Gönderen Konu: Kendi Sıçrama Program'ım  (Okunma sayısı 13823 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

--

• Ziyaretçi
Kendi Sıçrama Program'ım
« : 16 Ekim 2007, 01:47:43 »
Evet ben kendime böyle bi program yaptım zaten programda yapılan hareketlerin hepsi sıçrama geliştirecek olan hareketler air alert 'te falan var.Yararlanmak isteyenler için program'ımı aşagıya koydum.

1.Hafta

1.gün : Açma Germe hareketleri(10dk)tam ısınamadıysan 10dk koşu %30 tempo(2dkdnlm.),75*4 Parmak ucunda yükselme(2dk dnlm.),50*5 İp atlama(2dkdnlm.),30*3 Bir kutu gibi bişey üzerinden kutunun bir yanından diğer yanına zıplayın(2dkdnlm.),40*3 90 derece açıyla çömelip dizleri gögüse çekerek zıplayın(3dkdnlm.)20*4 Durdugunuz bir yerde olabildiğince yükseğe zıplayın,yere inin ve tekrarlayın(2dkdnlm.)20*3 Dik durun ve 180 derece dönerek zıplayın.Yere indiğinizde aynı zıplamayı ters yöne yapın.(Ve bu program sonunda 15 tane dinlenerek yarı saha depar atın)
3.gün :Aynısı
6.gün :Aynısı

2.Hafta

2.gün : Açma Germe hareketleri(10dk)tam ısınamadıysan 10dk koşu %30 tempo(2dkdnlm.),90*4 Parmak ucunda yükselme(2dk dnlm.),70*5 İp atlama(2dkdnlm.),35*3 Bir kutu gibi bişey üzerinden kutunun bir yanından diğer yanına zıplayın(2dkdnlm.),40*3 90 derece açıyla çömelip dizleri gögüse çekerek zıplayın(3dkdnlm.)25*4 Durdugunuz bir yerde olabildiğince yükseğe zıplayın,yere inin ve tekrarlayın(2dkdnlm.)20*3 Dik durun ve 180 derece dönerek zıplayın.Yere indiğinizde aynı zıplamayı ters yöne yapın(Ve bu program sonunda 15 tane dinlenerek yarı saha depar atın)
4.gün :Aynısı

3.Hafta

1.gün : Açma Germe hareketleri(10dk)tam ısınamadıysan 10dk koşu %30 tempo(2dkdnlm.),100*4 Parmak ucunda yükselme(2dk dnlm.),80*5 İp atlama(2dkdnlm.),35*3 Bir kutu gibi bişey üzerinden kutunun bir yanından diğer yanına zıplayın(2dkdnlm.),40*3 90 derece açıyla çömelip dizleri gögüse çekerek zıplayın(3dkdnlm.)30*4 Durdugunuz bir yerde olabildiğince yükseğe zıplayın,yere inin ve tekrarlayın(2dkdnlm.)20*3 Dik durun ve 180 derece dönerek zıplayın.Yere indiğinizde aynı zıplamayı ters yöne yapın(Ve bu program sonunda 15 tane dinlenerek yarı saha depar atın)
6.gün :Aynısı

Program -airKonya- adlı üyeye aittir.

Çevrimdışı selcukuni4

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kendi Sıçrama Program'ım
« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2007, 14:01:20 »
bu çalışmayı bir gün arayla yapcaz galiba haftada demi

Çevrimdışı airKonya

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2007, 14:17:29 »
Evet berker mesela pzt yapcan sonra çarşamba sonra pazar günü  ilk hafta böyle

Çevrimdışı Dlikemikedd

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2007, 17:06:25 »
kardeş güzel olmuşta benim bildiğim bu tür programlar,bir kaç ay oluyo dierleri bile 30 cm fln geliştirosa,bu ne kadar geliştiirirki...hem de üç hafta dediimiz birer gün arayla.. baya az diilmi?

Çevrimdışı airKonya

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Ekim 2007, 22:13:27 »
Şöyle söylüyüm  ben bi kulübde oynadıgım için her gün idmanım oluyo ondan dolayı fazla zor olmayan bi program yaptım zaten 3 hafta yaptıkdan sonra tekrar başlıyacaksanız bu programı basketbolcu olmayan biri yapmak isterse programdaki setleri ve sayıları biraz daha arttıra bilir.

Çevrimdışı RenascenT

• Rookie
  • **
  • ORL
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2008, 09:06:01 »
hocam bu programla beraber, (idmanları olmayanlar)  vücut geliştirme de yapsınlar. zıplama tabiki önemli ama önce kol ve bacak kaslarınızı geliştirin, geliştirirken yavaş yavaş zıplama çalışın.. bu benim tavsiyem tabiki herkes kendi vücudunu daha iyi tanır...

Çevrimdışı furkan_t-mac

• NBA Oyuncusu
  • *
  • bu adam insansa bende hayvanım
    • Profili Görüntüle
    • türkçe rockets sitesi
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2008, 11:27:05 »
abi ben 70 sıçrıyorum boyda zaten 1.72 sizce iyimi sadece potoya deyebiliyorum bana uygun sıçramamı 20 cm daha attıracak bir program varmı enkısa sürede arttırabilecek bir program kulubte oynamıyorum cevap yazan arkadaşa şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı Anto James

• Brotherhood
  • Rookie
  • **
  • T-mac LeBron Fan
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2008, 11:42:33 »
abi ben 70 sıçrıyorum boyda zaten 1.72 sizce iyimi sadece potoya deyebiliyorum bana uygun sıçramamı 20 cm daha attıracak bir program varmı enkısa sürede arttırabilecek bir program kulubte oynamıyorum cevap yazan arkadaşa şimdiden teşekkürler
Benimki de aynı durum ama anlayamadığım bir durum var sabahları kapalı spor salonuna gidiyorum panyanın alt kısmına değiyorum ama bazı potalarda fileye zor yetişiyorum=?!?
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

Çevrimdışı furkan_t-mac

• NBA Oyuncusu
  • *
  • bu adam insansa bende hayvanım
    • Profili Görüntüle
    • türkçe rockets sitesi
« Yanıtla #8 : 06 Temmuz 2008, 14:19:21 »
ısınmadan yapıyorsan olabilirde bir o anki gaza gelmişliğinle olabilir ben mesela okul takımı maçında biri smaça çıkarken onu panyalı bloklamıştım 1,5 sene önce  :-D bir de hiç ısınamadan fileye zor değdiğimde olur :D

Çevrimdışı 3rd3m d!y3 b!r!

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 12 Temmuz 2008, 17:53:40 »
kardeş güzel olmuşta benim bildiğim bu tür programlar,bir kaç ay oluyo dierleri bile 30 cm fln geliştirosa,bu ne kadar geliştiirirki...hem de üç hafta dediimiz birer gün arayla.. baya az diilmi?
bu programı 15 hafta yapacaksın hocam(ciddiyim). ama program bunun gibi değildi mesela 13. hafta sadece dinleneceksiniz kasların dinlnmeye ihtiyacı var filan diyordu.

Çevrimdışı necotmac

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 05 Eylül 2008, 12:03:26 »
arkadaslar kımse kendı kendıne antreman yapmasın basınızda kesın bı koç bulunmalı

Çevrimdışı CaVaLiErS34

• NBA Draft'ında
  • NbATR nın KıNg ii
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 29 Eylül 2008, 17:45:15 »
bncede koc olmadan weya doktora danısmadan bunları uygulamayın

Çevrimdışı selimdema

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2010, 17:44:30 »