Gönderen Konu: Hornets:106 Heat:77  (Okunma sayısı 7362 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

--

• Ziyaretçi
Hornets:106 Heat:77
« : 03 Nisan 2008, 05:33:14 »
Ligin dibindeki Miami Heat'i, American Airlines Arena'da seyretmeye gelen 19,122 kişi alışık bir tabloyla karşı karşıya kalırken New Orleans Hornets maçı 106-77 kazandı.

MVP adayı Chris Paul 14 sayı-10 asst-5 ribauntla oynarken, All Star oyuncu David West 22 sayı-6 ribaunt yaptı.

Tyson Chandler 20 sayı-10 ribauntla double-double yaparken hiç şut kaçırmadı ve 10-10 isabetle oynadı. Peja Stojakovic 12 sayı ve benchten gelen Julian Wright 11 sayı-9 ribaunt yaptı.

Miami'de Ricky Davis 7 sayı-8 ribaunt-7 asist yaparken, Chris Quinn 18 sayı-9 asist-7 ribauntla oynadı.

Daequan Cook 12 sayı, benchten gelen Blake Ahearn 15 sayı ve Joel Anthony 5 sayı-12 ribaunt-4 blok yaptı.

NOR (52-22)     26     28     20     32     106
MIA (13-62)    14     27     25     11     77

http://www.nbatr.com/nba-skorbord/miamiyi-arilar-basti.html
--------------------------------------
NbaTr/KE

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hornets:106 Heat:77
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2008, 13:20:20 »
Ligin en zayıf takımı olan heat'a karşı hiç zorlanmadan bir maç çıkardılar güzelde bir maç oldu benim açımdan.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2008, 13:28:43 »
yatışın tarihini yazıyorlar, alınmayın ama ben inşallah 1. sıradan seçmezler diyorum.böyle yatış yapan takımları sevmiyorum işte.

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2008, 13:31:02 »
yatışın tarihini yazıyorlar, alınmayın ama ben inşallah 1. sıradan seçmezler diyorum.böyle yatış yapan takımları sevmiyorum işte.
bkz : Duncan'ı alacakları sene San Antonıo.
Mesele beklemektir

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2008, 13:54:03 »
   Eheh harbi feci yatıyoruz sene başından beri de yatılmaz ki yahu.

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
  • Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 03 Nisan 2008, 13:54:38 »

Anlayamadım...?

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 03 Nisan 2008, 13:56:37 »

Anlayamadım...?
bizde besley için yatıyoruz demek istemiş herhalde.ya da bizim gibi tarihde bunu yapan çok takım varda demek istemiş olabilir cihan.açıklık getirse iyi olacak.

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 03 Nisan 2008, 13:59:17 »
Biz o sene Robinson'u kaybettik...Sakatlıktan dolayı ama arada fark var...Miami takas yaptı bi de...Marion geldi takıma...Sorunlu adamlarını gönderdiler ve ellerinde 2006 yılı finallerinin MVP si bulunmakta...Aradaki küçük farkı görmek lazım...

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 03 Nisan 2008, 15:57:07 »

Anlayamadım...?
bizde besley için yatıyoruz demek istemiş herhalde.ya da bizim gibi tarihde bunu yapan çok takım varda demek istemiş olabilir cihan.açıklık getirse iyi olacak.
Daha açık konuşamam kusura bakmayın.Bazı takımlar yapmıştır bunu vaktı zamanında.Bızde yapıyoruz.Bence de olmaması gereken bır durum fakat Rıley babamın oğlu değıl.Dınlemıyor benı.Napak :)

Edıt:
Biz o sene Robinson'u kaybettik...Sakatlıktan dolayı ama arada fark var...Miami takas yaptı bi de...Marion geldi takıma...Sorunlu adamlarını gönderdiler ve ellerinde 2006 yılı finallerinin MVP si bulunmakta...Aradaki küçük farkı görmek lazım...
Wade %100 mü sence.Ağır sakatlıktan çıktı tam düzelemedı derken Shaq sakatlandı falan fılan.Zaten sene başından bıtmıştı bızım ıçın bu sezon.Playoff'u kovalayamayacağımız bellıyken nıçın salak gıbı galıbıyet alalım ?
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2008, 15:58:55 Gönderen: Cihan »
Mesele beklemektir

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 03 Nisan 2008, 16:31:37 »
Wade'in %100 lüğü ile ne alakası var ki olayın...?yatıyosunuz şu an...Adını duymadığımız adamlar oynuyo takımda...Marion oturuyo falan....
SAS zamanında böle bişi yaptı mı hatırlamıyorum şu an 10 sene öncesini fakat kesinlikle Miami kadar yatmamıştır...Pınar Karşıyaka çıksa 70 sayı atar siz onu bile yapamıyosunuz bu kadarı terbiyesizliğe girer...

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 03 Nisan 2008, 17:01:15 »
Ellerınde 2006 fınal mvpsı bulunan dıyen sen Wade'ın %100'lüğü ıle ne alaka dıyen sen.Ben yatmıyoruz dedım mı ? Dedıysem göster demedıysem bana gelıp de yatıyonuz deme  :wink:

Sas zamanında ıyıleşen Davıd'ı kenarda oturttu evet.Çünkü umutluydular Duncan 'dan ve o Duncan bugün San Antonıo'ya hanedanı getırdı.

Pınar Karşıyaka çıksa 70 atar demışsın de bız de zaten sadece 3 maçta 70 - atmışız.Sız de 96'da 1 tane 70- yapmışsınız..

Dereceler arasında çok fark yokken bızım yağtığımız terbıyesızlıkse sızınkı neydı goçum ? Her sene lotaryaya oynayan takım olur da Mıamı kadar başkasını gocunduran olmaz herhalde.
Mesele beklemektir

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 03 Nisan 2008, 17:16:14 »
Miami'nin beni falan gocundurduğu yok...İstediği kadar yatsın lotaryaya...2 sene öncesinin şampiyonu bu hale geliosa bugün zaten her sene yatsın lotaryaya...
siz 3 maçta 70 attınız diğer bir sürü maçta onu bile atamadınız...
Elinizde 2006 final mvp si var derken,bi umut onun için takas yaptınız ama gene de yatıosunuz anlamında dedim...%100 lüğü ile alakası ne derken de bi takım çıkıp mücadele eder dedim en azından...diğer oyuncuların performansı  ya da Marion'ın kenarda oturtulması Wade'in %100 lüğü ile alakası olan bişey mi...

Ayrıca GOÇÇUM biz Tim Duncan'ı seçiceğimiz sene gerçekten sakatlıklarla etkilendik...4 isim vericem sana...Amiral,Sean Elliot,Chuck Person ve Charles Smith gibi oyunculardan bi sezon boyunca yararlanamadık...20 galibiyetle bitirdik sezonu...

GOÇÇUM şimdi kendinizle bizi bir tutma olur mu..
GOÇÇUM... ;)

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 03 Nisan 2008, 18:17:01 »
Bu Quinn son birkaç maçtır çok iyi performans gösteriyor.Seneye kadroda yer bulacak gibi.
Ama işte çok çok cılız bir insan.Savunmada çok aciz kalıyor.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 03 Nisan 2008, 18:27:17 »

2 sene öncesinin şampiyonu bu hale geliosa bugün zaten her sene yatsın lotaryaya...

Herkes söyler Mıamı tek atımlık bır tabancayla çıktı yola ve başardı gerısı zaten enkaz dıye.2006 da Paytonlarla Shaqlarla  Walkerlarla çıktık yola zaten 30 üstü adamlar.Herneyse  :|

siz 3 maçta 70 attınız diğer bir sürü maçta onu bile atamadınız...

3 maçta 70 - atmışız.Yanı dığer maçlar 70+ demektır bu.Sanırım son derece açık.Istersen mesajımı tekrar oku.Onu bıle atamadınız derken bıraz araştır ya da. :wink:

Marion'ın kenarda oturtulması Wade'in %100 lüğü ile alakası olan bişey mi...

Evet alakalıdır.Marıon pıs ışlerı yapan ama sayı yapma potansıyelı de olan bır oyuncu.Fakat hıç bır zaman takımı  tek başına galıbıyete götürecek bırı değıl.O yüzden onu neden yormak ıstesın kı.Hem  Marıon dınlensın hem de yatalım rahat rahat.

Ayrıca biz Tim Duncan'ı seçiceğimiz sene gerçekten sakatlıklarla etkilendik...4 isim vericem sana...Amiral,Sean Elliot,Chuck Person ve Charles Smith gibi oyunculardan bi sezon boyunca yararlanamadık...20 galibiyetle bitirdik sezonu...

Şimdi kendinizle bizi bir tutma olur mu..

Bız zaten süreklı full kadro oynadık maçları.Bızım 2 pıvotumuz da sakatlanmadı.Bızım Süperstarımız her zaman sağlıklıydı..

Son olarak bu goçum'a bu kadar takılacağını bılsem yazmazdım.Art nıyet yoktu yanı Ender ( Gece Kargaları rulz!!)  :wink: Bu kadar takılma, be cool.
Mesele beklemektir

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 03 Nisan 2008, 18:52:55 »
Sözlerimi o kadar iyi yerlerden kesip cevap vermişsin ki tebrikler bunu ancak paparazziciler yapardı.. :D
Sen şimdi bana yatmanın iyi bişi olduğunu savunmuş oldun...Bu saatten sonra sana bişi demiycem..
diğer maçlarının da hepsi+70 deil...54 68 64 69 gibi sayılar var bi zahment NBATR günlük maç arşivine bakıver...
Maimi'nin yatmasını ben de haklı buluyorum bu saatten sonra yapıcakları bişi yok ama Miami'nin yaptığı harbi harbi göstere göster YATMAKTIR bizim ki öle değildi...Bunu anlatmak istedim...Anlamadın...
Aradaki farkı görmen lazımdı.. ;)

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 03 Nisan 2008, 19:00:15 »
Sözlerimi o kadar iyi yerlerden kesip cevap vermişsin ki tebrikler bunu ancak paparazziciler yapardı.. :D

Yazmadığın bırşeyı göstermedım sanırım sana.Bu şekılde olaydan kurtulma çaban da hoş :)
diğer maçlarının da hepsi+70 deil...54 68 64 69 gibi sayılar var bi zahment NBATR günlük maç arşivine bakıver...
Kafan mı güzel anlamadım kı

http://www.basketball-reference.com/boxscores/200803300BOS.html
http://www.basketball-reference.com/boxscores/200803270DET.html
http://www.basketball-reference.com/boxscores/200803190TOR.html

Sadece 3 maçta 70- atmışız. No More Lıes !!
Bu arada olay 70 - + olmamalıdır.Herneyse.

Maimi'nin yatmasını ben de haklı buluyorum bu saatten sonra yapıcakları bişi yok ama Miami'nin yaptığı harbi harbi göstere göster YATMAKTIR bizim ki öle değildi...Bunu anlatmak istedim...Anlamadın...

Kusura bakma da yatmasını doğru buluyorum ama harbı harbı göstere göstere yatmaktıra verılecek cevabım yok. :)
Mesele beklemektir

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #16 : 03 Nisan 2008, 20:39:58 »
  Birincisi yatar yatmaz o miami nin bileceği iş,ikincisi cihan ty gitti senmi başladın milleti germeye?
Bu sene kayıp olabilir yane bu sene 20 galibiyet alamaz denen minnesota kafa takımları yendi demek ki olay tamamen konsantrasyon ile alakalı başka derdi olan varsa nba tartışma alanı var
bir zahmet orada yapalım mümkünse...

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #17 : 03 Nisan 2008, 20:41:22 »

Geçen sene de Boston Celtics'e bu kadar beddua edilmişti ve ancak 5. sıradan seçebildiler. Bu sene de Heat'e neden olmasın?
Çıtırım... :-P

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 03 Nisan 2008, 20:43:12 »
       Hornets adına çok sevindim :D

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #19 : 03 Nisan 2008, 20:44:42 »

Bak işte şu forumda cansu gibi bir tane basketbol dan anlayan kız olsa aksiyon azalcak :)

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #20 : 03 Nisan 2008, 20:48:13 »

Maçın sonucu baştan belliydi zaten. Bazı kişiler Hornets'in bu çıkışı sezon sonuna doğru çökelecek diyorlardı. Fakat öyle olmadı, hala zorlu batıda 1. sıradalar, hala iyi oynamaya devam ediyorlar.

Chris Paul bu aralar vites değiştirdi sezon sonları olduğu için kendini biraz dinlenmeye çekti diyebiliriz, iyi de yapıyor aslında.(Bu dinlenen hali yani yanlış anlamayın, bir de bunun normal hali var :lol: )

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 03 Nisan 2008, 20:49:00 »
 Aksiyona gerek yok abi bu sezon geldi geçti.. Seneye saklıyorum kendimi :D

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 04 Nisan 2008, 00:54:08 »
@ Cihan : Amma uzadı olay be...Ben senden neden kaçıyım ki...Sabaha kadar tartışırım...Benim kafam her daim güzel takma sne kafana... :D
Madem senin göstere göstere yatma olayı için söleyecek bi lafın yok neden uzatıosun ki tartışmayı gereksiz yere?

Çevrimdışı Conrad IV

• Shamrock
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 04 Nisan 2008, 01:14:24 »
Maçın sonucu baştan belliydi zaten. Bazı kişiler Hornets'in bu çıkışı sezon sonuna doğru çökelecek diyorlardı. Fakat öyle olmadı, hala zorlu batıda 1. sıradalar, hala iyi oynamaya devam ediyorlar.

Chris Paul bu aralar vites değiştirdi sezon sonları olduğu için kendini biraz dinlenmeye çekti diyebiliriz, iyi de yapıyor aslında.(Bu dinlenen hali yani yanlış anlamayın, bir de bunun normal hali var :lol: )

1-Chris Paul'ün vites değiştirdiği yok,farkla biteceği bariz maçta yok yere fazladan oynatan koçtan Zeke kadar bile hayır gelmez.Bir de daha Hornets'in önünde 2 kritik maç var,durun bakalım hele bir

2-Gasol varken Odom ve Lakers'ın ne kadar efektif,Kobe'nin ne denli çok yönlü oynadığını,Bynum'un yakında döneceğini,Lakers'ın iyi savunma yapabildiğini bilmeyenler veya unutanlar için gelsin, Lakers'ın oynayacağı kritik maçların hepsi Staples'ta ve avantajını kullanmasını bildiği takdirde Lakers Hornets dahil kalan tüm rakiplerini yenecektir ve ligi 1.sırada tamamlayacaktır.Hornets'in de zirveden düşeceğini tahmin edenler de (hiç istemesem de ne yazık ki) bi yerde haklı çıkacaklardır. Bu işin önünde tek engel varsa bu bence Hornets'in kendisi değil, Spurs'tür.

Hail to the forthcoming dynasty...

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 04 Nisan 2008, 01:21:00 »
Hornets zirvede olmaz ise tüm olanı biteni çöpe mi atacaksınız? 2 maçla mı Hornets takım olacak?
Paul ve arkadaşları saygıyı sonuna kadar hakediyor ister 1 bitirsinler ister 8..Daha ispatlayacak bir şeyleri yok normal sezonda..

Lakers'ın ben iyi savunma falan yaptığınıda düşünmüyorum..Alayı sağlam olsada bir yere kadar savunma yaparlar..Gasol'ün gelişi ile şişirildikçe şişirilen Lakers'ı son maçlarda değil play-off'larda görelim..Erkekler orda belli eder kendini..