Gönderen Konu: Hak Ettiğinin Altında Değer Verilen Oyuncular  (Okunma sayısı 38412 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

--

• Ziyaretçi
Ynt: Hak Ettiğinin Altında Değer Verilen Oyuncular
« Yanıtla #25 : 06 Ağustos 2008, 04:33:37 »
Rasheed Wallace'ı, Portland zamanlarında beri seyrederim. Özellikle Portland dönemlerinde onun oynadığı oyunu gerek iç gerekse dış NBA'de her 4 numara yapamazdı ki yok adamın örneği. Değirmen yapıp smaç basıyordu Portland'da. O derece hareketli ve aktifti. Ancak hakemlerle olan kötü kaderi aldığı teknik fauller verdiği demeçler sürekli oyununun önüne geçti.

Pistons 2004'de nasıl şampiyon oldu ? Rasheed Wallace'ın takası takımda neleri değiştirdi ? Çok değil yani bir kaç yıl öncesinden bahsediyorum. Adama hak ettiğinden fazla değer veriliyor demek komik kaçıyor. Bu saatte sadece buna gülerim. Adama doğru dürüst değer veren yok. Sürekli kişiliği ile uğraşılıyor. Nasıl bir değer yargısı ise bu.
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2008, 04:36:37 Gönderen: KE-Billz »

Çevrimdışı RenascenT

• Rookie
  • **
  • ORL
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 06 Ağustos 2008, 05:03:42 »
4 kez all-star olmuş, yıllık 13md alan(bu rakam şuanda az geliyor olabilir piyasa yükseldi, sheed'in kontrat yaptığı zaman iyi paraya anlaştığını söylemişsinizdir)  bir adama hem de çoğu yenilgi sonrası kurban seçilen bir adama nasıl değer verilmez??
bu adam celtics serisi dışında da eleştirildi.. saha dışı yaptıklarıyla değil saha içinde.. haa teknik faulde rekor kırması belki oyunundan daha çok sükse yaptı o anlamda değeri verilmiyor derseniz eyvallah ama genel olarak oyunuyla aldığı para, verilen önem bence paralellik gösteriyor.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 06 Ağustos 2008, 05:12:48 »
Aldığı para ile yaptığı iş mi paralellik göstermiyor ? Ne yapsın The Palace'ın tavanlarında ağzıyla kuş mu tutsun ?

Orlando serisinde Howard'ı sindirmedi mi ? Bu ligde Duncan'ı en iyi savunan oyuncu değil mi? Geldiği gibi takımını şampiyonluğa ulaştıran anahtar oyuncu olmadı mı? Sistemin yine ana parçası o değil mi? Hangi hak ve hukuktan bashediyoruz ?

Hayır yok görende Detroit sürünüyor sanacak. Yahu bu takım bazılarının rüyası olan Konferans finalinde burun kıvırıyor. Sheed bu yüzden yerden yere vuruluyor.

Çevrimdışı RenascenT

• Rookie
  • **
  • ORL
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 06 Ağustos 2008, 07:08:51 »
gösteriyor yazdım yanlış anladın heralde.. yaptığı işle aldığı para ve ona verilen önem parallellik gösteriyor.  kontratının son senesinde, piyasa bugünkü gibi olsaydı şimdi 20, belki de üstünde para alıyor olurdu.

Dediğim gibi, teknik faulleri ve saha dışındaki yaptıkları oyununu gölgeliyor derseniz tamam. Ama onun oyununa, yaptıklarına laf söylicek biri de çıkmaz diye düşünüyorum..

Çevrimdışı İsot

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 06 Ağustos 2008, 15:19:18 »
PG Baron Davis
SG Kobe Bryant(Nba Camiasında ona çamur atma kampanyası var)
SF Shawn Marion
PF R.İ.P. Eddie Griffin(Kendini harcamış bi adam ama bu adam bir önem 2.1 blo ortalamasıyla oynamış bi oyuncu ve en fazla 20 dakikada)
C Marcus Camby(En iyi savunmacı olması akettiği değeri değiştirmez.

Çevrimdışı Murat

• Lifeless#24
  • All-Star
  • Kes Sesini..!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 06 Ağustos 2008, 21:21:03 »
PG Baron Davis
SF Shawn Marion
PF R.İ.P. Eddie Griffin(Kendini harcamış bi adam ama bu adam bir önem 2.1 blo ortalamasıyla oynamış bi oyuncu ve en fazla 20 dakikada)
C Marcus Camby(En iyi savunmacı olması akettiği değeri değiştirmez.

KObe Bryant ve hak ettiğinin altında değer verilen oyuncumu??

Çevrimdışı BlacK_SmokE

• Ayın Üyesi / SixouL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 06 Ağustos 2008, 23:05:33 »
Ne alakası var? Kobe'ye çamur atılması onun hakettiğinin altında değer gördüğü anlamına gelmez, o ayrı bu ayrı.

Arkadaş herhalde çektiği ilgi-atılan çamur=gördüğü değer gibi bir mantıkla ilerliyor  :lol:

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 13 Ağustos 2008, 12:37:34 »
caron butler:washington'ı arenassız daha iyi gösteren bi adam hem atletik hem savunmacı hem tamamlayıcı hem skorer daha ne istiyebilirsinki bi adamdan ama onun için verilen değer çok aşşağıda

gerald green: şuanda kendine takım bulamayan bi oyuncu haline dönüştü sırf smaç yarışmasını kazanmış sorunlu bi oyuncu olarak anılıyo ama atletik yetenekleri tartışılmaz şutu olan iyi koçların yanında kafasını oyuna verdiğinden hem savunmada hem hücumda yararlı olabilecek bi oyuncu( dallas'ta carlisle ile birlikte kendine gelicek inş.)

mehmet okur: nowitzki'den sonraki en iyi şutör uzun diyebiliriz post up 'ta top alıp kendine şut imkanı yaratabiliyo bu sene topu yere vurabilmeyi de ekledi. ama ekmeği boozer yiyo. all-star olduğu yıl bile boozer sakatlandıda memo'yu aldılar

d.lee: nba'de yeni moda olan atletik beyaz uzunlar'ın başını çekiyor(j.smith, c.andersen, seneye blake griffin) hem çok iyi ribauntçı hem azimli bi çocuk hucümda biraz eksikliği var ama iyi pg la orasıda sorun olmaz ama nba'de ilk 5 bile başlatılmıyo daha üstelik takımın tüm uzunlarını ikiye katlamasına rağman

jason richardson:inanılmaz atletik, inanılmaz esnek, şutları harika, delici, sorumluluk alıyo takımı onun üstüne kurabileceğin bi oyuncu haline geleli çok oluyo ama smaçları dışında adını okuyan yok. bunda gsw gii charlotte gibi tam oturamamış takımlarda oynamasının payı var ama hakkıda yeniyo resmen

luke ridnour: şuanda bana göre düzenli ilk 5 başlayacağı bi takıma gitmesi halinde patlaması en olası oyuncudur. pg olması bulunmaz hint kumaşı ama seattle harcıyo, bu adamın calderon'dan nesi eksik ki ?  onun adının buralarda bulunmasında takımı seattle'ın payı büyük ama herşeye rağmen hakettiğini bulamıyo

j.salmons: phila saolsun 4 yıl boyunca adamı benchte çürüttü çürüttü sacromentoya yolladı oradada anca ilk 5 ten biri sakatlanırsa ilk 5 çıkabildi. adam skor atıyo şutu var boyuna göre iyi ribaunt alıyo aisist özelliği var ort. üstünde savunma yapabiliyo ama daha adını bilmeyen çok. şöyle bi istatistik veriyim maç bşı 22 dakikada adamın kariyer asist ort. 2.2, top kaybı ort. 1.3 nerdeyse oranı 2 ye ulaşmış. ligin çoğu kalbur üstü pg'larıyla aynı ama salmons 3 numara

nene: bunun sakatlıklarından dolayı full bi sezon oynamasının payı olduğundan en sona yazdım. sakatlıklar yüzünden kendini gösterebilmesi 2007 playoff'larını buldu. ilk turda spurs'e elenirken 18 sayı 9 ribaunt ort. oynamış duncan'ı % 45'in altında isabet oranında tutmuştu. ama sonra yine sakatlandı ama en azından basketbolla ilgili bi şey değildi ve geçen sezon yine oynamadı. umarız bu sene denver'da camby'nin gidişiyle ilk 5'e yerleşip hakettiği değeri bulur inş.

Çevrimdışı GoCavaliersGo

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 14 Ağustos 2008, 12:56:05 »
Bence Andre Miller gibi oyunu çok iyi okuyan soğuk kanlı bir guard olan bu oyuncuya hak ettiği değer verilmedi.Caron Butler'la kaptan jack(stephan jackson) de hak ettiği değeri alamadı.Ama ben ce en önemlisi CARMELO ANTHONY 2003 draftının altın çocuklarında carmelo lebron ve wade in gölgesinde kaldı diye düşünüyorum.pota altındaki sertliği fiziğini iyi kullanması ve bunların yanına hızıda eklenince durdurulamaz bir güç carmelo birazda savunma yapsa onun için her şey daha farklı olabilir diye düşünüyorum

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #34 : 17 Eylül 2008, 17:52:10 »
Bence ya Wade'e hak ettiğinin altında değer veriliyor ya da LeBron'a hak ettiğinden fazla değer veriliyor.Wade Amerika Milli Takımı'nda da en hazır kişi olduğunu gösterdi ama hala LeBron,LeBron.Yani ne buluyorlar bu adamda?Tamam LeBron kötü oyuncu değil ama Wade'in adının da bu kadar alt seviyeye çekilmesi gerçekten olacak iş değil!

Çevrimdışı Araz

• J-RiCh
  • Rookie
  • **
  • In the life To stay Kill. Emeka Okafor
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 17 Eylül 2008, 17:56:19 »
Bence ya Wade'e hak ettiğinin altında değer veriliyor ya da LeBron'a hak ettiğinden fazla değer veriliyor.Wade Amerika Milli Takımı'nda da en hazır kişi olduğunu gösterdi ama hala LeBron,LeBron.Yani ne buluyorlar bu adamda?Tamam LeBron kötü oyuncu değil ama Wade'in adının da bu kadar alt seviyeye çekilmesi gerçekten olacak iş değil!
Ohooo sen fena dalmışsın kardeşim bu wade olayına ve lebronu'da katmışsın hadi sana kolay gelsin :-D wade süperstar bir oyuncu ve bu sezon şansız ve kötü sakatlıklar yaşadı lebron'un böyle bir sorunu yok ve oda iyi bir sezon geçirdi bundan kızacak bir şey yok wade onun yerinde olsa wade wade diceklerdi merak etme senin wade yine patlar  :wink:

Çevrimdışı aren4s

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 20 Eylül 2008, 10:24:57 »
bnce hak ettiğinden az değer gören kesinLikle Baron Davis ve Gilbert ARENAS derim tmm star oLmasına star ama haLk tarafından ndnse nba yöneticileri onu hep alt planda tutuyor yanılıyomuyum sizce

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #37 : 10 Ekim 2008, 23:15:56 »
bnce hak ettiğinden az değer gören kesinLikle Baron Davis ve Gilbert ARENAS derim tmm star oLmasına star ama haLk tarafından ndnse nba yöneticileri onu hep alt planda tutuyor yanılıyomuyum sizce

Bence Davis'inki kendi salaklığı.Takımın en önemli oyuncusu olduğu dönemlerde takım değiştiriyor.Bu da onun zararına.Arenas ise bence hak ettiği değeri alıyor.Ne eksiği ne fazlası.Ama Arenas konusunda sen de haklısın yani.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #38 : 11 Ekim 2008, 08:11:18 »
Bence Andre Miller gibi oyunu çok iyi okuyan soğuk kanlı bir guard olan bu oyuncuya hak ettiği değer verilmedi.Caron Butler'la kaptan jack(stephan jackson) de hak ettiği değeri alamadı.Ama ben ce en önemlisi CARMELO ANTHONY 2003 draftının altın çocuklarında carmelo lebron ve wade in gölgesinde kaldı diye düşünüyorum.pota altındaki sertliği fiziğini iyi kullanması ve bunların yanına hızıda eklenince durdurulamaz bir güç carmelo birazda savunma yapsa onun için her şey daha farklı olabilir diye düşünüyorum
Ya ne diyorsun zaten eline aldığını hiçbir yere bakmadan potaya sallama huyundan vazgeçmezse tabi yarışamaz lebron ve wade ile.Takıma iverson'un gelmesi biraz kendini göstermesini engelledi ama akıllıca davransa şampiyonluk yaşayabilirlerdi.Ayrıca değerinin altında falan değil

Çevrimdışı AlonZoMourning

• Yönetici
  • All-Star
  • Oh Whats up Buddy?
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #39 : 12 Ekim 2008, 14:05:23 »
Ya ne diyorsun zaten eline aldığını hiçbir yere bakmadan potaya sallama huyundan vazgeçmezse tabi yarışamaz lebron ve wade ile.Takıma iverson'un gelmesi biraz kendini göstermesini engelledi ama akıllıca davransa şampiyonluk yaşayabilirlerdi.Ayrıca değerinin altında falan değil

Denver'ın bu kadroyla şampiyon olma ihtimali çok zor.bireysel olarak birşeyler başaramazsını batıda.özellikle geçen yıl 50 galibiyet alan takımlar playoff yapamamışken.bide camby ve najera gibi iki önemli savunmacıyı gönderirseniz.Balkman najera'nın eksikliğini giderir yalnız onu çok aramazlar.eğer carmelo biraz daha mantıklı davranırsa kendi stilini bulursa yani eline gelenin hepsini MANTIKLI potaya atarsa çok sağlam iş yapar.
Yeah..!

Çevrimdışı Tweener

• Steal Man
  • Rookie
  • **
  • David Apolskis
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 29 Ekim 2008, 15:28:33 »
D-will bence.Deron Williams oyun okuma pas yeteneği skorer yeteneği oyun okuma yeteneği ile 4 - 4 lük bir guard.Hakettiği değer verilmeli.

Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum
                 Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden
                 Başıma Gelecekleri De Biliyorum
     Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız
                     Yarın Bizim Çünkü !

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #41 : 29 Ekim 2008, 15:38:00 »
D-will bence.Deron Williams oyun okuma pas yeteneği skorer yeteneği oyun okuma yeteneği ile 4 - 4 lük bir guard.Hakettiği değer verilmeli.
İyi de D-Will zaten şimdiden en iyi 4-5 guard arasında gösteriliyor.Ve nash ve kidd bıraktıktan sonra Paul ile 1 numara için kapışacakları düşünülüyor.Neresi underrated bunun?

Çevrimdışı Tweener

• Steal Man
  • Rookie
  • **
  • David Apolskis
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 29 Ekim 2008, 15:41:28 »
Çok az fanı var ve de hakettiği yerin en iyi 4-5. guard olduğunu sanmıyorum en iyi guard sıralamasında herkez tarafından ilk 3 e kesin alınmalı diye düşünüyorum.

Yarın Bizim Çünkü !

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #43 : 29 Ekim 2008, 15:44:43 »
Çok az fanı var ve de hakettiği yerin en iyi 4-5. guard olduğunu sanmıyorum en iyi guard sıralamasında herkez tarafından ilk 3 e kesin alınmalı diye düşünüyorum.
4.-5. demedim kimine göre 1 kimine göre 5.Şutunun Paul'e göre daha iyi olması bir avantaj onun için.Memo ve Boozer gibi kullanabileceği oyuncularla oynadıkça kendini geliştirecektir.Ama Paul'u geçer mi :?
Fan meselesine de fazla takma.Türkiye'de fanı olması için uçup kaçması gerekir genelde.Amerika'da zaten oyuncu değil takım fanları var.

Çevrimdışı Tweener

• Steal Man
  • Rookie
  • **
  • David Apolskis
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 29 Ekim 2008, 15:50:00 »
Neyse ben söyliceğimi söyledim bence şu an D-Will NBA deki en iyi guard ve milletin gözünde hakettiği yerde olmadığını düşünüyorum.Herkez Kidd diyor Nash diyor Iverson diyor...

Yarın Bizim Çünkü !

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #45 : 29 Ekim 2008, 16:26:14 »
Neyse ben söyliceğimi söyledim bence şu an D-Will NBA deki en iyi guard ve milletin gözünde hakettiği yerde olmadığını düşünüyorum.Herkez Kidd diyor Nash diyor Iverson diyor...

D-Will'in iyi olduğunu söyleyebiliriz ama en iyi guard olduğu abartı.En iyi PG de değil bence.CP3 gibi bir yetenek var.Ve en iyi guard dediğimizde SG'lar da işin içine girer.Ve bir Kobe'nin Wade'in önüne geçecek bir potansiyel göremiyorum ben D-Will'de.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #46 : 29 Ekim 2008, 16:33:14 »

D-Will'in iyi olduğunu söyleyebiliriz ama en iyi guard olduğu abartı.En iyi PG de değil bence.CP3 gibi bir yetenek var.Ve en iyi guard dediğimizde SG'lar da işin içine girer.Ve bir Kobe'nin Wade'in önüne geçecek bir potansiyel göremiyorum ben D-Will'de.
Biz en azından ben guard derken pg'yi kastettim.Evet şu an için en iyisi Paul ama Deron avantajlarını kullanırsa geçebilir daha gençler.Ama kesinlike unterrated değil Deron.En azından en iyi pgler sıralaması yapılsa şu anda ilk 3'te belki de.Nash ve Kidd gidiyor ama arkadan gelenler de var tabi.

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #47 : 29 Ekim 2008, 16:56:55 »

Biz en azından ben guard derken pg'yi kastettim.Evet şu an için en iyisi Paul ama Deron avantajlarını kullanırsa geçebilir daha gençler.Ama kesinlike unterrated değil Deron.En azından en iyi pgler sıralaması yapılsa şu anda ilk 3'te belki de.Nash ve Kidd gidiyor ama arkadan gelenler de var tabi.

D-Will tabiki iyi ama kastettiğiniz şeyleri belli ederseniz daha iyi olur :wink:.Yanlış anlaşılmalar olabiliyor. :-)

Çevrimdışı eskitoprak85

• Rookie
  • **
  • I saw he was flying! mj23
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 30 Ekim 2008, 12:05:57 »
Birçok isimden bahsetmişsiniz zaten çoğu yoruma da katılıyorum. Benim hakkettiği değeri görmeyen oyuncum da Allan Houston. Sakatlık sonrası bir daha toparlanamadı ama adama demediklerini bırakmadılar zamanında. 99'da final oynayen NY'un en önemli oyuncularından biriydi.

Çevrimdışı birdisking

• NBA Oyuncusu
  • *
  • boston dediysek bu boston değil aslında.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 09 Kasım 2008, 22:16:14 »
veteranlardan ilgauskas: kariyer ortalamaları; 14.5 sayı, 7.9 rebound, 1.7 blok. öyle mingvari yetenekleri yok ama müthiş bir istikrar abidesi. sakatlıklarla boğuştuğu 99-2001 arası hariç her zaman görevini yapmış, adam gibi basketbolculardan. bence saygı duyulması gereken pivotlardan, ancak hiç bir yerde bahsedilmez genelde.

yenilerden ise al jefferson. yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. bir ton adam ile beraber KG karşılığı wolves'a gönderilmiş olsa da herkes wolves esas amacının al jefferson olduğunu biliyordu. daha da gelişecek, daha çok ismini duyacağız inşallah.