Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 70314 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #100 : 22 Eylül 2007, 09:47:15 »
Delfino, Yeni Sezon İçin Umutlu

Detroit Pistons'tan Toronto Raptors'a takas olan ve o günden sonra basına umutlu mesajlar veren Delfino sezonun yaklaşmasına yakın yine açıklamalarda bulundu.

Daha önce verdiği demeçlerde ''Başaramazsam giderim'' diyen Delfino, bu sefer yaptığı açıklama da başarılı olacağını ve bunun için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Delfino, ''Detroit Pistons gibi büyük bir takımda bulundum. Ancak orda bir türlü uyum sağlayamadım. Toronto benim için yeni bir başlangıç olacak. Toronto Organizasyonu bana pozitif enerji veriyor.'' dedi.

Delfino, geçtiğimiz sezon Detroit Pistons forması altında;
82 maçta 16.7 dakika süre aldı ve 5.2 sayı, 3.2 ribaunt, 1.1 asist yaptı.

Made in KE :jam:

--

• Ziyaretçi
Jason Kidd; Toronto Raptors Favori
« Yanıtla #101 : 24 Eylül 2007, 07:56:31 »
Jason Kidd; Toronto Raptors Favori

Doğu Konferansı'nı bu sene müthiş bir çekişme beklerken özellikle gözler Atlantik Grubuna çevrildi.

Toronto Raptors, New York Knicks, Phi 76ers ve Boston Celtics'le beraber aynı grupta yer alan New Jersey Nets'de Yıldız oyuncu Jason Kidd açıklamada bulundu.

Knicks ve Celtics'in yaptığı hamelerle iyice kızışan Atlatik Grubu için Kidd;

''Atlantik'de favori kim?'' sorusuna, ''Toronto Raptors'' cevabını verdi.

Toronto geçtiğimiz sezon Atlantik Grubunu, 47-35'lik dereceyle zirvede bitirmiş ve Nets'de 41-41'le hemen ardından yer almıştı.
-------------------------------------------------------------------------
NBATR/KE

Çevrimdışı pacers31

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #102 : 24 Eylül 2007, 11:46:23 »
kidd e katılıyorum.tamam celtics harika bir takım yaptı ama nba deki takımların hepsi bu takımı yenmek için ugraşacaklar..celtics konferansı lider bitirir belki ama karşılarında celtic si yenmeyi büyük başarı sayabilecek takımlar war..

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #103 : 24 Eylül 2007, 17:17:06 »
Atlantic grubunda geçen seneden bu yana çok büyük değişikliker var.Celtics, Raptor ve Nets playoffa kalacaktır benim görüşüm.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #104 : 24 Eylül 2007, 18:03:40 »
Kidd diyorsa bir bildii vardır :-D

bence Raptors ikisininde arkasında kalabilir..ama yinede ben onları 2. olarak görüyorum..

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #105 : 24 Eylül 2007, 18:11:58 »
  Açıkçası ben sanmıyorum Raptors'Un grubu lider tamamlayacağını . Zor ya geçen senede binbir zorlukla lider tamamladılar. Ancak bu sene gerek New York gerek Boston gerekse kaliteli kadrosuyla Nets zirve yarışında iddialı ekipler . Ki bunların arkasında da genç kadrosuyla kazanmaya oynayan bi Sixers var . Bu sene Raptors'un işi zor ama liderliği elinde tutar ilk sırada bitirirse iyi bir avantaj yakalamış olur play-off maçları için .

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #106 : 24 Eylül 2007, 20:20:20 »
 J kidd rakibi gaza getireyim gibisinden bir açıklama yapmış,bu sene işleri zor çünkü boston ve knicks
kadrolarını aşırı güçlendirdi hatta knicks eğer kirilenkoyu alırsa boston a kafa tutcak hale gelicek ,nets
en büyük eksikleri olan uzun oyuncu olayına magloire ve willams da gelişi ile çözdü gibiler sixers desen
yeniden yapılanma derdinde toronto nun bu sene işi zor

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #107 : 24 Eylül 2007, 20:23:49 »
Atlantik'te benim favorim New York Knicks..Şimdi bu topic yeri değil uzun uzun bunun nedenlerini sıralamak olmaz.Ancak takviye yapılsın ya da yapılmasın Knicks bu grubu zirve de tamamlar ben şaşırmam.
Boston Celtics'in Kincks'i geçeceğini sanmıyorum..Toronto ve Nets'in de Boston'ı geçeceğini sanmıyorum.
Bu gruptan 2 takım çıkar Knicks-Celtics...

--

• Ziyaretçi
Ynt: Toronto, Darrick Martin'le İmzaladı
« Yanıtla #108 : 26 Eylül 2007, 07:26:45 »
Toronto, Darrick Martin'le İmzaladı

NBATR olarak 2 hafta önce duyurduğumuz haberde Toronto Raptors'ın Guard Darrick Martin'le anlaştığını belirtmiştik.

Raptors Genel Menajeri Bryan Colangelo, bugün yaptığı açıklamayla Darrick Martin'le yarı-garanti kontrat imzaladıklarını açıkladı. Geçtiğimiz sezon da Toronto Raptors forması giyen Martin, Raptors'ın İtalya kampın da takımdaki yerini alacak.

1971 doğumlu Darrick Martin;

Normal sezonda 31 maçta 7.1 dakika süre alırken;
3 sayı, 1.4 asist yaptı. Play'off'lar da ise 1 sayı, 1 asist ortalamasıyla oynadı
------------------------------------------------------------------
NBATR/KE

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #109 : 26 Eylül 2007, 20:22:52 »
   Calderon ve ford a alternatif olarak alındı galiba vatandaş clippers zamanlarında baya etkili olmuş
ama sora yanar döner bir performans sergilemiş ,baya gezgin bir adam umarım takıma faydası olur
ama 36 yaşında anca sakatlık yada calderon ,ford un dinleneceği zamanlarda oyuna alınır

--

• Ziyaretçi
Ynt: Bargnani: Yine Play-off Yapacağız
« Yanıtla #110 : 27 Eylül 2007, 06:45:58 »
Bargnani: Yine Play-off Yapacağız

Toronto Raptors'ın İtalyan Yıldızı Andrea Bargnani, gelecek sezon da play-off yapacaklarına inandığını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Atlantik Grubunu zirvede tamamlayan Toronto Rapors'da Bargnani, geçen sezona nazaran bu sezon işlerinin daha zor olacağını bildiklerini ifade etti.

Andrea Bargnani yaptığı açıklamada;

''Bu sene herşey çok daha zor olacak. Ama biz geçen yıl yaptığımızı yapmayı denyeceğiz. Bu sene de play-off'da olmak istiyoruz. Biz, bizim iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Ve biz çalışacağız. Eğer biz iyi oynarsak çok daha iyi yerlere gideriz. Ama bunun için çalışmak zorundayız.''
---------------------------------------------------------
NBATR/KE

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #111 : 27 Eylül 2007, 20:40:34 »
  İtalya bu sene bende hayal kırıklığı yarattı eurobasket 07 de hatta çok iyi performans beklediğim
barganani beni üzdü ama umarım gelecek sezon iyi bir başlangıç yaparda izleriz onu raptors forması
ile neyse konuya dönelim geçen sene doğu zayıftı ve toronto muhteşem bir sezon geçirdi ama boston
new jersey ve new york un transfer atakları onları zorlucak gibi diğer taraftan detroit,cleveland ve
miami de zorlucak gibi onları ama bellide olmaz herşey bosh ve onun performanslarına bakıcak

Çevrimdışı OğuzCan

• Melankolik
  • Yönetici
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #112 : 04 Ekim 2007, 15:08:35 »
 Toronto'da Calderon Sorunsalı

Geçen yıl oynadığı iyi oyunla beğeni toplayan ve TJ Ford'un arkasında Raptors'ta önemli işlere imza atan Calderon seneye Free-Agent statüsünde olacak . Elbette bu durum Point-Guard arayan takımların iştahını kabarttığı gibi Toronto'yu da düşündürüyor .

Şu an hak ettiği parayı birçok basketbolseverin gözünde alamayan Calderon için oldukça iyimser düşünen Raptors yönetimi ve Colangelo Jose'nin Raptors listesindeki herhangi bir oyuncudan daha çok hakettiği gerçeğini itiraf etti . Bir sonraki yaz Calderon'u elde tutmanın çok zor olacağını söyleyen Colangelo buna rağmen onun Raptors'ta kalacağına inanmaktadır .

Toronto'da şu an TJ Ford'un ardından bench oyuncusu olarak görev yapan Calderon için gelecek yıl fiyatlar kabarık olsa da Colangelo onu takımda tutacakları konusunda oldukça iyimser .

Raptors bir sonraki yıl TJ Ford'a 8 milyon dolar verecek ki Calderon'un bu sezonuda iyi geçirmesi durumunda ona da en az 5 milyon dolar ayırmaları gerekiyor .

Toronto'da 3. sezonunu geçirecek olan Calderon geçen sezon oynadığı 77 maçta 8.7 sayı 1.7 ribaunt ve 5.0 asisst ortalamaları ile mücadele ederken , Nets serisinde ise 13.0 sayı 1.7 ribaunt ve 5.3 asisst gibi rakamlar elde etti .

NBATR-Kaan
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2007, 15:12:20 Gönderen: Heatmans »

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #113 : 04 Ekim 2007, 19:30:25 »
 Çoğu takım pg arıyor helede calderon gibi hem avrupanın en iyisi hemde nba ye uyum sağlayanını
bulmak çok zor hatta imkansız gibi ,bence eğer ona başka bir takım yağlı ballı bir kontrat verirse
hiç düşünmeden gider bunun iki sebebi var,birincisi ilk beşte oynayıp daha popüler ve daha çok
süre olcak olması,ikincisi toronto dan alcağı ücretten fazla alacağı helede deron,paul gibiler çaylak
kontratları bitince 10 m $ üstü senelik kontrat alırsa haliyle calderon da ister

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
  • Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #114 : 05 Ekim 2007, 00:53:10 »
Bi de bu adam kritik maçların adamı...Büyük maçlarda daha da etkili oynayan bi adam...Play-offlarda ortalamalarının artması bunun göstergesi...Bence büyük bi sorun sene Toronto için...Memphis alabilir onu da seneye..İspanyol triosu kurmak adına...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #115 : 06 Ekim 2007, 22:41:28 »
  Toronto - Boston maçı  , Toronto açısından iyi gidiyor . Sam eşit süreler verdi oyuncularına . 10 kişilik bi rotasyon ile ortalama 10'ar dakika süreler aldılar . Kalan 6 isimden Martin Dixon ve Moon hiç forma giymedi ilk yarıda ama muhtemelen Moon takımdan gönderilecek isim olacaktır .

Maça baktığımızda Toronto klasik oyununu oynadı . İçerden Bosh , Bosh olmuyorsa boştaki adamı bul ve şutu at gibi klasik tercihleriyle bu seneye giriş yapan Raptors'ta %41 ile atılan üçlükler bunu da göstergesiydi .

Bosh her zamanki gibi pota altında iyi mücadele ediyor ve Garnett'den ne kadar ribaunt kaldıysa topladı . Zaten Garnett'e karşıda gayet mütevazi bir rakamla oynuyor şu an . Calderon sonradan girdi tutuk gibi gözükse de o benim gözümde hep iyidir .

Kapono nasıl oldu ilk beş başladı anlamadım gitti . Sadece 4 şut attı ki tahmin edeceğğiniz gibi isabetli olanı üçlük . Delfino bu takımda iş görür . Mücadelesi sayıları asisstleriyle ilk yarıda tututm onu .. Neyse fazla uzatmayalım

--

• Ziyaretçi
Toronto, Roma'yı Yaktı
« Yanıtla #116 : 07 Ekim 2007, 22:43:40 »
Toronto, Roma'yı Yaktı

NBA Europelive Tour 2007 kapsamında İtalya'da bulunan Toronto Raptors dünkü Boston Celtics yenilgisi sonrası çıktığı Lottomatica Roma maçını zorlanmasına rağmen 93-87 kazandı.

PalaLottomatica salonun da oynana maçta ilk devreyi 45-44 önde kapatan Roma iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen Toronto'nun tecrübesine yenik düştü ve maçı kaybetti.

Toronto Raptors'da;

Chris Bosh 23 sayı-9 ribaunt'la yıldızlaşırken, Bargnani 13 sayı-7ribaunt yaptı. Ford 8 sayı-5 asist, Kapono 15 sayı-4 ribaunt ve Garbajosa 10 sayı-3 ribaunt'la oynadı.

Roma'da Ukic 10 sayı-9 asist, Ray 15 sayı-3 asist, Drejer 23 sayı-5 ribaunt ve Stefansson 19 sayı, 5 ribaunt'la maçı tamamladı.
------------------------------------------------------------
NBATR/KE

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
Ynt: Colangelo'dan Ukic'e Yeşil Işık
« Yanıtla #117 : 08 Ekim 2007, 14:48:58 »
  Colangelo'dan Ukic'e Yeşil Işık

Dün gece oynanan Lottomatica Roma - Toronto Raptors maçının ardından Toronto Raptors GM'si Bryan Colangelo , haklarını elinde bulundurdukları Rako Ukic ile ilgili açıklamalarda bulundu .

Toronto Raptors'un Roma'yı 93-87 yendiği maçta Roma adına ilk beş çıkan Ukic Raptors'a karşı 10 sayı 9 asisst gibi bir performansa imza attı . Özellikle TJ Ford'a zor anlar yaşatan Ukic yaptığı 9 asisstle alkış topladı .

Toronto GM'si Colangelo'da Ukic hakkında ;

''Biz Ukic'3den haberdarız ve onu izliyoruz . Gelecek planlarımız içerisinde de onun rolü olacak . Gelecek seneye takımda olması muhtemel.'' dedi ve Ukic'in seneye takımda olacağının sinyallerini verdi .

NBATr // KMK

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #118 : 08 Ekim 2007, 15:11:58 »
Ben bu adamı rüyamda gördüm..

Raptors forması ile..

Yalanım varsa ne olayım..
Malum oldu jheralde :S

çok şaşkınım şimdi
Değişik oldum..

Neyse.:ben bu adamı beğeniyordum .çok yararlı oynuyor.Eli çok yumuşa.Şutlarıda fena değil.
Avrupalı Toronto'ya bir avrupalı daha..

Ama daha çok çaılşması lazım bu elemanın.
Fizik olarak güçlenmesi gerekli biraz daha.

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #119 : 08 Ekim 2007, 20:30:05 »
  Valla calderon barındıktan sora ukic hayli hayli bu takımda oynar bakalım seneye belli olur

--

• Ziyaretçi
Ynt:Toronto'da Kapono Benche
« Yanıtla #120 : 09 Ekim 2007, 05:54:08 »
Toronto'da Kapono Benche

2007 All Star Üçlük Şampiyonu olan ve Miami Heat'de Free-agent olduktan sonra 25 Milyon Dolar karşılığında Toronto Raptors'a imza atan Jason Kapono için bir açıklama yapan Coach Sam Mitchell kimsenin forma garantisi olmadığını söyledi.

Kapono'nun yüksek kontrat bedelinin ilk 5 başlayacağı anlamına gelmediğini belirten Mitchell, bu oyuncunun benchte başlayabileceğini belirtti.

Mitchell yaptığı açıklamada;

Detroit Pistons'dan transfer edilen Arjantin'li Carlos Delfino'ya ilk 5 de şans verebileceğini belirtti.
-------------------------------------------------
NBATR/KE

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #121 : 09 Ekim 2007, 06:00:39 »
  Bence boston maçında paul pierce tarafından madara edilmesinide etkisi var,kapano sadece 3 lük
performansı sayesinde o kontratı kaptı bence delfino ona göre daha iyi bir performans sergiler ilk
beşte ama son karar sam mitchell in

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #122 : 09 Ekim 2007, 13:55:14 »
 Ki sergiliyorda Delfino .. Kapono o kontratı haketmedi , haketmeyecekte , O kontratı da Colangelo gibi bir adam ona nasıl verdi haal daha anlamış değilim ya . Şuttan başka bir şey yaptığı yok adamın ..

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
Ynt: Bosh , Madrid Karşısında Kenarda
« Yanıtla #123 : 11 Ekim 2007, 13:30:11 »
  Bosh Madrid Karşısında Kenarda

Toronto Raptors'un yıldız oyuncusu C.Bosh bu akşamki Real Madrid maçında sakatlığı nedeni ile forma giyemeyecek . Chris Bosh geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda bir sakatlık geçirmiş ve antrenmanı tamamlayamamıştı .

Yaklaşık bir haftadır dizindeki ağrılardan şikayetçi olan Chris Bosh konu ile ilgili olarak ;

'' Ben şu anda oturup dinleniyorum , Sezon öncesindeyiz ve %100 iyileşene kadar oynamayacağım . '' dedi ve önümüzdeki bir kaç günü dinlenerelk ve hazırlanarak geçirmek istediğini vurgulamış oldu .

NBATR / KMK

--

• Ziyaretçi
Sam Mitchell Bombaladı / Delfino: Avrupa'ya Dönebilirim
« Yanıtla #124 : 12 Ekim 2007, 19:27:03 »
Sam Mitchell Bombaladı

Toronto Raptors Coachu Sam Mitchell, Real Madrid mağlubiyeti sonrası takımını topa tuttu.

Sam Mitchell yaptığı açıklamada takıma sert oyuncuların lazım olduğunu söyledi. Mitchell, gerek ribauntlar da gerekse savunmada sert olmadıkalrını ve fazla mücadele göstermediklerini belirtirken bu tip oyunculara ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Mitchell yaptığı açıklamada;

''Biz arıyoruz. Biz sert oyuncuları, oyunun pis işlerini yapacak adamlar arıyoruz. Bizim şutörlerimiz var, topla iyi oynayan oyuncularımız var ama kirli işleri yapacak adamlarımız yok.'' dedi.
-----------------------------------------------------------------------------------
Delfino: Avrupa'ya Dönebilirim

Detroit Pistons'da bekleneni veremeyen ve Toronto Raptors'a takas olan Arjantin'li Carlos Delfino, yaptığı açıklama ile bu senenin NBA'de son senesi olabileceğini söyledi.

Bu sene kariyeri için kritik bir sene olduğunu dile getiren Delfino, eğer bu yıl da istenilen düzey de olmazsa daha fazla zorlamayıp Avrupa'ya döneceğini söyledi.

Carlos Delfino yaptığı açıklamada;

''Bu sene benim kontratımın son senesidir. Ve ben eğer bazı şeyleri iyi yapmazsan NBA'de herhangi bir şekilde kalmak için kontrat aramayacağım. Avrupa'ya gideceğim. Ve orda oynayacağım.'' dedi.
-------------------------------------------------------------------------------------
NBATR/KE