Gönderen Konu: The Simpsons -fan-  (Okunma sayısı 2460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LEGEND*

• Rookie
  • **
  • Winner
    • Profili Görüntüle
The Simpsons -fan-
« : 06 Eylül 2008, 12:46:14 »
The Simpsons fanları buraya.Traji komik ailemizi burada tartışalım,konuşalım.

SAS 4ever

Çevrimdışı AlonZoMourning

• Yönetici
  • All-Star
  • Oh Whats up Buddy?
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
Ynt: The Simpsons -fan-
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2008, 17:09:53 »
Simpsonların filmini çok beğenmedim açıkçası.Daha doğrusu bu tarz yapımların filmlerini beğenmiyorum.Bence normal bir bölümden çok da farkı yok.Zaten çoğu dizinin filminin yapılması,yada filmle sona erdirilmesi saçmalık.bakınız asmalı konak ve kurtlar vadisi ırak.Asmalı konağın finalini sırf para kazanmak için sinemaya taşıdılar helal olsun.Kurtlar vadisi ise tamamen saçmaydı.4 tane adam gidiyorlar Irağ'ın ebesini arayıp geri dönüyorlar.Ee dizide hiç bahsediliyor mu hayır?
Yeah..!

Çevrimdışı OğuzCan

• Melankolik
  • Yönetici
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Simpsons -fan-
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2008, 18:31:11 »
Simpsonların filmini çok beğenmedim açıkçası.Daha doğrusu bu tarz yapımların filmlerini beğenmiyorum.Bence normal bir bölümden çok da farkı yok.Zaten çoğu dizinin filminin yapılması,yada filmle sona erdirilmesi saçmalık.bakınız asmalı konak ve kurtlar vadisi ırak.Asmalı konağın finalini sırf para kazanmak için sinemaya taşıdılar helal olsun.Kurtlar vadisi ise tamamen saçmaydı.4 tane adam gidiyorlar Irağ'ın ebesini arayıp geri dönüyorlar.Ee dizide hiç bahsediliyor mu hayır?

O konuda haklısın gerçekten. Simpsonlar'a gelince geçen yaz gitmiştim galiba aslında bende gitmem sevmem ama boş vaktim vardı hadi şuna gireyim dedim ama pişmanda olmadım komikti.Beklediğimin üstündeydi film.