Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 161764 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Paradoks

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #425 : 22 Haziran 2011, 21:57:48 »
Jarry Johnson'un gitmesi diğer bütün olumlu hamleleri gölgeliyor...
Hakikaten ya Ersan ve Jennings'e olanak vermiyorum ben zaten de diğer ismi geçen oyuncular büyük oyuncular. Ama Jerry Johnson'ın gitmesi şaşırttı beni cidden. Yerine süper bir pg almaları lazım yoksa Ender'e tek başına güveniyorlarsa filan olmaz iş. Ender'le Jerry iyi bir rotasyon oluşturabilirdi pg hattında ama yerine çok iyi birini düşünüyor olmaları lazım yoksa cidden çok büyük hata..
Açıklanan hiç kimse yok,bu da beni korkutuyor açıkçası.Umarım Jerry'nin yerine alacak birini bulmuşlardır da gitmesine izin verilmiştir.

''I've failed over and over and over again in my life and that is way I succeed.''

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #426 : 22 Haziran 2011, 22:22:27 »
Vardır muhtemelen görüşülen önemli isimler. Ama alamazlarsa tabi ciddi hata ben Jerry'i Fenerbahçe'de dahi görmek isterim Ukic'in alternatifi olarak.

Çevrimdışı Paradoks

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #427 : 22 Haziran 2011, 22:24:06 »
Ben bir Galatasaraylı olarak istemem Jerry'nin Fenerbahçe'de oynamasını :)

''I've failed over and over and over again in my life and that is way I succeed.''

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #428 : 22 Haziran 2011, 22:30:17 »
Tahmin edebiliyorum :laugh:

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #429 : 22 Haziran 2011, 22:53:12 »
JJ, FB Ülker ayarında bir oyuncu değil.İyi delici falan ama çok yanlış kararlar veriyor kritik anlarda, çok da kırılgan, hemen oyundan kopmaya müsayit.Ukic'in yedeği olmak için çok yanlış tercih doğrusu.Playoff'lardaki,özellikle finalde, istikrarı yanıltmasın.Eurolig gibi bir yolculukta asla güvenilmez ona..
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2011, 22:57:13 Gönderen: Alpay »
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #430 : 22 Haziran 2011, 22:59:38 »
Tamam Alpay ;)

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #431 : 22 Haziran 2011, 23:29:02 »
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #432 : 22 Haziran 2011, 23:34:17 »
Hiç birşey. Çoğu konuda zıtlığa düşüyoruz bu konuda tartışmaya giresim gelmedi sadece :)

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #433 : 22 Haziran 2011, 23:35:53 »
Euroleague'de oynama olayı ne oldu ? Son durum nedir ?

Hiç birşey çoğu konuda zıtlığa düşüyoruz bu konuda tartışmaya giresim gelmedi sadece :)
Hemen araya gireyim.Tartışmakta ne var yahu ? İkiniz de düşüncelerinizi söyleyin , sonrasında bırakın.Kavga edecek hâliniz yok ya.Açıkcası mesajı görünce ben de garipsedim biraz yani.Hoş bir yanıt değil.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #434 : 22 Haziran 2011, 23:37:54 »
Euroleague'de oynama olayı ne oldu ? Son durum nedir ?

Hiç birşey çoğu konuda zıtlığa düşüyoruz bu konuda tartışmaya giresim gelmedi sadece :)
Hemen araya gireyim.Tartışmakta ne var yahu ? İkiniz de düşüncelerinizi söyleyin , sonrasında bırakın.Kavga edecek hâliniz yok ya.Açıkcası mesajı görünce ben de garipsedim biraz yani.Hoş bir yanıt değil.
http://bit.ly/k5t64w   Şu haberde var açıklama..

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #435 : 22 Haziran 2011, 23:38:56 »
Kavgayla filan ilgili değil paragraflarla dolu 5-6 mesajlık görüş ayrılıklarımız oluyor dün mesela Savanovic konusunda bu gün çok fazla yazacak kafam yok yorgunum biraz.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #436 : 22 Haziran 2011, 23:39:33 »
Kavgayla filan ilgili değil paragraflarla dolu 5-6 mesajlık görüş ayrılıklarımız oluyor dün mesela Savanovic konusunda bu gün çok fazla yazacak kafam yok yorgunum biraz.
Böyle zamanlarda bir şey yazmazsın, sorun olmaz..

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #437 : 22 Haziran 2011, 23:44:43 »
Birşey yazmadım Alpay germe tamam yazıyor orda Fenerbahçe'nin oyun yapısı ve Jerry Johnson tartışmasını başka konuda başka zaman yaparız. Anlatırım neden takımda görmekten zevk duyacağımı ;)

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #438 : 22 Haziran 2011, 23:48:00 »
Birşey yazmadım Alpay germe tamam yazıyor orda Fenerbahçe'nin oyun yapısı ve Jerry Johnson tartışmasını başka konuda başka zaman yaparız. Anlatırım neden takımda görmekten zevk duyacağımı ;)
Can, olayı geren falan yok ya.Ne zaman tartışacağımızı açıklamana da gerek yok, böyle laflara gerek yok, yüz yüze konuşmuyoruz, forumdayız sonuçta..

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #439 : 25 Haziran 2011, 00:29:17 »
Galatasaray'da son günlerde Oktay Mahmuti, Sportif Direktör olacak ve yeni koç gelecek dedikoduları vardı.Benim şahsen istediğim oldu, Mahmuti takımın koçu olarak kaldı.Bu olay gerçekleşse saçma sapan bir hamle olacaktı..

Çevrimdışı Paradoks

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #440 : 25 Haziran 2011, 00:32:15 »
Galatasaray'da son günlerde Oktay Mahmuti, Sportif Direktör olacak ve yeni koç gelecek dedikoduları vardı.Benim şahsen istediğim oldu, Mahmuti takımın koçu olarak kaldı.Bu olay gerçekleşse saçma sapan bir hamle olacaktı..

Tam haberi paylaşacaktım sen yazmışsın :) Kesinlikle katılıyorum.En doğru hamle buydu onu da yaptılar.

Çevrimdışı legend285

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #441 : 28 Haziran 2011, 00:10:15 »
Yani ne diye boyle bırsey cıktı kı zaten Yeni koc basarili olamasa hemen herkes elestırecektı Mahmutı nın mu kararıni iyi olmus euroleague var hem.

Hala jerry johnson in yerine de adam almadilar. :S iyi skorerdi ondan ıyısını almalılar. Daha drogba yi da alamadık ona bakılırsa :S uf :S

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #442 : 28 Haziran 2011, 01:38:27 »
Vardır muhtemelen görüşülen önemli isimler. Ama alamazlarsa tabi ciddi hata ben Jerry'i Fenerbahçe'de dahi görmek isterim Ukic'in alternatifi olarak.

Fenerbahçe , Partizan'dan Jerells'ı aldı.Jerry Johnson zaten bizim hedeflerimize uymazdı.Jerrels ne kadar uyuyor o da ayrı bir konu da onun yeri burası değil.
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #443 : 28 Haziran 2011, 12:37:03 »
Galatasaray, Furkan Aldemir transferini resmen açıkladı.Hayırlı olsun, güç kattı Galatasaray'a..

Çevrimdışı batki99

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #444 : 28 Haziran 2011, 16:24:59 »
Kaç yıl sonra finalı çıkmışız.Bizi finale çıkartan koçu gidip Sportif Direktör yap.Yok öyle şey
Kesinlikle katılıyorum :)

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #445 : 28 Haziran 2011, 22:45:27 »
Eğer olursa 2007'deki Aydın Örs olayı gibi olur. Hiç de iyi olmaz.

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #446 : 29 Haziran 2011, 09:48:41 »
Eğer olursa 2007'deki Aydın Örs olayı gibi olur. Hiç de iyi olmaz.
Koç olayı belki bu olayla alakası yok ama Türkiye'de berbat bir durum. 100 maç üst üste kazansa takım sonra iki-üç kaybaderse bu koç berbat olarak sınıflandırılıyor. Ayrıca hiçbir oyuncu ya da koçun takıma lışma payı verilmiyor. İlk maçı kötüyse diğer maçlara bakmadan anında 5. maçta filan kobvuluyor ben böyle bir kannate vardım bu hayatımda izlediğim bütün takım sporlarından.

The legend in the area

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #447 : 29 Haziran 2011, 19:02:38 »
Şimdi Ünal Aysal Fatih Hocamıza da aynısını yapsın ben de bir daha futbol falan izlemem. Çok kararlıyım. Takım sporları dediğin için bunu da söylemek istedim.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #448 : 01 Temmuz 2011, 15:37:53 »
             - Jamon Lucas resmen Galatasaray'da -

Geçtiğimiz sezon Olympiakos forması giyen daha önce ülkemizin Antalya Büyükşehir Belediyesi takımında da oynayan Jamon Lucas Galatasaray ile anlaştı.

Shooting-Guard pozisyonunda oynayan Lucas , Olympiakos'da daha çok savunmacı olarak göze çarpıyordu.

Şimdi bu transfer takım kalitesini yükseltmek için iyi bir transfer ancak Galatasaray zaten iyi bir savunma takımı.En büyük sorunları istikrarlı bir dış skorerdi.Tüm sezon Shumpert'in harika oyunu bu eksiği - en azından finale kadar - kapatmalarını sağladı ama Euroleague'de başarı istiyorlarsa Lucas ana parça değil , tamamlayıcı parça olmalı.Avrupa'nın iyi skorerleri tek tek yeni kontratlar imzalarken GS'nin elini çabuk tutması lazım yoksa Türkiye'de de final yolları kapanabilir.Çünkü Fenerbahçe - Efes Pilsen - Banvit üçlüsü arayı biraz açıyor gibi (Kadro kalitesi açısından)...Ayrıca ellerinde sadece Tutku Açık kaldı point guard olarak.Oraya çabuk ir şekilde takviye yapmaları gerek.

Ben açıkçası bir Fenerbahçeli olarak GS'nin Lucas takviyesiyle telaşa kapılmadım.Efes'in Savanovic ve Barac transferleri onları daha korkutucu bir takım yapıyor.GS elini çabuk tutmalı..
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı legend285

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #449 : 02 Temmuz 2011, 10:46:48 »
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010-11 sezonunda Regal FC Barcelona forması giyen Sloven guard Jaka Lakovic ile 2 senelik kesin anlaşmaya vardı.

Kariyerinin son 10 sezonunda Turkish Airlines Euroleague'de mücadele eden takımlarda yer alan 1.86 metre boyundaki sporcu, daha önce Slovenya'da Geoplin Slovan ile KRKA Novo Mesto, Yunanistan'da ise Panathinaikos için oynamıştı. Basketbol hayatı kupalarla dolu olan 32 yaşındaki Lakovic, bir numaralı pozisyonda görev yapıyor.

Kaynak:Webaslan.com