Gönderen Konu: Aralık Ayının Üyesi: 53_Lazrail_53 (Sedat)  (Okunma sayısı 4516 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderatör
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
Aralık Ayının Üyesi: 53_Lazrail_53 (Sedat)
« : 01 Ocak 2009, 16:56:21 »
53_Lazrail_53 yani Sedat NbaTr yönetiminin oylaması sonucunda Aralık ayının üyesi seçilmiştir!

Bravo Sedat.Aktifliğin,k aliteli yorumların ve güzel Türkçe kullanman ile sonuna kadar hak ettin. Sana teşekkür ediyor, NbaTr ile kalmanı diliyorum...
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2009, 17:55:45 Gönderen: AoGVinsanity »

Çevrimdışı _53_LaZraİl_53_

• Rize'nin Efendisi
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: Aralık Ayının Üyesi/Analizi
« Yanıtla #1 : 01 Ocak 2009, 17:09:44 »
53_Lazrail_53 yani Sedat NbaTr yönetiminin oylaması sonucunda Aralık ayının üyesi seçilmiştir!

Bravo Sedat.Aktifliğin,kaliteli yorumların ve güzel Türkçe kullanman ile sonuna kadar hak ettin.Sana teşekkür ediyor,NbaTr ile kalmanı diliyorum...

Ayın Analizi Carter05 yani Gökay arkadaşımızın mesajına gidiyor.

http://www.nbatr.com/forum/ynt-oyuncularsalary-cap-ve-dizilim-t33583.0.html;new;boardseen#new

Sana da teşekkürler Gökay.Bize nice böyle kaliteli çalışmalar sunmanı diliyorum.
Sağolun, varolun. Ben de bir bakayım dedim. Acaba bu ayın üyesi kim seçilmiş diye, onu tebrik etmek için girmiştim fakat ben seçilmişim. Gerçekten beni seçen tüm NbaTr büyüklerime, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşaallah, Nba'i yeni yeni takip etmeye başlamış biri olarak (geçen sene Play-Off'larda ciddi ciddi ilgilenmeye başlamıştım.) sizlerden daha çok şey öğreneceğim. Şu ana kadarki üyeliğim zarfında bile birçok şey öğrendim ve bu site sayesinde bilgimi hergün geliştirip belki de birgün sizlerle basketbolu enine boyuna her konuda konuşabilcek biri olurum.

Bu arada tebrikler Gökay. Senin de analizini okumuş ve beğenmiştim. Hakettiğin bir ödül oldu. 
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2009, 17:11:45 Gönderen: _53_LaZraİl_53_ »

!!!LANET OLSUN İÇİMDEKİ SAN ANTONİO SEVGİSİNE!!!

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
Ynt: Aralık Ayının Üyesi: 53_Lazrail_53 (Sedat)
« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2009, 17:41:05 »
Geldiğin günden beri kaliteli işler çıkartıyorsun, devamının gelmesi dileğiyle..

Çevrimdışı CaRTeR

• Starter
  • Dikkatli Bakıyor Musunuz?
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2009, 18:25:31 »
2 gündür internetle yaşadığım sorun nedeniyle aranızda yoktum ama bugün ilk bağlantıyı sağlayabildim.Bu ara Sedat arkadaşımı tebrik ediyorum güzel bi forum olması için elinden geleni yapıyor her konuşmaya katkı sağlıyor ve açtığı konularla ilgi çekiyor daha ne yapsın aldığı ödülde bunun kanıtı :alkış.Sedat tebrik ettiğin içinde ayrıcana saol.Bu ay içindede diğer takımların analizlerini yapmayı planlıyorum.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2009, 20:11:02 »
Özellikle maçların girilmesi konusunda sıkıntı yaşadığımız dönemde maç bile girdi.Bu bir örnek tabi yaptığı çok şey var.Tevazusuyla da ödülü hakettiğini ispatladı.İNŞALLAH yıllarca beraber bu forumda oluruz.

• Rize'nin Efendisi
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Ocak 2009, 20:20:36 »
Özellikle maçların girilmesi konusunda sıkıntı yaşadığımız dönemde maç bile girdi.Bu bir örnek tabi yaptığı çok şey var.Tevazusuyla da ödülü hakettiğini ispatladı.İNŞALLAH yıllarca beraber bu forumda oluruz.
İnşaalah kardeşim. Hep beraber bu forumda nice yıllara.

2 gündür internetle yaşadığım sorun nedeniyle aranızda yoktum ama bugün ilk bağlantıyı sağlayabildim.Bu ara Sedat arkadaşımı tebrik ediyorum güzel bi forum olması için elinden geleni yapıyor her konuşmaya katkı sağlıyor ve açtığı konularla ilgi çekiyor daha ne yapsın aldığı ödülde bunun kanıtı :alkış.Sedat tebrik ettiğin içinde ayrıcana saol.Bu ay içindede diğer takımların analizlerini yapmayı planlıyorum.
Analizlerini merakla bekliyorum Gökay. İnşaallah seninle birlikte de bol NBATR'li günler geçireceğiz. Bu arada aynı sorun bende de oluyor, bazen bağlantı sağlayamıyorum. Ne foruma ne de anasayfaya girebiliyorum ama sonra düzeliyor. Bir sebebi var mı yoksa bizden mi kaynaklanıyor?

Geldiğin günden beri kaliteli işler çıkartıyorsun, devamının gelmesi dileğiyle..
Onur Abi, sana da teşekkürler. İnşaallah ivmemizi daha da hızlandırarak devam edeceğiz.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2009, 20:23:42 Gönderen: _53_LaZraİl_53_ »

Çevrimdışı NikolaTesla

• Profesör
  • Editör
  • MVP
  • Zaman yaşamakla başlar, yaşamak zamanla biter.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 02 Ocak 2009, 20:22:24 »
Sedat foruma gerçekten renk katıyorsun, ben de tebrik ediyorum ve uzun süre bizimle olmanı diliyorum.

• Rize'nin Efendisi
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Ocak 2009, 20:26:36 »
Sedat foruma gerçekten renk katıyorsun, ben de tebrik ediyorum ve uzun süre bizimle olmanı diliyorum.
Sağol Gültekin Abi. Herkese çok teşekkürler gerçekten. Amacım her geçen gün Nba bilgi hazinemi biraz daha geliştirip(site ve sitedeki ortam sayesinde) , daha da fanatik ve takımını savunabilecek bir SAS'lı olmam..

Çevrimdışı kidvcmişel

• Come On Vinsanty
  • Starter
  • ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE NETS
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #8 : 02 Ocak 2009, 21:06:13 »
Dostum başarılarının devamını dilerim.

• Rize'nin Efendisi
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 02 Ocak 2009, 21:18:58 »
Dostum başarılarının devamını dilerim.
Elimden geldiğince faydalı olmaya çalışacağım.