Benim tuttuğum takım değişti öncelikle..Jason Kidd sayesinde başlayan ve yıllardır devam New Jersey Nets sempatizanlığım yerini Chicago Bulls'a bıraktı.Özellikle Derrick Rose bu değişimde önemli rol oynadı.Rose sempatimi şöyle açıklayayım : Arkadaş arasında Derrick Rose'a Volkan'ın manevi oğlu deniyor.
Ayrıca Chicago'daki kolej takımı havası, arkadaşlık beni çok etkiliyor.Dakikalarını çalan bench oyuncusunu delice alkışlayan, benchten çığlık atarak destek veren ilk beş oyuncuları diğer takımlarda yok(Ömer'in Orlando maçında Howard'ı üst üste boş döndürdüğü ve dakikalarını ikiye katladığı maçta Joakhim Noah'nın benchten delice alkışlamasını hatırlatayım)..Bir de Boozer bu adamlara ayak uydurursa banko şampiyonuz

Aslında en tepeye yazmam gereken adam Jason Kidd
Uzun uzun yazmaya kalkarsam Kidd'le ilgili okumayacağınızı düşündüğüm için sadece final oynadığı Nets takımlarını bir hatırlamanızı rica ederek geçeceğim burayı.
Nowitzki ve Dallas Mavericks
Geçen yıl Miami'nin kibirli yıldızlarına karşı gösterdikleri performans ile zaten senelerdir sempatik kabul ettiğim Dallas Mavericks gözümde daha da büyüdü.Jason Kidd'in orada oynaması da büyük etken.Bir de Mavericks'den ayrı konuşabileceğim Dirk Nowitzki var.Çalışkanlık, iyi karakter, durdulamaz kendine has bir şut, alçakgönüllülüğü vs vs çok saygı duyduğum ve sevdiğim adamlardan biri Nowitzki.
Kobe Bryant
Los Angeles Lakers'ı pek sevmesem de özellikle winner olmak ne demek çok iyi gösterdiği için ayrı bir severim kendisini.
LeBron James....deermişim.Tabi ki nefret listemin başında kendisi.Onun yüzünden aslında eskiden çok sevdiğim Wade'e de kıl olmaya başladım.Oyunculuk bir tarafa James'in karakteriyle ilgili sorunum olduğunu eskiden tanıyan üyeler bilirler.Wade karakter olarak iyidir ama arkadaşı kötü

He bir de son anda aklıma geldi Chris Paul..Adam zaten doğuştan sempatik.Hiç tanımasan resmini görsen yine de sempati duyarsın.Bir de sahada o koca koca adamların içinde bızdırık bızdırık gülümseyince sanki küçük kardeşimi izliyormuş havasına giriyorum