Gönderen Konu: Fan'lar buraya  (Okunma sayısı 19614 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 2pac

• <THUG|LİFE>
  • Rookie
  • **
  • 2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD
    • Profili Görüntüle
Fan'lar buraya
« : 13 Ağustos 2008, 10:21:13 »
Sporcular dışında fanı oldunğunuz kişileri(aktörler,şarkıcılar,gruplar vs) burda tanıtın ve tartışın
LİFE BY THE GUN-DİE BY THE GUN

Çevrimdışı 2pac

• <THUG|LİFE>
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
Ynt: Fan'lar buraya
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2008, 10:26:19 »
Tupac Amaru Shakur

DOB: June 16, 1971 - Brooklyn, NY
DOD: September 13, 1996 - Las Vegas, NV
Boyu: 188 cm Kilosu: 76 kg

Annesi: Afeni Shakur
BabasI: William Garland
Uvey BabasI: Jeral Wayne Williams
AKA Mutula Shakur
KIz Kardesi: Sekyiwa Shakur
Erkek Kardesi: Maurice Harding
(Mopreme of Thug Life)
BuyukbabasI: Elmer "Geronimo" Pratt

Musik GruplarI: One Nation Emcees, Two From The Crew, Strictly Dope, Digital Underground, Thug Life, Outlaw Immortalz/Outlawz

Aliases: MC New York, 2Pac, Makaveli (the don)

Marital Status: Divorced (Keisha Morris) & Engaged (Kidida Jones)

Hayat Hikayesi: Tupac, New York'un Brooklyn eyaletinde dogmustu. Annesi onun ismini daha sonra "Tupac Amaru Shakur" olarak degistirdi. "Tupac Amaru" hintçe "parlayan yilan" demekti; Shakur ise Arapça "sükür". Çocuklugunda ona herkes "siyah prens" derdi ve iki yasindayken babasinin kanli bir araba soygununa karismasi aileyi zor durumda birakmisti. Nereye tasinsalar (Bronx, Harlem) Tupac mutlu olamuyordu. "Hep agladigimi hatirlarim, nereye tasinsak alisamiyordum, büyürken hiç arkadasim olmadi." Oniki yaslarinda, 2pac rol yapmayi, siir yazmayi ve ask sarkilari yazmayi sevmeye basladigi farketti. O siralar ailesi Baltimore'a tasindi ve orda Baltimore sanat okuluna gidip sinema egitimi aldi. Bu okulda 2Pac süper bir potansiyal gösterip ögretmenlerinin gözüne giriyordu ama bu durum fazla sürmedi. O sira Oakland'a (Kaliforniya) tasindilar ve kendisinin tabiriyle "yanlis kalabalikla" orda takilmaya basladi. Onbes yasindayken rape basladi; sarki sözleri yazmaya basladi ve kendine MC New York diyordu. Yirmi yaslarindayken Tupac 8 kere tutuklanmisti ve hatta bunlarin içinde cinsel taciz suçlamasi da vardi. Dahasi, hata dolu ölümlere sebep olmustu. Tupac'in çetesiyle rakip bir çetenin çapraz atesinde 6 yasindaki bi çocuk ölmüstü. Daha sonra Pac, Digital Underground isimli gruba dansçi olarak katildi. Grubun basarili olmasiyla Tupac kendini ünlü yapan "2Pacalypse Now" adli kasedini çikardi. "Brenda's Got A Baby" sarkisiyla kariyeri bir roket gibi firladi. Etkileyici rol yetenegi sayesinde "Juice" isimli bir filmde rol almayi basardi. 2Pac en sonunda ikinci kasedini (Strictly for my N.I.G.G.A.Z.) çikardi. Kasim 1994te bir soygunda 5 el vuruldu. Shakur bu olayda Biggie Smalls ve Puff Daddy'i suçladi. Tupac mucizevi bir sekilde iyilesmis ve 1995te "Me Against the World" kasedini çikarmisti. 2Pac'in rol kariyeri Janet Jacksonla oynadigi "Poetic Justice" filminde doruga çikti. Tupac'in "Above The Rim" ve daha sonra platin ödül alan "Me against the world" ile yükselisi taciz davasiyla son buldu. 2pac suçlu bulunmadan saatler önce silah zoruyla niyeti hala anlasilmamis kisilerce soyuldu. Tupac 1 milyon dolara kefaletle serbest birakildi. Salinisindan sonra elestirilere 2 CDlik "All Eyes On Me" ile cevap verdi ve 6 milyon satti. Bu rakam hiphop müziginde bir devrimdi. "Gridlock'd", "Bullet", ve "Gang Related" filmlerinde yardimci oyunculuk yapti. 7 Eylül 1996 Kaliforniya'da kimligi belirsiz kisilerce vuruldu ve 7 gün sonra öldügü söylendi ama cenazesi halka açik yapilmadi. "Ölümünden" sonra birçok kasedi ve hatta klibi çikti ve hala çikiyor.

Çevrimdışı Anto James

• Brotherhood
  • Rookie
  • **
  • T-mac LeBron Fan
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2008, 11:10:21 »
Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt Amerikalı oyuncu ve şarkıcı. 21 Şubat, 1979'da doğmuştur. Babası Danny tıp teknisyeni, annesi Pat patologdur. Annesi ve babası Eylül 1979’da boşanmıştır. Fox TV dizisi Party of Five’daki Sarah Reeves karakteri ile meşhur oldu. "I Know What You Did Last Summer" adlı film serisinde "Julie James" karakterini oynadı. Hewitt, son zamanlarda CBSde yayınlanmakta olan TV dizisi Ghost Whisperer'da Melinda Gordon' adlı karakteri canlandırmaktadır. Bu dizi ülkemizde CNBC-e adlı kanalda gösterilmektedir.

Eğitimi  Laurel Springs High School, Ojai, Kaliforniya 1997

Hayatı  10 yaşında LA Gear için dünyayı dolaştı. Ayrıca şarkıcılık ve yapımcılık da yapmaktadır. 3 yaşında Livestock Show’da kendini gösterdi ve 5 yaşında Teksas Show Team’e katıldı. Bu grupla tüm Avrupa ve Sovyetler Birliği’ni dolaştı. Hero adlı şarkının klibinde Enrique Iglesias'ın kız arkadaşını canlandırdı. Heartbreakers filmi setinde parmağını kırdı. FHM ABD tarafından, 2004 yılının en seksi bayanları arasında 4. seçildi. Heartbreakers’dan 4 milyon $ kazandı.

Filmleri  2007 Delgo
2007 Shortcut to Happiness
2006 Garfield: A Tail of Two Kitties
2005 Ghost Whisperer (2005-2007)
2005 Confessions of a Sociopathic Social Climber
2004 The Truth About Love
2004 Christmas Carol: The Musical
2004 If Only
2004 Garfield: The Movie
2003 Groove Squad
2002 The Tuxedo
2002 Family Guy: Stuck Together, Torn Apart
2002 The Hunchback of Notre Dame II
2002 The Adventures of Tom Thumb and Thumbelina
2001 Heartbreakers
2000 The Audrey Hepburn Story
1999 Time of Your Life (TV dizisi)
1999 The Suburbans
1998 Telling You
1998 I Still Know What You Did Last Summer
1998 Party of Five: Season 05
1998 Can't Hardly Wait
1998 Saturday Night Live: Jennifer Love Hewitt
1997 Party of Five: Season 04
1997 Trojan War
1997 I Know What You Did Last Summer
1996 Party of Five: Season 03
1996 House Arrest
1995 Party of Five: Season 02
1993 Sister Act 2: Back in the Habit
1993 Home for Christmas
1992 Munchie

Kendisi hem iyi bir oyuncu hem de güzel bir bayan,dizisinin de hayranıyım.Ama şarkılarını pek sevmiyorum...
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2008, 12:07:02 »
Sago

Yazmaya gerek yok.Bilen bilir.
Mesele beklemektir

Çevrimdışı D-WILL

• Rookie
  • **
  • bErKaN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2008, 12:08:35 »
Sago

Yazmaya gerek yok.Bilen bilir.

Bence de 8-) Forever SAGOPA KAJMER :tiryaki:

Çevrimdışı 2pac

• <THUG|LİFE>
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2008, 12:36:03 »
sago anlamlı (sayılır), ceza hızlı konuşarak rap yapıyor hala TÜRKİYE de bunları birleştirecek adam yok :bilmem:

Çevrimdışı 2pac

• <THUG|LİFE>
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2008, 12:41:50 »
7 Day Theory

2Pac'in vurulmasi üzerine en büyük tatisma canli mi ölü mü olduguydu. Canli teorileri Pac'in Makaveli - The 7 Day Theory cdsini çikarmasiyla internette basladi. CD kapaginda 2Pac çarmiha gerilmisti. Bu durum bazi insanlari Pacin geri gelecegini inandirdi. Diger bir faktör Pac'in nerdeyse her sarkisinda söyledigi planlardi. Zengin olmak için plan yaptigini söylüyordu.
Iste asagida 2Pac'in yasadigina dair bir çok teori ve solunda da teoriyi çürütecek kanitlar. Siz karar verin.
Canli teorisi Teoriyi çürüten kanit

"I ain't mad at cha" klibi ölümünden bir kaç gün sonra çikti. Bu klipte Pac cennetteki bir melek. Klipte Tupac arkadasiyla beraber bir tiyatrodan ayrilirken vuruluyor. Bu gerçek yasantisindaki vurulusuna çok benziyor. 2Pac gibi bir hayat süren birinin vurulacagi belliydi. Bunu bir çok sarkisinda zaten söylüyordu. Mafya yasam biçiminde de en tehlikeli zaman arabada seyahat anidir.
Çok ilginçtir ki Tupac son klibi Tupacta da ölüyor. Muhtemelen ad degisikligi ve Makaveli CDsi için planlanmis bir sey. Belki de tesadüf.
Yeni albümünden yeni klibi "toss it up" Makaveli ismi altinda çikmisti. Tabi ki o adla çikacak çünkü ismini Makaveli yapti.
Makaveli adinda çikacak ikinci klibi "To Live and Die in LA"di ama nasil oldu da Pac "ölüyken" onlar ikinci klibi çekti? Klip 4 ay önce 96 agustosunda mi çekilmisti? Klip 4 ay önce çekildi.
Makaveli adi altinda çekilmis olan "Mail Mary" klibinde Makaveli yazan bir mezar tasi var ama mezar tasi çatlamis ve önünde bir delik var sanki Makaveli ölümden kalkmis gibi. Tupac klipte oynamadi, klibi Deathrow yapti daha fazla para kazanmak için canli teorisini uydurdular.
Kursunlanma olayinda hiç süpheli yok. Bir çok süpheli var, polis kimin yaptigini bile bildigini söylüyor ama tutuklamak için yeterli kanitlari yok.
Vurulmadan önceki röportajlarinda Tupac "rapi birakmak istedigini ve gangster olup bir kenara çekilmek istedigi" hep söylüyordu. 1994te hapise gittigi zamanda ayni seyi Vibe dergisine demisti.
Tupac nereye giderse gitsin herzaman kursungeçirmez yelek giyerdi ama o gün Tyson kavgasi gibi halka açik bir yerde niye giymedi? Tupac'in koruma görevlisi sicak ve rahatsiz oldugunu, hemde Tupac vücudunu ve dövmelerini gösteremedigi için çok sik giymedigini söylemisti.
Still I Rise Cdsinin Killuminati sarkisinda Pac "Now Biggie die/died every time I ride it's for reasons ... I'm coming back like Jesus" diyor. Kendinin Hz. Isa gibi geri gelecegini söylüyor ve Biggie'nin öldügünü de görebiliyor. (Biggie daha sonra öldü) Biggie die mi died mi dedigi tam anlasilmiyor.
Tupac'in hastenedeyken çekilmis hiç bir resmi yayinlanmadi. Hastanedeyken 6 tane resmi çekildi ama yayinlanmadi.
"Life goes on" sarkisinda Pac kendi cenazesi hakkinda rap yapiyor. Sonuçta herkes ölüyor, Tupac da fazla yasamayacagini biliyordu.
Tupac'in gittigi arbanin sürücüsü Suge Knight sorgulamaya gitmedi. Suge Knight zaten polisi sevmiyordu ve o gece MGM ile bir kavgaya bulasti bu da onun sartli tahliyesinin kurallarini çignemekti. Bu yüzden polisle konusmak istememis olabilir.
Makaveli albümü Kasimin besinde piyasaya çikmisti ve orijinal olarak 6 sarkisi olacagi tahmin ediliyordu ama daha sonra 12 sarkiya kadar uzatildi. Zaten o kasedin 13 sarkisi olacakti, Tupac vurulmadan önce bir röportajinda ondan bahsetmisti. "Friends" sarkisi Deathrow tarafindan kasetten çikarildi.
Tupac'in takma adi Makaveli. Yazilisi biraz farkli olsada, Italyan bir filozof olan Machiaveli kitaplarinda güç kazanmak ve düsmanlari atlatmak için ölüm taklidi yapmayi savunan biriydi. Pac cezaevinde Machiaveli kitaplari okurdu. Kitaplarin adlari da "Book One", "Book Two"ydu. 2Pac'in "All Eyez On Me" Cdlerinin adlari da "Book One" ve Book "Two"ydu. Tüm Outlawz'un takma adi var. Machiaveli'nin "The Prince" adli kitabi, Tupac Baltimore'da Sanat okuluna giderken derslerinin birinde okutulmustu. Tupac'da onun adini aldi.
Tupac'in yeni albümünün adi "The 7 Day Theory" (Yedi Gün Teorisi). Eylül'ün yedisinde vurulmustu; 7, 8, 9, 10, 11, 12sinde yasiyordu ve 13ünde "öldü". Toplam 7 gün. Bu yüzden albümün adi "The 7 Day Theory". Outlawz, Tupac'in o kasedi bir haftada yaptigi için kasedinin adi "The 7 Day Theory" oldugunu söylemisti.
Tupac'in "All Eyez On Me" kasedi 13 Subat 1996da çikmisti. Tupac 13 Eylülde "öldü". Tesadüfe bakin aralarinda tam 7 ay var. Evet, tesadüf.
Tupac resmi olarak ögleden sonra 4:03te "öldü" ve 25 yasindaydi. 2+5=7. 7, Pac'in sansli numarasi gibi görünüyor. Evet.
Yeni albümlerinde Tupac öldügüne dair hiçbir yazi yok. Tupac 1971-1996 gibi. "Ölümünden" sonraki ilk albümünden böyle birsey olmasi daha anlamli olmazmiydi? Bahsedilen tek sey "Exit Tupac enter Makaveli" ki bu da çok süpheli. Kendi kasedine ölümüyle ilgili birsey yazmasi bence garip.
Tupac'in The Seven Day Theory adli albümüyle ayni anda çikan Richie Rich'in "Seasoned Veteran" albümünde Richie ve Tupac'in "Niggaz Done Changed" adli sarkida düetleri var. Bu sarki da Pac "Vuruldum ve öldürüldüm, sana nasil oldugunu anlatamam ama o zencilerin hakettiklerini alacaklarina inaniyorum" diyor. Bu söz Tupac'in Richie Rich albümü çiktiginda ölü olucagini bilmesini kanitliyor. Belki de ölücegini bildigini demek istiyor.
"Makaveli The Don Killuminati The 7Day Theory"deki harfleri karistirirsak söyle bir sey çikiyor: "Ok on tha 7th u think I'm dead yet I'm really alive" Bu da "Tamam, beni ölü sandiginiz 7sinde aslinda canliyim" demek. Burdaki "7si" hastanede kalip ölü olarak ilan edildigi gün olabilir. Dogru ama 2Pac bu cümleyi alip ben bunla nasil bir baslik bulurum diye düsünmüs olamaz. Saçma.
"Heaven Gotta Ghetto" klibinde Tupac'in yasli adamli girdigi arabanin plakasi 61671. Yine 6+1=7 rastlantisi. 7 oluyor ama o Tupac'in dogum günü.
Bir röportajda ABC spikeri Suge Knight'a "Tupac'i kimin vurdugunu bilseniz söyler miydiniz" diye sordu ve Suge da "kesinlikle hayir" dedi. Suge Knight polislerden nefret ederdi tabi ki söylemez.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2008, 12:44:24 Gönderen: irfunk »

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 16 Ağustos 2008, 15:39:20 »
fanı olduğum kişiler programlar felan
beyaz show
avrupa yakası(burhan altıntop)
justin timberlake
T.I.(TİP HARRİS)
hillary duff
hayden panettiere
wentworth miller
steven spielberg
placebo

Çevrimdışı OğuzCan

• Melankolik
  • Yönetici
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 12 Eylül 2008, 21:42:56 »
Sagopa Kajmer. Dinlediğim tek insan tek sanatçı hakkındaki görüşlerim için bkz: www.nbatr.com/oguzcan ''Sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terk et'' adlı yazı.
Sonra Kolera bkz.''Cehaletinin alameti dilinin felaketidir''
Sonra Abluka Alarm...
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2008, 22:52:21 Gönderen: OğuzCan »

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #9 : 16 Eylül 2008, 19:40:45 »
Ben müzik olarak Ajdar fanıyım.Ciddi söylüyorum kaset,CD birşeyler çıkarsa da alsam,sonra da gülmekten yerlere yatsam diyorum.

Çevrimdışı BigShot

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 18 Eylül 2008, 01:07:34 »

Adamım Stevie Williams. Kendisi DGK(Dirty Ghetto Kids)'in kurucusu ve pro kaykaycısıdır. Philadelphia'da ikamet ediyor. Sitili falan tam bana göre. Hareket çalışırken videolarını durmadan izlediğim 2 isimden biridir.

Bir diyeri ise;

Rodney Mullen

Kendileri yaşını başına almış biri olmasına rağmen azım açık izleyip feyz aldığım kişidir. "Casper" diye tabir edilen hareketin dibine vuran kişilik. breh breh.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #11 : 18 Eylül 2008, 01:10:30 »
Ben müzik olarak Ajdar fanıyım.Ciddi söylüyorum kaset,CD birşeyler çıkarsa da alsam,sonra da gülmekten yerlere yatsam diyorum.
Hehe enteresan bir düşünce tabi bu da...

Adamım Stevie Williams. Kendisi DGK(Dirty Ghetto Kids)'in kurucusu ve pro kaykaycısıdır. Philadelphia'da ikamet ediyor. Sitili falan tam bana göre. Hareket çalışırken videolarını durmadan izlediğim 2 isimden biridir.

Bir diyeri ise;

Rodney Mullen

Kendileri yaşını başına almış biri olmasına rağmen azım açık izleyip feyz aldığım kişidir. "Casper" diye tabir edilen hareketin dibine vuran kişilik. breh breh.

Merak ettim cidden şimdi, birkaç video linki verebilir misin rica etsem??

Çevrimdışı BigShot

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 18 Eylül 2008, 01:18:23 »

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 18 Eylül 2008, 23:12:34 »
Videoları dün gece izledim ama yazmaya fırsatım olmadı..

Olay süper ya, adamı izlerken ben korkuyodum düşecek diye :-D Ama adam o kadar hakimki, baya da rahat yani.. Hayran kaldım..

Rodney Mullen'den bahsediyorum.. Stevie Williams da iyiymiş ama Rodney kopardı yani..

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #14 : 19 Eylül 2008, 00:09:54 »
Gael Monfils

Çılgın adam. Kortta şovu es geçmez. Yenildi zaman bile eğlenen, tenis için hayvanı bir vücuda sahip olan insan.
Fransız, 192 boyunda ve Dünya Sıralamasında en son 27 sıradaydı.
Resimden de nasıl bir şahsiyet olduğunu anlıyorsunuz galiba :lol:

Birkaç video:

http://www.youtube.com/watch?v=Cs6yVXPL5Zk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MYHBVp6t7js
http://www.youtube.com/watch?v=aJwQYSTrM-o&feature=related

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #15 : 19 Eylül 2008, 23:13:52 »
Gael Monfils

Çılgın adam. Kortta şovu es geçmez. Yenildi zaman bile eğlenen, tenis için hayvanı bir vücuda sahip olan insan.
Fransız, 192 boyunda ve Dünya Sıralamasında en son 27 sıradaydı.
Resimden de nasıl bir şahsiyet olduğunu anlıyorsunuz galiba :lol:

Birkaç video:

http://www.youtube.com/watch?v=Cs6yVXPL5Zk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MYHBVp6t7js
http://www.youtube.com/watch?v=aJwQYSTrM-o&feature=related

İzlemek isteyenler hemen TRT3'ü açsın. Beijing 2008 Nalbandian maçını tekrar gösteriyor. Gayet hoş maç olmuştu ama trt'nin malum sakinliği maçın atmosferini bozuyor. Eurosport'dan izlemek gibisi yok. Herneyse...

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Young Rocket

• NBA Draft'ında
  • Live It.Every Game,Every Day...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 20 Eylül 2008, 00:07:50 »
Ferhat Göçer fan
Sagopa Kajmer Fan
Kurtlar Vadisi Fan
Çok Güzel Hareketler Bunlar Fan :deli:
Cezanın bazı şarkıları

Şimdilik bu kadar...

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 20 Eylül 2008, 00:25:52 »
Ferhat Göçer fan
Sagopa Kajmer Fan
Kurtlar Vadisi Fan
Çok Güzel Hareketler Bunlar Fan :deli:
Cezanın bazı şarkıları

Şimdilik bu kadar...

Ferhat Göçer'e ağır abi, böğğ falan yaparken, adamı bi anda sever oldum ya. Adamı değil de aslında bazı şarkılarını.. Son zamanlarda gündemde olan Biri Bana Gelsin şarkısını sevmiyorum ama :-D

Bu arada Sago Pal FM'deydi, yayının kaydı için;
http://www.nbatr.com/forum/muzik-yerli-t22991.0.html;msg227513#msg227513
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2008, 00:37:11 Gönderen: AoGVinsanity »

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #18 : 18 Ekim 2008, 20:33:39 »
Orlando Bloom(legolas),Yüzüklerin Efendisi,Kıraç..

Çevrimdışı sir_LeBron_23

• Rookie
  • **
  • sir_LeBron_23>>uMut
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 18 Ekim 2008, 22:00:00 »
gökhan özoğuz (athena)
kurt cobain (nirvana)
sid vicious (** pistols)
gogol bordello
red hot chili peppers
keanu reeves

fan !.! (.

Çevrimdışı _53_LaZraİl_53_

• Rize'nin Efendisi
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 11 Aralık 2008, 12:26:59 »
Cassio Lincoln Fan

!!!LANET OLSUN İÇİMDEKİ SAN ANTONİO SEVGİSİNE!!!

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #21 : 11 Aralık 2008, 12:34:13 »
Colin Kâzım Richards,Fenerbahçe,Amerikan Güreşi ve Dwyane Wade ve az da olsa Metallica Fan!

Neredesin Ajdar!? ;D

Çevrimdışı .:Joker:.

• Yeni Üye
  • Why So Serius ?
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 15 Şubat 2009, 18:26:33 »
jOKER  8-) 

Sagopa kajmer
kolera
ceza
fuat ergin
sahtiyan
cash flow
rafine
zet
killa hakan
....

Çevrimdışı ÖZGÜRRR

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 15 Şubat 2009, 21:29:47 »
michael jackson
herkesçe popun kralı olarak bilinir
ama bence müziğin kralı.
yaşımdan dolayı  80 li yıllarda yarattığı etkiye canlı şahit olamadım
hayatta üzüldüğüm şeylerden biridir
gözümde dünyada eşi benzeri görülmemiş müzik adamı.
ayrıca sahip olduğu rekorlardan
bir kitap meydana getirilebilir.
özellikle beat it şarkısını herkesin dinlemesi gerektiğini düşünüyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çevrimdışı Barracuda

• Editör
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 15 Şubat 2009, 22:16:48 »
"CİMBOMBOM FAN" :jam:
Kurtlar Vadisi Fan
Monica Belluci Fan
Özgü Namal Fan
Sagopa Fan
Tarkan Fan
Teoman Fan
Family Guy Fan
veeeee Poker Fann!!!
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2009, 22:23:42 Gönderen: Barracuda »
If something is rest in the past, just look at the future! You can't change anything!