Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 142138 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tazrail

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #300 : 25 Mart 2011, 17:25:43 »
arkadaşlar ömer onan sözleşme yenilemiş gerçekten savaşçı bir oyuncu ve şimdiye kadar takıma çok yararlı oldu.saktlığına rağmen euroleague de çok başarılı maçlar çıkarmıştı

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #301 : 21 Nisan 2011, 20:14:27 »
Engin Atsür 6 ay daha yok

Milli Takım kampında 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'na hazırlanırken sol ayak aşil tendonundan sakatlanan Engin Atsür'den bir kötü haber daha geldi.

Sezon başında Fenerbahçe Ülker'e transfer olan ancak sakatlığı sebebiyle sarı-lacivertli formayı henüz giyememiş olan Atsür'ün 6 ay daha salonlardan uzak kalması bekleniyor.

Daha önce Benetton Treviso, Efes Pilsen ve Beşiktaş Cola Turka formaları giymiş olan Engin Atsür, 2008-2009 sezonunda da topuğundaki sakatlık nedeniyle uzun süre salonlardan uzak kalmıştı.

Ntvspor
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #302 : 13 Mayıs 2011, 19:16:28 »
Gelecek sene için Jeremy Pargo transferi gündemdeymiş. Gerçekleşirmi bilemiyorum ama okuduğuma anca çok sevindim avrupa dan transfer edilebilecek en iyi oyunculardan umarım bu transfer gerçekleşir. Jasicevicius'la yolların ayrımı ve Pargo transferiyle takım büyük güç kazanacaktır.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #303 : 13 Mayıs 2011, 19:45:12 »
Gelecek sene için Jeremy Pargo transferi gündemdeymiş. Gerçekleşirmi bilemiyorum ama okuduğuma anca çok sevindim avrupa dan transfer edilebilecek en iyi oyunculardan umarım bu transfer gerçekleşir. Jasicevicius'la yolların ayrımı ve Pargo transferiyle takım büyük güç kazanacaktır.
Dünya kadar isim dolaşıyor piyasada, ben de en son Bogdanovic ve Velickovic dedikodularını duymuştum..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #304 : 13 Mayıs 2011, 20:07:35 »
Başka isimler de ortaya atıldı ama ben bunu sağlam bir kaynakta okudum. Basket ile ilgili transfer haberleri %80 tutan bir kaynak.
Edit: ekşi de Bogdanovic'in bikaç güne kadar sözleşme imazalayacağını iddia edenler var bu da iyimiş.
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2011, 20:20:48 Gönderen: ckfb1907 »

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #305 : 11 Haziran 2011, 22:24:47 »
Play Off final serisinde Fenerbahçe Ülker ,Galatasaray cafe Crown karşısında 4. maçı 85-74 kazanarak seride 3-1 öne geçti ve şampiyonluğa çok yaklaştı.
Kendi evinde rakiplerine büyük baskı kuran ve 3. maçı kazanan Galatasaray Cafe Crown karşısında Fenerbahçe Ülker son çeyrekte farkı 14 sayıya çıkarmasına rağmen ütünlüğünü koruyamadı. Son periyotta trübünlerinde desteğini arkasına alan Galatasaray Cafe Crown  bitime 5 dakika kala farkı 4 sayıya kadar indirdi ancak bu bölümden sonra kritik hücumları Predzic, Ukic ve Ömer'le iyi kullanan sarı lacivertli ekip farkın daha fazla kapanmasına izin vermedi ve son dakikalarda farkı açıp maçı 85-74 ile kazandı.

Fenerbahçe Ülker'de Ukic 17 sayı, 8 ribaund ve 5 asistla ön plana çıkarken, Emir Preldzic 18 sayı, 5 ribaund, 4 asistle, Oğuz Savaş 19 sayı, 5 ribaundla galibiyette büyük pay sahibi oldu. Galatasaray Cafe Crown'da ise Andric'in 13 sayı, 9 ribaund, 2 asisti, Johnson ve Tutku'nun 13'er sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.
Seride 5. maç Sinan Erdem Spor Salonunda oynanacak ve Fenerbahçe Ülker kazanırsa 5. şampiyonluğunu ilan edecek.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #306 : 11 Haziran 2011, 22:37:36 »
Fenerbahçe Ülker'i kutluyoruz. Sondaki olaylar tatsızdı pek yakışmadı iki taraf adına da. Ne 43 saniye kala basılan smaç, ne de taraftarın yaptığı bu güzel seriye yakışmadı. Keşke bunlar da olmasaydı.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #307 : 11 Haziran 2011, 23:20:42 »
Maçları izleyemedim, bu maçla birlikte show tv'de yayınlanan maç tekrarlarını izleyecem ama öyle sanıyorum ki Preldzic değerini katlıyor bu seride, dünya kadar övgü var ona..

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #308 : 12 Haziran 2011, 01:34:07 »
Preldzic sadece bu seride değil çok uzun süredir kendini katlıyor. Paslarını inanılmaz geliştirdi. Fenerbahçe'de Ukic ve Jasicevicius gibi oyun kurucular varken çok rahat oynu kurabiliyor ve çoğu zaman pas dağıtımını ikisinden de iyi yapabiliyor. Bununla birlikte sadece pasları değil diğer yönerini de geliştirdi. Kritik anlarda topu kullanmaya çekinmiyor, ne zaman potaya gideceğini çok iyi biliyor ve takımın düştüğü anlarda takımı ayağa kaldırabiliyor. Bu sene Emir2i izlemek çok büyük bir keyif. Yaşına ve şu gelişimine bakacak olursa Fenerbahçe'de ki en değerli oyuncu yorumu bile yapılabilir. Bu sene Avrupa şampiyonda Türkiye adına çok büyük bir koz olacaktır ve Avrupa'nın da ilgisini fazlasıyla çekecektir.

Çevrimdışı legend285

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #309 : 12 Haziran 2011, 10:13:23 »
Andric son 5 dk 4 sayı fark varken serbest atısları kacırdı ve ıkı kere ust ust top kaybı yaptı ya krıze soktu bızı :S

Çevrimdışı wade_kaan

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #310 : 12 Haziran 2011, 15:56:43 »
5. Şampiynluk geliyor:)

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #311 : 13 Haziran 2011, 22:07:36 »
Galatasaray'lı arkadaşlar kusura bakmasınlar ama yarın FB Ülker şampiyonluğunu ilan edecek büyük ihtimalle..

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #312 : 13 Haziran 2011, 22:57:32 »
Galatasaray'lı arkadaşlar kusura bakmasınlar ama yarın FB Ülker şampiyonluğunu ilan edecek büyük ihtimalle..
Kusur falan yok ya zaten geçen maç sonu ben Fenerbahçe'li arkadaşlara şampiyonluğunuz hayırlı olsun dedim :) belli artık bir şey değişmez.

Çevrimdışı wade_kaan

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #313 : 14 Haziran 2011, 12:55:09 »
fenerbahçe uzun yıllardır basketbola gerçekten iyi yatırımlar yapıyor artık hedef avrupa

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #314 : 14 Haziran 2011, 13:01:23 »
Akşam BeşiBirYerde geliyoor..Yine salondayımm..Amaaaan Sabahlar Olmasın!! :) Güzel bir gün başlıyorr
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #315 : 14 Haziran 2011, 14:19:21 »
Akşam BeşiBirYerde geliyoor..Yine salondayımm..Amaaaan Sabahlar Olmasın!! :) Güzel bir gün başlıyorr
Şu anda Fethiye den İstanbul'a sırf maç için gelmeye niyetlenip gelemeyen bünyem için dünyanın en şanslı adamısın..

Çevrimdışı legend285

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #316 : 15 Haziran 2011, 18:03:58 »
Biraz gecikmeye ugradı sampıyonluk belkı de gelmez bu sene kucuk de umut olsa :)

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #317 : 17 Haziran 2011, 23:38:44 »
Fenerbahçe gene şampiyon oldu. 5 senede 4. şampiyonluk bu. Bu sene 5 büyük branştada şampiyon olduk. Gs taraftarı maç sonunda ne kadar olay da çıkarsa kaldırdık kupamızı gene en büyük bizi :)

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #318 : 17 Haziran 2011, 23:43:17 »
Galatasaray da Sinan Erdem'de olsaydı yine olaylar olurduuu. Takılmayın bunlara. Fenerbahçe'niz şampiyon oldu işte detaylar önemli mi 5 branşta da şampiyonsunuz. O ne yapmış bu ne yapmış kısmı biraz teferruat oluyor. Tebrik ederim ben kendi adıma.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #319 : 17 Haziran 2011, 23:56:19 »
Bu olaylar Türk basketbolunun gerçeği malesef.Nitekim Efes Pilsen, FB Ülker'in sahasında şampiyonluğu kazanınca FB taraftarının nasıl sapıttığını görmüştük.

Böyle şeyler tekrar etmez inşallah...

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #320 : 17 Haziran 2011, 23:57:56 »
İşte bu yorumdan dolayı bu olaylar oluyor. Benim salonumda bu olaylar yaşansın ben taraftarım adına utanırım. Fenerbahçe Abdi İpekçi'de 2 maç aldı 2 sinde de olaylar çıktı. Taş, şişe vb. cisimler yağdı Fenerbahçe'li oyuncuların üstüne ve soyunma odasına gitmeleri gerekti. Gs tek maç aldı Sinan Erdem'de taraftar 2 takımı da alkışladı olay molay da çıkmadı. Zaten Fenerbahçe taraftarının Sinan Erdem'de olay çıkardığı bir maçı dahi söyleyemez kimse bana. O yüzden kimse kendini Fenerbahçe taraftarıyla kıyaslamasın siz de yapardınız filan demesin. Maçı ve maç sonrasının tamamını izledim Ünal Aysal'ın anonslarına rağmen 40 dk boşaltılamadı salon. Salonda Ünal Aysal'la kavga eden taraftarlar oldu.

Tabi bunalrın bi önemi yok kaliteyi gösteren şeyler sonuçta bunlar ben kendi takımımın başarısına sevinirim ama olmaması gereken olaylar bunlar. Hedef Amerikan seyircisi olmalı, her fırsatta yerin dibine soktuğumuz Yunan seyircisi değil. Emeğe de saygı biraz..

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #321 : 18 Haziran 2011, 00:37:30 »
Ben kimsenin taraftarına bir şey demedim ama şunu diyebilirim ki FB taraftarı öyle özel bir taraftar değil.Sinan Erdem'de şampiyonluk kaybedilmediği için net bir şey diyemeyiz.Ama senin "kimseyle kıyaslamayın" dediğin taraftar şampiyonluğu kaybedince ne kadar terbiyesizleşip sahayı sahayı rakibin başına yıkmaya çalıştı gördük.Sinan Erdem'de yapmadık, şu, bu... demek gereksiz lakırtılar.Nerede yapıldığının önemi yok, demek ki FB taraftarı da şampiyonluk gidince aynı terbiyesizliği yapabiliyor, dediğim bu..

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #322 : 18 Haziran 2011, 02:21:46 »
Alpay bu yorumu Berkay'a söylemiştim yanlış anlaşılma olmuş herhalde. Ayrıca Galatasaray çıksın yenisin bizi şampiyon olsun Sinan Erdemde saygı duyarım ben. Tüm seri boyunda Gs yi oynundan dolayı hep tebrik ettim ben sonuçta kalite farkı ortada. Ama Fenerbahçe'li basketbolcular bu gün bu muameleyi hak edecek hiçbir şey yapamdılar. Çıktılar aynı Gs gibi mücadelelerini verdiler sonuçta kazanan taraf oldular. Nedir bu öfke zaten kızgın sirke küpüne zarar bunu bir kez daha gördük. Bu gün biz çıkıp kupamızı kaldırdık rezil olan Gs taraftarı oldu. Ve ayrıca inanmıyorum ben şu an böyle birşey olsa Fenerbahçe taraftarının böyle bir olay çıkaracağına. Çıkaranlarda sporsever filan değildir holigandır. Bir Fenerbahçe taraftarı olarak bu olayı bu gün Fenerbahçe'nin çıkarmayacağını da tahmin ediyorum. Çıkarsa dahi bunun üzerinden savunma da yapılamaz maç Sinan Erdem'de oynanmadı, Gs şampiyon da olmadı, Fenerbahçe taraftarı olay da çıkarmadı. Suçu başka tarafla paylaşmaya gerek yok herkes farkında olanların medyadaki yorumlar da ortada kimse Fenerbahçe taraftarı da yapardı diye bir yorumda bulunmadı. Bu dar bakışlı, şu olayı savunmaya yönelik boş bir yorum..
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2011, 15:28:20 Gönderen: ckfb1907 »

Çevrimdışı batki99

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #323 : 18 Haziran 2011, 09:15:42 »
Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.Her maçta çok iyi oynadılar. Galatasaray ne zamandır finale çıkamıyorudu.Fenerbahçe'nin her sene finale çıktığı tartışılamaz.Bu da tecrübe farkını ortaya koyuyor ve Fenerbahçe'nin avantajlı olmasını sağlıyor. Bir iki sene daha üst üste finale çıkarsak o zaman FB Ülker'i yenebiliriz.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #324 : 18 Haziran 2011, 12:57:08 »
Doğru. Tartışmaya girmek istemediğim çok hassas olduğum hayatımdaki en değer verdiğim, adeta artık bir aşk gibi gördüğüm takımım hakkında tartışmaya girersem çıkamam. Daha önce olduğu gibi olur. Ben burada haksız olduğumuzu kabul ediyorum sadece. Ama aynı olayları Fenerbahçe taraftarı da çıkaracaktır. Bir defa başta aynı milletin insanlarıyız, aynı özellikleri taşıyoruz. Takımlar, renkler değişik sadece. Ama açıkçası Galatasaray taraftarı yenilmeyi hazmedemiyor. Ben de hazmedemiyorum. Bu bir kazanma alışkanlığından dolayı. Gerçi futbol takımımız bu sene alıştırdı ama hazmedemiyoruz abi. Hele o takımın gelip de biz ev sahibiyken gözümüzün önünde şampiyon olmasına dayanamıyoruz. Bu bizim özelliğimiz ama Fenerbahçe'lilerin de kendine göre özellikleri var, saçma fanatizmler, kendilerini tebrik eden rakip taraftara hala "nasıl koyduk" gibi laflar. Ama asla rakibi tebrik etmemek. Gerçekten ben dün özellikle tebrik ettiğim her Fenerbahçeliden böyle cevaplar aldığım için hala şaşkınım. Demek ki bu adamlara taş atacaksın, hatta gerekirse yeni rakı atacaksın! Bu adamlar ondan anlıyor. Tebrik edersek suçlu olan biz oluyoruz çünkü, öteki türlü de suçlu olan biz oluyoruz bare öteki türlüsünü yapalım.