Gönderen Konu: Kobe Bryant  (Okunma sayısı 56978 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SeMMiH

• Gönüllerin Şampiyonu
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
    • Yanni
Ynt: Kobe Bryant
« Yanıtla #25 : 21 Kasım 2006, 17:40:11 »
1. maç  Kobe Bryant (LAL) had 25 points including 10-27 FG and 4 steals.
2. maç Kobe Bryant (LAL) had 33 points, 7 assists, and 5 turnovers. bu maça pek sözüm yok
asıl şimdi başlıyor.
3. maç  Kobe Bryant (LAL) had 11 points including 4-13 FG and 5 assists.  ahh top kayıplarını bulabilsem. shaq 14 sayı nba final ortalması 30 sayı olan bir oyuncunun ne kadar enteresan
4. maç  Kobe Bryant (LAL) had 20 points including 8-25 FG.
5. maç  Kobe Bryant (LAL) had 24 points on 7-21 FG and 10-11 FT.

ahh keşke maçlarındaki top kayıpları olsa da görsen.
avatarım 81 sayılık kobe performansı evt doğrudur. sabah kalkıp 81 yazdıgını görünce çok heycanlandım. eğer o 81 sayıyı kobe değilde francsis atsaydı yine çok heyecanlanırdım. 81 sayı belki hayatım boyunca bir daha göremeyeceğim güzellikte bir maçtı o.

http://www.eskimo.com/~pbender/nba-daily/03-04/games-04jun.html
http://www.nba.com/finals2004/ ayrıntıları gör.

Çevrimdışı kobe23

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 21 Kasım 2006, 20:57:47 »
bu adamın neresine nden nefret ediyolar..jordanın veliahtı her türlü sayı oyun hakimiyeti liderlik başka söze gerek yok ..BU SENE MVP OLACAK BU KESİN ÇÜNKÜ BU ÖDÜL ONUN HAKKI
KOBE BRYANT

Çevrimdışı nashsss

• newspaperman
  • All-Star
  • İyi ki Dallaslıyım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 21 Kasım 2006, 21:09:16 »
arkadaşım bak yukarıda bi yazı var onu oku ve anla kobenin niçin mvp olamadığını ve olamayacağını ayrıca nasıl bi yorum bu kobe bryantın neresinden nefret ediyosunuz falan biz balıkmışız neden denizdesiniz diye soruyosun kobeden bahsediyoruz

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)

Çevrimdışı kryptonite

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 21 Kasım 2006, 21:24:50 »
                     PPG   RPG   APG
S. O'Neal:    26.6   10.8   1.6
K. Bryant     22.6    2.8    4.4
D. Fisher        6.4    3.0    1.8
D. George      5.8    2.8    0.6
K. Malone      5.0    7.3    2.3
G.Payton        4.2    3.0    4.4

1. maçta shaqın 34 sayısı 16 reboundu ve 6 top kaybı var. Karl Malone (LAL) had 4 points on 2-9 FG and 11 rebounds. sadece 4 sayı(dört)...

2. maçta shaq bu sefer 29 sayı fakat maçın sonlarında faul problemine giriyor ve sonra da kobe... bu sefer de Karl Malone (LAL) had 9 points including 3-9 FG and 9 rebounds.

3. maç lakersın nba finallerindeki tarihinin en düşük sayısını attığı(68) maçta shaq'ın 14 sayı atması o kadar da ilginç değil. bu maçta 7/14 gibi kendi standartları için düşük olan bir şut yüzdesiyle oynadı, sadece 2 faul atışı kullandı, ikisini de atamadı, yine faul problemine girdi ve dikkat edersen kobe bu maçta shaq'tan daha az şut kullandı... Berbat oynadık, hatta sabahki bu maçtan sonra okula zor gittiğimi hatırlıyorum  :-)

4. maçta shaq çok iyi oyun çıkardı 36 sayı 20 rebound. son periyotta yapılan hatalar, detroitin savunması, shaqa top indirilememesi yüzünden maçı kaybettik, kobe de bu maçta çok şut kaçırdı. Gary Payton (LAL) had 8 points on 4-11 FG and 5 assists. Aha payton! 4-11 fg...

5. zaten bu noktadan sonra seriyi geri çevirmek çok zordu bi de karl malone bu maça sakatlığı yüzünden çıkamadı, artık iyice tıkandı lakers, detroit pota altında coştu. shaq 20 sayı attı, kobe artık giden maçta yine düşük bir yüzdeyle oynadı(bu arada karşı detroitte rip de 21 sayıya ulaşırken 6/18le oynamış)

Yani sırf  Kobe’nin lakers kaybetti her şeyi demek çok yanlış olur. Yaşanan sakatlıklardan dolayı lakersın, philin hesapları bozuldu. Takım kimyası bir türlü oturmadı… O efsanelerden Karl Malone görüldüğü gibi  sadece 5.0sayı 7.3rebound 2.3asist ortalamaları yapabildi(maç başına 30 dakika oynayabildi) , yani normal malone’la alakası yoktu ne yazık ki, payton da çok kötü bir seri geçirdi(4,2 sayı 4,4 asist…), ikisinin de katkıları ortada... Lakersın oynadığı takım da detroit olunca hücumda shaq ve kobe’nin üzerine yine büyük iş düştü ve onları da iyi savundular. Kobe’yi çok zorladılar, sıkı savundular, özellikle tayshaun kobe ile eşleştiği sürelerde büyük sorun yarattı, uzun kolları ile şutunu bozdu vs.   Kobe’nin o sene tecavüz davasıyla uğraşıyordu, yani kafa olarak da durumu çok iyi değildi. Dolayısıyla bu dava sadece onu değil bütün takımı etkiledi. Son maçlarda sadece o değil, bütün takım düştü…
 Top kaybı, top kaybı.. Kobe’nin bu seneki top kaybı ortalaması bile 4,75; ki bu sene takımı oynatıyor, ordakinden daha az top kullanıyor. Zaten top kaybı ortalamasının en yüksek olabileceği takım da o dönemin detroiti zaten finallerde de 3,6 top kaybıyla oynamış…

bu adamın neresine nden nefret ediyolar..jordanın veliahtı her türlü sayı oyun hakimiyeti liderlik başka söze gerek yok ..BU SENE MVP OLACAK BU KESİN ÇÜNKÜ BU ÖDÜL ONUN HAKKI

kobenin bu sene mvp olması için takımın daha iyi yerlere gelmesi gerekiyor çünkü bu sene ortalama yapmaya çalışmıyor.

Çevrimdışı AyTeK

• Short Forward
  • Superstar
  • Madem Ki Rox'sun Göster O Zaman Korksun !
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 28 Aralık 2006, 21:43:55 »
yıllarıdır m.j veliahtı olarak gösterilsede saha dışı olaylarından sonra karizmazı çok zedelendi başlı başına bir hucüm silahı olabilir olabilir ama bu sene hariç asist ortalamalarına bakarsak takım oyununu benimsemediğini görürüz onun en kötü yanı bu istediği zamanda nba in en iyi dış savunmacalarından biri oluveriyor

Çevrimdışı kryptonite

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 01 Ocak 2007, 01:02:36 »
Kobe ilk defa bu seneki kadar asist ortalamasi tutturmuyor, kariyer ortalamasi zaten bu civarda; kaldi ki 2002-2003 sezonuna bakarsaniz 7 asist ortalamasini gorursunuz, hem de 30 sayinin yaninda...  Savunmaya gelirsek, bu adamin ilk gorevi savunma yapmak degil, her mac cikip o savunmayi yapsa adamda hucum edecek guc kalmaz, o yuzden ancak gerektigi zamanlarda o cok sIkI savunmayi yapiyor ki oyle yapmasi gerekir, phil de bunu boyle ister...

İlkkan23LeBron

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 31 Ocak 2007, 12:02:24 »
Kobe hiç sevmem hatta nefret ederim..Ama hakkını veriyim hücum işini çok ii yapıyor takımın toplamının çektiği şut kadar şut kullansada olsun..Son saniyelerde eli hep çok sıcak

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #32 : 04 Şubat 2007, 17:51:57 »
 Bugunde gosterdıkı ıstedıgınde ıstedıgı herseyı yapabılecek kapasıtede.Isındımı zaten attıgı sutları bılıyoruz.Savunmasınıda ıstedıgınde ust sevıyeye gelıstırebılıyor.Tam komple bır oyuncu..

Çevrimdışı garnetttt_06

• All-Star
  • Kamyoncu değilde ne bu adam?
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 25 Şubat 2007, 21:49:35 »
kobe gerçekten çok olgunlaştı son birkaç ayda artık o bencil kobe'den neredeyse eser kalmadı diyebiliriz artık takımını oynatmayı daha üstün görüyor ve takımının durumunu buna borçlu eski kobe gibi olmasa şimdi lakers dibe batmıştı ama şimdi shaq'lı günlerini aratmayacak durumdalar.

Çevrimdışı Tolga_SAS

• Starter
  • 3 times playoff MVP - 2 times regular season MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 26 Şubat 2007, 21:51:02 »
kobe inanılmaz bir oyuncu. hepimize bir maçta 81 sayı atmanın günümüz basketbolunda olabileceğini gösterdi.ayrıca birçok 50+ maç çıkardı. ama geçen sezonlara oranla bu sezon stilini biraz değiştirdi. 35 sayı 6 ribaund 2 assist yerine 28 sayı 6 ribaund 6 assist istatistiklerini seçti ve en doğru olanını yaptı. kesinlikle çok daha verimli oynuyor. bense ondan 81+ sayılar bekliyodum. ama böylesi daha iyi...

Çevrimdışı ahokan

• Rookie
  • **
  • *-*-*-*-*DwYaNe WaDe*-*-*-*-*
    • Profili Görüntüle
    • TSAL*****Tevfik Serdar Anadolu Lisesi*****
« Yanıtla #35 : 28 Şubat 2007, 16:31:42 »
kobe çok iyi bi oyuncu ve eski huyundan daa vazgeçmişe benziyor artık kendini düşünmekten çok takım oyunuyla birlikte takımının galip gelmesini düşünüyor artık daha iyi bence ancak allstar finalindede önce takım oyununu benimsemesi sonlara doru bu düşünceyi bi anda atıp tekrar zor pozisyonlarda bile kendine oynaması bencilliğin onda geçmediğini sadece uykuya çekildiğini gösteriyor ve her an için onu geri getirebiliyor... şimdi diceksiziniz belki de NBA şov yeri arada olur o kadar ama bence olmaması lazım....
*-*-*-*-*/-\**]-[**( )**]<**/-\**]\[*-*-*-*-*

Çevrimdışı nowitzki2822

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 16 Nisan 2007, 20:56:34 »
nba in en yetenekli oyuncusu herkes kabul etsin en iyi hucum silaha tek kotu yonu egoist yapma kobe

Çevrimdışı la lakers

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 15 Haziran 2007, 23:47:31 »
Ben şimdiye kadar basketbolu bldim bileli KOBE BRYANT'tan vaz geçmedim
Çünkü adam müthiş dereceler gösteriyo bir kere takımını kampiyon etmişti sene 2002'di.

Çevrimdışı SUPERSTAR_24

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 28 Haziran 2007, 22:33:19 »
Bence en çok gelişme gösteren oyunculardan birisi... Ve hala da oyununa devam ediyor... Daha çok rekorlar kıracağına yürekten inanıyorum... Yeni Jordan KOBE... :mrgreen:

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 28 Haziran 2007, 23:45:58 »
Bence en çok gelişme gösteren oyunculardan birisi... Ve hala da oyununa devam ediyor... Daha çok rekorlar kıracağına yürekten inanıyorum... Yeni Jordan KOBE... :mrgreen:
Kobe senelerdir ligin en iyi oyuncuları arasında gösteriliyor ? En çok geliştirme gösteren oyuncular genelde çok genç olup oyununa çok şey katanlar oluyor...
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı SUPERSTAR_24

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 29 Haziran 2007, 01:57:03 »
Kobe nba ye ilk  adım attığı zaman şu anki gibi mi oynuyordu... Ben onu belirtmek istemiştim...Ayrıca bir oyuncunun gelişme kaydetmesi için genç olması şart değil...  <lakers>

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 29 Haziran 2007, 10:44:59 »
Kobe nba ye ilk  adım attığı zaman şu anki gibi mi oynuyordu... Ben onu belirtmek istemiştim...Ayrıca bir oyuncunun gelişme kaydetmesi için genç olması şart değil...  <lakers>

Ben acaba neden ''GENELDE'' diye bir tabir kullandım ? Demek ki istisnalar da oluyormuş...Cümle yapından bize çıkrılacak sonuç Kobe nin başladığından beri gelişme göstermesi değildi neyse bundan sonra daha dikkatli kurarsın umarım cümlelerini daha fazla tartışma çıkmasın iyi forumlar...
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı cHoS3N 1

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 31 Temmuz 2007, 06:37:36 »
Kobe gerçekten hem kişilik hemde basketbol olarak çok gelişti.Oyunu zaten inanılmazda kişiliğini beğenmiyenler vardı.artık o eski egoistliği yok.

OnLy  OnE  PeRSoN  MaKe  İmPoSSiBLe  ThİnGs  FoR BaSKeTBaLL  AnD  OnLy  OnE  PeRSoN  PLaY  BaSKeTBaLL  SuCh  As  MJ=>>>KoBe BrYaNt

Çevrimdışı a.s..i..

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 31 Temmuz 2007, 08:24:07 »
kobe bryant gerçekten inanılmaz bir oyuncu oldu...kendini geliştrmesi gerekir ve bunu da yapıyor...mesela takımdan bir arkadaşı bir antermanda kobe nin 1000 den fazla atış dendeğini söylüyor...
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2007, 11:00:02 Gönderen: Eren »

Çevrimdışı IPcI

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 30 Ocak 2008, 23:01:30 »
kobe artık aşmış durumda takımının herşeyi son zamanlarda kendi istatistiklerinden bir nebze olsun wazgeçerek takım arkadaşlarınıda oyuna katmaya çalışıyor lakersdaki sakatlıklar play-off da biterse bu takım playoff zirwe bile oynayabilir

Çevrimdışı cavaliers_23

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 08 Şubat 2008, 14:35:55 »
kobe gerçekten çok iyi bir oyuncu ama bencil filan deil kobe lebron vb. oyuncular kurtarıcı oyunculardır son topları kullanıyolar die bencil filan demek kötü oluyo

Çevrimdışı aykuts

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 08 Şubat 2008, 22:18:47 »
herkes haklı kobe ya sevilir ya da sevilmez ama kobe yi sevmeyen biri bile kobeye saygı duymamazlık yapamaz ayrıca hep kobeye bencil dendi şimdiye kdr ama shaq ile birliktelerken kobe hiç bir zmn bencil bir oyuncu olmadı ne zmn shaq gitti lakers dağıldı o zmn kobe nin üstüne daha fazla iş düşmeye başladı 2006 senesindeki lakersi hatırlasanıza kobe olmasa o tkm ne olurdu ayrıca kobenin bir sözü her şeyi açıklıo koç bana ne kdr şut at derse ben onun dediğini yaparım o kdr şut atarım

Çevrimdışı day worker

• Rookie
  • **
  • <<EmRe>>
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 09 Şubat 2008, 14:40:50 »
suna dikkat ettim insanlar bu adanı ya cok seviyor yada nefret ediyor ortada kalma gibi bi durum yok yani
Ben onlardan biriyim :) Oyuncudan nefret etmiyorum ama kişiliğinide beyenmiyorum böyle bir durum var :)
Fakat yeteneğine saygım sonsuz ;)
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama son zamanlarda kişiliğiyle oyununu ayırmayı başardı birazdaha kendi için değilde takım için oynamaya başladı öncede sokak basketbol uoynar gibiydi geliyodu atıyodu ne bi pas ne başka bişe ..! :D

Çevrimdışı hot_sizzle3

• Godfather
  • All-Star
  • DeMar Derozan
    • Profili Görüntüle
    • www.and1.com
« Yanıtla #48 : 09 Şubat 2008, 14:46:50 »
valla zaten bir dergide (nba türkiye heralde) kobevrimi diye kapak olmuştu hakikaten doğru yani ben nu 3 bölüme ayırıyorum  sakin mütevazi bir çocuktan asi hırçın bir gence ve son olarak olgun ne yaptığını bilen bir profesyonele

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.

Çevrimdışı canugur67

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 14 Şubat 2008, 15:04:54 »
bu adam gerçekten bu sezon mukemmel ısler basarıyor gercekten all star mvp si olursa sasırmamak gerek
<atlanta>