Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 124656 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
Efes Pilsen, Bojan Popovic ile Anlaştı
« Yanıtla #300 : 19 Ocak 2010, 18:29:50 »
Euroleague’de Top 16’ya kalan Efes Pilsen, Lietuvos Rytas`ın Sırp oyun kurucusu Bojan Popovic`i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

1983 doğumlu oyuncu 1.91metre boyunda ve oyun kurucu pozisyonunda oynuyor. Sırp oyuncu Polonya`daki 2009 Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan Milli Takımı forması giymiş, Lietuvos Rytas takımından önce ise FMP Belgrade, Dinamo Moskova, Unicaja Malaga ve San Sebastian Bruesa`da oynamıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, sezon sonuna kadar sözleşme imzalanan oyuncunun yarın İstanbul'a geleceği bildirildi. Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Popovic'i Beko Basketbol Ligi'nde de oynatmak için aldıklarını belirterek, ''Popovic'i Türkiye Ligi'nde de oynatmak üzere aldık. Bunun için bir yabancı oyuncumuzu çıkarmamız lazım. Bu antrenörümüzün tercihi olacaktır'' dedi.

Popovic, Lietuvos Rytas formasıyla bu sezon Euroleague’de ilk turda yapılan 10 karşılaşmada da forma giyerken, maç başına 33 dakikada 11.2 sayı, 5.4 asist, 2.4 top çalma ve 2.4 ribaunt istatistikleri tutturdu. Sırp oyuncu, maç başına 2.4 top çalma ile Avrupa Ligi'nde normal sezonda en çok top çalan oyuncu olurken, 5.4 asist ortalaması ile de birinci turda en çok asist yapan oyuncular sıralamasında üçüncülüğü elde etti.

Bu sezon Avrupa Ligi'nde Efes Pilsen'e karşı iki kez forma giyen Popovic, Lietuvos Rytas'ın kazandığı ilk maçta 40 dakika sahada kalarak 11 sayı, 10 asist ve 3 top çalma ile maçı tamamladı. İstanbul'da Efes Pilsen'in rakibini 77-62 mağlup ettiği karşılaşmada ise 36 dakika sahada kalan Popovic karşılaşmayı 12 sayı, 4 ribaunt ve 6 asist ile tamamladı.

TBF

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #301 : 19 Ocak 2010, 22:35:07 »
İyi transfer ancak yabancı olması büyük engel teşkil ediyor. Şu sıralar Nachbar'ın takımda mutsuz olduğu ve yönetimin de ona pek sıcak bakmadığı söyleniyor. Sezon başından beri istenilen verim alınamadı. Nachbar'ı gönderirlerse yabancı kontenjanında ve bütçede bir rahatlama olacak.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı VeRsAtiLe WeApoN

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #302 : 09 Temmuz 2010, 22:39:32 »
miroslav radulijica efes pilsen ile anlaştı.
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2010, 22:44:03 Gönderen: VeRsAtiLe WeApoN »

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #303 : 09 Temmuz 2010, 23:17:59 »
Kaya ve Ermal gidince pota altı arayışları hemen başlamış anlaşılan..Radulijica'dan sonra Ersin Dağlı'yı(Erwin Dudley) da aldılar.Bakalım neler yapacak bu ikili..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #304 : 09 Temmuz 2010, 23:24:34 »
Bu sene hem efes hem fenerbahçe iyi transferler yaptı.İyi bir lig olacağa benziyor.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #305 : 09 Temmuz 2010, 23:27:40 »
İyi bir lig olması için Banvit, Galatasaray, Beşiktaş ve Türk Telekom'dan da çok iyi transfer haberleri görmeliyiz.Her ne kadar iyi bir lig olsa da ben izleyemiyorum ama Eurolegue için de bu şart..Sadece Fb ve Efes Pilsen'le bu iş olmaz..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #306 : 09 Temmuz 2010, 23:30:51 »

Bir ara Galatasaray Cafe Crown formasıda giyen eski Efes Pilsen'li Cenk Akyol geriye dönmüş(Bu oyuncu için bir ara Nba yolu gözükmüştü ama en fazla Air Avellino'ya gidebildi.)

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #307 : 09 Temmuz 2010, 23:33:09 »
İyi bir lig olması için Banvit, Galatasaray, Beşiktaş ve Türk Telekom'dan da çok iyi transfer haberleri görmeliyiz.Her ne kadar iyi bir lig olsa da ben izleyemiyorum ama Eurolegue için de bu şart..Sadece Fb ve Efes Pilsen'le bu iş olmaz..

Diğer takımların bütçeleriyle Fb ve Efesin bütçesi arasında dağlar kadar fark var.Diğer takımlar arasında geçen sezonki oyuncularını bile elinde tutamayan takımlar var

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #308 : 09 Temmuz 2010, 23:36:38 »
Ergin Ataman'ın yerine Velimir Perasovic getirildi.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #309 : 09 Temmuz 2010, 23:41:19 »

Diğer takımların bütçeleriyle Fb ve Efesin bütçesi arasında dağlar kadar fark var.Diğer takımlar arasında geçen sezonki oyuncularını bile elinde tutamayan takımlar var
Bu yüzden ben iyi bir lig olacağını sanmıyorum.Banvit'ten bir şeyler bekliyorum olur o da inşallah...

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #310 : 09 Temmuz 2010, 23:45:20 »

Bu yüzden ben iyi bir lig olacağını sanmıyorum.Banvit'ten bir şeyler bekliyorum olur o da inşallah...

İnşallah olur Banvit'te Euroleague katılacak iyi transferler yapabilirler.

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #311 : 17 Ağustos 2010, 04:52:29 »
Efes Pilsen, Sırbistan ekibi Partizan'ın ABD'li pivotu Lawrance Roberts'ı kadrosuna kattı.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, geçen sezon Partizan'da oldukça başarılı bir performans sergileyen Roberts ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıklarken, “Hocamız Velimir Perasovic'in detaylı değerlendirmelerinden sonra, bu oyuncuyu kadromuza katmaya karar verdik. Roberts'la da yabancı transferini tamamlamış olduk” dedi.

Avrupa'da daha önce Olympiakos ve Kızılyıldız formaları giyen 2.06 metre boyunda ve 27 yaşındaki oyuncu, Partizan takımıyla geçen sezon Sırbistan Ligi'nde 10.6 sayı, 7 ribaund, 1.3 asist; Euroleague’de ise 9 sayı, 7.4 ribaund ve 2.3 asist ortalamaları yakaladı.

Kaynak: AA

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #312 : 27 Ekim 2010, 14:14:04 »
Bugün Efes Pilsen, Valencia maçı var, saat 20:15 te

The legend in the area

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #313 : 19 Mart 2011, 20:34:13 »
Efes Pilsen'de Perasovic Dönemi Bitti

Bu sezon flaş transferler yapmasına rağmen beklentilere cevap veremeyen Efes Pilsen Kulübü'nde antrenör Velimir Perasovic görevinden istifa etti. Lacivert beyazlı ekibi sezon sonuna kadar yardımcı antrenör Ufuk Sarıca'nın çalıştıracağı açıklandı.

Efes Pilsen ile antrenör Velimir Perasovic'in yolları ayrıldı.

Perasovic, takımının ligde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne 84-79 yenildiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında istifa kararını açıkladı.

Hırvat antrenör, Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında beklenmedik bir sonuç aldıklarını ifade ederek, ''Bu sonucun ardından istifa etmeye karar verdim. Çünkü beklediğimiz bir sonuç değildi. Farklı şeylerin yapılması gerektiğini düşünüyorum. Buradaki tecrübemde bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Çok büyük bir kulüp, önemli tecrübeler edindim. Herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun ise takımlarının aldığı kötü neticeler sonucunda Velimir Perasovic'in istifa etmeye karar verdiğini ifade ederek, ''Takımın aldığı sonuçlar doğrultusunda bu kararın daha iyi olacağını düşündük ve Perasovic'in gitmesini onayladık'' dedi.

Özerhun, lacivert-beyazlı takımı sezon sonuna kadar yardımcı antrenör Ufuk Sarıca'nın çalıştıracağını söyledi.

Ntvspor

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #314 : 20 Haziran 2011, 15:04:21 »
Efes Pilsen geçtiğimiz yıl Power Electronics Valencia takımında harika bir sezon geçiren Dusko Savanovic ile anlaştı.

Savanovic geçen sezon Euroleague'de özellikle Fenerbahçe Ülker'e çok sıkıntı yaşatmıştı.
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #315 : 20 Haziran 2011, 15:31:29 »
efes pilsen ermal kurtoğlu(kuqo) ile anlaşmış abi..Galatasaraydan ayrılmış ermal...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #316 : 20 Haziran 2011, 16:18:53 »
Savanovic gerçekten mükemmel bir transfer. Bogdanovic, Savanovic gibi transferlerle zaten yüksek olan ligimizin kalitesi daha da yükseliyor. Umarım bu sene takımlarımızı F4'da görebiliriz..

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #317 : 20 Haziran 2011, 18:08:40 »
Savanovic gerçekten mükemmel bir transfer. Bogdanovic, Savanovic gibi transferlerle zaten yüksek olan ligimizin kalitesi daha da yükseliyor. Umarım bu sene takımlarımızı F4'da görebiliriz..
Savanovic'e yıllık 3 milyon euro gibi bir rakam ödeyeceğini hatırlatalım Efes Pilsen'in.Bunun adı rezalet bence, Savanovic o kadar para etmez ve bir takımı F4'e götürecek adam da değil yani.Sürükleyicisi Savanovic olan bir takım için F4 anca hayal olur, çünkü bugüne kadar hep tamamlayıcı oldu Savanovic, bu sene harika oynasa da Valencia'nın sürükleyicileri Rafa Martinez ve Omar Cook'tu.Parasını boş yere harcıyor Efes Pilsen ve benim hiç F4 umudum yok valla.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #318 : 20 Haziran 2011, 20:33:25 »
E tek adamla bitmez tabi. Kobe Bryant'ı da koy kötü bir kadroya birşey yapamaz. Ama Efes'in öyle küçümsenecek bir kadrosu yok. Zaten ana skorer Rakocevic ve ne kadar eleştirilse de faydasının büyük olduğunu düşünüyorum ben Efes'e. Sinan ve Kerem'i de küçümseyemeyiz, ülkemizin önemli oyuncuları. 1-2 nokta transfer yapabilirse Efes Savanovic kadroya cuk oturur. Yıllık 3 milyon euro büyük bir para olabilir ama ben kendi takımım için Gist alınacağına yılda 3 milyon euro da olsa Savanovic'i tercih ederdim. hedef büyük sonuçta maddi fedakarlıklar olacak.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #319 : 20 Haziran 2011, 20:51:55 »
Savanovic iyi topçu ama 3 harbi biraz fazla gibiymiş.Zaten Rakocevic cenabetinin olduğu takımdan bir halt olmaz.:F

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #320 : 20 Haziran 2011, 20:56:23 »
E tek adamla bitmez tabi. Kobe Bryant'ı da koy kötü bir kadroya birşey yapamaz. Ama Efes'in öyle küçümsenecek bir kadrosu yok. Zaten ana skorer Rakocevic ve ne kadar eleştirilse de faydasının büyük olduğunu düşünüyorum ben Efes'e. Sinan ve Kerem'i de küçümseyemeyiz, ülkemizin önemli oyuncuları. 1-2 nokta transfer yapabilirse Efes Savanovic kadroya cuk oturur. Yıllık 3 milyon euro büyük bir para olabilir ama ben kendi takımım için Gist alınacağına yılda 3 milyon euro da olsa Savanovic'i tercih ederdim. hedef büyük sonuçta maddi fedakarlıklar olacak.
Ama tercih etmemek zorunda Efes.Yalan yanlış paralar harcayarak ne hallere düştüğünü gördük ve Rakocevic hiç faydalı değil Efes Pilsen'e.Hücumda bütün ritmi bozuyor, bir maçta yaptığı doğru tercih sayısı 2'yi 3'ü geçmiyor, yetmezmiş gibi savunmada Avrupa'nın en kötü 2-3 oyuncusundan biridir heralde.Her yönüyle zarar bence ve ana hücum opsiyonu Rakocevic olacaksa Efes Pilsen'den bir halt olmaz açıkçası.Ve Savanovic'e yıllık 6 milyon vererek daha F4 için kaliteli bir adamı nasıl alacak Efes, o da soru işareti.Kerem Tunçeri'yi tutmaları onları bir yere kadar taşıyacaktır ama genel anlamda çok sorunu var Efes'in.Ayrıca parasını da çarçur ediyor, ben pek parlak görmüyorum onların durumlarını.Ve şu an itibariyle bırak F4'ü, FB Ülker'in yakınından geçecek durumda değiller bence..

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #321 : 21 Haziran 2011, 13:52:49 »
Alpay ne diyorsun anlamadım ben. Savanovic yılda 3 milyon alacak demişsin başta son yorumda 6 ya çıkarmışın. 3'tür heralde diyerek devam ediyorum. Rakoceviç tamamen koç becerisi isteyen bir oyuncu. Onun kadar skor becerisi yüksek oyuncuyu zor bulur biraz Efes. Varsa da elinde onu en iyi şekilde kullanman gerek. Oynun sıkıştıı anlarda rahatlıkla o kapıyı aralayabilecek bir oyuncu. Zaten gördüm ki ben bu sene Rakocevic'in olmadığı maçlarda da Efes'in süper hücum ettiği söylenemez. Önemli skor opsyonundan mahrum oynuyor ve herkes biraz fazla top kullanıyor tabi. İyi bir koç bunun dengesini rahatlıkla kurar. Ona göre süre verir Rakocevic'e. Çok zor da birşey değil bu. Ayrıca hiçte küçümsenecek bir takım değiller. Fenerbahçe sakatlıklarla uğraşmasa bu kadar fazla zaten şampyonluk adayı bir takımda Euroleague'de. hatırlatırım en geç mağlup olan takım olu bu sene Fenerbahçe tüm Avrupa'da. Efes'te Real deplasmanında son saniyede o gereksiz faulü yapmasa belkide F4'daydı. Ligde de zorlu bir Fenerbahçe serisinde mağlup oldular ama kesinlikle zorlayamayacak düzeyde bir takım filan değil, fark var tabi arada ama kapanmayacak bir fark filan değil. Şu an Avrupa piyasasına da baktığımızda alınabilecek ilk 5 isimden bir tanesi Savanovic. Bunu başarı değil de fiyasko olarak görmen şaşırttı beni. Teodosic'e yıllık 4 verseler o da başarısızlık olacakmış demek ki sana göre..

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #322 : 21 Haziran 2011, 14:20:50 »
Teodosic eğer kafasına basketbol oynamayı ve şampiyonluklar kazanmayı koyarsa, 4 değil 10 milyon az olur o adama. Çünkü durdurulamıyor.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #323 : 21 Haziran 2011, 17:11:20 »
Alpay ne diyorsun anlamadım ben. Savanovic yılda 3 milyon alacak demişsin başta son yorumda 6 ya çıkarmışın. 3'tür heralde diyerek devam ediyorum. Rakoceviç tamamen koç becerisi isteyen bir oyuncu. Onun kadar skor becerisi yüksek oyuncuyu zor bulur biraz Efes. Varsa da elinde onu en iyi şekilde kullanman gerek. Oynun sıkıştıı anlarda rahatlıkla o kapıyı aralayabilecek bir oyuncu. Zaten gördüm ki ben bu sene Rakocevic'in olmadığı maçlarda da Efes'in süper hücum ettiği söylenemez. Önemli skor opsyonundan mahrum oynuyor ve herkes biraz fazla top kullanıyor tabi. İyi bir koç bunun dengesini rahatlıkla kurar. Ona göre süre verir Rakocevic'e. Çok zor da birşey değil bu. Ayrıca hiçte küçümsenecek bir takım değiller. Fenerbahçe sakatlıklarla uğraşmasa bu kadar fazla zaten şampyonluk adayı bir takımda Euroleague'de. hatırlatırım en geç mağlup olan takım olu bu sene Fenerbahçe tüm Avrupa'da. Efes'te Real deplasmanında son saniyede o gereksiz faulü yapmasa belkide F4'daydı. Ligde de zorlu bir Fenerbahçe serisinde mağlup oldular ama kesinlikle zorlayamayacak düzeyde bir takım filan değil, fark var tabi arada ama kapanmayacak bir fark filan değil. Şu an Avrupa piyasasına da baktığımızda alınabilecek ilk 5 isimden bir tanesi Savanovic. Bunu başarı değil de fiyasko olarak görmen şaşırttı beni. Teodosic'e yıllık 4 verseler o da başarısızlık olacakmış demek ki sana göre..
Birincisi 3 milyon Euro'yu 6 milyon TL'ye çıkarttım, Savanovic gibi adama o kadar para vereceğine git Eze'yi falan al.Ha Savanovic transferini "fiyasko" olarak değerlendirdiğimi anlıyorsan, bir daha oku yazdıklarımı.Savanovic'e yıllık 6 Milyon "TL" vermek fiyasko dedim.Ona güvenip yola çıkarsınız asla "lokomotif" olup sırtlayamaz Savanovic bir takımı.Ayrıca FB'ye hiçbir şey demedim alenen fanatizme başlama lütfen.

Son olarak Rakocevic'i biraz daha dikkatli izlemen gerek.Efes Pilsen o son saniye faulünü yapmasa da "nah" girerdi F4'e.O takımı bir yerlere çıkartan Kerem Tunçeri'dir Rakocevic'in hücumda yaptığı şeyler nadiren katkı oluyor, çoğu zarar oluyor takıma ve ritim falan bırakmıyor ortada.Savunması da felaket ötesi olduğu için hem hücum da hem savunmada takımı yiyip bitiriyor.Onu iyi kullanmanın yolu 10 dakikadan fazla oynatmamak, o zaman bu adamı Avrupa'nı en fazla maaş alan oyuncularından biri yapmak niye?Aptallık, Efes Pilsen'in yıllardır yaptığı şey bu işte.Bu takımın tek avantajı da Tunçeri'nin hâla bu takımda olmasıdır, o sahada olduğu için Rakocevic biraz daha dizginleniyor ama ne olursa olsun her an takımın ritmini bozabilecek saçma biri olarak duruyor Rakocevic orada.Umarım yazdıklarımı biraz daha dikkatli okursun bu sefer..

"Teodosic'e 4 milyon dolar verilse o da başarısızlık sana göre" gibi gereksiz laflar edip bana gönderme yapmaya çalışma lütfen, Teodosic kim Savanovic kim.Basketbola odaklı bir Teodosic, takımın lokomotifi olup Euroleague finaline taşıyan bir adam.Savanovic'i gözünüzde fazla büyüttünüz anlaşılan, Avrupa'da hangi oyuncuların yıllık 6 milyon "TL" kazandığına bakın lütfen ya, Savanovic harika bir yan parça.Ama öyle ya da böyle F4'e kalamayan ama iyi bir takımın yan parçası, o kadar para etmez yani.Ama Avrupa basketbolunda bir oyuncuya yıllık 4 milyon euro vermek, Teodosic de olsa, finansal bir başarısızlıktır.En basitinden şunu söyliym sana, Navarro'nun gelecek sene kazanacağı para Savanovic'in gelecek sene kazanacağı paradan az.Ya da Papalukas gibi harika kariyer sahibi olan bir adam 3,5 milyon euro alıyor, akıl kârı bir iş mi Efes'in yaptığı şimdi..
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2011, 19:16:29 Gönderen: Alpay »

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #324 : 21 Haziran 2011, 21:49:33 »
Fenerbahçe'nin başardıklarının ve gücünü yazmamın sebebi fanatizm değil bu yorumdur.''Ve şu an itibariyle bırak F4'ü, FB Ülker'in yakınından geçecek durumda değiller bence..'' Fenerbahçe zaten F4 seviyesinde bir takım bu sene de Fenerbahçe'yi çok zorladığı maçları gördük.

Efes, Euroleague yarı finalisti Madrid'i deplasmanda yense 3 te 3 yapacak. Evinde de Partizan'ı avantajlı konumun moraliyle devirse zaten 8 e kalıyor. Valencia'da yenemeyeceği bir takım değil. Mirsad sakat olmasa Fenerbahçe deplasmanda da yenerdi muhtemelen Valencia'yı. Olmyacak birşey değil yani. Sana göre kalamazdı bana göre kalırdı. Kesin kalamazdı nah kalırdı diyemezsin.

Rakocevicle ilgili ise. Birçok basketbol sever var bu oyuncuyu sevmeyen, yerin dibine sokan. Benim gibi düşünenler de İgor'un yararlı olduğunu düşünüyor. Şunu merak ediyorum ben top 16'yı 20 sayı 18 rankings ortalamasıyla oynayan oyuncu nasıl bu kadar yerin dibine sokulur? oyun stilinin beğenmeyebilirsiniz, bencil oynuyor dersiniz, ya da iyi pas dağıtmıyor dersiniz tamam da nasıl bu kadar dibe sokulur bu adam? Çok rahatsız ediyorsa bile 6. adam olarak kullanılır, kritik dakikalarda oyuna sokulur, hücumun desteğe ihtiyacı olduğu dakikalarda klit rol oynar. Bu kadar verim verebilen bir oyuncu her türlü bir şekilde kullanılır imkansız birşey değil bu. Tamamen koçun tercihiyle alakalı birşey bu. Ha maaşı fazla evet ama çok rahatsızsa klüp, bi yolunu bulur ya indirime gider ya da fes eder sözleşmesini. Ama takım oynuna süper katkısı olacak bi yıldızı getirecekse. Getiremeyecekse kalsın daha iyi.

Savanovic ile de Teodosic'in kıyaslanacak bir noktası yok zaten. Ama olay verilen maaş değil mi? Senelik 4 milyon euro da çok fazla para, bu parayı öderlerse de sıkıntı çekecekler mali olarak belki. Olay oyuncu kıyaslaması değil maaş kıyaslaması. Teodosic'de tek başına F4'e taşıyacak değil sonuçta Efes'i.

Son olarak tekrar söylüyorum Avrupa transfer piyasasından Savanovic ayarında bir oyuncu almanın tek yolu bu parayı vermekse verilir. Ama şu konuda bazı yerlere baktım bulamadım. 1, milyon euro bonservis bedeli verdiği söyleniyor Efes'in. Heralde Savanovic'le sözleşme yaparken de maaşında bi artışa gidilmedi bonservisiyle alındığına göre. Öyle değilde ücrette artışa gidildiyse bile bu Valencia gibi bi takımdan yıldız oyuncuyu Efes'e getirmenin para istediğini gösterir. O konuyu merak ettim ben 3 milyon eski maaşımı yoksa arttırıma gidilmiş hali mi?