Gönderen Konu: Hücum Setleri  (Okunma sayısı 17197 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Slamdunker

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
    • Teoman Resmi Web Sitesi(The Official Teoman Website)
Hücum Setleri
« : 16 Ocak 2007, 20:13:13 »
Bildiğim kadarıyla hücum setleri genel olarak takımdan takıma deişmiyo..

bunu göz önüne alırsak biri bana down up zone hücumlarını ayrı ayrı bi çizebilirmi paintten fln??

genel bi konu zaten genişletilebilir ben sadece sorumu sormak için açtım devamı gelsin sizden yani..

Çevrimdışı leone

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hücum Setleri
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2007, 10:15:55 »
benim en sevdiğim hücümlar post up hücümlarıı belkide kendim çok kulladğım ve beni o durum da savunamadıkları iiçn severim çünkü ben 3 numra mevkindeyim benim omuzlar baya genişş hücüm da bana özel post up setleri koyuyorlar

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2007, 10:33:37 »
Aslında artık ortalık ta biton hücum setleri dolaşıyor ve bu işi ciddi anlamda yapabilen bir çok takımda bu setleri ezberlemiş durumda.Filex,box vs... bence takımlar kendi yaratıcılığını kullanıp kendi setlerini üretmesi lazım.Birde bazı koçlar setleri sonuna kadar bitirmeleri konusunda oyuncularına baskı yapıyor.Fakat bizim koç bu konuda çok esnek mesela oyun kurucumumz 1 numaralı oyunu gösteriyor savunmacısı armutsa geride durduysa oyunu gösterir göstermez üçlüğü yazıyor...
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2007, 10:37:32 Gönderen: Kenyon_martin »

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2007, 01:37:41 »
Esnek setler her zaman yararlıdır fakat çok esnek olunmamalı, oyuncu kendi lehine kullanabilir bunu çünkü.
Bizim eskiden kullandığımız çok basit bir set vardı, acaip işe yarardı.
Oyun kurucu topu yavaştan getirir, iki üçlük köşe çizgisinde uzunlar dizilir, pota altının iki yanında da forvetler, bu sırada şaşıran rakip uzunlar hafiften dışarıya açılırlar, oyun kurucu tüm rakiplerin dikkatini çekerken forvetler ve uzunlar normal yerlerine dönerler ve içeride oluşan miss match'i kullanarak sayı bulurlar veya kısalar uzunları atlatarak içeride kalan kısalara yüklenirler.
Bu kadar basitti ama etkiliydi...

Çevrimdışı volko_911

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2007, 20:14:21 »
ben 13 yaşındayım.Bize passing game i gösterdiler.ilk başta karışık geldi ama hoşuma gitti

Çevrimdışı Tracy_McGrady_1

• Houston'lıyız Ezelden
  • Rookie
  • **
  • Ferhat Göçer Fan
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2007, 11:03:03 »
bizim de yüksek post die bir setimiz vardı guard topu pivota veriyordu bu arada pf ile sf şutör guarda perdeleme yapıyordu bu arada pivot guarda topu veriyordu guard ya şut atıyor yada pf veya sf de oynayan oyunculara pas atıyordu bu kadar basit
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2007, 11:24:39 Gönderen: Tracy_McGrady_1 »

The Rockets New Head Coach

Çevrimdışı Dlikemikedd

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Ekim 2007, 18:39:27 »
evet yüksek postu biliorum işe baya yariyo,bide alçak post var burda guard içerde sayı yapıyo... <phoenix> <boston>

Çevrimdışı furkan_t-mac

• NBA Oyuncusu
  • *
  • bu adam insansa bende hayvanım
    • Profili Görüntüle
    • türkçe rockets sitesi
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2008, 08:22:54 »
bizim de flex diye bir setimiz vardı pek hatırlamıyorum gerçi ama hemen haer takım kullanırmış guarda soldan topu getirir sağa doğru gider orada forvet dibe kayar pivota perdeler yardımıyla dışa çıkar guarda forvete perde yapar pivotda topu forvette indirir okul takımın bunu yapıyorduk genellikle bizim bir tane mert vardı ona indirirdik o da güzel ce smaçlardı takımda en atletik o 96 cm sıçrıyor fenerbahçe atlet şu anda

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2008, 22:09:26 »
Burda saymaya kalksak bi milyon tane set çıkar önemli olan sizin takımınızdaki oyunculara uyan setler uygulamak.Eğer sizin kısalarınız şut atabiliyor fakat penetresi zayıfsa perdede adam değişir ve setinizi mahvederler.Aynı şekilde şutu zayıfsa bir adım geriden seyredip perdeye takılmaz falan.O yüzden coach lar en iyisini bilir demek lazım
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı moonman

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 24 Aralık 2008, 21:14:27 »
her takım kendine göre oyuncularına göre deiştirir geliştirir high post güzel bir hücum bence uzunlar yukarı srbest atış çizigisne çıkar guard sağdan yada soldan pic i kullanır forvert e atar sonra uzunlar düşer guarda top geri verilir öteki forvet e pas ya uzuna atasın yada 3 lük tabi bu bizim takım için :D ama güzel dir .... ama biz kendi ismimizi takarıs kimisi kafasını gösterir kimisi forma yı kkimisi 1 2 3 diye bagırır öle yani

Çevrimdışı atibasketbol

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 13 Aralık 2009, 11:00:24 »
arkadaşlar ben internette çizilmiş oyunları nerden bulabilirim..?çok lazımda..