Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 124657 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #325 : 21 Haziran 2011, 22:07:26 »
Fenerbahçe'nin başardıklarının ve gücünü yazmamın sebebi fanatizm değil bu yorumdur.''Ve şu an itibariyle bırak F4'ü, FB Ülker'in yakınından geçecek durumda değiller bence..'' Fenerbahçe zaten F4 seviyesinde bir takım bu sene de Fenerbahçe'yi çok zorladığı maçları gördük.
Yanlış anlaşılmaya açıkmış bir yorum yapmışım, yanlış anlamışsın sen de pardon, hata benim.Ben pekçok yorumumda FB'nin Euroleague'de F4'e oynayayacağını söylemiştim zaten ama o yorumum hakkaten yanlış anlaşılmaya çok açık, özür dilerim.Fenerbahçe F4 adayı bir takım sonuçta, Efes, Fenerbahçe'ye rakip olmadan F4 hayalleri zaten kuramaz manasında dedim, yoksa FB'nin F4 iddiası konusunda yorumlarım mevcuttur yani.

Efes Pilsen'in Real Madrid'e Thornton'ın saçma faulüyle yenildiği maçta da Efes'in o kadar iyi oynama nedeni Kerem Tunçeri ve Gönlüm'ün harika performanslarıydı, Rakocevic'in ciddi bir katkısı olmamıştı maçta, birkaç önemli üçlüğü vardı ama Rakocevic de getirilirken Efes'in hak ettiğinden çok fazla para verdiği belliydi.F4 meselesine gelince dünya kadar sorunu vardı Efes'in.Pota altı felaket, Tunçeri dışında 1 numara rotasyonu da çok kötü ve Rakocevic gibi acayip para kazanan bir adamı 5-6 dakikadan fazla(bir girişte diyorum, maçın toplamında değil) oynayınca hemen sapıtıp takımın içine etmesi koyuyor arkadaş bana.

Savanovic'in para olayına gelince, Efes'in verdiği yeni kontrat o.Ve Savanovic'e yıllık 3 milyon euro verecek bir keriz varsa, bırak o keriz versin Efes'in atlamasına gerek yoktu zaten Savanovic gibi adam o kadar para vermeden de alınır, koskoca Vazquez çok daha az miktara oynuyor.Savanovic'le Vazquez'i bir tutacak hali yok.Her şekilde Efes Pilsen, Orlando'nun Lewis olayında yaptığı hatayı bıkmadan yapacak gibi ve pek çok oyuncuya daha hak ettiğinin çok üstünde para vermeye devam edecek.Hazıra da dağ dayanmaz bir gün bitip gidecek yani.Hatta ben Kerem Tunçeri basketbolu bırakınca Efes Pilsen'in de playoff'u zorlayabilecek bir takım olacağını düşünüyorum, gerçekten bu kadar kötü yönetilemez bu takım.Toparlarlar mı bakacaz ona ama, benim hiç umudum yok.Böyle giderse de korkunç bir son bekliyor onları..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #326 : 21 Haziran 2011, 22:22:36 »
Bence en önemli nokta bu: ''Savanovic'e yıllık 3 milyon euro verecek bir keriz varsa..'' Vazquez Barcelona oyuncusu sonuçta orda oynamanın getirisi paradan çok iyi bir kariyer. Barca'nın önemli bir oyuncusu olmak her Avrupalı basketbolcunun hayalidir. Alacağı paraya da çok bakmaz. Ama Savanovic mesela. Kariyerinin en verimli dönemini oynuyor ve kendi takımından daha az başarılı, daha güçsüz bir takıma geliyor. O zaman adam paraya bakar tabi. Zirvede basket oynamıyor bari parası iyi olsun. Öyle olmasa da kabul etmez zaten teklifi. Yani yapabilecek birşey yok futbolda da bu böyle Real yılda 2 versin giderler, Fener 3,5 verse hedefim daha büyük klüp der. Daha da çok para gerekir ikna etmek için oyuncuyu. Efes'in de son senelerde ligde ve avrupa da bir yere gelemediğini düşünürsek oyuncuların bu gözle bakması normal yapabilecek birşey yok. Senede 1,5 milyon euroya ikna edeceğin oyuncu da ne kadar yararlı olacak Efes'e onu düşünmek lazım. Zaten Fenerbahçe aldı başını gidiyor, yüksele bir Galatasaray var artık maddi riskler de başlıyor zirveye oynayabilmek için.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #327 : 21 Haziran 2011, 22:28:44 »
Bence en önemli nokta bu: ''Savanovic'e yıllık 3 milyon euro verecek bir keriz varsa..'' Vazquez Barcelona oyuncusu sonuçta orda oynamanın getirisi paradan çok iyi bir kariyer. Barca'nın önemli bir oyuncusu olmak her Avrupalı basketbolcunun hayalidir. Alacağı paraya da çok bakmaz. Ama Savanovic mesela. Kariyerinin en verimli dönemini oynuyor ve kendi takımından daha az başarılı, daha güçsüz bir takıma geliyor. O zaman adam paraya bakar tabi. Zirvede basket oynamıyor bari parası iyi olsun. Öyle olmasa da kabul etmez zaten teklifi. Yani yapabilecek birşey yok futbolda da bu böyle Real yılda 2 versin giderler, Fener 3,5 verse hedefim daha büyük klüp der. Daha da çok para gerekir ikna etmek için oyuncuyu. Efes'in de son senelerde ligde ve avrupa da bir yere gelemediğini düşünürsek oyuncuların bu gözle bakması normal yapabilecek birşey yok. Senede 1,5 milyon euroya ikna edeceğin oyuncu da ne kadar yararlı olacak Efes'e onu düşünmek lazım. Zaten Fenerbahçe aldı başını gidiyor, yüksele bir Galatasaray var artık maddi riskler de başlıyor zirveye oynayabilmek için.
Yanlışsam söyleyin senede 1,5 milyon euroya Eze'yi falan alırsın.Can bak mesele şu, Savanovic yıllık 3 milyon euro etmez.Vazquez de para için kulübünde kalıyor diye bir şey yok, Barcelona çok daha iyi bir yönetime sahip fark bu.Ben sana şöyle söyleyebilirim, Savanovic'e yıllık 2 milyon euro verseydi Efes, o adam yine güle oynaya gelirdi Efes'e.Değeri en fazla bu kadar.F4'e kalamamış bir takımın etkili bir "yan parçası"ndan bahsediyoruz ya.Net olarak bilmiyorum ama şu anda Avrupa'nın en çok kazanan 6-7 oyuncusundan biri galiba, bu kadar değerli mi sence?

Fenerbahçe niye aldı başını gidiyor?Çünkü hep doğru hamlelerle doğru oyuncuyu aldılar.Bireysel değer olarak bakarsak Tomas mesela Savanovic'ten çok çok daha değerli bir oyuncu bence Avrupa'da ama Fenerbahçe, Efes gibi kerizlik yapıp dünyanın parasını bayılmadı ona.En doğru şekilde, her şeyden önemlisi uzun vadeli düşünerek yapıldı hamleler.Efes Pilsen, şu anı kurtarmaktan başka bir şey yapmıyor bence.Fenerbahçe'nin buraya gelişi kolay mı oldu, yıllarca süründü Euroleague'de.Ama uzun vadeli plan bir şekilde FB Ülker gibi çok başarılı bir takımı meydana getiriyor.Efes Pilsen'in attığı adımların hepsinin sonu çaresizliği de beraberinde getirecek adımlar çünkü parasını har vurup harman savuruyor..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #328 : 21 Haziran 2011, 22:44:44 »
Abi bence de 3 etmez ama Efes yönetim kurlulunun da gerzek olduğunu düşünmüyorum ben 2 ye kabul edecek olsa 2 ye alırlardı. Sonuçta para da klüp bütçesinden gidiyor bu yönetimin de sorumluluğu senede 1 milyonu hava olsun diye vermezler ya.

Fenerbahçe Ülker ile ilgili dediklerine tamamen katılıyorum ama Fenerbahçe merdiveni en aşağıdan basamakları teker teker çıkarak yükseldi. Şimdi dahi geleceğe yönelik, iddiası sınırlı takımların yetenekli oyuncularını transfer ediyor. Marko Tomas ve Bogdanovic Cibona'dan geldi mesela. Kinsey ve May NBA'dan Avrupa'ya gelen oyuncular. Ukic NBA'da aradığını bulamadı ve Fenerbahçe'ye geldi. Emir ve Vidmar'ı biz yarattık zaten en başından. Sadece Jasicevicius ve Lavrinovic çok üne sahip büyük takımlarda büyük işler yapmış oyuncular. Onlar da ancak bu yaşta geldiler ülkemize şimdi de gidecekleri konuşuluyor. Geçmişte de sadece Solomon ve Giricek'i hatırlıyorum ben ünlü oyuncular olarak. Gricek'e yanlış hatırlamıyorsam 2 yıllık 7 milyon euro verdik ve baskette asrın kazığını yedik. Solomon ise harikalar yarattı yıllarca. Yani Fenerbahçe de genel olarak çok zor transferler yapmadı. Hep ayağını yorganına göre uzattı.

Efes'te işte bu bahsettiklerimiz yok. Onlar da Fenerbahçe'nin arayıp bulduğu gibi oyuncular arayabilir ama adamların vizyonunda ve mantalitesinde yok bu. Bu yüzden saçma sapan adamlar alacaklarına Savanovic'e o parayı versinler genede iyidir. Zaten büyük takımların büyük oyuncularını almanın tek yolu extra para. Savanovic o kadar büyük oyuncumu ? diyebilirsin ama bence büyük oyuncu. Euroleague de en iyi 2. 5'e seçildi bu sene. 2 lik adama 3 vermek fazla evet ama başka yolu yoksa da yapabilecek birşey yok. Efes'in kendi transfer politikasına göre iyi bir transfer kanaatindeyim.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #329 : 22 Haziran 2011, 00:03:31 »
Savanovic'in 2'ye gelmemesi gibi bir ihtimal yok bence.Navarro'nun 2.8 Euro kazandığı bir yer Avrupa, ben inanıyorum ki Efes direk 3 diye atladı.Orlando'nun Lewis'e yaptığını hatırlayalım, hiç fark yok yani.Kabul edelim Efes zirveyi kaptırmanın paniği içinde yıllardır yanlış hamleler yapıyor.FB de mesela çok hata yaptı zamanında transferde, ama sürekli ders çıkardı(gerçi ben Bogdanovic transferini pek doğru bulmasam da) ve bu yönde sürekli daha dikkatli attı adımlarını.Efes böyle bir şey yapmıyor ki, hata üstüne hata geliyor Efes'ten.Efes'in politikasi için doğru diyorsun, Savanovic transferi bireysel olarak hatalı bir transfer değil, gayet de doğru bir hamle ama verilen para tam bir hata, gereksiz ve saçma.2 ver gelir Can, emin ol yani, Savanovic kim ki 3 vermeyene gitmiyor yani.Efes yönetimi de yıllardır ders almadı hatalarından..
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2011, 00:05:14 Gönderen: Alpay »

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #330 : 22 Haziran 2011, 00:17:18 »
Valla bilmiyorum ki dediğim gibi yönetim gerzekse eğer direk 3'ü verir de o kadar da gerzeklermi ki acaba? Savanovic 2 ye gelir tabi ama Efes'e gelirmi? Benim kafamı bunlar kurcalıyor ama bi konuda hemfikiriz Savanovic bireysel olarak iyi bir transfer ama maddi açıdan belki bir kazık yedi Efes, belki de çaresizlikten yaptı bilmiyorum ama umarım katkısını Avrupa'da sonuna kadar alırlar en azından bi top 8 yapmalarını umuyorum..

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #331 : 22 Haziran 2011, 12:34:23 »
Bu arada takımların iskeletlerini oluşturan türk oyuncu eksikliği büyük takımlarda şiddetle göze çarpıyor tüm milli takım oyuncuları ya da avrupa ve NBA de ya da fenerbahçe ile efes'te ... ancak büyük takımlarda genç yerli oyuncu iskeletleri giderek gözden kaçıyor ve ben türkiye'nin italya gibi çok iyi avrupa oyuncuları yetiştirirken birden bire yabancılara kalan ligleri gibi olacağımızı hissediyorum...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #332 : 22 Haziran 2011, 23:25:46 »
Efes Pilsen'in ne kadar saçma yönetildiğine bir örnek daha.Ermal'a kariyerinin en yüksek kontratını vermiş.31 yaşındaki Ermal'a.Bu da rezilliktir, başka bir şey değil..

Salsabasket'teki röportajından bir kısım:
Ermal Kuqo:-Kariyerimin en yüksek ücret alacağım kontratı oldu bu. Böyle bir ekonomide böyle bir parayı başka bir yerde kazanma şansım yoktu. Sonuçta ben profesyonel bir oyuncuyum ve bu işten para kazanıyorum.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #333 : 28 Haziran 2011, 12:41:21 »
Efes Pilsen'in Vassilis Spanoulis'e 3.5 milyon euroluk bir teklif götürdüğü iddia edilmiş.Kriz yüzünden gelme ihtimali olduğu söyleniyor.Diyelim ki oldu bu transfer.Spanoulis'e 3,5 milyon euro verilir işte, kimse de bir şey diyemez.Ama işin saçma tarafı Savanovic'e 3 milyon euro ödeyen Efes'in Spanoulis'e nasıl oldu da 6-7 milyon euroluk teklifle gitmediği.Aradaki kalite farkı oldukça fazla ve fiyat farkı bu kadar etmezdi.Umarım gelir Spanoulis, olursa Tunçeri hamlesinden sonra beni rahatsız etmeyen 2. hamlesi olur Efes Pilsen'in..

Çevrimdışı legend285

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #334 : 28 Haziran 2011, 12:43:07 »
Efes para yi hic dert etmıyor gibi kara para haklıyordur belkı :)

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #335 : 28 Haziran 2011, 12:45:15 »
Efes para yi hic dert etmıyor gibi kara para haklıyordur belkı :)
Spanoulis'e o para verilir, sorun yok da.Ermal-Savanovic konusunda kazıklandılar resmen.Daha doğrusu kendi kendilerini kazıkladılar.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
Efes'ten Bir Transfer Daha
« Yanıtla #336 : 09 Ağustos 2011, 00:26:03 »
Bu yaz yaptığı transferlerle kadrosuna büyük güç katan, geçtiğimiz günlerde de Ersan İlyasova'yı takıma katan Anadolu Efes'ten bir transfer daha geldi.

Anadolu Efes’in yeni transferi 31 yaşındaki Vlado Ilievski oldu.Veteran oyun kurucu 2. yılı takım opsiyonlu olmak üzere 1+1 yıllık kontratın altına imzayı atarak kendisini Anadolu Efes’e bağladı.

Geçtiğimiz sezon Euroleague'de Union Olimpija formasıyla 15 maçta forma giyen Ilievski bu maçlarda 10.8 sayı ve 4.1 asist ortalaması tutturmuştu.Ayrıca Olimpija'nın geçtiğimiz sezon Adriyatik Ligini kazanmasında da çok önemli bir pay sahibi olan Ilievski; Partizan, Antalyaspor Antbirlik gibi takımların yanısıra İspanya liginde Caja Laboral- Regal Barcelona, İtalya liginde ise Montepaschi Siena-Lottomatica Roma takımlarında oynamıştı.

2008 yılında Siena'nın Euroleague'de F4'e çıkan kadrosunda da yer alan Ilievski; Caja Laboral'le İspanya Kral Kupası'nı, Regal Barcelona’yla da İspanya Lig kupasını kazanmıştı.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #337 : 23 Haziran 2012, 17:21:57 »
Oktay Mahmuti Anadolu Efes yolunda
Anadolu Efes, Galatasaray'dan ayrılan Oktay Mahmuti ile anlaştı. Sürpriz bir gelişme olmazsa sözleşme imzalanması bekleniyor

Basketfaul.com internet sitesinin haberine göre, uzun yıllar Aydın Örs'ün yardımcılığını yaptıktan sonra 2001 Şubat ayında başantrenörlüğe getirildiği Efes Pilsen'de 4 lig, 3 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı şampiyonluğu yaşayan 1968 doğumlu koç, bir sezon Treviso Benetton'da çalışmış, son iki sezon ise Galatasaray'da görev yapmıştı.

Anadolu Efes yetkilileri Zeljko Obradovic ile yaptıkları iki görüşmede, Sırp hocanın yıllık 3 milyon euro ve 3 yıl garantili sözleşmeden geri adım atmaması üzerine Oktay Mahmuti alternatifini ön plana çıkardılar ve sonuca ulaştılar.

Oktay Mahmuti, bugün tatil yaptığı Bodrum'dan İstanbul'a geçecek ve büyük bir sürpriz gelişme olmazsa sözleşmeyi imzalayacak.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #338 : 24 Haziran 2012, 10:18:17 »
Oktay Mahmuti Efes'te

Galatasaray Medical Park ile yolları ayrılan Oktay Mahmuti, Anadolu Efes'te. Tecrübeli antrenör, lacivert-beyazlılarla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Anadolu Efes, yeniden Oktay Mahmuti'ye emanet. Ülkemizi THY Euroleague'de temsil edecek takımlardan Anadolu Efes, antrenör Oktay Mahmuti'yle iki yıllık sözleşme imzaladı.

Lacivert-beyazlılarla 2002-2005 yılları arasında dört sezon üst üste lig şampiyonluğu yaşayan Mahmuti, 2001 yılında da Efes'i Suproleague Final Four'una taşımıştı. Son olarak iki sezondur Galatasaray Medical Park'ı çalıştıran Mahmuti, sarı-kırmızılılarla anlaşmasına rağmen olaylı bir şekilde kulüpten ayrılmıştı.

Galatasaray Medical Park'ın Euroleague'de Top 16'ya kalmasını sağlayan Mahmuti, sarı-kırmızılı takımla 2011 yılında Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kaldırmıştı. 44 yaşındaki koç, Efes'ten ayrıldıktan sonra bir süre İtalya'nın Benetton Treviso takımında da görev yapmıştı.

Geçtiğimiz sezona Ufuk Sarıca'yla başlayan Anadolu Efes, Sarıca'nın istifası sonrasında yola Yunan koç İlias Zouros'la devam etmişti. Zouros'la Beko Basketbol Ligi'nde finale kalan lacivert-beyazlılar, şampiyonluğu Beşiktaş Milangaz'a kaybetmişti. Efes'te Cenk Akyol ve Kerem Gönlüm haricinde tüm oyuncuların sözleşmeleri devam ediyor.

ÖZERHUN: YUVASINA DÖNDÜĞÜ İÇİN 'HOŞ GELDİN' DİYORUZ
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Oktay Mahmuti ile yaptıkları görüşmeler sonunda tecrübeli çalıştırıcıyla 2 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

Özerhun, yaptığı açıklamada, Mahmuti'nin 2 yıl boyunca takımın başında olacağını ve sezon planlamasına başladıklarını dile getirerek, ''Kendisine yuvasına döndüğü için 'hoş geldin' diyoruz'' dedi.

Engin Özerhun, Sırp antrenör Zeljko Obradovic ile de görüştüklerini, ancak başarılı çalıştırıcının şartlarının kendileri için uygun olmaması nedeniyle bir anlaşmanın sağlanamadığını sözlerine ekledi.

Ntvspor

Kaybeden kim, kazanan kim?Asıl soru saçma ihtiraslar için değer miydi? :-)

Çevrimdışı Theodoros

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #339 : 24 Haziran 2012, 14:11:55 »
Geldi de takımda çok giden olur. Oktay Mahmuti hareketli uzunları sever,sonuçta pick&roll oynayacaklar.
Acaba Andric gelir mi Efes'e?

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #340 : 24 Haziran 2012, 14:38:22 »
Geldi de takımda çok giden olur. Oktay Mahmuti hareketli uzunları sever,sonuçta pick&roll oynayacaklar.
Acaba Andric gelir mi Efes'e?

Barac - Batista ikilisi hiç Oktay hocanın tercih edecei uzunlar değil. Kerem Gönlüm, Savanovic takımda kalacaktır. Genç Gökhan Şirin de tam Mahmuti'nin oyun tarzına uyuyor. Ona da şans verecektir. Vujacic'i göndermek isteyecektir. Tarrence Kinsey'i baş üstünde tutar diye tahmin ediyorum. Keşke tekrar Fenerbahçe'ye dönse. Gitmesine en üzüldüğüm oyuncuydu Kinsey.

Tunçeri'nin arkasına bir oyunkurucu alacakları da kesin. Oraya da Tutku'yu getirmez heralde Oktay Mahmuti. Başka bir oyuncuya gidecektir.

Armani Jeans Milano'dan ayrılmak isteyen Drew Nicholas için Panathinaikos ve Efes'in kapıştığını okudum. Vujacic'i düşünmediğini gösteriyor herhalde.
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #341 : 25 Haziran 2012, 22:57:38 »
Oktay Mahmuti'nin özellikle Barac veya Batista ile çalışmak istemeyeceğini sanmıyorum. Genelde mevcut kadro üzerinden oyun planını belirleyen ve buna göre hareket eden bir koç. Belki bir üst düzeye çıkmak isteyebilir. Kendisinden bir basketbolsever ve büyük bir hayranı olarak isteğim 2.sınıf Yugoslav oyuncuları doldurmasın yeter :D

Çevrimdışı Theodoros

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #342 : 03 Temmuz 2012, 16:57:45 »
Efes Jamon Gordon, Semih Erden ve Birkan Batuk ile anlaşma sağladı. Jamon Gordon ile savunma daha üst seviyeye çıkar ama Cenk gidici gibi bu transfer sonrası, ve Semih ile yapılan anlaşma da 2+1 olduğundan yapılanma gayet iyi olacak. Birkan Batuk transferi de sene başından beri Kinsey haricinde 3 numarası olmayan Efes'in bu mevkiye yerli oyuncu alması gayet akıllıca.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #343 : 03 Temmuz 2012, 21:57:09 »
Efes Jamon Gordon, Semih Erden ve Birkan Batuk ile anlaşma sağladı. Jamon Gordon ile savunma daha üst seviyeye çıkar ama Cenk gidici gibi bu transfer sonrası, ve Semih ile yapılan anlaşma da 2+1 olduğundan yapılanma gayet iyi olacak. Birkan Batuk transferi de sene başından beri Kinsey haricinde 3 numarası olmayan Efes'in bu mevkiye yerli oyuncu alması gayet akıllıca.
Mahmuti ismini duyan geliyor sanki Barış..Ama Mahmuti etkisi nasıl hissediliyor, her hamle akıllıca, mütevazi gibi ama çok nokta atışlar yapıyorlar..

Çevrimdışı Theodoros

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #344 : 04 Temmuz 2012, 00:04:23 »
Gönlüm'ü de tuttular Yusuf. Bu da cabası:)

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #345 : 04 Temmuz 2012, 00:43:16 »
Gönlüm'ü de tuttular Yusuf. Bu da cabası:)
Kerem de bulmuş yıllar sonra Mahmuti'yi bırakmak istemedi tabi.İyi gidiyor Efes iyi, bir de Vujacic'ten kurtulsunlar bakalım..

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #346 : 04 Temmuz 2012, 22:30:20 »
Ya demeyin şöyle yaramı deşmeyin Josh Shipp'i de alıyormuş zaten :D Ersan'ın Avrupaya dönme, hatta Efes'e dönme durumu ne? Bu arada Kerem Gönlüm Galatasaray'a yakın diye biliyordum ama bakamadım son gelişmelere.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #347 : 05 Temmuz 2012, 00:09:17 »
Ya demeyin şöyle yaramı deşmeyin Josh Shipp'i de alıyormuş zaten :D Ersan'ın Avrupaya dönme, hatta Efes'e dönme durumu ne? Bu arada Kerem Gönlüm Galatasaray'a yakın diye biliyordum ama bakamadım son gelişmelere.
Gönlüm kaldı Efes'te..

Ersan'ın da Nets'e gitme durumu bitti ama Avrupa'ya göre çok iyi para verirler NBA'de.Dönmez o bence..

Çevrimdışı Theodoros

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #348 : 05 Temmuz 2012, 01:25:54 »
Ersan dönmez de Shipp transferi abartı olur!

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #349 : 11 Temmuz 2012, 20:46:02 »
Farmar Anadolu Efes'te

Jordan Farmar, önümüzdeki sezon Anadolu Efes forması giyecek.

Atlanta Hawks , tecrübeli oyuncunun kontratını 1.5 milyon dolar karşılığında buyout ettiğini açıkladı.

Farmar'ın bu yaz 2 seçeneği vardı.Ya kontratının 4.25 milyon dolarlık son yılını feshederek sınırsız free-agent olmak, ya da bunu yapmayarak 1 yıl daha Brooklyn Nets forması giymek.Farmar 30 Temmuz'da opsiyonunu kullanmama kararı alarak 1 yıl daha Nets'li oldu ancak 2 gün sonra Atlanta Hawks'a takas edildi.Hawks da onu buyout etti.

Anadolu Efes de bu olay üzerine Farmar'la irtibata geçerek oyuncuya 3 yıllık bir teklif önerdi ve Farmar da bunun kendisi için harika olduğunu belirterek bu teklifi kabul etti.

Anadolu Efes'in Farmar'la 3 yıllık 10.5 milyon dolarlık anlaşmaya vardığı gelen haberler arasında.2011-12 sezonunda NBA'deki lokavt nedeniyle Maccabi Electra forması giyen Farmar bu süreç içerisinde sergilediği etkiliyeci basketbolla Maccabi taraftarlarının büyük beğenisini toplamıştı.