Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 161811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #450 : 02 Temmuz 2011, 15:21:16 »
Oha! Süper transfer hayırlı olsun. Bravo!
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2011, 18:08:03 Gönderen: berkay19 »

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #451 : 20 Aralık 2011, 18:19:38 »
Sene başından beri her maçımıza gitmeye çalışıyorum gidemediklerimi de izliyorum yani bulunduğu ilde basketbol takımı olan herkese de salonlara gitmesini tavsiye ediyorum gerçekten de bu sene ligimiz kaliteli. Galatasaray'ımıza gelince Euroleague'de son özellikle Siena maçını kaybetmemiz, Prokom'a karşı zorlanmamız falan bizim için iyi olmadı. Siena ki gerçekten çok eksik bir takımdı. Ligde de son Beşiktaş maçını kaybettik maalesef .

Özellikle dikkatimi çeken noktalar genelde son periyotlarda ve maçın kırılma anlarında sahneye çıkıp birkaç kritik şut sokabilen bir oyuncunun eksikliğini hissediyoruz. Pota altında sıkıntı yaşıyoruz. Shumpert'ın 4 oynadığı bir takım Euroleague'de iddaalı olamaz. Evet belki şampiyon olamayacağız ama oynadığımız her maçı da kazanmak için oynayacağız. Dolayısıyla pota altına bir transfer gerekli.
Söz konusu skorerse henüz sabit bir isim yok maalesef.

İkili oyun savunmasını iyi yapan takımlara karşı zorlanabiliriz. Ve son maçlarda alan savunması da bize sıkıntı yarattı. Umarım Top 16'ya daha hazır olacağız.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #452 : 28 Aralık 2011, 20:54:54 »
CSKA, Olympiakos ve Efes ile eşleştik. Bence ikincilik için şansımız var. Ayrıca CSKA ile Olympiakos'a da Abdi İpekçi cehennemini tanıtmak güzel olacaktır. :) Sizce şansımız nedir? Düşünceleriniz nelerdir ?

Çevrimdışı legend285

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #453 : 29 Aralık 2011, 15:00:43 »
olimpiakos ve efes i prestij bile olsa kendı sahamızda yenmemız lazım cıkabılme rıskımız az bana gore belkı elenen dıger euroleague takımlarından takvıye olursa neyse oncesınde yarın kı fener derbısını bı alabılsek cok guzel olacak

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #454 : 29 Aralık 2011, 17:59:44 »
olimpiakos ve efes i prestij bile olsa kendı sahamızda yenmemız lazım cıkabılme rıskımız az bana gore belkı elenen dıger euroleague takımlarından takvıye olursa neyse oncesınde yarın kı fener derbısını bı alabılsek cok guzel olacak
Prestij mi? Ne prestiji abi öyle bir yenilgiyi kabullenmek en başta bir Türk takımına yakışmaz..
Galatasaray yine çıktığı her maçı kazanmak için çıkacak. Olympja'ya karşı da böyleydi CSKA'ya karşı da böyle olacak. Elbette bu rakipler çok güçlü ve buralara çok alışık ama ben bu takıma bu coach'a ve bu taraftara güveniyorum. Artık biraz da basketbol şansı bizimle olsun.
Fener maçına gelince. Takımımı bu sezon ilk kez önemli bir maçta yanlız bırakıyorum bir anlamda deplasmana gönderiyorum. Umarım kazanırız !
Şampiyon yap bizi Oktay Mahmuti!

Çevrimdışı legend285

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #455 : 29 Aralık 2011, 19:55:49 »
Gercek ama bence en zorlu kura geldı bıze yanı ben yenılgıyı kabulenmıyorum ama gercek su kı  Galatasaray MP icin bu yıl kı euro lig hedefını tamamladı zaten top 16 ya kalıp sımdı buralardan tecrube kazanıp onumuzde kı yıllara bakacagız zaten planlı programlı gıdıyor oktay hoca :)
Basımızdan eksık olmasın ^^

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #456 : 29 Aralık 2011, 23:52:12 »
CSKA, Olympiakos ve Efes ile eşleştik. Bence ikincilik için şansımız var. Ayrıca CSKA ile Olympiakos'a da Abdi İpekçi cehennemini tanıtmak güzel olacaktır. :) Sizce şansımız nedir? Düşünceleriniz nelerdir ?
Cehennem derken yarın Sinan Erdem'in atmosferinden mi bahsediyordunuz :D ..Salondayım yine bakalım Galatasaray kesin çok organize ve düzen içerisinde oynayacak ama bu sefer kurtarmaz..Güzel şeyler hissediyorum bu maçla ilgili
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #457 : 30 Aralık 2011, 18:40:58 »
Oktay Mahmuti'le ömür boyu kontrat yapabilsek keşke. "Söyle aslan yürekli hocam hangi şampiyonluk sizin yüreğinizden daha büyük? "

Bu arada cehennemi zaten bütün Avrupa tanıdı Euroleague'in TOP 16 için videosu da zaten We are the Best Galatasaray ile başlıyor. Benim de iki arkadaşım şu an salondalar ve onlarla dalga geçmek için sabırsızlanıyorum. Sinan Erdem'in iğrenç salon düzeninden ve mavi koltuklarından cehennem falan olmaz bak ÜLKER arenaya geçtiğinzde olur ama o güzel salon :)
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2011, 18:43:33 Gönderen: berkay19 »

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #458 : 31 Aralık 2011, 13:23:37 »
Yenildik. Son topta yenildik. Fenerbahçe'ye yenilmek üzer... Kahreder... Ama coach'umuz Oktay Mahmuti başımızdan eksik olmasın. Söyle aslan yürekli hocam, hangi derbi sizin yüreğinizden daha büyük?

Ayrıca bugün Fenerbahçe taraftarına da teşekkür ederim. Abdi İpekçi'de yapacaklarımız için sebebimiz oldular. :) Yalnız Oktay Mahmuti'ye küfür edilmesini anlamadım. Gerçi bekliyordum sonuçta efendi bir adamın bu deplasmanda küfür yememe ihtimali yoktu. 90-80-70-60 cimbomun .... kalkmış nedir ya? Ya burada beylikdüzüspor maçında tribün bunu söylese aptal herifler rezil etmeyin kendinizi derim ama Türkiye'nin en büyük takımı olduğunu iddaa eden takımın taraftarı bunu söylüyor. Hakem hataları ile ilgili bir isyanım yok . Son olarak söylemek istiyorum ki,
Seviyoruz seni Oktay Mahmuti. Sana küfür edenleri toplasan bir taane sen ederler mi ki?

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #459 : 31 Aralık 2011, 14:36:15 »
Ayrıca bugün Fenerbahçe taraftarına da teşekkür ederim. Abdi İpekçi'de yapacaklarımız için sebebimiz oldular. :)
Yine olay çıkmş maçta sanırım.

Onlara da sorsan bundan önce Galatasaray taraftarının yaptıkları onlara sebep olmuştur.Daha öncesi daha öncesi derken bir sonu olmaz bunun.Yani iki tarafın da birbirinden farkı yok.Ve ülkedeki diğer tarafların da.Bir dahaki maç Gs taraftarı yapacak,seneye Fb taraftarı sonra bir daha Gs taraftarı...Ve iki takım taraftarı da "Biz en büyüğüz.Bizim taraftarımız çok şanlı çok namlı.Yüceziyz biz,üstün ırkız biz Fenerbahçe-Galatasaray taraftarı.Fenebahçeli-Galatasaraylı olmanın gururu bize yeter." geyiklerine devam edecek.

Demem o ki boşuna "Onlar yaptı,biz de yapacağız." yalanına sığınmayın.Salonlara-stadlara gidenler insan olduklarını hatırlamadığı sürece bu böyle devam edecek.Karşılıklı hayvanlıklar sürecek.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #460 : 31 Aralık 2011, 18:19:08 »
Ya "onlar yaptı, biz de yapacağız" yalanı falan yok ortada zaten bugün Botaş maçında bile emniyet görevlileri fenerbahçeye küfür etmemiz üzerine olay çıkartmış. Dün neredeydiler acaba? Yani biz onları futbolda Türk Telekom Arena'da tarihin en centilmen derbisini çıkarttık, Beşiktaş taraftarı keza öyle bizi Sinan Erdem'de çok güzel ağırladılar... Ama işte şu ülkede bir taraftar var ki insan oturup mantıklı iki kelime konuşamıyor. Bazen bir tanesini dinlemeye kalkıyorum o kadar aptalca şeyler yapıyorlar ki insan yani bu kadar da olamaz diyor.

Bunun adı artık hayvanlık mıdır? Holiganlık mıdır bilmiyorum ama şunu biliyorum ki ikinci yarıdaki derbide orada olacağım ve oraya gelen herkes gibi yapılacak her türlü kötülüğü yapmaya çalışacağım. Eğer bugün Fenerbahçe böyle yapmasaydı biz de böyle yapmayacaktık. Birilerinin bu olayı durdurması lazımken gazetelerimiz 17 Haziran'da böyle oldu, şu tarihte Galatasaray Ali Sami Yen'de küfür etti, Kadıköy'de 2006 yılında olaylar oldu şimdi onlara bir malzeme daha vermiş olduk. 30 Aralık 2011'i hatırlatacaklar bize bu yayın organları.. İnsanlar da oraya dolmuş olarak gidip bunu devam ettirecek. Eee nereye kadar böyle gidecek bu? Benim için problem yok eğer anladıkları dil buysa ben de evimizde oynadığımız her maça gider ve sesim çıkmayana dek fenere küfür ederim ve çok da mutlu olurum ama böyle mi olmalı? Çok entresan gerçekten ya.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #461 : 31 Aralık 2011, 19:21:33 »
Ortada açık açık "onlar yaptı biz de yapacağız" psikoloji var her şeyden önce.Ama bu psikoloji sporumuza ne kadar katkı sağlar önemli olan bu bence.Eğer bu oyuna olan sevgimiz fanatizm duygularının önüne geçseydi bu tür olaylar çıkmazdı, zaten o küfürleri edenlerin de basketbolsever olduğunu falan sanmıyorum.

Eğer Abdi İpekçi'de oynanacak olan maçta bu sefer gs'liler küfür ederse dün yaşanan olaylardan dolayı haklı diyemeyeceğim ben gs taraftarlarına.Nitekim bu küfür olayı ilk defa olmuş bir şey değil.Yani kimse kimseye malzeme falan vermiyor.Bugün fb taraftarı mahmuti'ye gs'ye nasıl küfürler savurduysa, daha üzerinden 6-7 ay geçti gs taraftarları final serisinin son maçında geçtim fb'yi, bu ligin resmen şampiyon olmuş takımının oyuncularına dünya kadar yabancı madde attı.fb'liler de aynısını yıllar önce efes'li oyunculara yaptı.Ali Samiyen'de yabancı maddeler havada uçuştu.

Bu tür örnekleri fb aleyhine de verebiliriz.Önemli olan bu değil zaten.Önemli olan bu tür olayların ardından olayların temeline inmek.Olympiakos-Pana gibi çirkin,aptalca,köhne bir rekabet tarzı istiyorsanız bundan kolay bir şey yok şu aşamada.Ev sahibi takım küfürler savurur olur biter her şey.Ama gerçekten sporseverseniz eğer, kusura bakma Berkay bu üslup senin gibi bu sporu yakından takip eden birine hiç yakışmıyor.Final serisinin son maçının ardından Can da senin gibi savunmaya geçmişti çünkü tuttuğu takımın oyuncularının kafalarına şişeler yağmıştı.Ama o da senin düştüğün hataya düşmüştü.Olayın temeline inmeyip "gs'liler yapıyor bunu" demişti.Halbuki biraz daha sportif bakamayacaksak biz, oraya tezahürat yapmaktan başka bir şey için gelmeyen, basketboldan da anlamayan aptal fanatiklerin dünkü olaylardan daha da beter şeyleri yapması hiç de anormal olmaz açıkçası..
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2011, 19:24:47 Gönderen: Alpay »
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #462 : 31 Aralık 2011, 20:02:32 »
E ben sana ne anlatıyorum Berkay ? Dediğin lafa bak:"Anladıkları buysa".Sen aynısını yaparsan bu demektir ki sen de bundan anlıyorsun.Sen ona yapacaksın o sana yapacak.Böyle gidecek.Peki yapıyorsunuz da ne oluyor ? İntikam mı alıyorsunuz ? Sahadaki sporculara küfredince o gün küfreden insanlardan intikam almış gibi mi hissediyorsunuz ?

Mal taraftar olayına girince ; hiçbir takımın taraftarın genellenemez.Milyonlarca taraftarı var bu kulüplerin.Nasıl genelleyebilirsin ? O dediğin insanlarla aynı şekil kafa yapısına sahip sayısız Gs taraftarı bulabilirsin.

Burada bari böyle saçma sapan şeyleri tartışmayalım.Taraftar forumlarına döndürmeyin şurayı.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #463 : 31 Aralık 2011, 20:43:45 »

Yani kimse kimseye malzeme falan vermiyor.Bugün fb taraftarı mahmuti'ye gs'ye nasıl küfürler savurduysa, daha üzerinden 6-7 ay geçti gs taraftarları final serisinin son maçında geçtim fb'yi, bu ligin resmen şampiyon olmuş takımının oyuncularına dünya kadar yabancı madde attı.fb'liler de aynısını yıllar önce efes'li oyunculara yaptı.Ali Samiyen'de yabancı maddeler havada uçuştu.

Abicim sen de olaya böyle bakarsan fenerli adam "evet lan bunlar da bize yapmıştı zaten " der ve bu iş ödeştik veya sıra bizde durumuyla devam eder. Bu üslüp hoş bir uslüp değil belki ama daha etkisinden yeni çıkıyorum Oktay Mahmuti'ye yapılanların. Bu adam neden küfür yedi bilen var mı? Merak ediyorum doğruusu.

"Anladıkları buysa" dün böyle yapmamış olsalardı Abdi İpekçi'de çok centilmen bir derbi oynanacaktı. TT Arena'da ki futbol holiganlığın en dominant olduğu spordur futbolda bile centilmen bir maç oldu. Demek ki olabiliyormuş.

Ayrıca ben malzeme vermeyi fenerbahçelilere söylemedim. Orada bir anlatım bozukluğu var ama orada önce gazetelerin yaptığı tip haberleri ve yapacakları haberlere malzeme verdiğimizi söyledim. Şimdi bu 30 Aralık'taki olaylar birkaç ay sonra ,
"olaylı geçen ilk yarıdaki derbinin ardından taraftar evindeki maça hazırlanıyor"
tipi başlıklar, yazılar hazırlanacak. Bunu söylemek istiyorum.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #464 : 31 Aralık 2011, 22:01:07 »
Bu tür örnekleri fb aleyhine de verebiliriz.Önemli olan bu değil zaten.Önemli olan bu tür olayların ardından olayların temeline inmek.Olympiakos-Pana gibi çirkin,aptalca,köhne bir rekabet tarzı istiyorsanız bundan kolay bir şey yok şu aşamada.Ev sahibi takım küfürler savurur olur biter her şey.Ama gerçekten sporseverseniz eğer, kusura bakma Berkay bu üslup senin gibi bu sporu yakından takip eden birine hiç yakışmıyor.Final serisinin son maçının ardından Can da senin gibi savunmaya geçmişti çünkü tuttuğu takımın oyuncularının kafalarına şişeler yağmıştı.Ama o da senin düştüğün hataya düşmüştü.Olayın temeline inmeyip "gs'liler yapıyor bunu" demişti.Halbuki biraz daha sportif bakamayacaksak biz, oraya tezahürat yapmaktan başka bir şey için gelmeyen, basketboldan da anlamayan aptal fanatiklerin dünkü olaylardan daha da beter şeyleri yapması hiç de anormal olmaz açıkçası..
Oradan sonra yazıya devam ettim okusaydın keşke.Ben "kısasa kısas" psikolojisine tepki göstermek için yazdım o yorumu yazdım zaten..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #465 : 15 Ocak 2012, 22:29:07 »
Nihayet nihayet nihayet bir uzun transferi yaptık. Savovic hayırlı olsun.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #466 : 17 Ocak 2012, 13:56:24 »
Biletimizi aldık ve maç gününü bekliyoruz. Sinan Erdem istilası. Bekle bizi Efes :)

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #467 : 04 Mart 2012, 20:45:26 »
Çok değerli bir Anadolu Efes galibiyeti... Hem de 9 sayıyla yani olası bir puan eşitliğinde ikili averajda öne geçtik. Anadolu Efes sağolsun bizi salona almamak için elinden geleni yaptı. Türk basketbolunun lokomotifi basketbol izlemek için gelen aileleri, insanları evlerine geri gönderiyor. Şaşırdım mı? Tabii ki hayır. Ligin geri kalanına baktığımda Banvit ve Fenerbahçe Ülker maçları endişelendiriyor tabi. Fenerbahçe Ülker de oyununu yavaş yavaş toparladı. Evimizde oynayacağımız halde çok zor bir maç.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #468 : 13 Haziran 2012, 11:51:30 »
Gözlerime inanamıyorum Oktay Mahmuti ile yollar ayrılmış. Şaka filan mı bu?

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #469 : 13 Haziran 2012, 15:07:06 »
Sözleşme de yenilenmiş üstelik.Taraftar bu kadar seviyorken birden ne oldu ? Açıklamaları bekleyelim bakalım.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #470 : 13 Haziran 2012, 15:50:41 »
Ben birkaç yazı okudum konuyla ilgili..En etkilendiğim yazı da şu oldu http://ow.ly/by6yY ..Sorunun Oktay Mahmuti'de değil Galatasaray yönetiminde olduğu açık gibi..Mahmuti küfür etmiş gibi iddialara da pek inanmadım valla..

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #471 : 13 Haziran 2012, 16:36:31 »
Benim kulübün içinde olan birkaç kişiden duyduğum, Galatasaray yönetiminin, Beşiktaş'a elenmelerinden sonra Oktay Mahmuti'nin şartlarını tek taraflı değiştirmek istemeleri sonucunda Mahmuti'nin tepki gösterdiği ve iplerin koptuğu. Oktay Mahmuti, son derece profesyonel, beyefendi bir insan. Küfür ettiği haberleri filan tamamen ''Liseli Medya'' nın Galatasaray yönetimini haklı gösterme çabası.

Desenize Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes'ten sonra bir de Galatasaray talip olacak Obradovic'e. Ben Fenerbahçeli olarak Obradovic'in bizi tercih edeceğine inanıyorum. Sebeplerim de gayet basit. Taraftarı, bütçesi, harika bir salonu ve Euroleague A lisansı olan bir takım Fenerbahçe. İnşallah ikna edebiliriz Zejiko'yu.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #472 : 13 Haziran 2012, 18:35:48 »
Galatasaray'ın adının Obradovic'le hakkaten geçiyor ve bu sadece komik..Ciddi şekilde Erman Kunter'in adı geçiyor ama sorun bu değil..

Sorun Galatasaray basketbol kurumunun saygıdeğerliğini koruyup korumayacağı.Her yıl oyuncu değiştiren, her yıl bambaşka kadrolarla oynayan, istikrardan zerre yoksun, Cemal Nalga'yı Tufan Ersöz formasıyla oynatabilecek kadar düşmüş bir organizasyonun ayağa kalkmasında başrol Oktay Mahmuti'dir ve ona yapılan terbiyesizliğinin daniskasıdır, nitekim galatasaray basketbol forumuna girip taraftarların Oktay Mahmuti hakkında tek bir kötü söz bile söylemediğini, yani bu karalama kampanyalarının ne kadar sonuçsuz kaldığını görebilirsiniz..Foruma girişte karşımıza çıkan mesajda son derece onurlu bir mesajdur..Ve şunu söyleyebilirim ki Galatasararay basketbol şubesi benim gözümde güvenilirliğini yitirmiştir, bu güne kadar çok da sağlam değildi zaten.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2012, 19:50:22 Gönderen: Alpay »

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #473 : 13 Haziran 2012, 20:00:08 »
Galatasaray'ın adının Obradovic'le hakkaten geçiyor ve bu sadece komik..Ciddi şekilde Erman Kunter'in adı geçiyor ama sorun bu değil..

Sorun Galatasaray basketbol kurumunun saygıdeğerliğini koruyup korumayacağı.Her yıl oyuncu değiştiren, her yıl bambaşka kadrolarla oynayan, istikrardan zerre yoksun, Cemal Nalga'yı Tufan Ersöz formasıyla oynatabilecek kadar düşmüş bir organizasyonun ayağa kalkmasında başrol Oktay Mahmuti'dir ve ona yapılan terbiyesizliğinin daniskasıdır, nitekim galatasaray basketbol forumuna girip taraftarların Oktay Mahmuti hakkında tek bir kötü söz bile söylemediğini, yani bu karalama kampanyalarının ne kadar sonuçsuz kaldığını görebilirsiniz..Foruma girişte karşımıza çıkan mesajda son derece onurlu bir mesajdur..Ve şunu söyleyebilirim ki Galatasararay basketbol şubesi benim gözümde güvenilirliğini yitirmiştir, bu güne kadar çok da sağlam değildi zaten.

Aynen altına imza.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #474 : 15 Haziran 2012, 03:39:54 »
Ne diyim ki ben hocam bu insanlara ya. Seni küfürbaz paragöz gösteren insanların aşağılık oyunlarına gelip istemeyen bir taraftar kitlesi bile oluştu ya pes. Daha 1 ay önce sesi kısılana kadar "Şampiyon Yap Bizi Oktay Mahmuti" diyen insanlardan farklı kişiler değil bunlar. Yazıklar olsun her birine. Bir de Oktay Hoca'yı gönderip Ergin Ataman'ı isteyenler var ki hiç bahsetmiyorum bile. Ergin Ataman iyi koç, kimilerine göre Oktay Mahmuti'den daha iyi koç. Ona sözüm yok ama böyle skor taraftarlığıyla nereye kadar ya? Oktay Mahmuti Efes'e gidip şampiyon yapsa bu sefer de onu geri mi isteyeceğiz? Böyle bir saçmalık olabilir mi? Nankör mü olacağız hep biz? Bu kadar mı vefasızız? Daha şundan 4 ay önce CSKA Moskova maçında salondan ağlayarak çıkıyorsan Oktay Mahmuti en büyük pay sahibidir. Bu kadar olmaz ki ya. Şu an o kadar doluyum ki. Oktay Mahmuti umarım Efes'le ya da Fenerbahçeyle anlaşır. O kadar çok istiyorum ki Fenerbahçeyle anlaşıp başarılı olmasını. Biz bir şampiyonluktan olalım ama böyle değerli spor adamları ülke sporuna hizmet etsin. Oktay Mahmuti sadece bir örnek ondan sonra biri gelecek o da harcancak. Bize bir ders olsun bakalım şu gaza gelip küfürbaz, paragöz ilan edenlere.

Ya böyle bir şey olabilir mi? Sözleşme yenilendi dediler resmi site ya biz kulübün resmi sitesine güvenemeyeceksek nereye güveneceğiz? Hala açıklama yok kulüpten, biz gelişmeleri NTVSpor.netle falan anlaşmamız mı var oradan mı takip edeceğiz? Bu kadar sorumsuzluk olabilir mi ya dünyanın hangi spor kulübü resmen olmamış bir şeyi resmi siteden duyurur. Bu nasıl bir tezatlıktır? Hep diyoruz ya Türk sporunun gelişememesindeki temel sorun "istikrar". İlk defa bu sözün doğru olduğunu çok çok iyi anladım. Yaşattığın her şey için teşekkürler Oktay Mahmuti. Yeni takımında üstün başarılar... :(

Gelecek seneye gelince, Andric gitti, Gordon belli değil (tabi açıklama yapma yasağı var herhalde bu insanların!) nasıl bir kadro kuracağız merak ediyorum. Beklentim düşük. Güzel bir rüyaydı bu sezon.
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2012, 03:41:58 Gönderen: berkay19 »