Gönderen Konu: Moto GP  (Okunma sayısı 7099 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
Moto GP
« : 11 Ekim 2007, 23:48:10 »
Moto Gp ile ilgili yorumlar, düşünceler, yarış sonrası görüşler... Hepsini burda konuşalım.
Ayrıca 250cc ve 125cc ile ilgili de burada konuşalım.
Resmi web site: www.motogp.com

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
Ynt: Moto GP
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2008, 11:09:57 »
Geçen haftasonu Laguna Seca'daki Grand Prix'de son yıllarda izlediğim en büyük çekişme yaşandı. Valentino Rossi ve Casey Stoner arasında mükemmel bir rekabet vardı. Bir virajda Rossi geçerken diğer virajda Stoner geçiyordu. Yaışın ortasına kadar hiç 1. bellirgin değildi. Harkulade bir yarış oldu. Yanılmıyorsam son 24 tur kala Stoner düştü ve Rossi arayı açarak zafere ulaştı. Stoner'da düşmesine rağmen kalkıp yarışa devam etti ve 2. oldu.

Jorge Lorenzo'ya da çok üzüldüm. Sezona gayet iyi başladıktan sonra çok şanssız bir sakatlık geçirdi, tam düzeliyor derken Laguna Seca'da da motosiklrtinden fırladı ve bileğini tutuyordu. Son durumu ne bilemiyorum.

MotoGP son durum:
1)V. Rossi: 212 puan
2)C. Stoner: 187 puan
3)D. Pedrosa: 171 puan
4)J.Lorenzo: 114 puan
5)A. Dovizioso: 103 puan
Gerisini saymıyorum.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2008, 12:15:45 »
Son yarış neydi ya bi Rossi bi Stoner, en sonunda bu pistteki lanetini kırdı Doctor..

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2008, 12:40:20 »
Mükemmel yarıştı gerçekten Stoner bi kaç kere yarışın sonlarına doğru Rossi'yi geçsede Rossi öyle mükemmel bir yarışçıki daha Stoner'ın liderliği beş saniyeyi geçmeden hemen karşılık verdi.Nitekim daha sonra bir hata artık ya teknik bir arıza mı bilemiyeceğim artıık yarışın galibini belirledi...

Bide yarışın henüz ilk turunda ki Lorenzo'nun kazası gerçekten çok kötüydü...Düşüş anında bileğine dikkat etmedim ama havada oakdar uçtuktan sonra ilk tuttuğu bileği oldu...

Çevrimdışı tmacfatih

• Rookie
  • **
  • geç artıq şu ilk turu!!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 28 Ağustos 2008, 00:20:35 »
eskisi gibi takip edemiyorum ama Rossi hayranıyım bu sene şampiyon olcaktır o şimdiden bir efsane!

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 28 Ağustos 2008, 22:06:54 »
eskisi gibi takip edemiyorum ama Rossi hayranıyım bu sene şampiyon olcaktır o şimdiden bir efsane!

Ben de Rossi hayranıyım ama bu sene şampiyondur demek için çok erken. Rossi 237 puanda, Stoner 187 puanda. Önümüzde daha 6 yarış var. Tabii ki büyük avantaj ama ben hiç emin olamıyorum nedense. Pazar günü San Marino'da neler yaşanacaksa düğüm çözülecek. Rossi birinciliği alırsa o kadar farktan dönmek çok zor olacaktır Stoner için.

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #6 : 15 Ekim 2008, 22:12:36 »
Dr. Lakaplı Rossi şampiyonluğunu ilan etti.2.'lik çekişmesi Stoner ve Pedrosa arasında.Stoner bir adım önde.Bakalım ne olacak...

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 15 Ekim 2008, 22:41:25 »
Dr. Lakaplı Rossi şampiyonluğunu ilan etti.2.'lik çekişmesi Stoner ve Pedrosa arasında.Stoner bir adım önde.Bakalım ne olacak...

İkinciliğin hiçbir değeri yok. MtoGP'de ya 1. olacaksın ya olacaksın. İkincinin esamesi okunmaz, 3 sene sonra da unutulur.
The Doc 2 yıl aradan sonra bir şampiyonluk daha kazandı. Hatta bitime 3 yarış kala şampiyonluğunu ilan ederken şovunu yapmadan geçmedi. 'Geç kaldığım için özür dilerim' yazan bir tişörtü giymişti. Efsane her zamanki gibi MotoGP'e renk katıyor.

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #8 : 19 Ekim 2008, 22:47:04 »
MotoGP Malezya yarışının kalibi Fiat Yamaha'nın İtalyan sürücüsü Valentino Rossi kazandı.Rossi daha önce şampiyon olmayı garantilemişti.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 22 Ekim 2008, 23:58:48 »
Rossi bu yıla damgasını vurdu. Daha önce de söylemiştim. Rossi'nin 2 yıllık şampiyonluk orucu onu etkiledi ve hırslanmasına sebep oldu. Şu pilotlardan hiçbiri Rossi'nin kalitesinde değil bence. O bir efsane. Ne Stoner, ne Pedrosa ne de Lorenzo onun kalitesine erişemedi. Erişeceklerini de pek sanmıyorum...

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 09 Haziran 2009, 17:39:10 »
hangi kanalda yayınlanıyor bilmiyorum ama Rossi en iyisi.Ayrıca çok da çalışkan yanılmıyosam şimdiden bir sonraki sene için değişik lastikler deniyomuş.
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni