Gönderen Konu: Kobe Bryant  (Okunma sayısı 56970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nbacican

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kobe Bryant
« Yanıtla #75 : 05 Şubat 2009, 22:42:08 »
sayı makinesi kısaca jordanın maçlarınıda izledim ama sayıyı onun kadar kolay bulabilen oyuncuya rastlamadım.jordandan iyimidir tartışılırki öyle birşey demiyorum.

Çevrimdışı magicjohnson

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 12 Şubat 2009, 18:40:27 »
nba gelmiş geçmiş efsanesine sinirli demek bence kobe ve kariyerine yazık olur katılmıyorum kobe 1 numaradır

Çevrimdışı Barracuda

• Editör
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 17 Şubat 2009, 19:32:02 »
benim gözümde amerikan basketbolunun yetiştirdiği en önemli üç yıldızdan biri (diğer ikisi MJ ve LJ).. gerçekten oyun stiliyle duruşuyla karakteriyle bana MJ'yi hatırlatıyor.. müthiş bi yetenek.. hiç bi zaman havasını ve duruşunu bozmamış, istikrardan kopmamış, karakteri çok düzgün bi insan.. MJ dönemini kaçırdım.. ama şu anda kendimi MJ döneminde olamadığımdan dolayı çok şanssız Kobe ve LeBron'ı yakalayabildiğimden dolayı çok şanslı hissediyorum..
kobe bryant'ın her zaman oyununa saygı duymuşumdur.. en sevdiğim yönü öldürücü ve bitirici şutları.. onu durdurmak imkansız.. shaq'ın şu an NBA tarihinin en iyi oyuncularından biri olarak gösterilmesinde büyük etken..
şu anda ligin en iyi oyuncusu ama sanırım onu da King geçicek..
şimdilik kendisini izleyebildiğimden dolayı çok mutluyum ve daha çok zevk almaya çalışıyorum.. Allah Kobe'yi ve LeBron James'i başımızdan eksik etmesin..
If something is rest in the past, just look at the future! You can't change anything!

Çevrimdışı ÖZGÜRRR

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 17 Şubat 2009, 20:04:09 »
benim gözümde amerikan basketbolunun yetiştirdiği en önemli üç yıldızdan biri (diğer ikisi MJ ve LJ).. gerçekten oyun stiliyle duruşuyla karakteriyle bana MJ'yi hatırlatıyor.. müthiş bi yetenek.. hiç bi zaman havasını ve duruşunu bozmamış, istikrardan kopmamış, karakteri çok düzgün bi insan.. MJ dönemini kaçırdım.. ama şu anda kendimi MJ döneminde olamadığımdan dolayı çok şanssız Kobe ve LeBron'ı yakalayabildiğimden dolayı çok şanslı hissediyorum..
kobe bryant'ın her zaman oyununa saygı duymuşumdur.. en sevdiğim yönü öldürücü ve bitirici şutları.. onu durdurmak imkansız.. shaq'ın şu an NBA tarihinin en iyi oyuncularından biri olarak gösterilmesinde büyük etken..
şu anda ligin en iyi oyuncusu ama sanırım onu da King geçicek..
şimdilik kendisini izleyebildiğimden dolayı çok mutluyum ve daha çok zevk almaya çalışıyorum.. Allah Kobe'yi ve LeBron James'i başımızdan eksik etmesin..

çok güzel bir yazı
fakat bir konuda ekleme yapmak istiyorum
shaq ın bu kadar büyük bir yıldız olarak anılmasında kobenin kendisine yaptığı katkıdan çok daha fazlasını  shaq ın kobe
nın bir yıldız olarak anılmasında yaptığını düşünüyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çevrimdışı Barracuda

• Editör
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 17 Şubat 2009, 20:24:18 »
o da doğru kardeş.. onlar resmen birbirlerini yetiştirdiler ve birbirlerinin kariyerlerinde büyük rol oynuyolar.. shaq seneye bırakıyo.. bakalım onsuz NBA nasıl çekilcekk..?? :?
If something is rest in the past, just look at the future! You can't change anything!

Çevrimdışı ÖZGÜRRR

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 17 Şubat 2009, 20:49:38 »
o da doğru kardeş.. onlar resmen birbirlerini yetiştirdiler ve birbirlerinin kariyerlerinde büyük rol oynuyolar.. shaq seneye bırakıyo.. bakalım onsuz NBA nasıl çekilcekk..?? :?
bana basketbolu sevdiren adam shaq,
kobe ile tüm nba in en özel ikililerinden birini oluşturmuşlardı .
ben shaq bıraktıktan sonra  nba organizasyonunu bir süre takip etmemeyi düşünüyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çevrimdışı TheWade

• Rookie
  • **
  • Hayallerimle yalnız bırakın beni..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 17 Şubat 2009, 21:40:39 »
bana basketbolu sevdiren adam shaq,
kobe ile tüm nba in en özel ikililerinden birini oluşturmuşlardı .
ben shaq bıraktıktan sonra  nba organizasyonunu bir süre takip etmemeyi düşünüyorum.

Aslında bende Shaq'ın bırakacağını duyduğumda içimde bir burukluk olmuştu hala o burukluk var ve gideceğini sanmıyorum ama Nba'i takip etmeyi bırakmayı düşünmüyorum.

& Hayat Başlar...

Çevrimdışı karahanatafb

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 07 Mart 2009, 10:59:22 »
new york maçı:kobe 61 sayı
partizan maçı:partizan takımı 36 sayı

Diyecek birşey yok

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #83 : 23 Ağustos 2009, 12:24:15 »
Bugün Kobe Bryant'ın doğum günü, nasıl bir kutlama yapılacak bilmiyorum ama biz burdan kutlayalım :-)

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı burak9681

• Rookie
  • **
  • * Kobe BRYANT! *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #84 : 26 Ocak 2010, 19:13:26 »
Bu adamda bulduğum tek kusur MJ' yi küçük görmesi ve Shaq ile olan kavgalarıdır. NBA' in en iyisi. ;) Tapıyoruz! 8-)
SBS MOD! [offline]

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #85 : 26 Ocak 2010, 22:13:55 »
Bu adamda bulduğum tek kusur MJ' yi küçük görmesi ve Shaq ile olan kavgalarıdır. NBA' in en iyisi. ;) Tapıyoruz! 8-)

MJ'i küçümsediğini hangi davranışından çıkarıyorsun?
Ayrıca Shaq ile aralarındaki husumet tatlıya bağlandı. Yeniden o eski dost görüntüsünü veriyorlar.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı leydikobe

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 26 Ocak 2010, 22:31:29 »
MJ'i küçümsediğini hangi davranışından çıkarıyorsun?
Ayrıca Shaq ile aralarındaki husumet tatlıya bağlandı. Yeniden o eski dost görüntüsünü veriyorlar.
haklısın Kobe konusunda hep ön yargı var  :|

Çevrimdışı Vince_The_Prince

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 19 Şubat 2010, 22:09:45 »
biraz fazla hırslı bu adam. aşırı derecede hırslı. belki t-mac ve vince carter'dan performans açısından sıyrılıp efsaneleşmesinin nedeni de bu. zihinsel yapıdan çok üstün. michael jordan'dan sonraki en büyük nba efsanesi -pek sevmesem de- kobe'dir. kendini 32 yaşına kadar geliştirdi ve geliştirmeye de devam ediyor.

19 yaşında katıldığı smaç yarışmasında yaptığı hırsı gördükten sonra uyuz olmuştum bu adama. izleyen bilir, şu anda hatırlayamıyorum ama -finley olabilir- rakibinin kaçırdığı smaçtan sonra yumruklarını sıkması gerçekten çok nefret ettirici bir görüntüydü. ama bu görüntüyle 19 yaşında nasıl bir efsane olacağının sinyallerini de veriyordu belki de.

Çevrimdışı Kobe.VaLiente

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 24 Şubat 2010, 17:32:41 »
Kobe Bryant'ın tam anlamıyla hayranı olarak söylemem gereken bir şey var ki herkezinde bildiği gibi genelde can yakan insanlar sevilmezler :) Kobe Bryant bence Michael Jordan'dan sonra gelmiş ve onun tarzına yakın olan aktif oyuncuların içinde en iyisidir. Bunun en büyük ispatlarından biri ise kırdığı ve egale ettiği bir çok istatistiği EN GENÇ olarak başarmıştır. Günümüzde Lebron ya da Wade gibi oyuncularla kıyaslanıyor ama şu soruya bir cevap bulmalı o kıyaslamayı yapanlar, Michael Jordan gibi bir efsaneden sonra hangi oyuncu 31 yaşında böyle istatistiklere ulaşmıştır.. ?

Çevrimdışı burak9681

• Rookie
  • **
  • * Kobe BRYANT! *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 11 Mart 2010, 18:29:47 »
Kobe Bryant'ın tam anlamıyla hayranı olarak söylemem gereken bir şey var ki herkezinde bildiği gibi genelde can yakan insanlar sevilmezler :) Kobe Bryant bence Michael Jordan'dan sonra gelmiş ve onun tarzına yakın olan aktif oyuncuların içinde en iyisidir. Bunun en büyük ispatlarından biri ise kırdığı ve egale ettiği bir çok istatistiği EN GENÇ olarak başarmıştır. Günümüzde Lebron ya da Wade gibi oyuncularla kıyaslanıyor ama şu soruya bir cevap bulmalı o kıyaslamayı yapanlar, Michael Jordan gibi bir efsaneden sonra hangi oyuncu 31 yaşında böyle istatistiklere ulaşmıştır.. ?
Bende bu yoruma cevap bekliyorum açıkçası. Ki muhtemelen bir Vince Carter gösterecek arkadaşlar. En genç süper yetenekler LeBron gibi Kobe ile karşılaşınca zorlanıyorlar... Karşılaştırmak yanlış bence de.
SBS MOD! [offline]

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #90 : 11 Mart 2010, 19:00:47 »
Bende bu yoruma cevap bekliyorum açıkçası. Ki muhtemelen bir Vince Carter gösterecek arkadaşlar. En genç süper yetenekler LeBron gibi Kobe ile karşılaşınca zorlanıyorlar... Karşılaştırmak yanlış bence de.
Carter ne alaka anlayamadım.

Çevrimdışı burak9681

• Rookie
  • **
  • * Kobe BRYANT! *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 14 Mart 2010, 20:53:08 »
Carter ne alaka anlayamadım.
Carter' da, Kobe kadar yaşlı ve ortalamaları Kobe kadar olmasa da kötü denmez, iyi yani. Muhtemelen onu yaş ve ortalama bakımından isim olarak gösterirler diye düşündüm. Yanlış söylemiş olabilirim tabi.
SBS MOD! [offline]

Çevrimdışı PassingAbility

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 13 Temmuz 2010, 19:48:53 »
Kobe Bryant#24 O 24 saniye içinde sırtında 24'üyle yapması gerekenden fazlasını, sıradan bir basketbolcu içi hayalini çıkıp oynuyor. 1997 yazında çalıştı sonuçları aldı. 1997 yazında yaptığı ağırlık ve şut antremanlarını meyvesini topluyor. Ve toplamaya devam edecek. Kobe o ağacı iyi suladı. Bu ağaç kurumaz. Ayrıca evimde Kobe forması olmasına rağmen Kobe'yi bir türlü sevmem. (bkz: PHX-LAL serisi son maçı saat 6.15 suları) :D :D

Çevrimdışı ömratkn

• NBA Oyuncusu
  • *
  • BASKETBOL KRALLIKSA LEBRON JAMES KRALDIR!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 07 Temmuz 2011, 17:50:11 »
yazıları tekrar oku ve vikipedi ' ye bak . :)