlı olduğunu düşünüyorum.Çok tecrübeli ve oyuncularından en yüksek verimi alan koçları var.Kilit nokta bench olacak.10. hatta 11. oyuncular.Bence en yetenekli bench'e sahip olan takım kupayı alacak."