Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 142140 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderatör
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #325 : 18 Haziran 2011, 14:05:21 »
Volkan'a atılan rakı Galatasaray 1-0 öndeyken atılmadı mı? Kazanırken de bir şey atar Galatasaray taraftarına benzer holiganlar,Ali Sami Yen'de holiganların olay çıkarmadığı kaç maç izlediniz özellikle son 5 senede? Son senelerdeki hemen hemen bütün Galatasaray-Fenerbahçe maçlarında Ali Sami Yen'de pet şişe,bozuk para yağmuru yaşanmadı mı? Şükrü Saraçoğlu'ndaki maçlarda da Galatasaray taraftarı olduklarını söyleyen yaklaşık 2000 holigan stadın koltuklarına,tuvaletlerine kasıtlı şekilde zarar verip gitmedi mi? Tamamen Fenerbahçe nefreti bu,kazanma alışkanlığı falan değil,kandırmayalım birbirimizi...

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #326 : 18 Haziran 2011, 14:37:57 »
Olayları izlemedim , tartışmayı da pek okumadım ama Galatasaray Sinan Erdem'de kazansa şampiyonluğu da olaylar olurdu.Aksini söyleyen kendini kandırıyordur.Efes maçını ne çabuk unuttunuz.Efes ile Galatasaray arasındaki farkı da anlatmayalım.Bunu Galatasaray taraftarının yaptığı normal bir şey diye söylemiyorum.Yamyamlığın , holiganizmin renkleri yoktur.Hele ki ülkemizde...O sinirle bir kişi ateşler olaylar alev alır birden.

Neyse gönül ister ki eskilerin anlattığı gibi yan yana oturup maç izlensin salonlarda ama bu bir ütopya...

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #327 : 18 Haziran 2011, 14:50:45 »
Volkan'a atılan rakı Galatasaray 1-0 öndeyken atılmadı mı? Kazanırken de bir şey atar Galatasaray taraftarına benzer holiganlar,Ali Sami Yen'de holiganların olay çıkarmadığı kaç maç izlediniz özellikle son 5 senede? Son senelerdeki hemen hemen bütün Galatasaray-Fenerbahçe maçlarında Ali Sami Yen'de pet şişe,bozuk para yağmuru yaşanmadı mı? Şükrü Saraçoğlu'ndaki maçlarda da Galatasaray taraftarı olduklarını söyleyen yaklaşık 2000 holigan stadın koltuklarına,tuvaletlerine kasıtlı şekilde zarar verip gitmedi mi? Tamamen Fenerbahçe nefreti bu,kazanma alışkanlığı falan değil,kandırmayalım birbirimizi...
Sende de öyle bir Galatasaray nefreti oluşmuş ki artık kafanda kuruyorsun olayları abi. O şişe bir defa siz öndeyken atıldı. Ayrıca dediğim gibi biz Şükrü Saraçoğlu'nda bir önde olalım göreceğim sizi :) Saraçoğlu'nda o Pino'nun şutunu Gökhan çıkartmasaydı emin ol inanılmaz şeyler olurdu orada. Ah bir öne geçebilsek o lanet stadda 10 senedir yetti canıma ya neyse :)

Ayrıca Fingolfin abimiz de haklı :) aynı olaylar Sinan Erdem'de de yaşanacaktı. Birbirimizden nefret ettiğimiz bir gerçek işte.

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderatör
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #328 : 18 Haziran 2011, 15:23:43 »
Siz varsayımlar üzerine konuşuyorsunuz,ben olanı söylüyorum... 2007'yi hatırla o zaman...

http://www.youtube.com/watch?v=kppPeAQF_fc&feature=related

Bunları gördük biz yahu,daha ne olacak. Fenerbahçe taraftarı böylesine insanlıktan çıkmazdı asla,çıkmaz da.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #329 : 18 Haziran 2011, 15:34:07 »
Siz varsayımlar üzerine konuşuyorsunuz,ben olanı söylüyorum... 2007'yi hatırla o zaman...

http://www.youtube.com/watch?v=kppPeAQF_fc&feature=related

Bunları gördük biz yahu,daha ne olacak. Fenerbahçe taraftarı böylesine insanlıktan çıkmazdı asla,çıkmaz da.
Fenerbahçe taraftarı olunca genleri mi değişiyor insanın ? O olayları gerçekleştiren insanların hepsi Fenerbahçe taraftarı da olabilirdi.Hem diyorsunuz 20 milyon 30 milyon taraftarımız var.Bu kadar insanı genellemek mümkün mü ? Varsayım üzerinden konuşmuyorum Efes Pilsenle oynanan maçı hatırlatıyorum.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #330 : 18 Haziran 2011, 15:43:06 »
Ya ne alakası var Pino'nun şutu girse ne olay çıkacak? Fenerbahçe de zamanında büyük hezimetler yaşamıştır Saraçoğlu'nda. 2005 teki Bjk maçı var mesela 4-3 yenildiğimiz. Fener taraftarı Gs'yi ne kadar sevmezse Bjk2yi de o kadar sevmez, 2 si arasında pek bi fark yok bizim için. Ama ne oldu 4-3 yenildik, aktık ki olmuyor yenemiyoruz maç sonunda alkışladık rakibimizi ve hiçbir olay çıkmadı. Bu bizim Saraçoğlu'ndaki son derbi malubiyetimizdi. Geçen seneki 1-1 biten trabzon maçı da var. Biz stadyumu yaktık, yıktık kabul ama hiçbir oyuncuya zarar verdik mi? Onu gol yemiyo diye, trabzon hayvan gibi savunma yapıyor diye şişe mi attık, maç sonunda adamlara mı saldırdık? O hepsinden büyük bir travmaydı ama zararımız kendi stadımıza oldu bizim, klüp sporcularına değil.. İnatla inkar ediyorsunuz ama son senelerde Fenerbahçe taraftarı bilinçlenmiştir. Trübünde küfür de olmamaktadır, sahaya atılan cisim de. Ha atanlar da vardır ama onlar dediğim gibi taraftar değil holigandır ve bu olaylar son yıllarda Şükrü Saraçoğlu'nda yok denecek kadar azalmıştır. Şimdi de taraftar böyle bir olay çıkarmazdı Gs şampiyon olsaydı bile. Fener Abdi İpekçide alınan 2 galibiyetten sonra da aynı olaylarla yüz yüze geldi; Gs'nin Sinan erdem zaferinde olmadı böyle bir olay..

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #331 : 18 Haziran 2011, 15:49:53 »
Bunu ayırt etmek çok mu zor? Galatasaray Sinan Erdem'de maç kazandı şampiyon olmadı. Aaa unuttuğum bir şey var ki müthiş Fenerbahçe taraftarı(!) her zaman haklıdır. Bir insanın yapabileceği en büyük hatayı yaparak Fenerbahçe'lilerden objektif duruş bekliyorum sanırım? Gerçekten artık bu saçma fanatizmlerinizden de, saçma sapan yok Fenerbahçe'liler daha bilinçli, biz farklıyız, biz ayrı bir cumhuriyetiz saçmalıklarından nefret ediyorum. Bu konu buraya Fenerbahçe'yi tebrik etmemden açıldıysa sorun, suç bendedir. Neden tebrik ediyorum ki rakibimi? Türkiyede böyle bu iş demek ki, tebrik ettiysem ve holiganların yaptıklarını tasvip etmediysem ikisini de geri alıyorum. Bu arada o Tuncay'a da iyi olmuş. Bir sene evvelsinden kaşınmayacaktı o da.

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderatör
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #332 : 18 Haziran 2011, 16:00:26 »
O zaman Fenerbahçe de iyi yapmış size,Ali Sami Yen'de yenmiş de...

Bak Yasir,olabilirdi diyorsun. Ama olmuyor. Öyle naturalist bir bakış açısıyla açıklayamayız bunu,gen falan. Ama şunu söyleyebilirim Fenerbahçe taraftarı Aziz Yıldırım'ın paralı seyirci taktiğine geçtiğinden beri çok bilinçlenmiştir ve sahasında olay falan yaşanmamaktadır. Yaşanıyorsa da bunu Galatasaray'la karşılaştırdığında devede kulak kalır. Ama olabilirdi,bir kere oldu,falan filan değil. Olmuyor bizim sahamızda böyle şeyler artık.

Evet kardeşim,zaten Dünya'nın en objektif adamları da Galatasaray taraftarıdır,değil mi? Son 2-3 cümlen de asıl içinde barındırdığın holigan taraftar duygularını açığa çıkarıyor. Ayrıca senin tebriğinle Fenerbahçe'nin yeri değişmeyecek yani onu da bil.
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2011, 16:02:51 Gönderen: Ç@to_Wade »

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #333 : 18 Haziran 2011, 16:04:46 »
Bu olaylar Beşiktaş veya Trabzon'a veya kime yapılırsa yapılsın. Yapanlara küfür ederdim. Ama içimdeki Fener aşkı bambaşka, holiganizmden değil. Ayrıca Şükrü Saraçoğlu'nda Bursa'nın şampiyon olduğu sezon Cristian denen her neyse Cristian'ın Ardaya neler yaptığını hatırlıyorsun. Sonra suçlu Arda TurAn oluyor. Ondan önceki sene Lugano tek başına 10 dakikalık bir kavga çıkardı. Ben Fenerbahçe'li olup da kasıtlı olarak Lugano'nun rakibinin bileğine basmasına hayran olan adam gördüm ya. Artık kimse biz başkayız falan diyemez.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #334 : 18 Haziran 2011, 16:16:07 »
Konu tebrik değil. Ben de tebrik ediyorum Gs basketbolcularını verdikleri mücadeleden dolayı ama olay bu değil ;) Biz şampiyonluk kazanıyoruz ama tebrik yerine yabancı madde görüyoruz. Bunun yanlışlığını buraya yazınca da ''siz de yapardınız, sinirden oluyor, olabilir böyle şeyler'' gibi yorumlar okuyoruz. Kardeşim zamanın da Fener taraftarı yapmış ta biz doğru mu buluyoruz? Herkes yapıyor bimnemkaç yılında şu olay oldu mu diyoruz? Olabilir bizde yanlış yaptık ama geçti bizimkisi şu an önemli diyoruz. Şu an Fenerbahçe taraftarı bilinçli bir taraftardır ve kimse bu olay tekrarlanmadan tekrarlanır diyemez. Bu sene fenerbahçe nin sahası kaç maç kapandı, gs veya Bjk'nin ki kaç maç? Bizim en son olayımız 1-1 lik Trabzon maçında olmuştur orda da zararımız kendimize olmuştur. Çıkıp diyin '' evet arkadaşlar olmaması gereken olaylardı hoş olmadı diye'' ama illa savunma çabası yok neymiş ''siz de yapardınız, efese 3 sene önce yaptınız, biz de sinirleniyoruz olabilir''. Bu mantık olduktan sonra bitmez işte bu olaylar kan davası gibi uzar gider. Gs nin olaylarını biliyorum yazmaya gerek yok teker teker 2007 deki maç bir örnektir, bu sene trübününüzde kafası kırılan 7 yaşında ki çocuğu da ama dediğmi gibi hepsini teker teker tartışmaya gerek yok. Ama illa dicekseniz Fener de yapardı o zaman araştırın 1-1 lik ts maçı dışında en son ne zaman olay çıkmış stadda.  3 sene önceki Efes maçı bir savunma değil biz de yapmışız eskiden ama herkes kendi yaptığı ve kendine yapılanla ilgilensin ;)

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #335 : 18 Haziran 2011, 16:24:22 »
Can abi, Arda gelsin Lugano'yu arkadan çeksin yere indirsin, sonra 15 dakikalık bir kavga ortamına sebebiyet versin. Bak bakalım neler yapıyorsun. Hala resmimde Aykut Kocaman'ı tutuyorum bu kadar objektif, holiganizmle alakası olmayan bir insanım ama Fenerbahçe'den nefret ediyorum işte. Hangi ülkede efsane bir Avrupa Şampiyonluğu tesadüf görülür ki buradan başka. Sizin saçmalıklarınızı saymakla bitmez ama saymayalım. Peki sana bir şey soracağım. Sen Lugano'yu, Tuncay'ı, Emre Belözoğlu'nu her şeyiyle seviyor musun? Eğer seviorsan bu tartışmayı hemen burada bitirelim çünkü.

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderatör
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #336 : 18 Haziran 2011, 16:29:44 »
Al işte,konu ancak bu kadar saptırılır. Fenerbahçe taraftarı bitti şimdi oyuncularına geldi sıra,değil mi? Burada tartışmanın bir manası kalmamıştır bence artık.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #337 : 18 Haziran 2011, 16:33:40 »
Al işte,konu ancak bu kadar saptırılır. Fenerbahçe taraftarı bitti şimdi oyuncularına geldi sıra,değil mi? Burada tartışmanın bir manası kalmamıştır bence artık.
Hayır şöyle, diyorsunuz ya hani sizin taraftarlarınız çirkef, sizin taraftarlarınız holigan. Neden Beşiktaş maçlarında böyle değiliz de size karşı böyleyiz. Biz çirkef bir oyuncuya sahip değiliz çünkü.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #338 : 18 Haziran 2011, 16:41:47 »
Arda ile Lugano'nun, Baroni'nin konuyla alakası yok biz burada Beko Basketbol ligini şampiyon bitirmiş takıma yapılanlardan bahsediyoruz. Neil'in Niang'a yaptıkları ya da Servet'in hayvani faullerinin de bi önemi yok bu konuda. İlla cevap istiyorsan söyliğim kardeşim Lugano'nun sporcu karakterini beğenmem ama çok iyi futbolcudur antipatik evet doğru ama Fenerbahçe'ye kaandırdıkalrı tartışılmaz. Emre ise tatamen yanlış anlaşılıyor onu özel hayatta tanıyan herkes söylüyor nasıl düzgün bir insan olduğunu sahada ki davranışlarının sebebi çok hırslı olması kazanma arzusu. Gs nin de belki en büyüğü olan Hagi'nin de süper bi kişilği var diyemeyiz ama oyunculuğu tartışılmaz. Neyse geçelim bunları..

Dediğim şey tamamen şudur olayları Fb taraftarı yapar, Gs taraftarı yapar önemli değil olayın olması önemli. Ben ilk yorumdan beri Gs taraftarının ayıp ettiğini söylüyorum. 3 sene önce Fener taraftarı da ayıp etmiştir kabulümdür ama dün dündür bu gün bu gün. Bu gün yapılan olayın açıklaması 3 sene önce Efes'e yapılan olay olamaz. Ki gs ye de yapılsaydı o da açıklama olamazdı çünkü herkes kendi ayıbından sorumludur. Ve dün olan olayları hiçbir şekilde savunamazsınız kıyaslama da yapamazsınız. Hatayı kabul etmek düşer sportmen gs lilere. Şu yorumundan da bunu çıkardım ki Berkay sende olsan yapacakmışın demekki ''Neden tebrik ediyorum ki rakibimi? Türkiyede böyle bu iş demek ki, tebrik ettiysem ve holiganların yaptıklarını tasvip etmediysem ikisini de geri alıyorum. Bu arada o Tuncay'a da iyi olmuş. Bir sene evvelsinden kaşınmayacaktı o da.''

Son olarak şunu da söylemek gerek her taraftar grubunda böyle olaylar görülebilir Fenerbahçe de de yoktur demiyorum ama son senelerde bariz bir şekilde azalmış ve önlemler artmıştır bu konuda. Ama koy bu kafadaki fb taraftarını onlar da yapabilir bunları. Olay tuttuğun takımda değil rakibe ve emeğe duyduğun saygıda, sportmenlikte. Ama kesin bir şey vardır ki nerden bakarsanız bakın okur görürsünüz bunu Fenerbahçe, klüp olarak taraftarı bilinçlendirme için uzun yıllardır çaba sarfetmektedir ve bunun sonucu olan meyveler de zamanla toplanmaya başlamıştır. En azından olay çıkaranlara yaptırım getiriliyor bu bile önemli bi gelişmedir..
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2011, 16:46:58 Gönderen: ckfb1907 »

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #339 : 18 Haziran 2011, 16:53:13 »
@ckfb arkadaşım komik misin?ben niye savunayım bu olaylar?ben trabzon-sivas maçında da sövdüm , fb-efes maçında da.bugün de söveceğim.sadece sinan erdem'de de olurdu diyorum , olayları onayladığım , savunduğum falan yok.bir de efes olaylarına geçmiş diyip duruyorsun.iyi o zaman gs olayları da dün oldu.geçmiş tamam da 50 yıl geçmemiş üzerinden. @çağatay olabilirdi , oldu , olacak.bunun kaçarı yok.ben 1 defa antuya girdim hemen kaçtım valla.aziz yıldırım konusunda haklısın bu paralı seyirci olayının gerçekten etkisi var.ancak holiganları tribünlerden tamamen arındırmak imkânsız.bütün fenerbahçe taraftarları iyidir falan diyen varsa da hastadır.aynısı gs,bjk.ts,barca,manu,juve,river için de geçerli.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #340 : 27 Haziran 2011, 16:28:06 »
Fenerbahçe Ülker’de yeni isim: Curtis Jerrells
Sezonu Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası zaferleriyle noktalayan basketbol takımımız Fenerbahçe Ülker, Bojan Bogdanovic ve James Gist’in ardından Curtis Jerrells’i de kadrosuna dahil etti.

Sezonu, Partizan formasıyla noktalayan 24 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Jerrells ile iki yıllık bir anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Curtis Jerrells kimdir?

1987 doğumlu Curtis Jerrells, atletik özellikleri ve savunması ile ön plana çıkıyor. Solak bir şutör olan ABD’li guard, geçen sezon Partizan formasıyla Euroleague’de 9.7 sayı, 3.2 ribaund ve 3.8 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. Baylor Üniversitesi mezunu olan Jerrells, 2009’da San Antonio Spurs ile sözleşme imzaladı ama doğrudan NBDL’e (Geliştirme Ligi) Austin Powers’a gönderildi.Geçen sezon ortasında Partizan’a gelen Amerikalı oyun kurucu, Adriatik Ligi’nde de 12.4 sayı ve 2.4 asist ortalaması ile oynadı. 24 yaşında, 1.85 metre boyundaki oyuncu, geçen yıl San Antonio Spurs ile yaz kampına da çıkmıştı.                                          
                                           fenerbahce.org

Fenerbahçe yine elit olmayan bir oyuncu aldı.Bu transferle de birlikte netleşen bir durum var ki FB iskeletini oluşturduğuna inanıp yan parçalara yönelen bir transfer politikası izledi.Jerrells de Bogdanovic de Gist de FB Ülker gibi bir takımın taşıyıcıları olamaz.Zaten Avrupa'nın elit basketbolcuları bir yerlere gitti.Spanoulis'i Navarro'yu vs. alamayacağımıza göre bekleyip görecez bu politikanın sonuçlarını.F4 şansımız her zaman var.Ne olursa olsun F4 favorilerinin Barcelona-Olympiakos-Panathinaikos biraz da Real Madrid takımlarının önderliğinde olması beklenen bir Eurolig var ama Euroleague'de beklentilerin gerçekleşmeme olasılığının ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz..
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2011, 16:30:23 Gönderen: Alpay »
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Roko Ukic Unicaja Malaga Yolunda
« Yanıtla #341 : 18 Mayıs 2012, 11:07:08 »
Fenerbahçe Ülker ile olan sözleşmesi sona eren Hırvat oyun kurucu(!) Roko Leni Ukic, takımın başına Jasmin Repesa'yı getiren Unicaja Malaga ile prensip anlaşmasına vardı.

KAYNAK : http://www.laopiniondemalaga.es/unicaja/2012/05/18/dragan-labovic-roko-leni-ukic-opciones/507065.html

OHHH çok şükür!
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #342 : 18 Mayıs 2012, 19:56:47 »
Ünlem çok yerinde olmuş. Kadronun yeniden yapılanması şart, benim korkum adam akıllı biri yerine gene saçma sapan birini getirmeleri. Jerrels'ı yollayıp Finley'i getirmeleri, sene başı yaptıkları tercihler filan. Beklerim Ukic'den de kötüsünü almalarını, umarım yanılırım.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #343 : 19 Mayıs 2012, 11:55:58 »
Önce koç meselesini netleştirmek lazım, Spahija kesin gidecek.Messina dedikoduları dolanıyor her yerde..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #344 : 20 Mayıs 2012, 01:10:43 »
Önce koç meselesini netleştirmek lazım, Spahija kesin gidecek.Messina dedikoduları dolanıyor her yerde..
Artık kesin gibi, Messina da geçenlerde "başantrenörlüğü özledim ama durum Haziran'da belli olacak" demişti. Fenerbahçe iyi bir bütçe, iyi bir salon, iyi bir seyirci potansiyeli, güzel bir şehir Messina'yı buralara çekebilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #345 : 20 Mayıs 2012, 01:44:42 »
Messina harika olurdu gerçekten, Lakers bu turda elenirse şartlar da iyice müsaitleşmeye başlayacak ama onun bütçesi karşılanabilirmi emin değilim. Nedim Karataş ''koçumuzun arkasındayız, çok sakat oyuncumuz vardı'' tarzında zırvalıyordu en son, görderirler mi Spahija'ı bilemem. Ama şu var ki herkesten önce gitmesi gereken de odur tartışmasız, şu takımı nasıl bu hale getirdi kafam algılamıyor, bire bir sormak lazım Spahija'ya.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #346 : 14 Haziran 2012, 13:40:54 »
Mehmet Okur Fenerbahçeli Oluyor

Potada atağa kalkan F.Bahçe Portland'ın serbest bıraktığı Mehmet Okur ile anlaştı. 10 yıldır NBA'de oynayan yıldız basketbolcu, Utah Jazz'da şampiyonluk yaşamıştı

Basketbol erkeklerde geçen sezon hem lig hem de Avrupa'da hedeflerin gerisinde kalan F.Bahçe Ülker bombayı patlatmak üzere. İlk olarak Banvit'ten Barış Ermiş'i renklerine katan sarı-lacivertlilerin 10 yıldır NBA'de mücadele eden, Portland Trail Blazers'ın serbest bıraktığı Mehmet Okur'la da anlaştığı öğrenildi.

GREV DÖNEMİ T.TELEKOM'DA OYNADI
Utah Jazz'da şampiyonluk yaşayarak dünya basketbolunun bu en önemli organizasyonunda şampiyonluk yüzüğü takan tek Türk basketbolcu unvanına sahip olan Memo, geçen yıl NBA'de yaşanan grev döneminde Türk Telekom forması giymişti.

Sporx

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #347 : 14 Haziran 2012, 13:59:18 »
Akıllanmayacak bizim basketbol şubesi. Sanki yumuşak, artık savunma yapamayan, ribaund gücü azalmış bir uzuna ihtiyacımız varmış gibi.. Peh!

Zaten pek sevmem ama dış şutu olan uzun olunca yaş kaç olursa olsun iş buluyorsun. Mehmet Okur tarzı değil, çemberi savunabilecek, sırtı dönük oyunu olan sert bir uzun lazım bize. Daha coach belirlenmeden neyin transferi bu Mehmet Okur anlayamadım. İnşallah doğru değildir.
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı legend285

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #348 : 14 Haziran 2012, 16:57:15 »
koç içinde mahmuti ile gorusuluyormus bence de basarılı olur 20m butcesı olan takımı cok yuksek yerlere getırır basketbolun morınnhosu

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #349 : 14 Haziran 2012, 18:28:00 »
Mehmet Okur'un bendeki yeri çok ayrı olduğu için benim için önemli olan tek şey Mehmet Okur'un oynarken keyif alması olur.Ortada Mehmet Okur gibi bir isim varsa gel bencten oyna bizde diyemezsiniz.Ancak ona takımda önemli bir rol de verirseniz Volkan'ın bahsettiği gibi çok defosu var artık..Ribaund konusunda NBA'daki kadar sorun yaşamaz büyük ihtimalle ama önemli olan hücumda ondan verim elde etmek, neticede hücum oyuncusu Mehmet Okur, harika post-up savunmacısı olsa da...Ukic'in durumu ne alemde bilmiyorum ama o tarz bir gardla Mehmet Okur'dan üst düzey verim beklemek o verimi benden beklemekle aynı şeydir, ikili oyunların piri olmuş, uzatmadan Deron tarzı oynayan bir oyun kurucu olmalı onun yanında.Yanındaki boyalı alan oyuncusu da çok iyi post-up oynayıp boyalı alanı iyi kapatmalı gibi,Batiste mesela..Mehmet Okur'un + özellikleri zaten çok nadir bulunabilecek özellikler ama şu aşamada Mehmet Okur'un NBA'de bench oyuncusu olup sınırlı rol oynaması Fenerbahçe'ye gelmesinden çok daha faydalı olur bence..Çünkü onu Türkiye'ye getirdiğiniz zaman işin içine basketboldan çok daha farklı şeyleri sokmuş olur, çok farklı baskılarla karşılaşırsınız.Bu Fenerbahçe için de Mehmet Okur için de büyük sıkıntı olur, çünkü Mehmet Okur'un Euroleague temposunda yüksek verim verme ihtimali şu aşamada çok az ne yazık ki.Basketbolumuza yeni bir ufuk çizgisi koymuştur Mehmet Okur ama şu aşamada her şey geride kaldı..

Mehmet Okur'un bu haberler hakkıdna twitter'dan yanıtı:Arkadaslar selam Bugun hakkimda cikan haber dogru degildir.Kimse ile gorusme yapmadim.Temmuz ayinda belli olucak.ilginiz icin tesekkurler...
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2012, 18:32:10 Gönderen: Alpay »