Gönderen Konu: Joe Johnson, Geceye Layık Görülmüyor  (Okunma sayısı 3932 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Th3STaT

• MetalHead
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Méŧâłђ£àđ
Joe Johnson, Geceye Layık Görülmüyor
« : 17 Şubat 2007, 02:34:02 »
Toronto Star gazetesi,taze çıkardığı bir haberde, sakatlanan Jason Kidd'in yerine Atlanta Hawks'lı Joe Johnson'ın seçiminin çok yanlış bir karar olduğunu,onun yerine Chicago Bulls'dan bir oyuncunun seçimesinin gerektiğini ısrarla sürdürüyor.
Atlanta Hawks'ın galibiyet oranının düşük olması ve özellikle Chicago Bulls takımından kimsenin All-Star olmaması da bir bakıma habere kaynak hazırlamış oldu.
Öte yandan dizede Chicago Bulls'lu Ben Gordon veya Loul Deng'in Joe Johnson'a oranla All-Star olmasının daha doğru bir seçim olacağı üstünde ayrıntılara çok yer verildi.Ancak hakkında onca çıkan olumsuz habere inat belki de bu oyuncu geceye damgasını vuran isimlerden olacak.Zaten şu vakitten sonra Joe Johnson'ın yerine B.Gordon olsun L.Deng olsun veya her hangi bir oyuncunun alınması sıradışı bir olay olmadıkça imkansız bir hale büründü bile...

Tartışılan adam, Guard-Forward mevkinde oynayan Joe Johnson'ın 2006-07 sezonu ortalamaları 25.2 Sy, 4.20 Reb, 4.3 Ast olarak kayıtlarda yerini aldı.
Ben Gordon'ın bu sezon için ortalamaları 21.2 Sy, 3.10 Reb, 3.6 Ast şeklinde değer tutarken takım arkadaşı Loul Deng'in performansı, 18.6 Sy, 7.10 Reb, 2.2 Ast ile ölçüldü.

ThE STaT

Standing Tall and Talented

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
Ynt: Joe Johnson, Geceye Layık Görülmüyor
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2007, 03:38:27 »
Geceye damgasını vuramaz abi, bu bir şov ve Joe Johnson şova yönelik bir basketbol oynamıyor açıkçası.
İsterse 30 sayı atsın, bunu üçlüklerle ve basit hareketlerle yapacağı için, geceye damgasını vuran esas oğlan mertebesiyle uzaktan yakından ilgisinin olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı AI3denver

• Rookie
  • **
  • dünyanın en güzel kızı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2007, 03:53:55 »
Geceye damgasını vuramaz abi, bu bir şov ve Joe Johnson şova yönelik bir basketbol oynamıyor açıkçası.
İsterse 30 sayı atsın, bunu üçlüklerle ve basit hareketlerle yapacağı için, geceye damgasını vuran esas oğlan mertebesiyle uzaktan yakından ilgisinin olacağını sanmıyorum.
Katılıyorum bence de bu geceye JJ layık değil onun yerine gençte olsa ıggy'nin alınmasını isterdim.AI gittikten sonra ıggy müthiş oynamaya başladı.

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2007, 03:59:30 »
Katılıyorum bence de bu geceye JJ layık değil onun yerine gençte olsa ıggy'nin alınmasını isterdim.AI gittikten sonra ıggy müthiş oynamaya başladı.
Cidden yani oyuna renk katması açısından Iggy daha iyi olabilirdi ama Joe Johnson o asık suratıyl All-Star adamı olmadığını ve bir daha seçilmemesi gerektiğini herkese gösterecektir.

Çevrimdışı AI3denver

• Rookie
  • **
  • dünyanın en güzel kızı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2007, 04:03:15 »
Benim iggy dememin sebebi çünkü iggy süpar smaçlar ile çok güzel hareketler yapıyor.Ama JJ bacak arası smaç yapıyor mu? :?Ben zannetmiyorum.iggy bunu havada suda her yerde yapar ve JJ den çok daha iyi ve güzel oynar.

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2007, 04:08:17 »
Benim iggy dememin sebebi çünkü iggy süpar smaçlar ile çok güzel hareketler yapıyor.Ama JJ bacak arası smaç yapıyor mu? :?Ben zannetmiyorum.iggy bunu havada suda her yerde yapar ve JJ den çok daha iyi ve güzel oynar.
Oyununu karıştırma şimdi All-Star için önemli olan iki şey vardır;
-Başarılı oyuncuları onure etmek,
-Eğlenceli, sansasyonel ve spektaküler oyuncuları bir araya toplayarak şov gibi bi rmaç düzenlemek.
Joe Johnson istatistiksel açıdan ilkini başarıyor olabilir fakat ikincisinde...hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2007, 11:07:00 »
 Valla jj için şunu sölemem lazım atlanta da josh childress ve joe smith gibi bol bol spakülater hareket yapan adamlar mevcut jj zaten o takımın ana skoreri ve atlanta nın çıkışında büyük rolu var nba yönetimi bireysellikten çok takım oyununa dikkat çekmek için joe johson ı çağırdı mesela all star seçilip de spakülater olmayan çok oyuncu
var mesela geçen sene king james efendi resmen maçın içine etti hegomanyası için ama ben şahsen jj yerine loul deng olsun isterdim

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2007, 11:24:59 »
 Aslında eğer şovsa olay neden mehmet okur dahil oldu valla ben muratcan güler hariç spakülater oynayan bir türk oyuncu görmedim all star a seçilen oyuncu zaten takımı başarılı olduğu için onure edilir nba yi sadece king james,wade,kobe ve melo dan ibaret görmeyin bende seviyorum spakülater hareket ama biri kendine oynarsa nefret ediyorum

Çevrimdışı LeBron James

• Starter
  • GO SPURS!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2007, 13:20:32 »
çok saçma bir tartışma.smaç yarışması mı bu?iyi hareket yapamayan adamlar giremez diye bir kural mı var?o zaman iverson ı arenas ı da almayın.jj bu sezon fazlasıyla hak etti.ayrıca illa bulls tan oyuncu olucak diye daha az hak eden bir adam mı girecek yani

Çevrimdışı garnetttt_06

• All-Star
  • Kamyoncu değilde ne bu adam?
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 17 Şubat 2007, 19:36:47 »
çok saçma bir tartışma.smaç yarışması mı bu?iyi hareket yapamayan adamlar giremez diye bir kural mı var?o zaman iverson ı arenas ı da almayın.jj bu sezon fazlasıyla hak etti.ayrıca illa bulls tan oyuncu olucak diye daha az hak eden bir adam mı girecek yani

bu yoruma kelimesi kelimesine katılıyor. Joe Johnson bu sezon all-star lık bir performans sergiledi.
evet ama bulls şu anda doğunun en iyilerinden mutlaka bir all-start çıkması gerekir joe johnson haketmiyor demiyorum ama gordon daha çok hakediyor bence

Çevrimdışı Tracy1McGrady

• Immune to Fear
  • All-Star
  • Usain Bolt==> Son of the Storm
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 17 Şubat 2007, 19:42:00 »
vallaha iyi performans gösterdiği için seçilebilir ama çoğumuzunda bildiği gibi elemanın şovla uzaktan yakından alakası yok!

Zaten bu saatten sonra daha iyi olsa ne olur gordon jj'i çıkaramazlar herhalde NBA yönetimine bu yakışmaz!
'''HaRdY BoYz'''

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 18 Şubat 2007, 09:20:50 »
Hem Joe Johnson bana kalırsa All-Star olmayı hak etmiş bir oyuncu .
Gordon Joe'dan da daha çok haketmiştir.Ayrıca Bulls ile Atlanta'nın galibiyet yüzdelerine bir bak.Bence Gordon'un yerine Joe'nun alınması çok saçma.Atlanda'dan bile oyuncu var ama Bulls'dan yok.Çok ilginç bir all-star olacak.