Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 161810 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #400 : 21 Haziran 2011, 14:19:00 »
Cafe Crown olacak.
Ya Ender geldi hala şoktayım hayalim gerçek oldu :D :D Şimdi bu taraftar Didier'i bekliyor futbolda :) Ünal Aysal'a güvenimiz tam :)

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #401 : 21 Haziran 2011, 14:27:28 »
Cafe Crown'la sözleşmesi bu sezon sonu itibariyle bitti Galatasaray'ın. Yeni sponsor ise Medical Park olmuştur.

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #402 : 21 Haziran 2011, 15:54:40 »
Cafe Crown'la sözleşmesi bu sezon sonu itibariyle bitti Galatasaray'ın. Yeni sponsor ise Medical Park olmuştur.
Zaten Galatasaray'ın bir takımının sponsoruyudu. Ya kadın basket ya da voleybol

The legend in the area

Çevrimdışı Paradoks

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #403 : 21 Haziran 2011, 16:27:19 »
Cafe Crown olacak.
Ya Ender geldi hala şoktayım hayalim gerçek oldu :D :D Şimdi bu taraftar Didier'i bekliyor futbolda :) Ünal Aysal'a güvenimiz tam :)

Bende şoktayım yaa.Drogba da gelirse neler yaşarım bilmiyorum artık :D
Ünal Aysal oleyy :D

Zaten Galatasaray'ın bir takımının sponsoruyudu. Ya kadın basket ya da voleybol

Kadın basketbol takımının sponsoru.

''I've failed over and over and over again in my life and that is way I succeed.''

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #404 : 21 Haziran 2011, 16:28:33 »
Büyük Başkaan Ünal Aysaaal. Ender Arslan geldi ya inanılmaz haber :D Bu sevinci ilerde Teodosic de gelirse yaşarım ancak :D

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #405 : 21 Haziran 2011, 19:07:24 »
Büyük Başkaan Ünal Aysaaal. Ender Arslan geldi ya inanılmaz haber :D Bu sevinci ilerde Teodosic de gelirse yaşarım ancak :D
O zor ama hem de baya zor

Galatasaray iyi bir hamle yaptı bence ve Ender de Efes'te alamadığı süreleri alır belki. Ona da çok yükleniyorlar torpille geldi buraya falan diye FİBA 2010'da alsana topil diye cevabı yapııştırdı bence

The legend in the area

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #406 : 21 Haziran 2011, 19:13:00 »

Galatasaray iyi bir hamle yaptı bence ve Ender de Efes'te alamadığı süreleri alır belki. Ona da çok yükleniyorlar torpille geldi buraya falan diye FİBA 2010'da alsana topil diye cevabı yapııştırdı bence
Saras Fener'e geldi ama.

Ender Arslan bence Kerem Tunçeri'den sonra Türkiye'deki en iyi guard

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #407 : 21 Haziran 2011, 19:18:05 »

Saras Fener'e geldi ama.

Ender Arslan bence Kerem Tunçeri'den sonra Türkiye'deki en iyi guard
:D Benim de gönlüm ondan yana ben de Galatasaraylıyım ama bana biraz zor geliyor

Ender konusunda sana katılıyorum yani adam büyük yetenek bence Teodosicden daha iyi (şaka yapıyorum tabi) ama gerçekten Teo Sırbistan için neyse Ender'de Türkiye için onun gibi bişey 

The legend in the area

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #408 : 21 Haziran 2011, 19:21:33 »
Sırbistan'ı yenmemizin de gizli kahramanıdı zaten. Sıkıştığımız anlarda attığı üçlükler... 12 sayısı vardı ve bunların 9'u üçlüklerden gelmişti. Teodosic'i ben Avrupa ile değil bütün dünya ile kıyaslıyorum zaten :D ama Ender de herkesin küçümsediği gibi küçümsenecek bir oyuncu değil.

Ayrıca Ali sen Beşiktaş'lı değil miydin? Galatasaraylı isen ve 11-12 sene sonra Teo bize geldiğinde beraber Fenerbahçe maçına gidiyoruz o zaman D:

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #409 : 21 Haziran 2011, 19:22:47 »
Sırbistan'ı yenmemizin de gizli kahramanıdı zaten. Sıkıştığımız anlarda attığı üçlükler... 12 sayısı vardı ve bunların 9'u üçlüklerden gelmişti. Teodosic'i ben Avrupa ile değil bütün dünya ile kıyaslıyorum zaten :D ama Ender de herkesin küçümsediği gibi küçümsenecek bir oyuncu değil.

Ayrıca Ali sen Beşiktaş'lı değil miydin? Galatasaraylı isen ve 11-12 sene sonra Teo bize geldiğinde beraber Fenerbahçe maçına gidiyoruz o zaman D:
O bi Iverson hevesiydi biraz döneklik yapmıştım onun yüzünden :D

Gideriz abi o gelsin Barça maçına da gideriz :D

The legend in the area

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #410 : 21 Haziran 2011, 19:25:50 »
Hadi ya :D abi senden beklemezdim bir İverson için değer mi ya :D bu sene bir Galatasaray Barcelona final four maçı olsa. Grup maçı olsun ama :D Ender-Teo kapışması :)

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #411 : 21 Haziran 2011, 19:26:41 »
Alıntı
Saras Fener'e geldi ama.

Saras'ın gelişi örnek oluyorsa Teodosic için bir 12 yıl filan bekleyeceksiniz anlaşılan :D :D :D  ... Şaka bir yana Türkiye'ye gelmez Teodosic muhtemelen.Barca - Real Madrid - Panathinakos gibi kafaya oynayan takımlarda kariyerinin sonuna kadar devam eder.Sonunda da Sırbistan'a muhtemelen Partizan'a döner.Kişilik yapısına bakarak yaptığım bir yorum tabi ki yanılabilirim.İlerde Fenerbahçe - Galatasaray'da filan görürsek ''N'oldu Volkan Abi'' demeyin :D

Alıntı
Cheesy Ender-Teo kapışması Smiley

o kapışma olmaz pek ya :D Jerry Johnson karşısında zorlanabilir ama.Ters adam Johnson...
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #412 : 21 Haziran 2011, 19:29:52 »
Hadi ya :D abi senden beklemezdim bir İverson için değer mi ya :D bu sene bir Galatasaray Barcelona final four maçı olsa. Grup maçı olsun ama :D Ender-Teo kapışması :)
Dünya kupasının Rövanşı :D
Ender Arslan
            VS
               Milos Teodosic
Havası olsun dimi eğer birşey yazıyorsak :D
İşi sohbete vurmayalım :) Onu özelden konuşuruz :)
Ender haberi gayet önemli bence ve sevindirici.  

The legend in the area

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #413 : 21 Haziran 2011, 19:50:43 »
Galatasaray hala takımı seviye atlatacak A Sınıfı bir oyuncuyla görüşmedi.O işi  sona bırakırlarsa hiçbir şey kalmaz uyandırayım
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #414 : 21 Haziran 2011, 20:03:12 »
Tamam iyi transfer Ender de abartmaya da gerek yok. Fenere gelse Ukic, Efes'te kalsa idi Kerem'in yedeği olmak kaçınılmaz kaderiydi. Gs de Jerry Johnson'la paylaşır formayı kimin 5 başlayacağı da belli olmaz. Ukic veya Kerem Teodosic le kıyaslanacak oyuncular değilken Ender'i kıyaslayınca komik oluyor. Sırbistan için Teodosic neyse Hido da Türkiye için odur. Ender Arslan'n öyle bir bir durumu yok iyi bir 6. adam olabilir milli takımda.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #415 : 21 Haziran 2011, 20:32:49 »
Biz farklı bir kıyaslama yaptık zaten.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #416 : 21 Haziran 2011, 22:41:33 »
Vatan'ın haberine göre Galatasaray, Nikola Pekovic'i almış Minnesota'dan.Dedikodu olduğu söyleniyor ama doğruysa muazzam bir transfer.Harika bir oyuncu, 2009'da Panathinaikos'un şampiyonluğunda da katkısı çok büyüktü.Bir takıma en fazla kademe atlattıracak oyuncuyu Galatasaray aldı şu ana kadar..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı Paradoks

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #417 : 22 Haziran 2011, 14:39:55 »
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010-11 sezonunda kadrosunda bulunan Luksa Andric ile sözleşme yeniledi. Beko Basketbol Ligi’nde finale çıkan Galatasaray’ın en önemli oyuncularından olan Hırvat sporcumuzun kontratı 2012-13 sezonu sonuna kadar uzatıldı.

Kaynak:Galatasaray.org

''I've failed over and over and over again in my life and that is way I succeed.''

Çevrimdışı Paradoks

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #418 : 22 Haziran 2011, 18:57:01 »
Galatasaray Cafe Crown'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Gelecek sezon Euroleague'de gruplara kalma mücadelesi verecek olan ve ligde de mutlak şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray Cafe Crwon kaliteli ve alternatifi geniş bir kadro kurabilmek için kolları sıvadı. Ermal Kurtoğlu ve Jarry Johnson ile yollarını ayıran; Cevher Özer ve Ender Arslan'ı kadrosuna katan Galatasaray Cafe Crown'un transfer listesinde de birbirinden kaliteli isimler bulunuyor.

Avrupa'dan da çok önemli bir oyuncunun adı Cim Bom ile anılıyor. Panathinaikos'un Yunan forveti Antonis Fotsis için Yunan basını, Türk kulüplerinden teklif aldığını yazdı. Bu ekipler arasında Galatasaray'ın ismi de geçmekte... Fakat Atina ekibi yaptığı açıklamada, yıldız oyuncuyu bırakmak istemediklerini belirterek bu transferin olma ihtimalini iyiden iyiye düşürdü.

Cim Bom'un ilgilendiği Avrupa yıldızları arasında başka önemli isimler de var. Regal Barcelona ve Slovenya Milli Takımı'nın oyun kurucusu Jaka Lakovic de bunlardan biri... Kariyerinin olgunluk döneminde olan Lakovic de aynı Fotsis gibi, Euroleague tecrübesi oldukça fazla olan bir isim. Bu bağlamda, olası bir Euroleague macerası için, bu tarz birikimi bol yıldızlar çok önemli olacak.

Real Madrid'in Sırp forveti Nikola Velickovic ve Power Electronics Valencia guardı Omar Cook da kulislerde adı geçen diğer oyuncular. Bu iki oyuncudan Cook'un "evet" dediği ancak menajerinin taleplerinden ötürü resmi imzaların atılamadığı, bu yüzden de ABD'li oyun kurucudan vazgeçilme noktasına gerildiği gelen bilgiler arasında.

JENNINGS "BOMBA" HABER

Cim Bom'un transfer tercihlerini yaparken, bir yandan da NBA'deki lokavt olayını dikkatle takip edecek. Olacağı düşünülen grev kararı sonrası bazı oyuncuların Avrupa'ya gelmesi beklenirken, Galatasaray'ın da birkaç önemli ismi bu şekilde kadroya katabileceği konuşuluyor.

İsmi geçen oyunculardan Ersan İlyasova'nın yanı sıra Ersan'ın Milwaukee Bucks'tan takım arkadaşı olan oyun kurucu Brandon Jennings'in adları medyada yazılıp çiziliyor. Bu arada Ersan'ın eşinin de Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında... Ayrıca hem Ersan hem de Jennings'in garanti kontratları sürüyor. Lokavt olsa dahi bu kontratların geçerliliği sürecek.

LOKAVT VE AVRUPA...

Euroleague Final Four organizasyonu sırasında bir araya gelen lig yönetiminin yaptığı toplantıdan çıkan kararda, NBA'den garanti kontratı olan oyunculara, lokavt olsa dahi talip olmama kararı aldığı belirtiliyor. Buna sebep olarak da, sezon ortasında lokavt biter ve oyuncular ABD'ye dönme kararı alırlarsa, takımların kalitelerinde dramatik düşüşler yaşanabileceği olarak gösterildi.

Euroleague'in prestijini olumsuz etkileyecek bu durumdan ötürü haliyle riske girilmek istenmiyor. Euroleague'e girelim veya girmeyelim, bu riski almamız pek akılcı olmayabilir. Çünkü bu olası lokavt, tüm sezonu kapsayabileceği gibi daha önce olduğu gibi yarım sezonluk da olabilir. Bu durumda, Şubat veya Mart aylarında NBA başlayabilir ve o döneme dek Avrupa'da olan NBA oyuncuları geri dönmek isteyebilirler.

Fakat, free agent yani serbest ve garanti kontratı biten oyuncular bu kapsama girmiyor. Dolayısıyla, adları geçen Ersan İlyasova, Brandon Jennings hatta Corey Maggette gibi isimlere çok fazla itibar etmemek lazım.

İsimleri geçen yıldızlar bir yana, yönetici Hakan Üstünberk'in de dediği gibi Galatasaray, bayan takımında olduğu gibi erkek takımına da gelecek sezon önemli isimleri transfer edecek ve bu oyuncularla Türkiye ve Avrupa'da başarı kovalanacak.

Kaynak:Webaslan

Çevrimdışı Paradoks

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #419 : 22 Haziran 2011, 18:58:10 »
Galatasaray Cafe Crown'un 'yaşlı kurt'u Haluk Yıldırım, yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon sonunda basketbol kariyerini sonlandıracağını açıkladı.

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown forması ile geçtiğimiz sezon final oynayan deneyimli basketbolcu Hürriyet gazetesine açıklamalarda bulundu. Sözleşmesinin sona erdiğini ve önümüzdeki yıl hangi takımda oynayacağının belirsiz olduğunu belirten Yıldırım, sarı kırmızılı takımın yeni transferlerini de değerlendirdi.

İşte deneyimli basketbolcunun röportajından satırbaşları:

"Benim kontratım bitti, durumumun ne olacağı 1-2 hafta içinde netleşecektir ancak ben Galatasaray’da kalmak istiyorum. Ben bu sezonun sonunda basketbolu bırakacağım. Aslında 2-3 sene daha oynayacaktım ama bu düşünceden vazgeçtim. 1 yıl daha oynayıp kariyerimi sonlandıracağım."

"Cevher önemli bir oyuncu. Dış şutu da var. Onun için de bir test olacak. Euroleague’de de oynayacak. Galatasaray’da kesin katkısı olacaktır."

"Genç isimlerden Göksenin’i beğeniyorum. Sertaç önemli bir uzun olacak.. Tabii biraz daha sertleşmesi gerekiyor, daha fazla oynamalı. Melih, önemli dakikalar aldı ve iyi oynadı. Furkan, Birkan var. Bunlar önemli genç oyuncular. Zaten yetenekli olan genç oyuncular kendilerini bir adım öne atıyor"

Kaynak:Webaslan

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #420 : 22 Haziran 2011, 20:41:15 »
Jarry Johnson'un gitmesi diğer bütün olumlu hamleleri gölgeliyor...

Çevrimdışı Paradoks

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #421 : 22 Haziran 2011, 21:44:12 »
Jerry gittiğine göre yerine ondan daha iyi biri gelecek demek Berkay.Yani umarım..

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #422 : 22 Haziran 2011, 21:45:09 »
Jerry gittiğine göre yerine ondan daha iyi biri gelecek demek Berkay.Yani umarım..
Jennings gelmez umarım.Zaten Mahmuti'nin onay vermeyeceği kesin o transfere..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı Paradoks

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #423 : 22 Haziran 2011, 21:50:45 »
Jennings gelmez umarım.Zaten Mahmuti'nin onay vermeyeceği kesin o transfere..

Bende öyle düşünüyorum.Mahmuti hayatta izin vermez o transfere.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #424 : 22 Haziran 2011, 21:55:49 »
Jarry Johnson'un gitmesi diğer bütün olumlu hamleleri gölgeliyor...
Hakikaten ya Ersan ve Jennings'e olanak vermiyorum ben zaten de diğer ismi geçen oyuncular büyük oyuncular. Ama Jerry Johnson'ın gitmesi şaşırttı beni cidden. Yerine süper bir pg almaları lazım yoksa Ender'e tek başına güveniyorlarsa filan olmaz iş. Ender'le Jerry iyi bir rotasyon oluşturabilirdi pg hattında ama yerine çok iyi birini düşünüyor olmaları lazım yoksa cidden çok büyük hata..