Anket

Sizce Knicks nereye gidiyor?

LeBron'u alacaklar ve yeni ufuklara yelken açacaklar
6 (60%)
Boşuna cap boşaltıp,soru işareti olmaya devam edecekler
2 (20%)
Potansiyelli oyuncular ve gençlere tam güven,onlar için en iyisi
0 (0%)
Lottery'e oynamalılar
0 (0%)
Yapılan takas bayağı işlerine yarayacağa benziyor
2 (20%)

Toplam Oy Verenler: 10

Gönderen Konu: Knicks ve Gelecek  (Okunma sayısı 5988 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anto James

• Brotherhood
  • Rookie
  • **
  • T-mac LeBron Fan
    • Profili Görüntüle
Knicks ve Gelecek
« : 05 Aralık 2008, 21:43:41 »
Nba tarihinin köklü takımlarından ''New York Knicks'' e neler oluyor sizce?LeBron'u alıp mutlu sona ulaşmak mı gençler mi yoksa süpriz tercihler mi?
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

Çevrimdışı MyLastBreath

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
Ynt: Knicks ve Gelecek
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2008, 21:48:35 »
Şuana kadar olan gidişat Lebron'u almak istediklerinin gösteriyor.Ama bence gençlerden medet ummalılar.Zaten gençleri yetenekli ve Knicks'i iyi yerlere götürürler diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2008, 22:24:20 »
Yapabilecekleri pek bir şey yoktu.2010'a kadar caplerini ellerinden geldikçe boşaltıyorlar.Zaten D'Antoni ile bu 2 sene arada bir sürpriz yaparak giderler.Ancak play-off zor bu 2 senede.2 sene boyunca drafttan iyi yerlerden seçecekler.Genç bir kadroları olacak.Lebron olmasa bile New York'un genç kadrosuna liderlik yapmak isteyecek yıldız oyuncu bulmakta zorluk çekeceklerini sanmıyorum.

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2009, 22:36:29 »
  Bir b*k olacağı yok, bu sene curry i seçerler büyük ihtimal , lee e verilecek en fazla 8 m $ civarı kontrat olur ki bunu kabul edeceğini sanmıyorum.Nate zaten takasta kullanıcalak  yada direk postalanacak zaten bu sene sistem in sayesinde baya piyasa yaptı.Valla mucize eseri rubio gelmez ise benim beklentim yok.

Çevrimdışı onurilker

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2010, 16:37:31 »
lebron un gelmesine gerek yok t- mac in yanına bosh ve 1 tane guard alırsa en büyük şampiyonluk adayı

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2010, 18:17:53 »
lebron un gelmesine gerek yok t- mac in yanına bosh ve 1 tane guard alırsa en büyük şampiyonluk adayı
T-Mac serbest kaldı.Knicks'in gündeminde de yok.O kadar uğraştılar T-Mac'e mi güvenecekler?

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2010, 19:57:31 »
LeBron gelirse çok şey değişecektir ve onun alınması gerek bence.Özellikle David Lee gibi bir pota altı oyuncusuyla birlikte de çok güzel şeyler yapar ve D'Antoni'nin eğlenceli oyun tarzıyla çok güzel şeyler yapabilirler...
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı PassingAbility

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2010, 23:17:30 »
Bana göre Lebron'u alacaklar ve NBA'de parlak takımlardan olacaklardır diye umuyorum.En azından Play-off oynarlarla James'le (:

Çevrimdışı ahmetfatih

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Mart 2011, 12:38:07 »
arkadaşlar lebron miami den gitmez kolay kolay anca 5 sene için söylemek gerekir bu konuyu şimdilik kapatıp elimizdekilerle yetinelim kadro çok güzel izlemesi zevkli bence bu kadroya chauncey billups ın yerine başka biri getirilmeli

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 17 Mart 2011, 20:06:09 »
arkadaşlar lebron miami den gitmez kolay kolay anca 5 sene için söylemek gerekir bu konuyu şimdilik kapatıp elimizdekilerle yetinelim kadro çok güzel izlemesi zevkli bence bu kadroya chauncey billups ın yerine başka biri getirilmeli
Zaten bu konu LeBron'un Miami'ye gitmesinden önce açıldı, yani o zaman ne olacağı soruluyor.Şu anda Miami zaten gönderir mi LeBron'u..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni