Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 124660 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #350 : 11 Temmuz 2012, 22:22:11 »
Farmar gerçekten iyi bir transfer, F4 hedefi koymuş bir takımı bu hedefe götürebilecek bir Pg ancak yıllık ücreti de çok fazla. Efes'in sanıyorum hiç bitmeyen bir mali kaynağı filan var ki oyunculara bu paraları dağıtıyorlar. Şaşırılacak bi durum kanımca her oyuncuya bu kadar yüksek kontrat verebilmeleri, bi de başarı gelse keşke..

Transfer ne kadar iyi gözükse de kafama takılan şeyler var benim. Efes bu durumda 1 ve 2 numara pozisyonlarını fazlasıyla doldurdu. Kerem Tunçeri, Jordan Farmar, Lafayette, Doğuş Balbay takımın 1 numara mevkisindekiler. Gordon'u 2 numara olarak düşünsek burda da Gordon, Vujacic ve Sinan Güler oluyor. Kinsey'de ayrılacak diye biliyorum ama ayrıldı mı net bir bilgim yok. Bu ne bolluktur anlayabilmiş değilim. Asıl sıkıntı pota altındayken bu akdar kısayla ne yapacak acaba Anadolu Efes. Hadi herşeyi geçti bu kadar zenginken kadro Gordon'u neden transfer ettiler hiç anlamış değilim.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #351 : 12 Temmuz 2012, 11:54:27 »
Sinan Güler'in Galatasaray ihtimali yüksek galiba, Sinan'ın çıkış maddesi var kontratında şu aşamada gitmesi de en iyisi olur kendisi için.Vujacic'ten de bir şekilde kurtulması gerek Efes'in, ondan kurtulup 1'e Kerem 2'ye Farmar'ı koyarlarsa harika da olur bence.Farmar'a Kerem varken oyun kurma görevi verilmez.Ama Gordon'u Buraya kadar iyi de Lafayatte ve Gordon'u rotasyona nasıl koyacak ben de merak ediyorum, Lafayette'yi yan parça diye kullanır da Gordon çok iyi oyuncu ya..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #352 : 12 Temmuz 2012, 15:39:30 »
Sinan'ın Fenerbahçe Ülker ile de anıldığını duydum ben. Bence de ayrılması kendisi için en doğrusu olur şu şartlar altında. Fenerbahçe Ülker savunmaya çok kastığı için iyi bir tercih olabilir Sinan ama Galatasaray M.P.'da muhtemelen daha fazla forma şansı bulacaktır o yüzden bence oraya gitmesi kendisi açısından daha mantıklı olur.

Kurulu şu kadro varken bana Farmar-Vujacic 2'lisini guard ikilisi olarak oynatma fikri varmış gibi geldi. Kerem'in zaten ilerleyen yaşı var ve geçen sene beklentilerin uzağında kaldı Euroleague'de. Bench'e çekilebilir Kerem yavaş yavaş. Ama bi de Lafafette var ki geçen seneki son Euroleague maçlarında takımın en iyisiydi. Ondan maksimum verim alamayacaklar bu sene belli. Doğuş Balbay hele kaç maça çıkar, kaç dk süre alır tam soru işareti. Kinsey ve Sinan'ın ayrıldığını düşünürsek Vujacic ve Gordon 2 nuramara için iyi bir rotasyon. Hatta senin dediğin gibi Farmar'da 2 numarada kullanılabilir o da ayrı bi kombinasyon olur tabi. Malzemesi bol Efesin koç Mahmuti nasıl bir takım izlettirecek bu sene merak içerisindeyim.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #353 : 13 Temmuz 2012, 15:46:05 »
Farmar'la Vujacic aynı anda sahada hiç olmasın bence.Mümkünse Vujacic gitsin zaten..Kerem'in geçen sene iyi başlayıp kötü götürmesinin nedenleri de sadece formsuzluğu değildi.Oktay Mahmuti kenarda duruyorsa Kerem Tunçeri sahaya çıkıp hâla harikalar yaratır, 2 basamak da atlatır Efes'e..O banko ilk oyun kurucu tercihi olacaktır Mahmuti'nin..
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2012, 15:51:19 Gönderen: Alpay »
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #354 : 09 Haziran 2013, 03:20:55 »
Herhalde kimse sezonun Efes için böyle biteceğini tahmin etmezdi. Yazık oldu sanki geçen seneki Galatasaray gibi oldular. Sezon içinde efsane maçlar oynayıp sezon sonunda bir şeyler kazanamadılar bu yaz yapacakları hamleleri merak ediyorum. Oktay Hocayla devam ederler umarım.