Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 142139 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #350 : 15 Haziran 2012, 00:13:47 »
Ukic, Unicaja Malaga ile anlaştı. Kurtulduk ondan. Son aldığım haber Euro Cup MVP'si Patrick Beverly'e 2 yıllık teklif yapılmış (İçerden alınan heberdir kaynağı sağlamdır) ama Khimki Moskova da devredeymiş. Aaron Jackson'ı alamazlarsa Khimki, Beverly'e yüklü bir kontrat önerecekmiş.

Oktay Mahmuti'nin Fenerbahçe'de çalışacağını zannetmiyorum. Bizim salonda deli küfür yiyen isimlerden biridir Mahmuti. Taraftar özellikle twitter üzerinden Mahmuti'yi istemediğini belirten tepkilerini gösterdi zaten. Yönetim bu taraftar baskısını düşünüp teklif yapmayacaktır diye düşünüyorum. Yapsa bile Oktay Mahmuti'nin kabul etmeme olasılığı çok yükssek. Çok iyi coach olduğu konusunda şüphe yok tabi.

Mehmet Okur'la ilgili düşüncelerimi söylemiştim, yine söyleyeyim kısaca; bu yaştan sonra üst düzey hiçbir takımda verimli olamaz Mehmet Okur. Kenardan gelen kısıtlı süreler alan tamamlayıcı oyuncu olmayı da istemeyecektir Avrupa'da. Bence NBA'de tutunmaya çalışsın, olmazsa en kötü Türk Telekom ya da eski takımı Tofaş kucak açar ona.
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #351 : 15 Haziran 2012, 03:28:38 »
Oktay Hoca bizden Fenerbahçe'ye giderse hiçbir şey demiyorum. Yönetimimiz kına yaksın ne diyebilirim ki? Ben yine desteklerim Oktay Mahmutiyi kariyeri boyunca skor taraftarı değilim çünkü biliyorum ki o bizde kalsaydı seneler boyunca yükselişte olacaktık ve kendisi gittikten sonra hep işleyecek bir sistemimiz olsaydı. Fenerbahçe'ye çok yakın diye haberler dolaşıyor. Umarım iki taraf için de hayırlı bir anlaşma olur.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Fenerbahçe Ülker Pianigiani'ye Emanet
« Yanıtla #352 : 23 Haziran 2012, 21:10:40 »
Fenerbahçe Ülker, Neven Spahija'nın takımdan ayrılmasından sonra Dusan Ivkovic, Zejiko Obradovic gibi isimlerle görüşmüş ancak anlaşma sağlayamamıştı. Bugün yapılan açıklamada Montepaschi Siena'nın coachu Simeone Pianigiani ile anlaşıldığı duyuruldu.

Simeone Pianigiani, kariyerinin tamamını Montepaschi Siena'da geçirmişti. Siena'yı üst üste 6 kez İtalya Ligi şampiyonluğuna, 1 kez de Euroleague Final Four'una taşıyan Pianigiani ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Buna göre Pianigiani, her sezon için 800 bin Euro kazanacak.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #353 : 23 Haziran 2012, 21:22:34 »
Tüm Fenerbahçelilere hayırlı olsun. Ivkovic ve Obradovic dışında piyasadaki en iyi coach olduğunu düşünüyorum. Özlediğimiz topa baskılı, pas temposu yüksek, sert Fenerbahçe Ülker'i izleyebiliriz Pianigiani önderliğinde.

Siena'dan ayrılmak isteyen Nikos Zisis ve David Andersen'i Fenerbahçe'ye getirmek istiyormuş Pianigiani. Zisis olursa çok sevinirim ama Andersen biraz soru işareti. Andersen'in kariyeri ve Avrupa'da yaptıkları tartışılmaz ama artık savunmada biraz yumuşak kalıyor. Ayrıca kariyerinin hiçbir döneminde iyi ribaundçu olmadı. Yaşı da belli bir seviyeye geldi artık. Andersen'den önce Marko Banic, Paulius Jankunas, Donatas Moteijunas, Richard Hendrix gibi takımlarından ayrılacak daha genç ve yetenekli oyuncuları düşünmeliyiz.

Oyunkurucu konusunda da işler biraz karıştı. Patrick Beverly çok maliyetli olduğu için o transferden vazgeçilmiş durumda. Nikos Zisis, Doron Perkins isimleri ön plana çıktı son günlerde.

Bir de yine içerden aldığım bilgiye göre Giorgos Printezis için iyi bir teklif hazırlamış Fenerbahçe. Özellikle basketbol şubesinin başına geçen Kemal Dinçer çok istiyormuş Printezis'i. Faydalı olur olmaz onu tartışırız.

Twitter'da özellikle Bo McCallebb'ın Fenerbahçe'ye gelebileceğini konuşanlar olduğunu görüyorum. Orada da yazdım buradan da yazayım. Bo McCallebb için yıldız bir futbolcu bonservisi istiyor Siena. Dudak uçuklatacak cinsten. Bo McCalleb da kabul edilemez bir yıllık ücret istedi. O transfer rüyadır. İnanmayınız öyle bir durum yok şimdilik.

Hatırlarsanız Fenerbahçe çok istediği Mirza Teletovic'ten 4 milyon Euro bonservisi olduğu için vazgeçmişti. Bo için istenen onun yanında çekirdek parası gibi.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #354 : 24 Haziran 2012, 09:37:39 »
Obradovic'in seneye takım çalıştırmayacağını düşünüyorum ben, Ivkovic de kulüp çalıştırmayacağını söyledi zaten, geriye de en iyi aday Volkan'ın da dediği gibi Pianigiani kalıyor..Ömer Onan'la Thomas takımdayken benim bir Pesiç hayalim var hep aklımın bir kenarında, bir gün onu da burada görürüz inşallah..

Pianigiani de hücum konusunda çok kötü bir sınav verdi bu sezon Euroleague'de..Oly savunmasına McCalebb'in zorlamalarıyla hücum edip takım halinde çok başarısız kalmışlardı,  umarım Fenerbahçe'nin hücumunu çok daha yukarılara getirir, savunma konusunda zaten çok başarılı.Bu arada eski Siena günlerinden E.Ataman'ın yardımcısıydı..GS-FB rekabetine bir yeni halka daha, hadi hayırlı olsun..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı Theodoros

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #355 : 24 Haziran 2012, 14:20:15 »
Çok sevmem ama Siena'da oluşturduğu savunma sistemi takdire şayandır.Oyun kurucudan başlayan güçlü savunmayı sever. Fenerbahçe'ye savunma yapmayı bilen bir oyun kurucu bulursa rahatlar,kanat savunmasında sıkıntı yaşayacaklarını zaten düşünmüyorum ama önemli soru şu takım düzeni şeklinde hareket edebilecekler mi?

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #356 : 24 Haziran 2012, 14:31:00 »
Oyunkurucu konusu Fenerbahçe Ülker'in yeni yapısını da belirleyecek. Doron Perkins'i dün yazmıştım. Maccabi'den ayrılırken almak için çok uğraştığımız Jeremy Pargo için de hala nabız yoklanıyor. Eğer NBA'den ayrılmayı düşünürse, Fenerbahçe'nin yeni oyunkurucusu muhtemelen Pargo olacak. Ama takımı oynatan bir oyuncu olmadığı için, yanına OKC'deki Harden misali bir oyun aklı eklemeyi de düşünüyor yönetim. Şimdilik ayrılmak istemiyor gibi zaten Pargo. Ama ben çok istiyorum onu izlemeyi.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #357 : 10 Temmuz 2012, 23:57:45 »
Romain Sato ve Mike Batiste Fenerbahçe Ülker'de !!

Fenerbahçe Ülker Romain Sato ile 2, Mike Batiste ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Sato'nun yıllık 2 milyon, Batiste'in 1,3 milyon alacağı konuşuluyor.

Şahsen şok oldum ikisini aynı gün takıma transfer olarak görünce. Çok iyi 2 oyuncu, tecrübe olarak çok şey katacaklardır takıma. Nihayet kaliteli transferler yapmaya başladık. Seneye iyi bir savunma takımı olacağının sinyallerini fazlasıyla verdi bu 2 transfer. Darısı Bo Mccalebb'in başına diyeyim, onu da alırsa Pg rotasyonunu da tamamlamış olacaz.

Çevrimdışı Theodoros

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #358 : 11 Temmuz 2012, 00:03:13 »
Şöyle bir bakıyorum Obradoviç ile çalışmış adamlar disiplin en üst seviyede, oyun bilgisi olarak Batiste Avrupa'nın en iyi 3 uzunundan biri, tek takıldığım zaten Fenerbahçe skor potansiyeli olan bir takım oyun kurucu Bo olacağına bence Zisis gibi oynatan bi kısa daha iş görür diye düşünüyorum.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #359 : 11 Temmuz 2012, 12:56:15 »
Batiste transferine çok üzüldüm çünkü D'or Fisher'ın alternatifi olarak tutuluyordu. Demek ki Fisher işi yatmış. Ayrıca, Batiste'in iki dizinde de kronik sakatlıklar var. Umarım sezon içinde başımıza bela olmaz. Romain Sato, çok sert bir savunmacı. Disiplinli, ceza şutunu sokabilen bir oyuncu. İyi bir transfer olarak görüyorum ama Sato geldi diye Hawkins transferinden vazgeçilirse büyük hata olur. David Hawkins, hem 2 hem 3 numara oynayabilen, ligimizi tanıyan, lider vasıflı bir oyuncuya ihtiyacımız var. Vazgeçilmemeli.

Bo için çok yoğun uğraşıyor Kemal Dinçer. Pianigiani'nin ısrarla istemesi para konusunda da gerekli fedakarlığı yapma yoluna götürüyor yönetimi. Bo'dan önce de Keith Langford ve Patrick Beverly isimleri üzerinde duruluyordu. Onlar da çok oynatan değil, atan oyunkurucular. Keza Barış Ermiş de daha penetre üzerinden oynayan, atmayı seven bir oyuncu. Demek ki kafadaki plan böyle bir oyunkurucu üzerine kurulmuş. Bo da bu işin en iyisi. İnşallah olur ben isterim. Bo'nun topa müthiş baskı yapan bir oyunkurucu olduğunu da unutmayalım bu arada. Simone Pianigiani takımı deyince benim aklıma bütün kısaların topa baskı yaptığı, pas kanallarına baskılı, çok top çalan bir takım geliyor. İnşallah Fenerbahçe'de de Siena gibi bir takım yaratabilir.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #360 : 11 Temmuz 2012, 20:37:38 »
Pianigiani savunması yapacak takım oluştu gibi ama onun takımı Siena da hiç elit bir hücum takımı olmadı..McCalebb, Siena'nın 1. skoreriydi ve atan bir oyun kurucu olması pek de sorun olmuyordu açıkçası, 2. skorer boyalı alanda Andersen olunca saha içi sıkıntı çıkmaz.Ancak McCalebb gibi bir adam, yanına da Bogdanovic eklenince yanı 2 tane dış skorer, ve çok elit dış skorer olunca işte o zaman hücumları yine sıkıcı birebirlere dayanabilir Fenerbahçe'nin..Ama yıllardır da bu yönde çalışma yok, bu pek Pianigiani'yle de ilgili değil aslında.Ama olmalıydı bence.Bogdanovic temelli hücum takımı kurmak gayet de etkili olurdu oynatan bir oyun kurucuyla.Tabi bakalım olacak mı McCalebb transferi..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #361 : 11 Temmuz 2012, 22:24:37 »
Bogdanovic2in durumu da belirsiz aslında, onunla da yolların ayrılabileceği konuşuluyor ama pek doğru bi karar olmaz bence bu. Bu tarz bi takımda aslında Emir'in neler yapabileceğini görmek lazım, keza bu kadar iyi skorerler varken oynunu bi kademe daha üste çekebilir kanımca Emir.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #362 : 12 Temmuz 2012, 11:39:48 »
McCalebb de gelirse Fenerbahçe'nin hücum başarısı da Emir'in başarısıyla doğru orantılı olur, çünkü oyunu derleyip toparlayacak tek oyuncu o kalır.Pianigiani ne yapsın etsin Emir'den istikrarlı katkı alsın, belli ki oyun kurma sorumluluğu çok büyük oranda Emir'e verilecek..

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #363 : 12 Temmuz 2012, 15:30:10 »
Bogdanovic2in durumu da belirsiz aslında, onunla da yolların ayrılabileceği konuşuluyor ama pek doğru bi karar olmaz bence bu. Bu tarz bi takımda aslında Emir'in neler yapabileceğini görmek lazım, keza bu kadar iyi skorerler varken oynunu bi kademe daha üste çekebilir kanımca Emir.

Bogdanovic'in durumu netleşti. Brooklyn Nets ile anlaşamadı ve bu sezon takımda kalacak. David Hawkins transferinin bekletilme sebebi de buydu. Bogdanovic takımdan ayrılırsa direk imzalar atılacaktı. Takımda kalınca düşünmeye başladılar. Hala takıma katılması gerektiğini düşünüyorum Hawkins'in.

David Andersen ile görüşmeler devam ediyor. Takıma katılma olasılığı hala var. Ne olursa olsun geçen seneki kadar bire bir hücum eden bir takım olmayacaktır Fenerbahçe. Pianigiani'nin çok iyi hücum oynatan bir coach olmadığına kabul ama Siena'nın ne kadar tempolu paslaşarak oynadığını da unutmayalım. Bir oyuncusuna özgürlük tanıyıp, diğerleriyle saha yerleşimini çok doğru yapmaya yönelik bir hücum sistemi var. Aynı zamanda bol bol pick&Roll oynatır. Emir işte o konuda çok verimli olabilir bu sezon.

Bo McCalebb'ı alamazlarsa Will Bynum için girişimlerin başlayacağını bir yöneticimizin ağzından duydum. Bynum'ı alacağımıza Nikos Zisis'i daha ucuza kapatıp pota altına da Joel Freeland'i alalım dedim, güldü. Bakarız filan dedi. Bakacağınıza adam gibi iş yapın artık dedim içimden. Gist, Jerrels, Vidmar gibi adamları izlemek için mi alıyoruz kombineleri, formaları, taraftar kartlarını dedim. Yine güldü. Şeytan dedi al sandalyeyi vur kafasını parçala. Saygımızdan ve bağlantıyı koparmaması için susup gittim. Anadolu Efes, bizden daha iyi iş yapıyor, olayın ciddiyetinin farkında değiller sanki.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #364 : 12 Temmuz 2012, 15:30:15 »
McCalebb de gelirse Fenerbahçe'nin hücum başarısı da Emir'in başarısıyla doğru orantılı olur, çünkü oyunu derleyip toparlayacak tek oyuncu o kalır.Pianigiani ne yapsın etsin Emir'den istikrarlı katkı alsın, belli ki oyun kurma sorumluluğu çok büyük oranda Emir'e verilecek..
Bu durumda öyle gözüküyor, Emir'in senesi olabilir bu sene. Pianigiani umarım bu güveni verir emire Spahija'nın aksine.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #365 : 18 Temmuz 2012, 01:12:48 »
Fenerbahçe Ülker'in transfer hamlelerini merak eden varsa, öğrenebildiklerimi yazayım. Bo McCalebb için yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor Kemal Dinçer. Barcelona ve Unics Kazan da istiyor. Kazan'ı pek düşünmüyor Bo anladığım kadarıyla. Tek rakip Barca gibi. Bo olmazsa Jeremy Pargo, Will Bynum ikilisinden biri takıma katılacak. İkisiyle de görüşülüp, belli noktaya gelindi. Bekletiliyor. Yeni oyunkurucumuz, oynatan değil bol bol atan ve çok atlet bir oyuncu olacak anlayacağınız.

Uzun oyuncular için alabildiğim isimler, D'or Fischer, Milan Macvan ve David Andersen. Andersen, Pianigiani'nin listesinde ilk sırada. Ama Real Madrid kendisine talip ve sorun çıkartıyor. Mike Batiste'in gelişinden sonra Fischer biraz ikinci plana düştü. Macvan ile görüşmeler yeni başladı. Açıkçası beni en çok sevinderecek ve heyecanlandırracak olan Macvan'dır. İnşallah Andersen'den önce onu getirirler.   

Bu arada Marko Tomas'a Cedevita Zagreb, James Gist'e de eski takımı Partizan talip oldu. Partizan Gist'ten vazgeçti. Sanırım bir sene daha çekmek zorundayız Gist'i. Tomas için hala görüşülüyor. Pek göndermek istemiyoruz açıkçası. Gönderilmemeli de aynı zamanda. Sakatlık durumu ne onu bilmiyoruz tabi.

Durum böyle. Hala Netleşen bir şey olmaması iyi değil ama getirilmeye çalışılan isimler de boş adamlar değil. Ben gerekenin yapılacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #366 : 18 Temmuz 2012, 01:53:58 »
Volkan allah razı olsun diyebilirim sana şu anda, günlerdi takipteyim tek habere ulaşabilmiş değilim. Çok iyi oldu güncel haberler vermen kendi adıma. Kaynağın nedir onu da merak ettim. Özellikle Pg bölgesi için geçen diğer 2 isim de çok heyecan verici, Bo tabiki ilk hedef olması gereken oyuncu ama bundan 2 sene önce hayalini kurmuştum Jeremy Pargo'nun da. Uzun rotasyonundaki isimler de ayrı bi heyecan verici tabiki.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2012, 01:57:04 Gönderen: ckfb1907 »

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #367 : 18 Temmuz 2012, 12:51:55 »
Yönetimde aynı masaya oturabildiğimiz isimler var çok şükür. Onlardan koparabildiğim isimleri yazdım. Biter mi bitmez mi belli değil ama görüşülen isimler bunlarmış. Duyum değil, net bilgi anlayacağın ;)

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #368 : 18 Temmuz 2012, 14:28:25 »
İyi öyle olması daha da güzel. Arada bi böyle bilgilendirme yaparsan çok sevindirirsin beni ;)

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #369 : 19 Temmuz 2012, 00:14:01 »
İyi öyle olması daha da güzel. Arada bi böyle bilgilendirme yaparsan çok sevindirirsin beni ;)

Biraz ketumlar ama ısrar sonucu isimleri koparabiliyorum. Bir gelişme olursa yazarım buradan

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #370 : 19 Temmuz 2012, 00:28:37 »
Eyvallah sağ ol şimdiden.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Bo McCalebb Fenerbahçe Ülker'de
« Yanıtla #371 : 02 Ağustos 2012, 13:51:00 »
Geçtiğimiz iki sezonu Montepaschi Siena formasıyla geçiren Lester Bo McCalebb, Fenerbahçe Ülker ile 3 yıllık (2 + 1) sözleşme imzaladı.

Lise ve Üniversite kariyerini New Orleans'ta geçiren Bo McCalebb, Perry Walker Lisesi'nden sonra New Orleans Üniversitesi'nde oynadı. Profesyonel kariyerine ülkemizde Mersin Büyükşehir Belediyesi ile başlayan McCalebb, Mersin'de geçirdiği tek sezonda 17,4 sayı, 4,3 asist ve 2,7 top çalma istatistikleri yakaladı.

Türkiye'deki bir sezonun ardından, Sırp takımlarından Partizan'a transfer oldu ve orada ismini tüm Avrupa'ya duyurmayı başardı. McCalebb'ın etrafına kurulan, genç Partizan, Euroleague'de Final Four'a kadar yükselmeyi başardı. Sırbistan Ligi ve Kupası'nı kazanan Partizan'ın yıldızı Bo McCalebb, o sene Euroleague'in en iyi ikinci beşine seçildi.

Daha sonra, İtalya Ligi ekiplerinden Montepaschi Siena'ya transfer oldu Bo McCalebb. İtalya'da geçirdiği 2 sezonda performansını yükseltmeye devam eden McCalebb, Siena ile bir Euroleague Final Four'u ve birer İtalya Ligi ve İtalya Kupası kazandı. Geçtiğimiz sezon, İtalya Ligi'nin en değerli oyuncusu seçilen McCalebb, Euroleague'in en iyi beşine seçildi.

2010 yılında, Makedonya vatandaşlığına geçti Bo McCalebb. Makedonya'yı, 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na taşıdı. Makedonya, Avrupa Şampiyonası'na katılabilmesi bile başarı olan bir takımken, Bo McCalebb'ın takıma katılmasıyla yarı finale kadar yükselmeyi başardı. O turnuvanın en deperli oyuncusu da yine Bo McCalebb seçildi.

Bo McCalebb için Unics Kazan, Barcelona ve NBA takımlarından San Antonio Spurs ile yarışan Fenerbahçe Ülker, uzun uğraşlar sonucu, oyuncuyu takıma katmayı başardı. Resmi açıklama henüz yapılmadı ancak Bo McCalebb için, Montepaschi Siena'ya 1,3 milyon Euro bonservis, oyuncuya da yıllık 1,6 milyon Euro ödeneceği gelen haberler arasında.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #372 : 02 Ağustos 2012, 13:59:00 »
Geçen hafta iki yerli genç oyuncuyu almıştık. Bora Hun Paçun ve İbrahim Yıldırım...Fenerbahçe Ülker'in takıma katmaya çalıştığı diğer isimler, David Andersen, Kostas Vasileiadis ve tekrar gündeme gelen D'or Fischer.. Milan Macvan'ın Galatasaray ile anlaşmasından sonra, David Andersen'in alınmasına ben kesin gözle bakıyorum. Bora Hun Paçun neden alındı anlamış değilim. İnşallah formamızla parkeye çıkmaz da kanser etmez beni. Yerli kalitemizi arttırmamız lazım. Mirsad bıraktıktan sonra, Barış Ermiş, Ömer Onan, Oğuz Savaş dışında yerli rotasyon oyuncumuz yok.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #373 : 03 Ağustos 2012, 00:05:29 »
İnanılmaz mutluyum 1 gündür Mccalebb sayesinde. Bo bu seviyeye gelmişken onu Türkiye'de görmek gerçekten inanılmaz büyü bir mutluluk. Bu sene yapılan 3 transfer de takımı Euroleague'de bir yere taşıyacak, bu ligi çok iyi bilen, çok doğru yapılmış transferler. Geçen senelerdeki transferleri düşünüyorum da bu sene gerçekten çok farklı olacak. Muhteşem bir yıl bizi bekliyor. Bir de Andersen alınırsa iş bitmiştir. Kafada yaratılan şu kadro kesinlikle F4 için yeterli. Kadro ve koç hakkını verirse işin en önemli şampiyonluk adaylarından bir tanesiniz Euroleague'de.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #374 : 03 Ağustos 2012, 01:16:13 »
İnanılmaz mutluyum 1 gündür Mccalebb sayesinde. Bo bu seviyeye gelmişken onu Türkiye'de görmek gerçekten inanılmaz büyü bir mutluluk. Bu sene yapılan 3 transfer de takımı Euroleague'de bir yere taşıyacak, bu ligi çok iyi bilen, çok doğru yapılmış transferler. Geçen senelerdeki transferleri düşünüyorum da bu sene gerçekten çok farklı olacak. Muhteşem bir yıl bizi bekliyor. Bir de Andersen alınırsa iş bitmiştir. Kafada yaratılan şu kadro kesinlikle F4 için yeterli. Kadro ve koç hakkını verirse işin en önemli şampiyonluk adaylarından bir tanesiniz Euroleague'de.

Eroleague şampiyonluğu için aday olmak biraz iddialı oldu sanki. Bu sadece iyi kadro kurmakla ilgili değil, sağlam bir sistem oturtmakla ilgili. Takımın sezon içi gelişimine göre bunu söyleyebiliriz ancak.

Ancak kurulan kadro gerçekten çok iyi. Yabancı tercihleri gayet yerinde. James Gist ve Marko Tomas'ı göndereceğiz sanırım. Bo-Sato-Batiste-Bogdanovic-Gist-Tomas şu an elimizdeki yabancılar. En az bir yabancı daha gelecek. Bunu garanti ederim. Andersen olma ihtimali çok yüksek. Ancak eldeki yerlilere bakınca, Türkiye Ligi'nde sıkıntı olabilir. Barış Ermiş,Emir Preldzic, Ömer Onan ve Oğuz Savaş dışında bir seviyenin üstünde yerlimiz kalmadı. (Kaya Peker var diyeni terlikle döverim. Babaanne stayla) Bir yerli 4 numara alsak fena olmazdı. (Botra Hun Paçun var ya diyeni terlikle değil, direk ıslak odunla döverim) Berkay Candan biraz kuvvetlense belki oynatılabilir. Ama yine de ona güvenerek sezona başlayamayız. Ben olsam, Beşiktaş'a dönen Cevher Özer'i banko alırdım. Süre bulamasa bile sorun çıkartmayan, şans bulduğunda elinden gelenin her zaman en iyisini yapan, iyi bir profesyonel fena olmazdı.

Doğru yabancıların seçilmesi ve takıma katılması konusunda ise Kemal Dinçer'e teşekkür etmemiz gerek. Özellikle Bo McCalebb için bizzat uğraştı ve çok uygun fiyata getirdi. (Bana söylenen 1,3 milyon Euro Siena'ya, 1,6 milyon Euro Bo'ya) Hatırlarsak, Unics Kazan, Bo için 2,2 milyon Euro teklif etmiş ama McCalebb'ı ikna edememişti.

Kostas Vasileiadis için önümüzdeki hafta bazı gelişmeler olabilir. Pianigiani ısrarla istiyormuş. David Andersen çok naz yapıyor ama yöneticilerimiz sabırlı davranıyor. Bence olimpiyatlardan sonra Andersen Fenerbahçeli olacak. (İnşallah)