Gönderen Konu: Bölüm Kuralları!!!  (Okunma sayısı 5461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NaturalBornKilleR

• Üstün İnsan
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
Bölüm Kuralları!!!
« : 30 Ekim 2006, 19:48:21 »
Bu bölüme konu açarken ve cevap yazarken şunlara dikkat etmeniz gerekir:

-Açtığınız konu tartışmaya değer ve tartışılabilir olsun.Açtığınız konu üzerindeki tartışmalar sonucu bazı çıkarımlar olsun; yani konunun ulaşabileceği bir amaç olsun.

-"En iyi blokçu" "en iyi asistçi" "en iyi bilmem ne" gibi konular açmak yasaktır.

-Oyuncuları ve ya takımları sidik yarıştırır gibi karşılaştırmak yasaktır.

-Konuların geçerliliği sona erince arşive atılır bilginiz olsun.

-Sonuçu her aklı selim kişi tarafından kolaylıkla kestirilebilecek konular açmak yasaktır.(örn:En zor grup)

-Çok hassasımdır: Türkçe'yi adam gibi kullanın.Kendinizi msn de zannetmeyin.İkili atışmalara girmeyin.Alırım aklınızı..

-Benim için en önemli kural: "Yorumsuz mesaj atmayın.Yorum yapmazsanız  bizim için NBAnın ne anlama geldiğini  bilmeyen sokaktaki adamdan bir farkınız olmaz.
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2006, 15:53:11 Gönderen: NaturalBornKilleR »

Çevrimdışı NYK

• The Doc
  • MVP
  • McClaaaaaaaane!!!!!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bölüm Kuralları!!!
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2007, 20:29:58 »
Arkadaşlar tartışma platformu çok aktif şekilde katılım sağlanan bir bölüm.Bu bölümün sorumlusu oplarak bundan ayrıca memnunum lakin bu bölümde çok fazla ve gereksiz başlıkların açılması fayda değil zarar sağlar.Düzensizlik seviyenin düşmesine neden olur ve bu da katılımın azalmasına...

Söylemek istediğim şu : Konu başlığı açmadan evvel özelden bir mesaj atın bana,konuşalım karşılıklı,ortak bir karar verelim.Her basın açıklamasını ya da geçen ay Parker'ın verdiği bekarlığa veda partisi şeklinde saçmasapan başlıklar görmekten bıktım artık.

Eminim pek çok üyemiz de benimle aynı fikirdedir.

Görüşlerinizi bekliyorum...

Yippi Ka Yey motherfucker...