Yunus abi benim yazıdan çıkardığım zaten kemal abi de 3 büyüklerin geciken hamlelerinden yakınıyor ve Ülker'in desteğinden bahsediyor,2 mizden biri yanlış anlamış ama en iyi Kemal Erdem izah eder sanırım
-Cola turka ve Cafe Crown sponsorluklarından dolayı BJK ve GS'a çok iyi paralar ödendi.Milyon Dolarlar önlerine döküldü.
5 Milyon Dolara Delgado'yu alacaklarına basketbol takımına adam alsaydı Beşiktaş..O paralar gökten gelmedi Ülker'den geldi.
Keza aynı şekilde GS'a da paralar verildi.Zaten kimse bu konuda itiraz etmiyor.BKJ yönetimin rahatsız olduğu konuya gelince eğer biraz araştırılsa anlaşılırdı.Onların isyanı kendilerine..Ülker'den gelen paranın futbolcu transferinde kullanılması.
Aslan payı Fenerbahçe'ye gitmiştir.Çıkıp herhalde aaa yok öyle bir şey demiyoruz.
Yazıda anlatılmak istenen hala anlaşılmamış..
Ülker aslan payı Fener olmak üzere 3 takımı sonuçta besliyor mu?
besliyor..
Ülker, kendisi çekildi 3 kulübün önünü açtı..Biriyle birleşti diğer ikisine ise iyi paralar verildi..
Bunu yapan Ülker..En azından bir çaba harcamışlar dimi..2005/06'da bir avuç insana oynanan TBL Finali bu sene binlerce insana oynanmış.
Efes'de böyle bir oluşum içine girebilirdi..Ama bunu yapmadı..Parayı veren düdüğü çalar hep ben hep ben dedi..
Ülker'de istese bunu yapardı ama yapmadı..O kendini feda etti, 3 takıma kanatlarını açtı..
Türk basketbolunun kurtuluşu takımlara sponsorluktan geçer.
Bu cesareti Ülker göstermiş..Diğerleri de umarız gösterir..Ya da böyle kalsın bu Ülker herkese yeter..
Onun için Ülker'e köstek olmak yerine Ülker'leri çoğaltmak lazım

(Ülker'den kasıt kurum)
TV reytingleri cabası..