Gönderen Konu: Kobe Bryant  (Okunma sayısı 56976 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gfbli34

• NBA Draft'ında
  • şampiyon boston
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kobe Bryant
« Yanıtla #50 : 23 Şubat 2008, 14:52:38 »
pau gasolun gelmesi ile kobe performansı artcak diye düşünüyorum gasol kobeye yardım etcek :|

Çevrimdışı hgulsuyu

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 11 Mart 2008, 12:43:13 »
insanlar neden kobe yi kişiliğine göre yorumluyor anlamıyorum, ben tv yi açtığımda eğer bir lakers maçı warsa izlerim, sahada biri wardır, kişiliği beni alakadar etmez, ama tv ye ayırdığım zamanı ve harcanan elektriğin hakkını veren biri oynuyo, oda KOBE...
bu adamı bencillikle suçlayanlar oluyor, eğer basket oynamayı çok sevmek suçsa bence sonuna kadar bencil kalsın.
NBA hakkında pek bilgi sahibi olmasamda basketi sevmemi sağlayan iki isimden biri kobe dir, diğeride jordan.

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 11 Mart 2008, 13:20:07 »
pau gasolun gelmesi ile kobe performansı artcak diye düşünüyorum gasol kobeye yardım etcek :|
Aynen öyle olacak kobee ye sağlam bir uzun lazımdı oda geldi yeri geldiği zaman asist yapacak ve ondan asist alacak kobee gasol un gelişi ile birlikte performansı artacak büyük bir ihtimal kobee yi tartışmaya gerek yok zaten nerede ne yapacağını iyi biliyor.

Çevrimdışı koobee24

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 09 Mayıs 2008, 20:25:31 »
jordanın bıraktığı sene kanal d'De haberini görmüştüm bu nba güzel bişey bi seyredeyim bakalım demiştim o gün de orlando'nun maçı vardı ama pek sarmamıştı beni. sonra sezon içinde bir iki maça daha denk gelmiştim ya yine pek zevk almamıştım. daha sonra kanal d'de newyork miami konferans finali maçlarını veriyormuş bu sprewell hoşuma gimişti o sene sonuna kadar onun kazanmasını istemiştim ama olmamıştı. daha sonra 2000 allstar maçıydı herhalde ona denk gelmiştim vince carter da vardı herhalde bayağı coşmuştu ama o zamanlar tanımıyordum.  oyuncuların hepsi de birbirine benziyordu zenci ve kel.oyuncuların hiçbirisinin tipi aklımda kalmıyordu daha sonra saçları olan birisini gördüm bir de güzel smaç bastı. o an tamam benim adam bu olsun demiştim. şansa da o kobe çıktı hayal kırıklığına uğratmadı bizi. o gün bugündür kobe hayranıyım.  umarım kariyeri aynı güzellikte devam eder parmağındaki yüzük sayısını arttırır ki artık hiç uzak değil.

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 09 Mayıs 2008, 21:26:24 »
jordanın bıraktığı sene kanal d'De haberini görmüştüm bu nba güzel bişey bi seyredeyim bakalım demiştim o gün de orlando'nun maçı vardı ama pek sarmamıştı beni. sonra sezon içinde bir iki maça daha denk gelmiştim ya yine pek zevk almamıştım. daha sonra kanal d'de newyork miami konferans finali maçlarını veriyormuş bu sprewell hoşuma gimişti o sene sonuna kadar onun kazanmasını istemiştim ama olmamıştı. daha sonra 2000 allstar maçıydı herhalde ona denk gelmiştim vince carter da vardı herhalde bayağı coşmuştu ama o zamanlar tanımıyordum.  oyuncuların hepsi de birbirine benziyordu zenci ve kel.oyuncuların hiçbirisinin tipi aklımda kalmıyordu daha sonra saçları olan birisini gördüm bir de güzel smaç bastı. o an tamam benim adam bu olsun demiştim. şansa da o kobe çıktı hayal kırıklığına uğratmadı bizi. o gün bugündür kobe hayranıyım.  umarım kariyeri aynı güzellikte devam eder parmağındaki yüzük sayısını arttırır ki artık hiç uzak değil.

15 dakikadır cevap yazıcam..Gülmekten yazamıyorum :D :D :D
Yarıldım. ...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı Murat

• Lifeless#24
  • All-Star
  • Kes Sesini..!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 09 Mayıs 2008, 21:33:16 »

15 dakikadır cevap yazıcam..Gülmekten yazamıyorum :D :D :D
Yarıldım. ...

Güzel açıklamışın:D:D..Benim kobe hayranlığım lakersin 2001 yılında lakersin playoffta (spursu 4-0 ile ezdiği bir playofftu)111 - 82  kendi evimizde yendiğimiz maçta kobeyi tanıdım ve hayran kalmiştım..Duncın üstünden bıraktığı sayılar beni etkiledi..Bu adam emekli olunca çok üzülcem doğrusu nba ilgilendiğimden beri bu adama hastayım yaptıklarına hayranlıkla bakıyorum..MVPKOBE24

Çevrimdışı utah-mania

• Rookie
  • **
  • JaZZ b0ys on the BLOCK
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 21 Mayıs 2008, 16:34:59 »
yalnız şansımıza kobe çıktı demişsin...gerçekten şanslıymışsın ya garip bi adama gelseydin? mesela ben ilk adını beğendim diye boozer fanatiğiydim şu lakers serisi yüzünden gitsin diye dua ediyorum...tabi tipini beğenip boyunu daha kendime yakın görüp yıllardır allen ıverson fanı olmam da var..
senin alnını karışlarım tony!

Çevrimdışı koobee24

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 22 Mayıs 2008, 16:49:24 »
işte bende ilk sprewell'i destekliyordum new york'un o dönem en formda adamı oydu meğer orası için alen houston daha önemliymiş sonradan öğrendim ama çabuk döndüm kötü yoldan.

Çevrimdışı mentos

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 01 Ağustos 2008, 01:51:13 »
Philadelphia serisinin son maçıydı..Yaklaşık 8-9 yaşlarındaydım..Sabah kalktım ve şans eseri maça denk geldim..İzlemeye başladım ve o günden beri Kobe'ye anlatılmaz bi sevgim var..O zamanlar kişiliği hakkındaki yorumlara kıl olurdum ama yorumların haklı olduğunu da bilirdim..Artık o yorumlarda olamayacak çünkü Kobe bu sene her anlamda Nba'deki en iyi sezonunu geçirdi ve kendisi hakkındaki önyargıların bir çoğunu yıktı..Zaten oyunculuğunu tartışmaya gerek yok..Tüm zamanların en iyi 5 oyuncusundan biri ve kariyerine her geçen gün yeni başarılar eklemeye devam ediyor..

Çevrimdışı nashsss

• newspaperman
  • All-Star
  • İyi ki Dallaslıyım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 07 Ağustos 2008, 12:37:47 »
ilk periyot 2 tane asist girişiminde bulunur onlar sayı olmazsa topu alır eline 2 kaçırır 1 atar 12 13 sayı sonra takım biraz geri düşer kobe kaçırmaya devam eder  sonra ya kenara gelir ya hiçi top almaz triplere girer bensiz ne yapıcaksınız gibilerinden skor kafa kafaya giderse 4periyot sonunda fark varsa 3.periyot sonunda başlar atmaya ve ona yardım eden 1 kişi varsa lakers kazanır klasik kobe oyunu...

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)

Çevrimdışı Murat

• Lifeless#24
  • All-Star
  • Kes Sesini..!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 07 Ağustos 2008, 16:52:23 »
ilk periyot 2 tane asist girişiminde bulunur onlar sayı olmazsa topu alır eline 2 kaçırır 1 atar 12 13 sayı sonra takım biraz geri düşer kobe kaçırmaya devam eder  sonra ya kenara gelir ya hiçi top almaz triplere girer bensiz ne yapıcaksınız gibilerinden skor kafa kafaya giderse 4periyot sonunda fark varsa 3.periyot sonunda başlar atmaya ve ona yardım eden 1 kişi varsa lakers kazanır klasik kobe oyunu...
Senin bahsettiğin kobe ile bu yıl kobe arasında dağlar kadar fark var..Ki kobe tek başınada maçlar aldığına şahit de olduk..

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 07 Ağustos 2008, 19:58:55 »

arkadaş harika bi lakers izleyicisi galiba en azından bi tane dream team 2008 maçı izlemeni tavsiye ediyorum

Çevrimdışı magic mania

• Magic Johnson #32
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 07 Ağustos 2008, 20:06:38 »
Saçmalık. Hayatında kaç tane Lakers maçı izledin sen?

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 07 Ağustos 2008, 20:17:51 »
Saçmalık. Hayatında kaç tane Lakers maçı izledin sen?
2 sene önce izlemiştir sanırım..Kobe Bryant'ın kişisel özellikleri ve oyundaki düşüncesi bu adam mağradan çıkmadan önce değişti..
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı hallowed

• NBA Oyuncusu
  • *
  • You know what..Never fear..Magic is here !
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 09 Ağustos 2008, 00:36:29 »
@nashsss

Kobe şu anda 2 sene önceki görüntüsünden çok farklı bunu herkes biliyor zatende.Kobe eskiden de senin anlattığın gibi değildiki.
'                                                                             

Çevrimdışı nashsss

• newspaperman
  • All-Star
  • İyi ki Dallaslıyım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 09 Ağustos 2008, 13:28:21 »
arkadaşlar bende en az sizin kadar lakers maçı izliyorum ve uzun zamandır kobe bryant ı takip ediyorum uzun zamandır da buraya üyeyim ama sizin üslubunuza bir anlam veremedim ne demek mağaradan çıkmadan önce değişti kaç maç izledin...bu ne saldırganlık sanki onun hakkında kabul edilemez bir şey söylemişim yada hakaret etmişim gibi lütfen yorumlarınızda daha dikkatli olun...ayrıca yaşım 18 özellikle 2000li yıllarda bir çok maç izledim takımım dallas ama bunun dışında zirvede bulunan spurs pistons sacramento indiana nets sixers suns ama sanırım en çok lakers maçı izledim burada çok ilgi topladığı için yayıncı kuruluşun tercihi hep o yönde oldu ...mağarada yaşamıyorum ve kobe nin kişisel gelişiminin farkındayım ama bu adamlar profesyonel oyuncular ve sokakta oynamıyorlar en nihayetinde koç belirliyor tercihlerini ancak tüm bunlara rağmen kobe bryantın (kariyerinin büyük bir bölümünde) bir önceki mesajımda sözünü ettiğim tarzda bir oyun tercih ettiği bir gerçek...ayrıca tekrar okuyun yazıyı sözünü ettiklerim onu kötü bir oyuncu yapmaz hatta zirveye çıkarır ama kime göre neye göre ...

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)

Çevrimdışı Young Rocket

• NBA Draft'ında
  • Live It.Every Game,Every Day...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 09 Ağustos 2008, 13:38:19 »
Sayı atmasını bilen ve şu anda birçok otoritenin Dünyanın En İyi Basketbolcusu dediği Kobe Bean Bryant ı bencillikle suçllayanlar var biliyorum ama bir baksınlar Team USA deki maçlarına Türkiye maçında sahneye çıkmadı ama asistleriyle alkış aldı.

@hallowed

Sana katılıyorum kardeşim

Çevrimdışı magic mania

• Magic Johnson #32
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 09 Ağustos 2008, 14:17:01 »
arkadaşlar bende en az sizin kadar lakers maçı izliyorum ve uzun zamandır kobe bryant ı takip ediyorum uzun zamandır da buraya üyeyim ama sizin üslubunuza bir anlam veremedim ne demek mağaradan çıkmadan önce değişti kaç maç izledin...bu ne saldırganlık sanki onun hakkında kabul edilemez bir şey söylemişim yada hakaret etmişim gibi lütfen yorumlarınızda daha dikkatli olun...ayrıca yaşım 18 özellikle 2000li yıllarda bir çok maç izledim takımım dallas ama bunun dışında zirvede bulunan spurs pistons sacramento indiana nets sixers suns ama sanırım en çok lakers maçı izledim burada çok ilgi topladığı için yayıncı kuruluşun tercihi hep o yönde oldu ...mağarada yaşamıyorum ve kobe nin kişisel gelişiminin farkındayım ama bu adamlar profesyonel oyuncular ve sokakta oynamıyorlar en nihayetinde koç belirliyor tercihlerini ancak tüm bunlara rağmen kobe bryantın (kariyerinin büyük bir bölümünde) bir önceki mesajımda sözünü ettiğim tarzda bir oyun tercih ettiği bir gerçek...ayrıca tekrar okuyun yazıyı sözünü ettiklerim onu kötü bir oyuncu yapmaz hatta zirveye çıkarır ama kime göre neye göre ...
Valla eğer dediğin kadar maç izlemiş olsaydın , bunları demezdin. Kusura bakma.

Çevrimdışı elif97

• NBA Draft'ında
  • bo(a)stonlılara bir sözüm var:kobe,bynum, gasol!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 18 Eylül 2008, 14:07:45 »
bencede adama haksızlık etmişsiniz yani bencil bencil diosunuz ama sonuçta bu adam baskebolcu yani onun kişisel özellikleri hiç kimseyi ilgilendirmez ki. ayrıca kobe lakersın genellikle en iyi oyuncusu(bana göre nba in de) olarak biliniyosa bu kadar kötü olamaz hemde kobe sadece sayı atmaz bunun yanında da takıma yardımcı olur bence yazdıklarınız konuyu karıştırıp mesaj sayınızı artırmak için yapılmıştır........

Çevrimdışı provoker92

• NBA Oyuncusu
  • *
  • ((impossibel is nothing))
    • Profili Görüntüle
    • http://www.myspace.com/enkazgonen
« Yanıtla #69 : 26 Ekim 2008, 19:45:44 »
NBA'in efsaneleri arasında şimdiden.Daha da oynayacaktır ligde.Onu izlemek büyük keyif.Umarım bi 81 daha atar da bizde izleriz..
Kings 4ever..

Çevrimdışı d_oglu

• Rookie
  • **
  • All Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #70 : 29 Aralık 2008, 20:58:24 »
Bence kobe dünyanın en yetenekli oyuncus, bencilliği evet tartışılır.. Ama bencilliği takıma va ruhuna zararlı olduğu kadar faydalı da olmuştur ki istatistikleri ortada.. altını çizerek belirtmeliyimki asist istatistikleride eskisinden daha çok ve takıma daha faydalı olmuştur. Bir de önceki yılki allstarda nerdeise sayıları eşitlenme pahasına da olsa amar'e asist yapması bu yöndeki eleştirilere iyi bir cevaptı.(o kadar sayı attıktn sonra o toplada şut deneyip kaçırsa kimse neden asist yapmadı demezdi) o asist tamam kapak şeklinde bir cevap tı.

Çevrimdışı HYPERMAGE

• NBA Oyuncusu
  • *
  • '' M--V--P ''
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 27 Ocak 2009, 10:53:38 »
Yaw o insanüstü basketbol yaratığının takımın içinde olması oyuncuların moralini artırıyor yazın oynanan U.S.A maçlarını hatırlayın Kobe & James 'in önderliğinde Wade 'in de motivasyonunda neredeyse maç kaybetmediler ...Kobe sadece bir oyuncu deil aynı zamanda saha içinde oyuuncuları maça bağlayan,güler yüzüyle hakemlerle çekişme yaşamayan(hemen hemen :-D),taraftarına yakışır bir oyun oynayan bir basketbol dahisi aynı zamanda Phil Jackson'ın en büyük kozu saha içindeki yardımcı koç bunları es geçmemek gerekir.Ha ! Kobenin bncilliğine gelince Kobe'nin bencilliğinden önce NBA de bir sürü oyuncu wr bencilliği tartılaşacak hatırlatmak gerekirse JAMES'in 2007 ALL-STAR'ında MVP için topu kendinden başkasına kullandırmadığını hepimiz biliyoruz yani biraz insaflı olun yaw ..Bu arada büyük güçler büyük sorumlulukları da beraberinde getirir yani değil mi ? Sorumluluk da topu elinde tutmaktır.En zor zamanlarında LALakersın en büyük kozu olmuş ve hala öyle olan Kobe'ye diyecek çok da kötü bişi bulamıyoru açıkçası...( <lakers>)
--->IF YOU WANNA DUEL<---
<>

Çevrimdışı hasan1299

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #72 : 03 Şubat 2009, 13:01:53 »
kobe ye duyulan bu hıncı anlamak mümkün değil.sadece shaq la olan tartışmalarından ötürü kobe ye sinir oluyorsunuz yada kobe nin eşsiz yetenekelrindne ötürü kıskançlık duyuyorsunuz başka bir açıklaması yok bunun.yok karaktersizmiş ,yok bencilmiş yok bilmem neymiş,geçelim arkadaşlar bunları,takıma neler katıyor,istatistikelri nedir,yetenekelri ne boyutta bunları konuşalım.
aktif oyuncular arasında en iyi olanı tartışmasız kobe diribunu inkar etmek suç teşkil eder :) onun birden hızlanıp potaya gidişi,el üstünden attığı sayılar,geri çekilerek attığı sayılar,360 derece dönerek bastığı smaçlar yenilgiyi kabul etmeyen anlayışı,daima kazanma isteği,göze hoş gelen oyunu,son saniye maç kurtaran sayıları atan adam olması herşeşyiyle kobe bryant en iyisidir.
kobeye bencil diyenler lebron un 2006 all star maçında yaptığını görmediler galiba,o maçta kendine oynadı bencillik budur,ıverson,t mac,wade,lebron,carter gibi oyuncular hiçmi kendine oynamıyor ,onlar hiçmi bencil değil,yorum yaparken gerçekelri yazın sizins evip sevmemeniz önemli değil gerçekelri yazın yetenekelrindne basedin,en iş-yi olduğunu inkar etmeyin.mıchael jordon bile en iyi kobe derken aslında bizlere yorum yapmak düşmez

Çevrimdışı hasan1299

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 03 Şubat 2009, 13:11:04 »
2008 pekin olimpiyatlarında amerika milli takımını nasıl yönettiğinide gördük kobe nin.kobe antrenmanlarda lebron ve diğerlerine nerde duracakalrını nasıl hareket edeceklerini gösteriyordu,saha içinde tam bir lider gibi yönetti amerika yı.kobe siz çıkılan 2006 dünya kupası ve 2004 olimpişyatlarında lebron lu amerika yıda gördük nasıl çaresiz kalıyorlardı,ne zamanki kobe bu takıma katıldı rüya takım geri döndü,rüya takımın rüya oyuncusu kobe idi,bu gerçeği hiçbirzaman inkar edemezsiniz

Çevrimdışı tatar___

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : 05 Şubat 2009, 02:32:03 »
adamın smaçları felan iyi ama çok bencil davranıyor...her topu alıyor kendi gidip basket atıyor..mjyi küçümsemesi neden bilemiyorum ama onun gibi bi oyuncu olamayacağı kesin...