Gönderen Konu: Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?  (Okunma sayısı 47906 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?
« Yanıtla #100 : 02 Şubat 2012, 13:42:01 »
Berkay bence sen tamamen LeBron için Cleveland'lı oldun ama taraftar gibi taraftar olduğun için LeBron gittiken sonra da takımı bırakmadın. Çevrede ki eski Cleveland fanlarını görüyoruz LeBron Miami'ye gitti anında Miami'li oldular, Cavs ligin dibine demir attı umurlarında olmadı. Senin Cavs'ı bırakmaman çok güzel birşey bence, delikanlı taraftar davranışı, ben buna bağlıyorum Cleveland'lı oluşunu.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #101 : 02 Şubat 2012, 17:16:50 »
Berkay bence sen tamamen LeBron için Cleveland'lı oldun ama taraftar gibi taraftar olduğun için LeBron gittiken sonra da takımı bırakmadın. Çevrede ki eski Cleveland fanlarını görüyoruz LeBron Miami'ye gitti anında Miami'li oldular, Cavs ligin dibine demir attı umurlarında olmadı. Senin Cavs'ı bırakmaman çok güzel birşey bence, delikanlı taraftar davranışı, ben buna bağlıyorum Cleveland'lı oluşunu.
Sağol abi belki de durum budur ama LeBron gitti diye Miami'li olanlar takım değil adam tutuyorlar sadece.

Sen neden Lakers'lı oldun?

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #102 : 02 Şubat 2012, 19:13:14 »
Lakers'ın hem renkleri çok hoşuma gitmişti, hem de adı çok duyulan bir takımdı, NBA'i ilk izlemeye başladığım zamanlar en çok merak ettiğim takım oldu hep Lakers. Kobe Bryant'ta muhteşem oynuyordu o dönemler ve çok etkilemişti beni. 2'si bi bütün haline geldi sonra ve Lakers-Kobe hayranlığı oluştu bende. Şu an büyük bir Kobe Bryant fanı, iyi de bir Lakers taraftarıyım, 2007 de takas konuşmaları vardı, Kobe Chicago ile anılıyordu. Şöyle diyim ben Kobe Chicago'ya gitse Chicago'yu desteklerdim ama Lakers'ı asla bırakmazdım, şimdi de bunlar geçerli. Beni basketbola aşık eden takım Lakers, oyuncu da Kobe Bryant, NBA'i izlemeye başlamasaydım bambaşka biri olurdum muhtemelen..

Çevrimdışı ForeverCeltics

• NBA Draft'ında
  • Sonsuza Dek Celtics
    • Profili Görüntüle
    • Facebook Hesabım
« Yanıtla #103 : 25 Mayıs 2012, 21:20:56 »
Takım tutmak demek takımın renklerine aşık olmaktır,takım yenilince tekrar takımın maçına kadar televizyonu açamamaktır.Ama,sen örneğin Kobe hayranısın ama bir takas teklifi geliyor ve Kobe Chicago'ya gidiyor,sende hem LAL kötü takım en güçlü takım CHİ deyip Bulls'lu oluyorsun.Senin yaptığın taraftarlık değildir !!

Sonuç olarak,takım oyuncu için değil sistemi için, renkleri için, aşkın için tutmandır aynı benim Celtics'e olan bağlılığım gibi :)
Let's Go Celtics !!
Where "Rajon Rondo" Happens
Where "Paul Pierce" Happens
Where "Ray Allen  " Happens
Where "Kevin Garnett" Happens
Where "Boston Celtics" Happens
             PLAYOFF
Round 1
Hawks Vs Celtics 4 - 2 Celtics Win
Round 2
Sixers Vs Celtics 3 - 3

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #104 : 26 Mayıs 2012, 01:49:41 »
Takım tutmak demek takımın renklerine aşık olmaktır,takım yenilince tekrar takımın maçına kadar televizyonu açamamaktır.Ama,sen örneğin Kobe hayranısın ama bir takas teklifi geliyor ve Kobe Chicago'ya gidiyor,sende hem LAL kötü takım en güçlü takım CHİ deyip Bulls'lu oluyorsun.Senin yaptığın taraftarlık değildir !!

Sonuç olarak,takım oyuncu için değil sistemi için, renkleri için, aşkın için tutmandır aynı benim Celtics'e olan bağlılığım gibi :)
İşler iyi giderken bunlar daha kolaydır :D
Bak ben tam senin yaşlarından beri Cleveland'lıyım. James hep bizde kalacak sanıyordum ama sonra NBA'in acı yüzünü orada gördüm. Hala da Cleveland'lıyım :P Bir gün Boston da o durumlara düşerse bu sözünü hatırlatmasınlar bak ilerde :P