Gönderen Konu: Hak Ettiğinin Altında Değer Verilen Oyuncular  (Okunma sayısı 38411 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hak Ettiğinin Altında Değer Verilen Oyuncular
« Yanıtla #50 : 06 Aralık 2008, 13:10:51 »
bence steve nash.hep onu amare'nin altında tuttular.nash'in amare üzerindeki emekleri bana göre hep gözarda edildi.nba'de en çok rahatsız olduğum konuydu bu.sonra shaq geldi nash'e o takımad artık yer kalmadı bana göre.
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı aren4s

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 07 Aralık 2008, 20:22:21 »
bence steve nash.hep onu amare'nin altında tuttular.nash'in amare üzerindeki emekleri bana göre hep gözarda edildi.nba'de en çok rahatsız olduğum konuydu bu.sonra shaq geldi nash'e o takımad artık yer kalmadı bana göre.
arkadasım belki dediğinde kendine göre bi haklılık payı vardır phx takımında gerçekten amare daha ön planda tutuluyor buna kimse hayır diyemez eminimki, nash amareden daha yetenekli bi oyuncu amareyi amare yapanda nash zaten herneyse ama nash in hakettiği yerde olduğunu düşünüyorum ve değerinin altında değer gören oyunculardan benim en çok dikkatimi çeken mike bibby

Çevrimdışı aren4s

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 11 Aralık 2008, 18:58:05 »
bide eklemek isterim bunu ben MEHMET OKUR un hak ettiğinden daha az değer aldığını düşünüyorum mesela en baştaki örnekte uzunlar ve serbest atış sorunlarından bahsedilirken bütün örnekler dirk yao duncan üzerinden ama memo duncan ve yao dan cokk dah ii şut atıyor dirkle 3lükte kapışabilicek bi uzun diyorum memo için

Çevrimdışı hobe24

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 11 Aralık 2008, 21:28:38 »
ben marcus camby diyorum adam blok kralı oldu denver gibi bi takımdan en iyi savunma beşine seçilmiş birisi o yüzden marcus camby

Çevrimdışı aren4s

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 12 Aralık 2008, 15:33:25 »
ben marcus camby diyorum adam blok kralı oldu denver gibi bi takımdan en iyi savunma beşine seçilmiş birisi o yüzden marcus camby
camby savunma dısında hiçbirşey yapamıyorki gerci artık eskisi gibi savunmada yapamıyor bence marcusa hakettiğinden fazla değer veriliyor

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #55 : 12 Aralık 2008, 22:38:19 »
camby savunma dısında hiçbirşey yapamıyorki gerci artık eskisi gibi savunmada yapamıyor bence marcusa hakettiğinden fazla değer veriliyor

Camby'den hücumda sayı üretmesi beklenmiyor zaten. Savunmada kapamalara gelsin, ribauntları çeksin, yeri geldiğinde blok yapsın isteniyor. Şu an tüm NBA'de ribaunt sıralamasında üçüncü, blok sırlamasında ikinci sırada. Bu da Clippers için tatmin edici bir etmen.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı ÖZGÜRRR

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 15 Aralık 2008, 12:30:48 »
bence miami den haslem yetenekleri kisitli olmasina rağmen çalişkan ve takimi adina herşeyi yapan bir oyuncu bügün en iyi 20 4 numara oylamasi yapilsa ismi geçmez bence ama katki yönünden belkide ilk 10 da
Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çevrimdışı f_the_answer

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 22 Aralık 2008, 15:37:08 »
buraya fısher olsun hory olsun posey olsun konulabılır okafor konulabılır g wallace konulabılır ıstersek 100 tane adam koabılırız ama bence bır adam varkı tarıhe tanıklık ettım oadamın gozumun onunde 2 tane mvp odulu yendı adı kobe bryant nash gıttı amarelı dıawlı barbosalı bell lı marıonlu takımı play off a 1 sıradan soktu dıye gecen seneyı felaket gecıren phonıx ı ıyı yere getırdı dıye adamı mvp yaptılar kobeyede herkes bencıl dedı sunu soylemek ıstıyorum kobe 40 attı 55 attı 45 attı 65 attı 81 attı mvp olmadı sayı kralı oldu mvp olmadı 35.4 nedemek yahu ınsan atarmı o sayıyı ama yok mvp olmadı cunku tecavuzcu damgası yedı kobe bence gecen sene hakettıyse gecen 2 yıl haylı haylı hakettı bız bu adamı jordanla kıyaslıyoruz kı bence mj den daha ıyı skorerdır mj de kactane mvp odulu var kobede kactane sacmalık

Çevrimdışı CaRTeR

• Starter
  • Dikkatli Bakıyor Musunuz?
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 22 Aralık 2008, 18:01:23 »
Bana kalırsa Kobe Bryant hak ettiğinin altında değer verilen bir oyuncu değil,adama yeteri kadar değer veriliyor.Kobe aldığı şampiyonluklar,mvp,sayı krallığı ile kendini kanıtlamış bir oyuncu.NBA'de idolün kim diye sorulduğunda Kobe Bryant diyen mutlaka olmuştur ama mesela Gerald Wallece'ı örnek alan kaç kişi var bilemem yada Nene'yi;ikiside takımı için elinden geleni yapan oyuncular.Nene bir takım sakatlıklar geçirdi ve bu sakatlıklar onun için kontratının üstünde yatması için bi sebep değildi çünkü Nene'ye gerekilen sabrı gösteren Denver'a borcu vardı ve çalışarak oyununu sürekli geliştirdi.Gerald Wallece'ı Charlotte gelmeden önce tanıyan kaç kişi vardı bilmiyorum ama charlotte geldikten sonra Charlotte'u elinden geldiğince yükseklere çıkarmaya çalıştı ama hala gerekilen değr verilmiyor ne yazık ki.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #59 : 22 Aralık 2008, 22:25:00 »
buraya fısher olsun hory olsun posey olsun konulabılır okafor konulabılır g wallace konulabılır ıstersek 100 tane adam koabılırız ama bence bır adam varkı tarıhe tanıklık ettım oadamın gozumun onunde 2 tane mvp odulu yendı adı kobe bryant nash gıttı amarelı dıawlı barbosalı bell lı marıonlu takımı play off a 1 sıradan soktu dıye gecen seneyı felaket gecıren phonıx ı ıyı yere getırdı dıye adamı mvp yaptılar kobeyede herkes bencıl dedı sunu soylemek ıstıyorum kobe 40 attı 55 attı 45 attı 65 attı 81 attı mvp olmadı sayı kralı oldu mvp olmadı 35.4 nedemek yahu ınsan atarmı o sayıyı ama yok mvp olmadı cunku tecavuzcu damgası yedı kobe bence gecen sene hakettıyse gecen 2 yıl haylı haylı hakettı bız bu adamı jordanla kıyaslıyoruz kı bence mj den daha ıyı skorerdır mj de kactane mvp odulu var kobede kactane sacmalık
Senin mantığınla bakarsak geçen sene Lebron ve Paul daha çok haketti ki Lakers o sezonlar 8.olmuş ya da play-off'a kalamamıştı sanırsam.Ama geçen seneki Lakers ile Cavs'ı bir tutmak abesle iştigal.Hornets'den sadece 1 galibiyet fazlaydı.Ama Bryant seçildi.Belki de bahsettiğin o sezonlarda alamadığı için.Kobe'nin MJ ile karşılaştırıldığını söyleyip,hak ettiğinin altında değer veriliyor demen de ayrı bir gariplik.

Çevrimdışı money in the bank

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 24 Aralık 2008, 00:05:15 »
Valla ben kesin Mehmet Okur diyorum. Ulusal yayınlar olsun FSN ve KJZZ yayınları olsun hepsini elimden geldiğince takip etmeye çalışırım. Özellikle ulusal yayınlarda d-will&boozer odaklı övgülerden bıktım. Utah'ın 4 tane all-star kalibresinde oyuncusu var fakat ne hikmetse deron + boozer takımı sırtlayıp götürüyor. Forumlarda jazzın boyalı alan savunmasının kötü olmasının faturası da genelde memoya kesiliyor ki tek tutar yanları ayaklarının yavaş olması sebebiyle yardım savunmasında zorlanması. Yerel medya dışında memonun boozera sağladığı alan ve birebir oynama avantajını kavrayan, kavrasa bile maç esnasında izleyicilere dile getiren kaç tane ulusal tv spikeri var, ben henüz rastlamadım. Tek söyledikleri şey uzun mesafe şut tehtidi+ gerçek bi post-up tehditinin olmadığı falan filan. Sakatlık vs ekstra faktörlerden etkilenmediği sürece bence memo şu an takımı için en çok önem farzeden + kaliteli 5-6 pivottan biridir. İnşallah önümüzdeki süreç hem ona kendini tam anlamıyla gösterme fırsatı hem de bizlere onun artan başarılarıyla gururlanma fırsarı verir.     
LIFE OFF GAME ON

Çevrimdışı gameateryjames

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 28 Ocak 2009, 14:42:21 »
bence caron butler'dır. Adam lakers' da oynadığı zaman ona çok şans vermediler veya o caron butler gibi oynamadı bilmiorum ama  <washington> 'a gitti ve all-star oldu. Hem kimse 2006'daki cleveland serisini unutamaz. Caron butler acaip mücadele vermişti orda hatırlarsanız...
where lebron james happen/ i love this game

Çevrimdışı berk_93

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 06 Şubat 2009, 22:24:11 »
bence 
pg-baron davis
sg-kevin martin
sf-caron butler
pf-david lee
c-yao

Çevrimdışı jusseq

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 02 Nisan 2009, 10:47:06 »
Baron Davis, David Lee, Carmelo Anthony.

Carmelo ne yaparsa yapsin kimseye yaranamiyor.

Çevrimdışı aiguodala

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
    • Kaliteli Spor Makaleleri
« Yanıtla #64 : 30 Nisan 2009, 05:01:25 »
- Andre Miller (hak ettiği değeri alamamak sanki yüzüne vurmuş hilkat garibesi, paspasçı çocuk gibi geziyor saha içinde) :)
- Antawn Jamison (her sene 20sayı 10rib. ortalaması yakalasada, Nba hakkında orta düzeyde bilgi sahibi bir insanın bile ligde böyle bir oyuncu olduğundan tam emin olamadıkları bahtsız kimse.)
- Travis Outlaw ( bence üstünde daha fazla durulması gereken bir oyuncu, şimdilik yanlızca bu kadar)

Çevrimdışı jasonh

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 27 Haziran 2009, 17:27:43 »
PG Devin Harris
SG Joe Johnson
SF Paul Pierce
PF Al Jefferson
C  Yao Ming

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 30 Haziran 2009, 00:44:41 »
Şu an itibariyle Hido demek istiyorum.Onun için hiçbişey yapılmıyor.
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı ufukjason

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 30 Haziran 2009, 03:24:51 »
Nash'in  kendiside söylemiştir, bu günlere gelmesinde Kidd'in rolü büyük diye
tony delk belki hiçbirinize tanıdık gelmez ancak 10 sayı ortalamasının altında
olupta bir maçta 50 sayının üstüne çıkan tek oyuncudur.
Buda phoenix'te kidd'in yanında!
Kenyon martin - kery kittles daha bir gurup uyduruk adamla Nets'i Doğu şampiyonu yapmış
L.A.'in karşısında dikilmiştir....
Söylemem odurki; bazıları uçar kaçar smaç yapar
bazılarıda tüm takımı kalkındırır!!!

Çevrimdışı RajonRondo9

• NBA Draft'ında
  • Rajon is The Best !
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 19 Ağustos 2009, 00:20:29 »
PG:Rajon Rondo
SG:Jason Richardson
SF:Josh Smith
PF:Ron Artest
C:Marcin Gortat
Rajon is The Best !

Çevrimdışı burak9681

• Rookie
  • **
  • * Kobe BRYANT! *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 23 Ocak 2010, 19:26:31 »
Mo Williams ve Aaron Brooks ikisi de süper genç yeteneklerdir. Williams zaten Cavs' ın guard sorununu çözerken, Aaron' da T-Mac' in yokluğunda oyun kurucu işini Houstan' da üstlendi ve gayetinde de başarılıdır. Hatta All Star' da bunlara oy verdim. (Kobe - Lebron gibi oyuncular banko olduğu için.)
SBS MOD! [offline]

Çevrimdışı orcun11

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #70 : 29 Ocak 2010, 01:50:05 »
Rik Smits Indiana Pacers Pivot
Lavrinovic Kardeşler Uzun Forvet( Her ikisi de Nba'de oynamalı)
Glen Rice( Benden torpilli)
Joe Johnson
Mark(c) Jackson

Çevrimdışı dgchristie

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 13 Şubat 2010, 18:56:39 »
troy murphy, carmelo anthony
ve son 2 yılı saymazsak elton brand, 99dan 2008e kadar her sene (çaylak sezon da dahil)20sayı 10riband civarlarında dolaşmasına rağmen doğudaki uzun kıtlığının tam tersine batıdaki uzun bolluğundan dolayı all-stara en az 5 kere seçilmesi gerekirken 2 kere seçilebilmiş kader kurbanı. Kanımca Brand aynı performansları lacda değil de herhangi bir doğu takımında sürdürseydi şu an 7 kere all-star olmuş bir insandan bahsediyor olacaktık tabi clippers'ın playofflara kalamaması da ayrı bir neden bunun için.
randolph'un da portland'ın başarısız ve batı takımı olmasından dolayı all-star konusunda hakkı yenmişliği vardır
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2010, 20:51:31 Gönderen: dgchristie »

Çevrimdışı Vince_The_Prince

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #72 : 19 Şubat 2010, 18:49:02 »
rudy gay
o.j. mayo
gerald wallace
monta ellis
zach randolph
jason terry
carlos boozer
jason williams
kenyon martin
rodney stucky
rasheed wallace
rajon rondo
josh smith

Çevrimdışı carmelo-anthony42

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 09 Mart 2010, 19:40:16 »
Yao Ming - bence yao şu anda nba nın en ii pivotu ama howart ın gölgesinde bırakılıyor bence ondan daha ii bir pivot

Elton Brand-kariyeri sona eriyordu drafttan birici sırada çıkmıştı ve hala çok ii oynuyor ama kimse görmüyor

Joe Janhson-atlantaya geldiği günden beri atlantayı geliştşrdi ama göz ardı edilen oyunculardan

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : 05 Ağustos 2010, 18:42:34 »
Daniel Gibsonn iyi bir şutör ama bu sezon ona şans verilmedi ve o unultuldu :(

The legend in the area