Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 142081 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mrs.Slipknot

• İmMoRTaL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #50 : 26 Ocak 2007, 17:35:14 »
Solomon gözaltına alındı!
Fenerbahçe Ülker basketbol takımının ABD`li oyuncusu Willie Solomon, bir taksinin camından içeri tuvaletini yaptığı ve bu nedenle kavga ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Dün akşam Uleb Avrupa Ligi`nde Fenerbahçe Ülker basketbol takımının İtalya`nın Eldo Basket Napoli takımıyla oynadığı maçın ardından, Taksim`e giden ABD`li oyuncunun arkadaşı Hendry Brown ve tercümanı Serkan İnan ile uzun süre bir barda eğlendiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Solomon, bar çıkışında otomobile binerek Taksim`den ayrılmak istedi ancak girdiği bir sokaktan çıkamadı. Solomon, yolun ortasına park ettiğini öne sürdüğü taksinin açık penceresinden içeriye tuvaletini yaptı. Bu sırada Solomon`u gören taksi şoförü Turgut Çamcı, basketbolcu ve arkadaşlarıyla tartıştı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Polisin olaya müdahele etmesiyle Solomon, İnan ve Brown gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi`ne götürüldü. Taksici Çamcı basketbolcu ile diğer 2 arkadaşından şikayetçi oldu. Şikayetle ilgili ifadeleri alınan Solomon, İnan ve Brown, daha sonra serbest bırakıldı.

alıntı
ÖSS DEN NEFRET EDİYORUM ..!

Çevrimdışı Gencay

• Manyak Efesli
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 29 Ocak 2007, 19:44:23 »
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın oyuncusu Willie Solomon, geçtiğimiz günlerde Taksim'den aracıyla dönerken bir taksici ile tartışması öncesinde, öne sürüldüğü gibi taksinin içine tuvaletini yapmadığını belirterek, "Böyle bir şey yapmadım, yapmam da" dedi.

Solomon, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında yaptığı açıklamada, geçen perşembe gecesi yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı.
Olayın medyaya yanlış aksettirildiğini ifade eden Solomon, "Ailemden ve Fenerbahçe camiasından böyle bir olayın içinde yer aldığım için özür diliyorum. Bu olay her hangi bir Türk insanının başına gelebilecek bir olay. Basına yanlış aksettirildi. Anlatıldığı gibi değil. Olayın bu boyuta nasıl geldiğini anlamıyorum" diye konuştu.

Öne sürüldüğü gibi bir imajla tanınmak istemediğini vurgulayan Solomon, "Türk insanı ve Fenerbahçelilere yanlış tanıtılmak istemiyorum. Ben buraya 1 yıllığına gelmedim, daha uzun süre burada devam etmek istiyorum. Bu camiayı seviyorum. Türkiye'de daha önce böyle bir olay başıma gelmedi. Üzgünüm, nasıl yaşamam gerektiğini bilen bir insanım" şeklinde konuştu.
Solomon, olay gecesini şöyle anlattı: "Taksim'den ayrılırken yanımda arkadaşım Hennry ve Alpella oyuncusu Serkan İnan vardı. Dar bir sokakta geçerken, yolun ortasında duran bir taksi vardı. Serkan, taksiciden biraz kenara çekilmesini istedi. Taksici de yeteri kadar yer olduğunu geçebileceğimizi söyledi. Daha sonra biz geçerken, araca hafif zarar verdik. O sırada yakında polis de vardı. Taksicinin arkadaşı bağırmaya başladı. Ardından yakında bulunan polisler geldi ve bizi karakola götürdü. Karakoldan çıkarken medyayı karşımda gördüm. Alkollü de değildim. Olayın neden bu boyuta geldiğini anlamıyorum."

Solomon, insanların gözünde aklanmak için bu işin peşini bırakmayacağını kaydetti. Solomon ile birlikte basın toplantısına gelen basketbol şube direktörü Nedim Karakaş, olayın ardından yaşananları iyice değerlendirip, doğruları öğrenebilmek amacıyla, basın toplantısı yapmak için 2 gün beklediklerini ifade etti.

29.01.2007   

Kaynak : AA

Çevrimdışı Gencay

• Manyak Efesli
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 30 Ocak 2007, 21:38:35 »
Kampala'ya doping şoku!
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın Letonyalı oyuncusu Kaspars Kambala'nın doping tezti pozitif çıktı.

Sarı lacivertli takımın Euroleague'de 13 Aralık Çarşamba günü İstanbul'da Yunanistan'ın Aris takımıyla oynadığı maçta Kambala'dan alınan numunede doping maddesine rastlandı.

Bu gelişme üzerine Kamlaba Fenerbahçe Ülker'in 31 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sarı lacivertli oyuncununu 10 gün içinde ikinci bir test yapılması için FIBA'ya başvuru hakkı bulunuyor.

Bu arada Fenerbahçe Ülker basketbol takımı menajeri Nedim Karakaş, Kambala'nın doping testinin pozitif çıktığını yeni öğrendiklerini belirterek, "Biz de bu durumu yeni öğrendik. Önce oyuncumuzla konuşup bir değerlendirme yapacağız. Daha sonra ne yapılmazı gerekiyorsa gerekeni yapacağız" dedi.

30.01.2007   

Kaynak : DHA

Çevrimdışı Oğulcan²

• Programmer
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 31 Ocak 2007, 00:55:11 »
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın oyuncusu Willy Solomon, hafta içinde Taksim'de tartıştığı bir taksicinin aracına idrarını yaptığı yolundaki iddiaları kesin bir dille yalanladı. Solomon "Ben bir insanım böyle bir şey yapamam" dedi.
Oyuncumuz Willy Solomon Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Şube Direktörü Nedim Karakaş ve kondüsyonerimiz İlker Belgutay ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk önce söz alan Nedim Karakaş,  geçtiğimiz Cuma sabahı hoş olmayan haberlerle karşılaştıklarını, internet sitemizdeki kısa açıklamanın ardından 2 gün boyunca olayı ayrıntılı bir şekilde araştırdıklarını söyledi. Olayların anlatıldığı gibi olmadığını, yanlış aksettirildiğini belirten oyuncumuz Solomon şunları söyledi:
"Öncelikle ailemden, Fenerbahçe camiasından böyle bir olaya adımın karışmasından dolayı özür diliyorum. Olaylar anlatıldığı gibi değil, yanlış aksettirildi. Yaşadığım bu olay her hangi bir Türk vatandaşının başını da gelebilirdi. Olaya çok üzüldüm. Bu yıl 100. yılımız. Takımımız ve oyuncularımızın belli bir imajı var. Bu imaj dışında tanınmak istemiyoruz. Ben uzun yıllar Türkiye de kalmak istiyorum. Türk insanına yanlış bir imajla gösterilmek istemiyorum. Benim ve takımımın imajına gelen bu zarardan üzüntü duyuyorum. O gece Alpella'dan Serkan İnan kardeşim ve ben birlikteydik. Tam yolumuzun ortasında bir taksi park etmişti. Serkan kibarca 'çekilebilir misiniz ' dedi. Onlar da 'geçebilirsiniz, bir şey olmaz' dedi. Biz geçerken aracımız taksiye hafifce sürttü. O sırada yakından bir polis otosu da geçiyordu. Taksicinin yanındaki kişi birden bağırmaya başladı. Polisler olaya müdahele etti, karakola gittik. 15 dakika sonra tüm medya kapının önündeydi. Hiç bir kavga olmadı. İçki yok. Yapılan testte alkol sıfır çıktı. Olay niye büyütüldü, bu hale geldi, anlayamıyorum"
Taksinin içine idrarını yaptığı yolundaki iddiaları konuşmanın bile gereksiz olduğunu belirten Solomon, "Ben bir insanım. Böyle bir şey yapamam. Niçin, niye böyle bir şey söylendi bilemiyorum. Böyle bir şiy olsa kavga olurdu. Çünkü böyle bir şey bana yapılsa kavga ederdim. Niye böyle bir şey ortaya atıldı anlayamıyorum. Ben de aklanmadan bu işin peşini bırakmıyacağım. Böyle bir şey herkesin başına gelebirdi. Ben İsrail'de Yunanistan'da da oynadım. Bunun maçla alakası yok. Ben nasıl yaşayacağımı, ne yapacağımı biliyorum. Ailemden, Fenerbahçe camiasından ve taraftarlardar böyle bir olaya adımın karıştığı için tekrar özür diliyorum. 100. yılımızda tek düşüncemiz. Türkiye şampiyonluğu" dedi.

Çevrimdışı Göksel

• Haislip Hastası
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 31 Ocak 2007, 14:36:25 »
Kampala'ya doping şoku!
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın Letonyalı oyuncusu Kaspars Kambala'nın doping tezti pozitif çıktı.

Sarı lacivertli takımın Euroleague'de 13 Aralık Çarşamba günü İstanbul'da Yunanistan'ın Aris takımıyla oynadığı maçta Kambala'dan alınan numunede doping maddesine rastlandı.

çok büyük dezavantaj fener için cska maçında oynamaması bakalım nolcak

Bu gelişme üzerine Kamlaba Fenerbahçe Ülker'in 31 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sarı lacivertli oyuncununu 10 gün içinde ikinci bir test yapılması için FIBA'ya başvuru hakkı bulunuyor.

Bu arada Fenerbahçe Ülker basketbol takımı menajeri Nedim Karakaş, Kambala'nın doping testinin pozitif çıktığını yeni öğrendiklerini belirterek, "Biz de bu durumu yeni öğrendik. Önce oyuncumuzla konuşup bir değerlendirme yapacağız. Daha sonra ne yapılmazı gerekiyorsa gerekeni yapacağız" dedi.

30.01.2007  

Kaynak : DHA

Çevrimdışı Mrs.Slipknot

• İmMoRTaL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 31 Ocak 2007, 15:18:31 »
Kambala kadro dışı!
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın Letonyalı oyuncusu Kaspars Kampala, idrarında doping maddesine rastlandığının açıklanması üzerine, kesin test sonuçları gelene kadar kadro dışı bırakıldı.
Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe Basketbol Şubesi'nin, ULEB Avrupa Ligi'nde Yunanistan'ın Aris takımı ile yapılan maçtan sonra alınan idrar örneğiyle ilgili testin kesin sonuçları gelene kadar, Kambala'nın kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

Kambala ise siteye yaptığı açıklamada, Barcelona maçından sonra ABD'de tedavi gördüğünü belirterek, ''Maç sonrası ağabeyimin rahatsızlığı için ABD'ye gitmiştim. Bel ağrılarım için burada tedavi gördüm ve doktorun verdiği ilaçları kullandım. Muhtemelen aldığım bir ilacın içindeki maddeden dolayı testim pozitif çıktı. Çıkan sonuca itiraz edip, 10 gün sonra gelecek sonucu bekleyeceğim'' dedi.

alıntı

Çevrimdışı Mrs.Slipknot

• İmMoRTaL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 03 Şubat 2007, 13:07:52 »
Bıyıktay takımına güveniyor
Beko Basketbol Ligi'nde yarın Fenerbahçe Ülker ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek Beşiktaş Cola Turka, rakibini yenerek, olası play-off eşleşmesinde beraberliği sağlamayı hedefliyor. Beşiktaş Cola Turka Menajeri Burak Bıyıktay, takım oyununu ortaya koyan tarafın karşılaşmayı kazanacağını söyledi. Bıyıktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakipleriyle ligin ilk yarısında yaptıkları maçı yitirdiklerini hatırlatarak, ''Ama kendi sahamızda, taraftarlarımızın desteği ile Fenerbahçe Ülker'i yenmek istiyoruz. Takımda eksik yok ve maça iyi hazırlandık'' dedi.

"Kambala'nın zaafları vardı"

Doping testinin ilki pozitif çıktığı için yarınki maçta kendilerine karşı forma giyemeyecek Kambala'nın yokluğunun bir avantaj olmadığını dile getiren menajer Bıyıktay, şunları kaydetti: ''Kambala'nın savunma zaafları vardı. Bu oyuncunun yerine başka oyuncular mücadele edecek. Fenerbahçe Ülker'in çok etkili silahları var. Ama biz de genç ve mücadeleci bir takım olduğumuz için kazanacağımızı düşünüyorum. Yarınki mücadeleyi play-off mücadelesi gibi düşünmeliyiz. Kaybettiğimizde, olası play-off eşleşmesinde 1-0 geriye düşeceğiz. Bu nedenle tüm gücümüzle mücadele edip, maçı kazanmayı hedefliyoruz.''
Burak Bıyıktay, son dönemde parasal sorunlar yaşandığı yönündeki haberlere değinerek, ''Bu konuda ufak tefek sorun vardı. Bunu da çözdük. Ödemelerde biraz gecikme olmuştu. Thomas ile bu sıkıntı yaşandı. Ama bu sorunlar giderildi ve yarınki maça tam kadro çıkacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

alıntı

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #57 : 06 Şubat 2007, 21:33:11 »
   Örs temkinli konuştu
  Beko Basketbol Ligi'nin 18. haftasında Oyak Renault ile yarın Bursa'da karşılaşacak olan Fenerbahçe Ülker, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.
   Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda oyuncuların moralli olduğu gözlenirken, Antrenör Aydın Örs, yaptığı açıklamada, OYAK Renault maçından galibiyet hedeflediklerini belirterek, "Bizim için her maç önemli. Normal ligi ilk 3 arasında 1. veya en kötü ihtimalle 2. bitirmek istiyoruz. Bunun için her maça ayrı bir önem vermeye çalışıyoruz. OYAK Renault maçı da bunlardan biri. OYAK Renault için de önemli bir maç. Onların da ligde tutunabilmesi için kazanması gerekiyor" dedi.
   Takımdaki eksikliklerin kendisini düşündürdüğünü kaydeden Örs, "Cory Violette olayından sonra İbrahim'i de grip olduğu için getiremedik. Ancak yarın burada iyi bir maç izlettirmeye çalışacağız. Ligde çok güçlü rakiplerimiz var. Ama biz de güçlüyüz. Hedefimiz şampiyonluk" diye konuştu.
   Öte yandan, Fenerbahçe Ülker'in yarınki rakibi OYAK Renault'ta Antrenör Yücel Platin, yaptığı açıklamada, zor bir dönem geçirdiklerini belirterek, "Alpella mağlubiyeti ile çok ağır bir yara aldık. Bundan sonrasına çok dikkat etmemiz gerekiyor. 4-5 takım düşme hattına girdi. 13 maç kaldı. Hepsi birer final maçı. Fenerbahçe Ülker'in gücünü biliyoruz. Şampiyonluğun en büyük adaylarından, ama bizim de galibiyet için küçük de olsa bir şansımız var ve bu şansımızı sonuna kadar kullanacağız. Kimse sahaya yenilmek için çıkmıyor. Fenerbahçe Ülker'e karşı çok çok iyi oynamak lazım, ama 3 gün sonra bizim için çok daha önemli olan Tekel deplasmanı var. Sakatlanmadan mücadele edeceğiz. Keyifli bir maç olacaktır. İki takıma da iyi şanslar diliyorum" ifadelerini kullandı.
*alıntı*

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #58 : 06 Şubat 2007, 22:21:14 »
  Maç güzel olur inş. Gidecez görecez . BJk maçını izleyemedim ama arkadaşlar Semih'in potayı dövdüğünü söyledi kaçırdığı smaçlarla . İnşallah bu maçta da kaçırır  bir umut :P

Çevrimdışı BiG NuGGeT

• Superstar
  • carme"LO"ve
    • Profili Görüntüle
    • Work and Travel
« Yanıtla #59 : 09 Şubat 2007, 13:31:15 »
Futboldan Sonra Baskette de Küfür Krizi....

F.Bahçe Ülker'in önceki gün Oyak'la oynadığı lig maçının hakemi Ufuk Akyüz, Solomon'un kendisine 'fuck you' dediğini iddia etti. Amerikalı oyuncusunun bu yüzden teknik faul aldığını öğrenen tecrübeli antrenör Aydın Örs ise çılgına döndü.

Olay göründüğü gibi değil

F.Bahçe camiası hiç bu kadar İngilizce'yle haşır neşir olmamıştı. İzmir'de oynanan Gençlerbirliği maçında hakeme fuck you diye küfreden ve 2 maç ceza alan Kezman'dan sonra, Sarı-Lacivertliler aynı problemi şimdi de salonda yaşıyor. Herkes F.Bahçe'nin 2 gün önce Oyak'la oynadığı maçta ABD'li yıldız Solomon ile antrenör Aydın Örs'ün kavga ettiğini düşündü. Ancak işin aslının böyle olmadığı ortaya çıktı.

Mirsad araya girince...
2. Periyotta, Örs mola aldığı sırada hakemin bir oyuncusuna teknik faul çaldığını öğrendi. Kim faul aldı sorusuna herkesin bilmiyorum dediği iddia edildi. Bunun üzerine hakem Ufuk Akyüz'ün, yanına gelen Örs'e "Solomon bana iki defa fuck you diye küfretti" dediği öne sürüldü. Çılgına dönen Örs, Solomon'a 'Hakemle konuşmayacaksınız demedim mi' diye kızdı. Mirsad araya girince, olay fotoğraflara, sanki iki isim kavga ediyormuş gibi yansıdı.

-alıntı-
  Kick Out Karl

Çevrimdışı BiG NuGGeT

• Superstar
  • carme"LO"ve
    • Profili Görüntüle
    • Work and Travel
« Yanıtla #60 : 09 Şubat 2007, 14:14:00 »
FENERBAHÇE KAZANMAK İSTİYOR

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Antrenörü Aydın Örs, 11 Şubat Pazar günü Beko Basketbol Ligi'nde Darüşşafaka ile yapacakları maçta, oyunu başından itibaren kontrol ederek zorlanmadan kazanmayı hedeflediklerini belirtti.
Örs FBTV'ye yaptığı değerlendirmede, Darüşşafaka'nın tehlikeli bir ekip olduğunu ifade ederek, ''İlk dakikalardan itibaren dikkatli olmazsak, ne olacağı belli olmaz. Çünkü rakibimiz çok tehlikeli bir takım'' diye konuştu.

Ligin ikinci yarısında yapacakları her maçın zor geçeceğini kaydeden Örs, şöyle devam etti:
''Çünkü her takımın ayrı bir hedefi var. Biz kendi işimize bakıp, her maçı kazanmak için çıkacağız. Şanssızlıklarımız devam ediyor ama bunu da mazeret olarak ileri sürmeden kendi yolumuzda ilerleyeceğiz.''

-alıntı-
  Kick Out Karl

Çevrimdışı AyTeK

• Short Forward
  • Superstar
  • Madem Ki Rox'sun Göster O Zaman Korksun !
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 25 Şubat 2007, 22:14:52 »
Bu kez Fenerbahçe: 78-69
Geçtiğimiz hafta Efes Pilsen'in lider Türk Telekom'u yenerek zirveye yerleştiği Beko Basketbol Ligi'nde, bu hafta da Fenerbahçe Ülker lacivert-beyazlı takımı 78-69 mağlup ederek, olası play-off eşleşmesinde eşitliği sağladı.
BEKO Basketbol Ligi'nde, 21. haftanın en önemli mücadelesinde Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen'i 78-69 yendi.

Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe Ülker 43-41 önde kapattı. 3. periyotta İbrahim Kutluay ile sayılar bulan Fenerbahçe Ülker, 3 periyodu 66-57 önde geçti.

Son periyotta, Mirsad, Solomon ve İbrahim ile sayılar bulup farkı koruyan Fenerbahçe Ülker, sahadan 78-69 galip ayrılarak ilk yarıda yenildiği rakibinden hem rövanşı aldı hem de olası play-off eşleşmesinde eşitliği sağladı.

Fenerbahçe’de 26 sayı ile oynayan İbrahim Kutluay maçın yıldızı olurken, 14 sayı ile oynayan Mirsad da savunma ve hücumda gösterdiği başarılı performansla galibiyette önemli rol oyandı.

Geçtiğimiz hafta Türk Telekom'u yenerek rakibinden rövanşı alan ve zirveye yerleşen Efes Pilsen, bu mağlubiyetle liderliği kaybederken, lacivert-beyazlı ekibin en etkili isimleri 15 sayı ile oynayan Haislip ve 13'er sayı üreten Nicholas ve Cüneyt oldu.

alıntı.

Çevrimdışı AyTeK

• Short Forward
  • Superstar
  • Madem Ki Rox'sun Göster O Zaman Korksun !
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 03 Mart 2007, 22:36:27 »
Fenerbahçe çok rahat: 92-69
Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi'nde konuk olduğu İstanbul Tekelspor'u 92-69 yendi.
Beko Basketbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren Fenerbahçe Ülker, lig sonuncusu İstanbul Tekel karşısında zorlanmadı.

Sarı-lacivertli takım, baştan sona üstün götürdüğü maçı 92-69 kazandı ve ligdeki 20. galibiyetini elde etti.

İkinci yarıda, devre arasında rahatsızlanan Basden’den yoksun mücadele eden Fenerbahçe Ülker’de, İbrahim Kutluay 20, Semih Erden 14, Mrsiç 13, Mirsad Türkcan 11 sayı kaydetti. 19. mağlubiyetini alan İstanbul Tekel’de ise en skorer isim 13 sayı kaydeden Richardson oldu.

İSTANBUL TEKELSPOR: 69 - FENERBAHÇE ÜLKER: 92

Salon: Haldun Alagaş     

Hakemler: Rüştü Nuran xx, Turgut Işık xx, Orkun Yurtdaş xx

İstanbul Tekelspor: Richardson xxx 13, Mc Knight xx 8, Gökhan xx 9, Emre x 5, Butler xx 12, Gürol xx 6, Cem xx 8, Cihan xx 6, Mehmet x, Murat x 2, Orhan x

Fenerbahçe Ülker: Solomon xxx 4, Ömer xx 3, İbrahim xxx 20, Mirsad xxx 11, Semih xxx 14, Mrsiç xxx 13, Oğuz xx 9, Hakan xx 5, Rasim xxx 10, Clark x, Basden x 3

1. Periyot: 16-24     

Devre: 51-34 (Fenerbahçe Ülker lehine)

3. Periyot: 48-70

PERİYOTLAR

Maça iyi başlayan Fenerbahçe Ülker, 1. periyodu 24-16 önde geçti. Rakibine 2. periyotta da 27-18'lik üstünlük sağlayan sarı-lacivertliler, ilk yarıyı 17 sayı farkla 51-34 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan Fenerbahçe, rahat bir oyun sergileyerek, önde götürdüğü 3. periyodun 29. dakikasında Mrsiç'in 3 sayılık basketiyle farkı 27 sayıya kadar (68-41) çıkarıp, son periyoda 70-48 önde girdi.

Son periyotta da üstünlüğünü sürdüren sarı-lacivertliler, sahadan 92-69 galip ayrıldı.

alıntı.

Çevrimdışı eko_cu

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 17 Mart 2007, 13:40:11 »
arkdşlar bundan 10 seneki önceki fb-gs maçı...o yıllar fanaitk basket alırdım.bi karıştırdım 10 sene önceki sayıyı buldum...

« Son Düzenleme: 17 Mart 2007, 13:44:07 Gönderen: eko_cu »

Çevrimdışı Phily

• NBAtr'nin 76er'ı
  • All-Star
  • Philadelphia 76ers!!!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 19 Mayıs 2007, 20:05:00 »
Fenerbahçe Ülkerli İbrahim Kutluay, Beko Galatasaray Cafe Crown ile oynanan play-off yarı final serisi ikinci maçında Fitch ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlandı.Maçta 3. çeyrek oynanırken, Fitch ile girdiği ikili mücadele sonrası İbrahim Kutluay oyuna devam edemedi. Kutluay'ın yüzünde büyük bir acı vardı ancak ilk gelen bilgiler tecrübeli oyuncunun çok ciddi olmadığı öğrenildi. İbrahim'in durumunun MR sonucu netlik kazanacağı da belirtildi.

Alıntıdır..

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #65 : 01 Haziran 2007, 21:05:44 »
   Fenerbahçe'!nin tecrübeli guardı Solomon 2007 yılının MVP'si seçildi . FB - Efes final maçı öncesinde Solomon'a ödülü takdim edildi .

Çevrimdışı a.s..i..

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 01 Haziran 2007, 22:01:05 »
fenerbahçe ülker ŞAMPİYON 2006-2007 SEZONU ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER oldu...

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #67 : 17 Haziran 2007, 20:04:30 »
  Fenerbahçe ülker deneyimli koçu aydın örs ün istafasının ardından milli takımlar koçu bogdan tanjevic ile
anlaştını resmi sitesinden duyurdu ,halen milli takımında koçluğunu yürüten tanjevic in milli takım ile
çalışmaya devam ediceğide belirtildi.

Çevrimdışı Gencay

• Manyak Efesli
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 26 Haziran 2007, 20:36:23 »
fenerbahçe emir preldzic ile anlaşmış,fb tv'de verilmiş haberi...

bir bilgisi olan var mı acaba?

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #69 : 26 Haziran 2007, 20:49:18 »
 Çok önemli bir transfer bence,her işi yapabilen bir isim sayı-ribaunt-asist oyunun her alanında katkı yapabiliyor,savunması da iyi,hücumda her zaman aynı randıman da olmasada Fener'de bu sırıtmaz ve çok önemli katkı yapar açıkcası.Ne diyelim hayırlı olsun,daha da genç,20-21 yaşlarında bir genç...
 http://www.adriaticbasket.com/igraci.php?id=758  bu da istatislikleri bu seneki...

Çevrimdışı Gencay

• Manyak Efesli
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #70 : 26 Haziran 2007, 22:11:01 »
böylece ersan ilyasova'nın da gelme ihtimali çok azaldı.gerçi clark gönderilecek muhtemelen ancak preldzic'in üstüne birde ersan'ın geleceğini sanmam...

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 26 Haziran 2007, 22:55:57 »
Abi zaten Ersan'ın gelme ihtimali yoktu ki.Takım bırakmazdı.

Çevrimdışı shooter

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #72 : 27 Haziran 2007, 11:32:56 »
serhat çetinden aldığım habere göre serhat çetin fenerbahçe ülkerde!
kendisi bjk taraftarı olduğu için bjkye gelmesini istediğimi söyledim.belki o da olur ilerde dedi :)
we shall overcome

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 27 Haziran 2007, 11:51:15 »
serhat çetinden aldığım habere göre serhat çetin fenerbahçe ülkerde!
kendisi bjk taraftarı olduğu için bjkye gelmesini istediğimi söyledim.belki o da olur ilerde dedi :)
Öncellikle 1 sene Alpella'da kiralık oynayacakmış.

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #74 : 27 Haziran 2007, 12:05:10 »
 Bu haber sezonun bittiği ilk günlerde de çıkmıştı,Fener Serhat'ı aldı diye yine gündeme oturdu bu haber, demekki anlaştılar gerçekten.
 Ben Bjk'a gelmesini çok istiyordum,zaten Türk oyuncular konusunda sıkıntılıyız,kaliteli bir genci kadroya katıp işe buradan başlamamız lazımdı.
 Serhat takım oyununa çok yatkın bir isim,özellikle savunmada takıma maksimum katkı verebilecek bir isim,Alpella ile Fener'e faydalı olacaktır,ne diyelim hayırlısı olsun..