Gönderen Konu: Liderler ?!  (Okunma sayısı 2992 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
Liderler ?!
« : 29 Ağustos 2012, 15:42:42 »
Artık bir çok süper yıldızlı ve hiçbir yıldızı olmayan bir çok takım ortalıkta iki türlü de artık 60,70,80 ve 90 lardaki kasabanın şerifi sistemi yok oldu(malesef) yani her takımın sembol bir oyuncusu olurdu ve onun takımı sürükleyişinin hikayelerini takip eder, şahit olurduk...

Peki ya şimdi... Takımlar liderlere ihtiyaç duyuror mu?!? .. M.Jordan, M.Johnson, L.Bird, P.Ewing, H.Olajuwon, J.Stockton, R.Miller, J.Havlicek, Isıah Thomas, T.Duncan, J.Kidd, P.Pierce, D.Nowitzki vs vsvs... gibi süper liderlerin nesli tükeniyor mu ?!?

Bu konuda neler düşünüyorsunuz ve kalan oyunculardan kimler ve geçmişten kimler iyi liderlerdi... (Bu konuda anket de açacağım)

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı curufinwe feanor

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
Ynt: Liderler ?!
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2012, 13:24:55 »
her takımın bir lideri vardır, illa ki bu misyon birine yüklenir. bucksın jenningsi, memphisin rudy si de liderdir yani lider var lider var.

ben aktif oyuncular içinde en iyi liderin chris paul olduğunu düşünüyorum. takıma geldiğinde bir oyuncu değil sanki yeni bir takım gelmiş gibi oluyor, takım arkadaşları normlarından 2-3 kademe daha iyi oynamaya başlıyor.