Gönderen Konu: Forum Hakkında > Soru & Sorunlar  (Okunma sayısı 132485 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı orcun11

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
Ynt: Forum Hakkında > Soru & Sorunlar
« Yanıtla #375 : 01 Şubat 2010, 23:21:52 »
Sitenin 35 bin üyesi var görünüyor. Tahminen aktif olarak foruma katılan kaç kişi var? Çünkü siteye biri ölü toprağı atmış gibi geldi bana. Yanılıyorsam düzeltin. Haberleri devamlı yeniliyorsunuz ama diğer konularda sanki site biraz geride kalıyor. Hem merakımdan hem de biraz eleştirmek için sordum ve yazdım.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #376 : 01 Şubat 2010, 23:32:24 »
Sitenin 35 bin üyesi var görünüyor. Tahminen aktif olarak foruma katılan kaç kişi var? Çünkü siteye biri ölü toprağı atmış gibi geldi bana. Yanılıyorsam düzeltin. Haberleri devamlı yeniliyorsunuz ama diğer konularda sanki site biraz geride kalıyor. Hem merakımdan hem de biraz eleştirmek için sordum ve yazdım.
Yönetimden biri olarak bir şeyler yazmak istedim ancak ne yazacağımı da bilmiyorum...

Çevrimdışı burak9681

• Rookie
  • **
  • * Kobe BRYANT! *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #377 : 01 Şubat 2010, 23:54:17 »
Yönetimden biri olarak bir şeyler yazmak istedim ancak ne yazacağımı da bilmiyorum...
Söylenecek bir şey yok, üye sayısı çok fazla fakat kimse online değil. Çoğu kişi paylaşılan linkleri görebilmek için giriyor sonra da uğradıkları yok. :(
SBS MOD! [offline]

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #378 : 02 Şubat 2010, 01:53:08 »
Söylenecek bir şey yok, üye sayısı çok fazla fakat kimse online değil. Çoğu kişi paylaşılan linkleri görebilmek için giriyor sonra da uğradıkları yok. :(

Sanırım bizim üyelerimizi biraz vefasız. Yararlanıp gitme özellikleri yüksek. Ziyaretçi sayımız çok fazla ama yorum yapan yok. Tabii bu sorunun bizden de kaynaklanan tarafları da var...

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı orcun11

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #379 : 02 Şubat 2010, 16:40:18 »

Sanırım bizim üyelerimizi biraz vefasız. Yararlanıp gitme özellikleri yüksek. Ziyaretçi sayımız çok fazla ama yorum yapan yok. Tabii bu sorunun bizden de kaynaklanan tarafları da var...

Anladım umarım site hem daha katılımcı hem de daha güncel hale gelir. Ancak, sizi de bir yönden takdir ediyorum. Bu kadar geniş yelpazede bir basketbol forum sitesi kurmak ve onu sürdürmekte kolay iş değil.

Çevrimdışı gifa

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #380 : 05 Nisan 2010, 21:57:18 »
merh arkadaşlar 

nba maç istatistiklerini veren türkçe bir site biliyormussunuz  yabancı siteler var ama yabancı dil olmadığı için maçlar hakkında olsun  oyuncuların sakatlık problemleri olsun   bu yabancı sitelerde anlamıyorum  sizden ricam  türkçe istatistik sitesi biliyormussunuz :embarassed:

Çevrimdışı burak9681

• Rookie
  • **
  • * Kobe BRYANT! *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #381 : 06 Nisan 2010, 19:54:34 »
gifa arkadaşım söylediğin şey bu başlıkla ilgili değil sanırsam.
Benim forum ile ilgili bir sorunum var her girdiğimde Mozilla hata veriyor "Betiği Durdur" diyor, bu sitede ne var? :-D
SBS MOD! [offline]

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #382 : 07 Nisan 2010, 10:52:00 »
gifa arkadaşım söylediğin şey bu başlıkla ilgili değil sanırsam.
Benim forum ile ilgili bir sorunum var her girdiğimde Mozilla hata veriyor "Betiği Durdur" diyor, bu sitede ne var? :-D
Hallediyorum şimdi.

Aynı sorun bende de var. Sadece bende çıkıyor sanıyordum :)
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2010, 11:04:14 Gönderen: AoGVinsanity »

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #383 : 08 Ağustos 2010, 00:09:14 »
arkadaşlar ben son gönderdiğim mesajlardan bakınca 45 profilimde 35 mesaj yazıyo niye
 :?

The legend in the area

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #384 : 08 Ağustos 2010, 00:40:41 »
arkadaşlar ben son gönderdiğim mesajlardan bakınca 45 profilimde 35 mesaj yazıyo niye
Çünkü Konu Dışına attığın mesajlar sayılmıyor

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #385 : 08 Ağustos 2010, 10:43:47 »
saolun

Bu NBA hakkında bir soru NBA Summer ligi var ben onu tam anlıyamadım Ana kadro mu yoksa ben hep rotasyona mı denk geliyorum.Bir kupa mı yoksa sadece ısınma amaçlı bir mini lig mi anlayamadım. Onu bana açıklar mısınız?

The legend in the area

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #386 : 08 Ağustos 2010, 13:32:42 »
saolun

Bu NBA hakkında bir soru NBA Summer ligi var ben onu tam anlıyamadım Ana kadro mu yoksa ben hep rotasyona mı denk geliyorum.Bir kupa mı yoksa sadece ısınma amaçlı bir mini lig mi anlayamadım. Onu bana açıklar mısınız?

Evet bu bir mini lig. Genelde as oyuncular oynamaz(Genelde değil hiç)
Daha çok genç oyuncular, NBDL'den gelenler, yeni transferler falan bu liglerde denenir, durumlarına bakılır.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Jem

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #387 : 22 Ağustos 2010, 11:52:45 »
Beyler yeni katıldımda imza nasıl koyuluyor ?:D

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #388 : 22 Ağustos 2010, 13:33:51 »
Beyler yeni katıldımda imza nasıl koyuluyor ?:D

Öncelikle Foruma Hoş geldin imza koymak için profiline girip kimlik bilgisine bas imza bölümüne eğer resim koyucaksan resmin URL'sini gir yazı yazmak istersende yaz :-)

The legend in the area