Gönderen Konu: Futbol  (Okunma sayısı 276387 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Futbol
« Yanıtla #875 : 16 Eylül 2007, 12:24:31 »
dün ben Boro maçını zevkle izledim..Tuncay 3 kere atağa girdi herhalde top sevmedi galiba biri üst direğe biri kalecide diğeri de dışarıda kaldı...

Downing'e dikkat edin, Arca'yı devşirtmek lazım :-D ben böyle sol ayak hakimiyeti olan oyuncu görmedim, her top onda kalıyor ikili mücadelede, Roshemback burada kendini buldu ve kaptan Boateng sağ kanadın değişmez ismi..

Defans'da pek iyi sayılmaz ama Wheater oluncada havadan gelen topları iyi kesiyor..Woodgate daha oynadıkça açılacak hazırlık maçlarında olsaydı iyi olurdu, Nick Young bu senin süprizi gibi duruyor..

Sorunlu çocuk Grek Bellamy bu sene toplam 5 gol attı..Sanırsam 3'ü ligde 2si FA CUp'da tam terside olabilir..Lee Bowyer çok iyi oynuyor..Charlton Cole'u istemeyen Yıldırım Demirören'in ağzına..

neyse bugün 18:00'de City-Aston Villa maçı var..Küçük Schimeel yine yapacak bir şeyer :-D

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #876 : 16 Eylül 2007, 19:46:20 »
Boro maçının zevkli olup olmaması önemli değil,konumuz her Boro maçını canlı izlemek saçmalığı,Türk oyuncu var takımda anlarım,her maçını vermek istiyorsunuz ama bunu banttan da yapabirler ve yerine aynı saatte oynanan büyük takımın maçı konulabilir,Boro-WestHam,Porsmouth-Boro maçları mı Arsenal-Tothenham gibi Londra'nın müthiş maçı mı? ya da herhangi başka bir büyüğün maçı.
Reytinglere bakacak olursakta Tuncay'ın maçının aman aman bir reyting'i yok,hatırladığım kadarıyla 50 küsürlerdeydi o maç,Chelsea maçı daha üstlerdeydi,yani bunu reytinglere de bağlayamayız.
Kısacası her Boro maçının canlı verilmesinden çok sıkıldım..

Bizim Trabzon maçına gelecek olursak,Serkan-Keçeli-Ayman üçlüsü dururken Ceyhun ve Umut'u çıkaran zihniyeti kınıyorum.Fener-Bjk puan kaybetti al işte Ziya bizde kaybetcez.Hayret birşey..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #877 : 16 Eylül 2007, 19:52:24 »
Küçük Schmeichel bugün 3 kere hatalı çıksada yine iyiydi..Bu Richards neymiş be hocam..

Ayrıca Carew'i 65. dakikada çıkaran Martin O'Neil'in kafasına sıçmak lazım  :cekic: :bottom:

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #878 : 16 Eylül 2007, 20:11:54 »
  Trabzon - A.Gücü maçı amma zevksiz maçtı öyle ya uykum geldi izlerken . Golde yoktu bi aksiyon falan olmadı maçta . Dünden beri bi adam gibi maç izleyemedik . Ne Beşiktaş ne Fener . G.Saray iyi oynasa bi pozisyona falan girsede zevkle bi maç izlesek .

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #879 : 16 Eylül 2007, 21:43:32 »
Richard'ı daha önce City'nin bir maçında çok beğenmiştim,galiba United maçıydı.Ondan sonrada zaten Fantasy takımıma aldım ve o günden beri beni fazla yanıltmadı,bugün de 6 puan getirdi,orta sahada bir City'li de 8 puan getirdi,ilk defa oynadığım bu oyuna alıştım ve artık başa güreşiyorum..
Bizim maçta maçı katleden ve takımı oynatmaktan çok oynatmamaya çalışan Ziya Hocaya selamlarımı yolluyorum,bu kritik haftalarda,zirvedekilerin puanlar kaybettiği haftalarda puanları kaybederek umutlandırmadı bizi bi,aferin..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #880 : 16 Eylül 2007, 22:33:48 »
Nonda 2 tane gol atmış hayırlı olsun..

Anam bi denede Carrusca atmış..Ne zamandan belli oynamıyordu bu ya :-D

Çevrimdışı Batu

• Serseri Fındık
  • Yeni Üye
  • Elveda Marion..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #881 : 16 Eylül 2007, 22:55:08 »
Kaleci Orkun'dan oyuna sonradan giren Hasan'a kadar herkes mükemmel oynadı ve sonuç 6-0..
Barış'ı beğenmiyodum, bu maçta da beğenmedim.
Skor daha fazla olabilirdi, hele ümit son dakkada nerdeyse boş kale kaçırdı..
Yinede helal olsun Gs!

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #882 : 16 Eylül 2007, 22:57:11 »
oha lan 6 tane kapatmış erifler bak ya..

Hatırlarım siz her sene Konya'ya 3'den aşağı atmazsınız :-D

Çevrimdışı Batu

• Serseri Fındık
  • Yeni Üye
  • Elveda Marion..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #883 : 16 Eylül 2007, 22:58:36 »
Musti bu yeni Gs olum dağıtıyoruz herkesi :-D, kalli gerçekten süper bir kadro yarattı.

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #884 : 16 Eylül 2007, 23:05:41 »
 Valla konya lıdan başkasına basmıyoruz bu hafta nonda hayat onda diyorum

Çevrimdışı Batu

• Serseri Fındık
  • Yeni Üye
  • Elveda Marion..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #885 : 16 Eylül 2007, 23:07:32 »
Nonda bana göre günün en iyisiydi, gerçekten yeni gelmesine rağmen çok çabuk uyum sağlamış.Kalli'nin bankolarından biri olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı feneryolu

• NBA Oyuncusu
  • *
  • Bazıları Gerçekleri Duymayı Sevmezmiş
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #886 : 16 Eylül 2007, 23:13:09 »
Fenerbahçe yi bitiren Zico ve yönetime selam olsun.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #887 : 16 Eylül 2007, 23:17:33 »
Fenerbahçe yi bitiren Zico ve yönetime selam olsun.
En ateşli Zico savunucularından biriyim..Ancak şöyle bir gerçek var;
Zico'nun oynatmak istediği sistemle oyuncuların pek de uyuştuğu söylenemez.O değil de Burakcım bence daha bitmedi hiç birşey.
Geçen sene de böyle deniliyordu ama Şampiyon olduk..Benim inancım daha bitmedi..Bakalım herşey netleşir çok yakın bir zaman içinde.

Çevrimdışı .0.

• Yeni Üye
  • Her Şey Vatan İçin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #888 : 16 Eylül 2007, 23:19:22 »
cimbom 6-0 yendi bi yandan üzülüyorum bi yandan seviniyorum konyalıyım üzülüyorum cimbomluyum seviniyorum

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #889 : 16 Eylül 2007, 23:20:14 »
yeni sisteme dönüldü.oturtmak için bi 2 hafta lazım..

ulan appiah bu aya kadar yokmuş, neymiş kedini kötü hissediyormuş yarım saat anca takımla çalışıormuş. :-D ..bi de gazetecilere yaptığı hareket baya güzeldi :deli:

Çevrimdışı feneryolu

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #890 : 16 Eylül 2007, 23:25:37 »
Kemal Abi, Zico hala bir düzen oturtamadı takıma.1 yılı geçtik,elalemin adamalrı 3 ayda sistemini oturturuyor iyi-kötü.Büyük maçlarda daha iyi oyun çıkaracak bir takımımız var ama küöük takımlara gelince tekleme sorununa ne geçen yıl ne de bu yıl çare bulamadık.Oynatmak istediği sitemi daha gelir gelmez monte etmeye başlamalıydı,olmadı diyelim bu sene transfelerde tüm insiyatif Zico daydı o zaman sistemine göre adam alacaktı.Geçen yıl şampiyon olduğumuzda Bjk ve Gs önüne gelene puan saçıyordu ve kadro olarak bizden kötüydüler ama bu sene ikisi de özellikle Gs kadorsunu baya bir geliştirdi,yatan adamalrı da gönderdi.işimiz çok zor ne yazık ki Zico yu savunanlardan olduğunu fark ettim antu daki mesajalrından ama taraftarın yarısından fazlası şu an Zico yu sildi kafasında artık ve maalesef ben de bunalrdan biriyim,ne kadar inanmak istesem de olmadı,Zico gerekenleri yapamadı maalesef Kemal Abi.Düzelir inşallah deyip destek vermekten başka yapacağımız bir şey yok şu aşamada.Zico yu gönderirlerse 2.cilikten de olabiliriz ama sezon sonu bu sene başında yapılmayan operasyon un yaplıması şart bence.Sene başı basketbolda ve futbolda ters işler yaptık teknik kadro bakımından bence.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #891 : 16 Eylül 2007, 23:31:05 »
Kemal Abi, Zico hala bir düzen oturtamadı takıma.1 yılı geçtik,elalemin adamalrı 3 ayda sistemini oturturuyor iyi-kötü.Büyük maçlarda daha iyi oyun çıkaracak bir takımımız var ama küöük takımlara gelince tekleme sorununa ne geçen yıl ne de bu yıl çare bulamadık.Oynatmak istediği sitemi daha gelir gelmez monte etmeye başlamalıydı,olmadı diyelim bu sene transfelerde tüm insiyatif Zico daydı o zaman sistemine göre adam alacaktı.Geçen yıl şampiyon olduğumuzda Bjk ve Gs önüne gelene puan saçıyordu ve kadro olarak bizden kötüydüler ama bu sene ikisi de özellikle Gs kadorsunu baya bir geliştirdi,yatan adamalrı da gönderdi.işimiz çok zor ne yazık ki Zico yu savunanlardan olduğunu fark ettim antu daki mesajalrından ama taraftarın yarısından fazlası şu an Zico yu sildi kafasında artık ve maalesef ben de bunalrdan biriyim,ne kadar inanmak istesem de olmadı,Zico gerekenleri yapamadı maalesef Kemal Abi.Düzelir inşallah deyip destek vermekten başka yapacağımız bir şey yok şu aşamada.Zico yu gönderirlerse 2.cilikten de olabiliriz ama sezon sonu bu sene başında yapılmayan operasyon un yaplıması şart bence.Sene başı basketbolda ve futbolda ters işler yaptık teknik kadro bakımından bence.
Walla basketbol konusunda zaten neyse...Yeterince konuştuk..Konuştukça sadece geriliyoruz be Burak..İyi giden arabanın tekerine çomak soktular bir kere.

Zico'ya gelince,walla bu saatten sonra yapılacak bir operasyonun getirisi kadar götürüsü de olur..Hele ki kadro da bu kadar Brezilyalı varken.Hadi onu geçtim yeni Hoca,yeni bir düzen derken..Belki devre arası bişeyler olacaksa olur.Ancak gelenin de Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi tanıması gerek..Umut fakirin ekmeğidir..Zico'dan umudum bundan dolayı..Yapacak birşey yok..Yoksa içinden geçenler benimde içimden geçiyor.Heleki en kötüsü herkese koz vermemiz..Böyle olmamalıydı..Ama oldu malesef..
Zaten Zico'yla taraftarın büyük bir bölümü arasında soğuk rüzgarlar esiyor..Bu saatten sonra da rüzgarın terse dönmesi zor..
Tanjevic denklemi gibi birşey olacak..Bir kere gönüllerde yer etmedi bir daha edemez..

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #892 : 16 Eylül 2007, 23:33:29 »
gazetecilere yaptığı hareket baya güzeldi :deli:
ben yapinca o kadar karizmatik durmuyor yahu..hos bende beyaz gomlek de o kadar karizmatik durmuyor...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı feneryolu

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #893 : 16 Eylül 2007, 23:35:55 »
Kemal Abi, yapacağımız 1-2 transferle hem basketbolda hem de futbolda Türkiye liglerini domine edebilridik ama ikisinde de doğru adımları atamadık.Aziz Yıldırım iyi,hoş başkan ama devam etmek istiyorsa yönetimdeki bazı isimleri değiştirmeli bence başta basketboldaki kıyımı yapan adını bile anmak istemediğim kişiyle başlayabilir mesela.Sinirlenme lütfen bu konu açılınca(tanjevic konusu) çünkü bu konuyu daha çok konuşacağız sezon içerisinde.Daha da sinirleneceğimiz olaylar,maçlar olabilir her branşta.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #894 : 16 Eylül 2007, 23:39:52 »
Kemal Abi, yapacağımız 1-2 transferle hem basketbolda hem de futbolda Türkiye liglerini domine edebilridik ama ikisinde de doğru adımları atamadık.Aziz Yıldırım iyi,hoş başkan ama devam etmek istiyorsa yönetimdeki bazı isimleri değiştirmeli bence başta basketboldaki kıyımı yapan adını bile anmak istemediğim kişiyle başlayabilir mesela.Sinirlenme lütfen bu konu açılınca(tanjevic konusu) çünkü bu konuyu daha çok konuşacağız sezon içerisinde.Daha da sinirleneceğimiz olaylar,maçlar olabilir her branşta.
Aslında haklısın sadece Tanjevic,Futboldaki sonuçlar değilde dediğin gibi ismi lazım olmayan o adam orda olduğu sürece bize rahat yok..

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #895 : 17 Eylül 2007, 14:04:12 »
  Maç aslında başlarda zevkliydi ilk gol başta gelince ufak bi hata mı diyelim artık ayağındaki topu Hakan'a verdi . Penaltıdan gol gelince Galatasaray'ın farka gideceği belliydi . 3 olur en fazla 4 olur diyordum . Kırmızı kartta gelince Galatasaray zorlanabileceği maçı farklı aldı . Rakip 10 kişi olmasa daha zevkli iki kalede geçen bir maç izlerdik ama deplasmanda olunca tabi Konya kapandılar kontra aramaya başladılar ama nafile . Bi kaç pozisyon yakaladıalr ama ondada Orkun başarılı kurtarışlar yaptı . Abartmamak lazım 6 attılarda kırmızı akrt olmasa pek çok şey değişebilirdi .

Çevrimdışı The Franchise

• İddaa Kralı
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #896 : 18 Eylül 2007, 20:50:32 »
evet şampiyonlar liginde grupların ilk haftası başlıyo hadi hayırlısı bakalım inşallah takımlarımız başarılı olur bugun beşiktaş yarın ise fenerbahce
Beşiktaş inşallah ligde oynadıgı gibi oynamaz diyorum yoksa kötü olabilir sonuç fransız takımlarının ne yapcagı hiç belli olmuyo

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #897 : 18 Eylül 2007, 21:14:51 »
inter harbi harbi defansız geliyor ha :-D ...fener buradan 3 puan çıakrırsa iş benim için bitti demektir :clapping: :beer:

Alıntı yapılan: ntvspor
Özellikle Inter savunmasının dünyaca ünlü isimleri Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Deneyimli oyuncu Walter Samuel'in sakat olmasına rağmen takımda yer aldı. Öte yandan Teknik Direktör Mancini, eksikleri telafi edebilmek için genç takımdan 4 oyuncuyu kadroya aldı.

Cezalı oyuncular, Arjantin Milli Takımı savunma oyuncusu Burdisso, Brezilya Milli Takımı'nın sağ beki Maicon, Kolombiyalı Milli Takımı stoperi Cordoba ve Arjantin Milli Takımı'nın santrforu Cruz kadroda yok. Roma'dan 17 milyon Euro'ya transfer edilen Romen milli savunma oyuncusu Chivu, Fransız milli takımının emektarı Vieira ve İtalyan milli takımının ‘sert çocuğu' Materazzi ise sakat.

İnter'in eksikleri bunlarla da kalmıyor. Adriano ve genç yetenek Pele UEFA listesinde yer almadığı için İstanbul'a gelemediler.

İşte İnter'in 20 kişilik İstanbul kadrosu:

Kaleciler: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni

Defans: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 35 Dennis Esposito, 38 Daniele Federici.

Ortasaha: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 36 Francesco Bolzoni, 37 Gabriele Puccio

Forvet: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #898 : 18 Eylül 2007, 23:21:40 »
Beşiktaş golü yedi..Ey Türk Futbolu Ey Yan Toplar..
Bu kadar da ucuz bir gol yenmez..

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #899 : 18 Eylül 2007, 23:29:43 »
Yazık oldu gerçekten rüzgarında etksiyle top öyle bir falso aldıki nerdeyse korner den direk gol oluyordu...Daha sonrada direğe çarpıp Marsilya'lı oyuncunun önünde yumurtladı...Belliydi aslında böyle maçlarda böyle gol olur...