Gönderen Konu: Değeri Abartılan Oyuncular  (Okunma sayısı 100890 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Young King

• NBA Draft'ında
  • BLOODZ
    • Profili Görüntüle
Ynt: Değeri Abartılan Oyuncular
« Yanıtla #250 : 18 Şubat 2009, 20:09:02 »
s.francis ve marbury gibi oyuncular ise zamanında yıldız değillermiydi.. kendi adıma marbury' nin formasını bile alıyodum az kalsın çünkü zamanında o değeri hak  ediyordu.. o yüzden ben bu konuda tartışmayı açık ancak gereksiz buluyorum!
tamam da bu oyunculara süper star deniyodu süper star dedigimiz sey takımını gerektiginde sırtlayan, takımını düşünen ve her yıl basketboluna bişeyler ekleyen demekdir. fakat  bu ikisi aynı performansı cok fazla sergileyemedi. bi süre sonra basketbolları berbatlastı bi tanesi takım arkadaslarının hakkını gasp etti ikisde git gide basketboldan uzaklastı. bence bu ikisinin degeri abartıldı bu düşünceye katılıp katılmamak sana kalmıs ama gercek budur.

Çevrimdışı jasonh

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #251 : 27 Haziran 2009, 18:25:34 »
Ben Wallace ve Rasheed Wallace en abartılan oyuncular. Josh Howard'ın da abartıldığını düşünüyorum. Jason Kidd'de deüğerinin üstünde saygı görüyor.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #252 : 27 Haziran 2009, 19:37:00 »
Jason Kidd'de deüğerinin üstünde saygı görüyor.

Jason Kidd NBA tarihinin en iyi guardlarından biridir. Bu göreceli bir kavram da değildir. Herkes tarafından kabul edilir. Yoktan var ettiği oyuncuları ve yükseklere çıkardığı takımlar çok mu çabuk unutuldu? Son yıllarda yaşının da ilerlemesiyle performansının düşmesiyle abartılıyor mu oldu? Kesinlikle abartılmıyor. Hatta 3-4 seneye kadar hakkettiği değeri göremeyen bir oyuncu konumundaydı.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı carmelo-anthony42

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #253 : 07 Şubat 2010, 12:35:00 »
bence değeri en çok abrtılan kişilerden biri bir denver li olmama rağmem kenyon martin kariyerinde iyi oynamış ama son 2 sezondur hücumda hiç yok

Çevrimdışı orcun11

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #254 : 07 Şubat 2010, 23:53:17 »
Antonie Walker Steve Francis Larry Hughes Sean Elliot aklıma gelen bunlar

Çevrimdışı dgchristie

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #255 : 13 Şubat 2010, 18:40:54 »
antoine walker, steve francis, stephon marbury 2000lerin ilk yarısında oyunun hakkını veren adamlardı. Benim fikrime göre abartılan oyuncu yok, oyununu iyi oynayan her zaman el üstünde tutulur fakat hidayet türkoğlu ile mehmet okur'un zaman zaman Türk basınında çok abartıldığını düşünüyorum.

Çevrimdışı carmelo-anthony42

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #256 : 07 Mart 2010, 10:42:24 »
Jason Kidd'de deüğerinin üstünde saygı görüyor.
                                                                                                                           sen nba yı takip ediyomusun ya nba gelmiş geçmiş en büyük guarlarından dır ne saçmalıyon sen yha

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #257 : 15 Haziran 2012, 14:10:21 »
Bu tartışmaya da başlamak gerek bir yerden, Perkins diyerek başlayacam ki aldığı parayla oynadığı oyun arasında epey fark var..Perkins'e 8 milyon dolar verilmez.Noah için de böyle bir durum var, iyi oyuncu onun hücum tarafı çok daha iyi, ama o da 10 küsürlü milyon dolarlar etmez..

Diğeri de Griffin gibi duruyor..Çok ciddi NBA anketlerinde en iyi 4 numarada ilk 2'den düşmüyor eleman, bakış açısı farkı işte, playoff maçlarında da oyuna neredeyse hiç etki etmedi, smaç atmak playoff'ta yetmiyor zaten..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #258 : 15 Haziran 2012, 16:31:52 »
Bu tartışmaya da başlamak gerek bir yerden, Perkins diyerek başlayacam ki aldığı parayla oynadığı oyun arasında epey fark var..Perkins'e 8 milyon dolar verilmez.Noah için de böyle bir durum var, iyi oyuncu onun hücum tarafı çok daha iyi, ama o da 10 küsürlü milyon dolarlar etmez..

Diğeri de Griffin gibi duruyor..Çok ciddi NBA anketlerinde en iyi 4 numarada ilk 2'den düşmüyor eleman, bakış açısı farkı işte, playoff maçlarında da oyuna neredeyse hiç etki etmedi, smaç atmak playoff'ta yetmiyor zaten..
Aynen. Griffin izlemesi keyifli çok da müthiş smaçlar yapan NBA'e renk katan bir oyuncu ama bu yetmiyor.

Ama Perkins, bilemiyorum bence 8 milyon dolar olabilir. Ribaund ve savunma konusunda hiç fena değil hatta bence çok iyi. Joakim Noah konusuna katılıyorum.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #259 : 15 Haziran 2012, 18:55:41 »
Joakhim Noah özel bir oyuncu. İyi savunmacı, harika ribaundcu, takıma müthiş enerji veren bir isim. Hücumda da Perkins'le filan kıyaslamam asla. Öncelikle pas yeteneğiyle takım hücumuna bir boyut kazandırdığı kesin. Orta mesafe şut bile ekledi son senede oyununa. Vasat hücumcu olabilir ama Perkins'le filan karşılaştırılmaz.Çok daha değerli oyuncu. Aldığı para belki tartışılabilir ama Dwight Howard, Marc Gasol, Andrew Bynum'dan aşka vasat üstü hücumu olan kaç pivot var ki NBA'de.
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #260 : 15 Haziran 2012, 19:02:17 »
Joakhim Noah özel bir oyuncu. İyi savunmacı, harika ribaundcu, takıma müthiş enerji veren bir isim. Hücumda da Perkins'le filan kıyaslamam asla. Öncelikle pas yeteneğiyle takım hücumuna bir boyut kazandırdığı kesin. Orta mesafe şut bile ekledi son senede oyununa. Vasat hücumcu olabilir ama Perkins'le filan karşılaştırılmaz.Çok daha değerli oyuncu. Aldığı para belki tartışılabilir ama Dwight Howard, Marc Gasol, Andrew Bynum'dan aşka vasat üstü hücumu olan kaç pivot var ki NBA'de.
Abi Perkins'le kıyaslamayı nereden çıkardın ya, şu sıralar çok iyi anlatamıyorum galiba derdimi..Ben sadece durumlarından bahsettim, saha içi özellikleri dışında "takımı gazlama" gibi durumları da olan oyuncular hakettiğinden yüksek ücretleri hemen alıyor bence..Durumları benzer dedim oyunları değil..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #261 : 16 Haziran 2012, 21:11:56 »
R.Westbrook, T.Evans demek istiyorum... neden hem çok hem de hiç yok.. yani neydiler ne oldular, ne gösterdiler, ne başardılar, neye sebat ettiler belirsiz ama yıldızlar her nedense

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)