Gönderen Konu: Helikopter Kim ? Bilen Var Mı ?  (Okunma sayısı 26989 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı streetstar

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
Ynt: Helikopter kim bilen var mı?
« Yanıtla #25 : 01 Aralık 2006, 23:44:41 »
adam uçanı kaçanı basabilen bir heriff carter gibi bişey ama artık tahtını air up there adında bir yaratığa devretmiş durumda hemen heemen her maç 360 bacak arası basıyoor bir maç da 720 bastıı insan üstü bişeeyy
ama helicopterde es geçilecek bir adam değil
İNANÇ BİR TARLADIR HEDEFİ OLANLARIN SÜRDÜĞÜ GÜLMEK BİR MUKAFATTIR AĞLAYAN GÖZLERİN GÖRDÜĞÜ
ÖLÜM BİR KARANLIKTIR TÜM IŞIKLARIN SÖNDÜĞÜ
MADALYON İKİ TARAFLIDIR İYİ VE KÖTÜNÜN BÖLDÜĞÜ

Çevrimdışı Sh0t Down

• Aşık
  • All-Star
  • ~B ♥ B~
    • Profili Görüntüle
    • Sh0t Down'nın Blog Sayfası
« Yanıtla #26 : 01 Aralık 2006, 23:45:56 »
Yanlız ; 720 yi Heli basmadı AUT bastı ..
~B&B~

NBATr Team

Çevrimdışı streetstar

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 01 Aralık 2006, 23:48:41 »
biz ne yazmışızz tahtını air up tehre devretmiş yazmışıızzz  adam gibi okusana beyaaaa
İNANÇ BİR TARLADIR HEDEFİ OLANLARIN SÜRDÜĞÜ GÜLMEK BİR MUKAFATTIR AĞLAYAN GÖZLERİN GÖRDÜĞÜ
ÖLÜM BİR KARANLIKTIR TÜM IŞIKLARIN SÖNDÜĞÜ
MADALYON İKİ TARAFLIDIR İYİ VE KÖTÜNÜN BÖLDÜĞÜ

Çevrimdışı Sh0t Down

• Aşık
  • All-Star
  • ~B ♥ B~
    • Profili Görüntüle
    • Sh0t Down'nın Blog Sayfası
« Yanıtla #28 : 01 Aralık 2006, 23:51:43 »
Ok bi da öle okurum bilader.. Yinede AUT ve Main Event Rulaz diyim kaynasın arada..
~B&B~

NBATr Team

Çevrimdışı Th3STaT

• MetalHead
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Méŧâłђ£àđ
« Yanıtla #29 : 02 Aralık 2006, 01:47:08 »
720 nasıl oluyo yha :? 2 kere mi dönüyo yani.Anlasılan öyle oluyor.Yuh yha adamlar nası beceriyo bunları.Biz daha normal basamıoz :(.
ThE STaT

Standing Tall and Talented

Çevrimdışı melosinan

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 22 Aralık 2006, 13:59:25 »
kendisi professorun kankasi.. and1 takiminin highflyeri.. and1 cdlerimde hep izledigim adam.. cok atletik...ve asiri guclu....==)720 sini gormedim vallahii =) ama arastirip izlemek isterim :D
Melo Suxxx...

Çevrimdışı street_allstar

• NBA Draft'ında
  • ımza yüklemeyı bılmıyorum
    • Profili Görüntüle
    • rap için buraya
« Yanıtla #31 : 22 Aralık 2006, 14:11:32 »
evet benım cepte var and1 oyunu  herıf mukemmel
tabı favorım  hot sauce 1/2man ve baby saq 1/2 de super asılıyo
İmzada reklam yasak!

Çevrimdışı melosinan

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 22 Aralık 2006, 14:15:55 »
evet dvdleri var.. bende gunluk hayatlarini anlatior.. bir dvdsindede cross-over yapmayi ogretior.. :)
Melo Suxxx...

Çevrimdışı pasa35chosen1

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 13 Nisan 2007, 22:50:43 »
arkadaşlar nerden indirdiniz croosover öğrettikleri videoyu  linki koyarmısınız

Çevrimdışı FrozZy

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 03 Haziran 2007, 14:33:45 »
Videolarında smaç basarken ayaklara dikkat ettiniz mi? Belki bu yüzden helikopter lakabını almıştır. Olamaz mı ??

Çevrimdışı kido90

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
Ynt: Helikopter Kim ? Bilen Var Mı ?
« Yanıtla #35 : 13 Ağustos 2007, 01:34:06 »
bunların hepsi fasa füso.smaç vurmakla oyuncu olunmaz

Çevrimdışı Conrad IV

• Shamrock
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 13 Ağustos 2007, 02:19:39 »
Hellie Michelle Amelie Copteur 26 Nisan 1967'de Fransa'nın Strasbourg kentinde dunyaya geldi.Babası ordudan emekli astsubaydı,annesi ise eski asilzadelerden Xavier de Villepin'in torunlarındandı ancak bir meslek edinmemişti.Baba Henry Jean-Jacque Copter,bir trafik kazasında kuçuk kızı Helly daha henuz 8 yaşındayken hayata gözlerini yumdu.O sıralar Saint-Pierre de Sion'da okuyan kuçuk Helly,maddi sıkıntılar nedeniyle devlet okulunda okumaya başladı fakat okul çevresinde yaşadığı bir takım sorunlar ve anlaşmazlıklar nedeniyle annesi onu katolik okuluna yollamaya karar verdi.11 yaşında annesi geçirdiği tuberkuloz nedeniyle öldu.Annesinin ölumu onu çok derinden sarstı,ardından asosyal bir kimliğe burundu ve kendini tanrıya adadı.Ancak 19 yaşına geldiğinde hayata dair yonelttiği sorular onu dinden imandan etti ve Matmazel Hellie sokaklara duştu,bir gun yolda bir gençle tanıştı,genç onu evine davet etti ve kız bir kaç gun gencin evinde konakladı.Tanıştığı genç 70'li yıllarda halkının umudunun Karaoğlana bağladığı Turk halkının gurbet yollarına duşmuş fakir ama gururlu bir neslin ilk varislerinden biriydi,Nevşehirli bir ailenin en buyuk oğluydu.Kız geçen sure içerisinde tanıştığı Turk gencinin teşvikiyle Musluman olmaya karar verdi ardından imam nikahıyla evlendiler bir iki ay sonra genç ona semazen olmayı öğretti,kız da bu işte yetenekli olduğu için unu Fransa sınırları içinde kısa surede yayıldı.Televizyonlara çıktı ve meşhur oldu,yıllardır belinde Amerikan icadı hula-hoop çevirmekten bıkmış,illallah getirmiş Fransız gençliği semazen Madamın yaptığı şeyi kısa surede benimsedi ve herkes kendi etrafında dönmeye başladı buna da kadının adı olan "Hellie-copteur" adını verdiler.Aerodinamikte çığır açan bir hareketten ibaret olduğu için orduda hava harekatları açısından faydalı olabileceği duşunuldu ve gunumuzde helikopterler ordularda özellikle nakliye amaçlı taşımalar için kullanılmaktadır.

Wikipedia'dan alıntıdır,ek bilgiler için ekşisözluk suserlarına teşekkurlerimi sunarım

Link: http://fr.wikipedia.org/Hellie_Copteur
Seksi fotoğrafları için tıklayınız: http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=9032&rid=2233
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2007, 05:02:36 Gönderen: conrad-iv-1251 »

Hail to the forthcoming dynasty...

Çevrimdışı the_profesör

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 18 Ağustos 2007, 11:53:08 »
en iyi smaç basan o the professorun takımında ve profesor ona asist yaptığında deli gibi smaç basıo istersen you tubede izle manyak bir adam :D
THe__PRoFeSSoR

Çevrimdışı .0.

• Yeni Üye
  • Her Şey Vatan İçin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 15 Eylül 2007, 01:17:22 »
ben biliyorum 520 smac falan vuruyodu atletik ama o kadar iyi bi oyuncu değil yani smacda süperde nba de oynuyacak kadarda değil şutları falan nasıl görmedim ama havada asılı falan kaldıgı için helekopter diyorlar

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 15 Eylül 2007, 10:34:31 »
ben biliyorum 520 smac falan vuruyodu atletik ama o kadar iyi bi oyuncu değil yani smacda süperde nba de oynuyacak kadarda değil şutları falan nasıl görmedim ama havada asılı falan kaldıgı için helekopter diyorlar
520 diye bir smaç terimi yoktur..

270,360,720 modellerimiz var :)
Mesele beklemektir

Çevrimdışı .0.

• Yeni Üye
  • Her Şey Vatan İçin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 15 Eylül 2007, 13:03:56 »
Baksen youtube a helekopter streetball yaz sonra 520 dunk diye bi yazı çıkar işte o video tıkla ondan sonra varmıymış yokmuymuş anlarsın tamam

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 15 Eylül 2007, 13:10:46 »
Hala anlamıyorsun 520 yoktur..

540,720,360,270 vardır yani 180 ve katları :)
Mesele beklemektir

Çevrimdışı .0.

• Yeni Üye
  • Her Şey Vatan İçin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 15 Eylül 2007, 13:13:18 »
ya kardeşim senle biz türkçede anlaşamıyacagız galiba ben youtube girdim orda 520 yazıyodu ben nabıyım yani alla alla ben görmedimki adamın 540 yada 520 vurdugunu sadece video izledim tamam olabilir 540 da olabilr dogrudur belki ben yanlış görmüşümdür

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 15 Eylül 2007, 13:16:51 »
Hayır youtube'a girdim öyle birşey de karşıma çıkmadı..Neyse herhalde youtube'a koyanın yanlışlığı ;D Ama bir uyarım olacak noktalama işaretlerini kullanmayı öğren..En azından bir nokta, virgül olsun cümlende.
Mesele beklemektir

Çevrimdışı airKonya

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 21 Ekim 2007, 12:53:36 »
Helikopter i tanıyorum and1 grupda bi adam hava süper kalıyo ve çok iyi sıçragı için helikopter diyorlarmış.

Çevrimdışı Dlikemikedd

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 21 Ekim 2007, 16:05:55 »
evet arkadaşlar and1 vol1 de resmini veriolar havada dehşet kalıo and1 ın en ii smaçcılaından :-D

Çevrimdışı hotSauce10

• Yeni Üye
  • STREETBALL İS MY JOP AND1 ;)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 08 Kasım 2007, 01:36:56 »
hehe arkadaşm ben daha küçüğüm ama sen sanırım skip to my lou nun hot sauce vs sini izlemedn sanırım öyle rezil olmak istemezdm o kadar diorm isteyen warsa linki yerleştirirm
HERKEZ NBA İZLER BİZ AND1 HERKEZ I LOVE THİS GAME (BASKETBOL) DER BİZ STREETBALL İS MY JOP DERİZ.FARKIMIZ SHOW YEDİREMEYEN STEPS DER =) ÖLÜMÜNE HOTSAUCE(PHİLİP CHAMPİON)

Çevrimdışı Dirk41_Yi Jianlian

• Rookie
  • **
  • ●●●αмєяι¢α αιяℓιηєѕ ¢єηтєя ●●●
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 09 Kasım 2007, 13:37:47 »
Beyler Bu Helicopter o AND1'daki John Humprey falan değildir.Ben de konuyu ilk gördüğümde aha bu o Helicopter dedim ama değil.

Eski bir sokak basketbolu efsanesi vardı Helicopter diye,bu o işte.Adı da Herman Knowings'dir.Hatta buyrun onla ilgili bir yazı ;

Herman "Helicopter" Knowings (1947-1984)

Earl Manigault Herman"Helicopter"Knowings icin "Havada 3 saniye kalabilen ,gercekten ucabilen bir adamdi" diyor. Bir baska unlu isim,NBA tarihinin en buyuk skorerlerinden Bernard King ise "9 yasindaydim.3. sinifa gidiyordum. Helicopter girdigi iddiayi kazanmak icin cift elle panyanin tepesine asildi. Gozumle gormeseydim inanmazdim"diyor. Herman Knowings sokak basketbolundaki esas ununu New York Knicks'in 1970'li yillardaki yildizlari Willis Reed ve Walt"Clyde"Frazier ile New York sokaklarinda yaptigi maclarda bu yildizlarin uzerinden devamli smac vurmasiyla yapmisti. 70'li yillarda Knowings icin soylenen agizlardan dusmeyen bir laf varmis:" Helikopter o kadar yuksege ziplar ki zipladigizaman havada kalir hakem 3 saniye karari vermek zorunda kalir" Knowings iki dizindeki sakatlik yuzunden NBA'e adimini atamadi ve 37 yasinda gecirdgi bir trafik kazasi sonucunda yasamini yitirdi.

Yazı Alıntıdır.

Zaten en başta konuyu açan arkadaş(livinglegend) da Kaan Kural'ın NBA oyuncularına bile köçk söktürdüğü söylenir ki bu şu anki Helicopter kök söktüremez.Rafer Alston bile kök söktüremiyor zaten.

Yani sonuç olarak sanırım hemen hemen hepimiz yanılmışız.

Dipnot : Bu oyuncunun videolarını youtube'da falan bulamazsınız çünkü bu adam da çok eskidir.

Saygılar ...
<dallas><dallas><dallas>●●●∂ιякмνρ41●●●<dallas><dallas><dallas>

<dallas><dallas><dallas>●●●∂ιякмνρ41●●●<dallas><dallas><dallas>

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 15 Mart 2008, 00:35:17 »
Bu adamı biliyorum abi and1 ayakkabısı aldığımda ayakkabı ile verilen cd de izlemiştim süper bi adam böyle potanın oraya 10 kişi filan diziyor üzerlerinden uçarak smaç basıyor adınıda oradan aldı zaten süper bi yeteneğe sahip izlemenizi tavsiye ederim.