Anket

Mavs sizce son kez mi sahenye çıkıyor?

Hayır biraz daha böyle idare edebilirler
7 (53.8%)
Kesinlikle son şansları ve mutlu sona yakınlar
2 (15.4%)
Kesinlikle son şansları ve mutlu sondan uzaktalar
4 (30.8%)

Toplam Oy Verenler: 13

Gönderen Konu: Mavs'in sonu ne olacak?  (Okunma sayısı 5774 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anto James

• Brotherhood
  • Rookie
  • **
  • T-mac LeBron Fan
    • Profili Görüntüle
Mavs'in sonu ne olacak?
« : 05 Aralık 2008, 21:55:10 »
Dirk,Terry ve Kidd kulağa hala cazip geliyorlar mı?Mavs çok büyük bir iniş yaşadı ve ne yapacakları meçhul,lütfen siz de görüşlerinizi paylaşın...

Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
Ynt: Mavs'in sonu ne olacak?
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2008, 22:20:30 »
Bu seneye kötü başladılar ancak toparladılar.Terry müthiş destek veriyor.Dirk bu gece de gördüğümüz gibi ritmini buldu mu durdurulması çok zor bir oyuncu.Kidd play-off'a baya diri kalacak çünkü Barea çok iyi destek veriyor.Belki Kidd'in artık son seneleri ama Dirk'in yılları var.Belki Stackhouse yollanıp daha istikrarlı bir bench oyuncusu alınabilir.Geçen sene Kidd takasından önce Carter sesleri çok çıktı.Cap durumunu bilemiyeceğim ancak Stackhouse'ın sözleşmesinin bitimine 1 ya da 2 sene varsa bence mantıklı bir takas olabilir.

Çevrimdışı Knicks_Lee_Wolkii

• Rookie
  • **
  • always KnicKs
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2008, 23:17:11 »
giderler giderler ama yine play off ta hic birsey yapamadan geri donerler... adam akilli center lari yok. dempair bir mac iyi 10 mac kötü..suta dayali bir takim degil. oyle olsalar center sorunu ortadan kalkabilir gibi ama degil maalesef... bu senede play offta karsilarina kim cıkarsa cıksın dallas'ı ewe erken yollar...

Çevrimdışı Chosen1

• Editör
  • Starter
  • Chosen1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Aralık 2008, 00:41:37 »
Kötü başladılar ama toparlandılar.Terry ve Dirk takımı taşıyor.Henüz Howard'ın olmadığını düşünürsek zorlu batıda belki yari final oynarlar.Daha ötesi çok zor.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2008, 00:49:35 »
Phoenix:Yeni sistemle halleri ortada.
Noh:Geçen seneki halleri yok.Posey de katıldı ancak özellikle Paul'suz anlarda hiç oynayamıyorlar.
Utah:Şu anki halleri iç açıcı değil.Elbette o zamana kadar Boozer ve Deron form tutacak ancak Dallas karşısında çok da üstün bir kadroları yok.
San Antonio:Bu sene benchleri biraz daha gelişmiş gibi.Mason-Hill gibi oyuncularla bench zenginleşti ancak Dallas'a karşı avantajlı değiller bence.
Portland:Geçen sene Noh'un son maçtaki halini görünce anladım tecrübenin ne olduğunu.Paul titriyordu resmen ve o olmayınca Noh da yok.
Yani Dallas böyle bir batıda.Ve kadroları da iyi.Kidd artık yüzük için daha istekli oynayacak.Dirk 2006'daki felaketten sonra yüzüğü çok isteyecektir.Terry,Howard,Barea,Dampier,Diop...

• Rookie
  • **
  • always KnicKs
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 09 Aralık 2008, 00:52:33 »
Phoenix:Yeni sistemle halleri ortada.
Noh:Geçen seneki halleri yok.Posey de katıldı ancak özellikle Paul'suz anlarda hiç oynayamıyorlar.
Utah:Şu anki halleri iç açıcı değil.Elbette o zamana kadar Boozer ve Deron form tutacak ancak Dallas karşısında çok da üstün bir kadroları yok.
San Antonio:Bu sene benchleri biraz daha gelişmiş gibi.Mason-Hill gibi oyuncularla bench zenginleşti ancak Dallas'a karşı avantajlı değiller bence.
Portland:Geçen sene Noh'un son maçtaki halini görünce anladım tecrübenin ne olduğunu.Paul titriyordu resmen ve o olmayınca Noh da yok.
Yani Dallas böyle bir batıda.Ve kadroları da iyi.Kidd artık yüzük için daha istekli oynayacak.Dirk 2006'daki felaketten sonra yüzüğü çok isteyecektir.Terry,Howard,Barea,Dampier,Diop...

peki abicim dallas o saydıklarınla eşleşmesi icin onların ustunde olması lazım. onların ustune cıkabıleceklermı sezon sonunda sıralamada :S

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #6 : 09 Aralık 2008, 00:55:28 »
Dallas'ın önünde bitirir büyük ihtimalle diyebileceğimiz Houston ve Lakers var.Dallas'ın başlarda kaybettiği maçlar sorun olabilir ancak toparladılar.Eğer onlarla eşleştiklerinde yeneceklere inanıyorsan onları geçeceklerine neden inanmıyorsun?

Çevrimdışı Chosen1

• Editör
  • Starter
  • Chosen1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 09 Aralık 2008, 00:57:45 »
Dallas bu takımlarla eşleşmek için üstünde olması gerekmiyor ki.Play-offa girmesi yeterli.Sonra kiminle eşleşeyeceği onların ne kadar iyi olduğuna bakar.Bana sorarsan üstte adı geçen takımlardan Phoenix'i rahat geçerler.Blazers'ı da belki tecrübeyle;ama olası bir Blazers eşleşmesinde Oden çaylakların play-offlardaki bazı rekorlarını alt üst eder.Diğer takımlara karşı bence şansı yok.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #8 : 09 Aralık 2008, 00:59:07 »
Dallas bu takımlarla eşleşmek için üstünde olması gerekmiyor ki.Play-offa girmesi yeterli.Sonra kiminle eşleşeyeceği onların ne kadar iyi olduğuna bakar.Bana sorarsan üstte adı geçen takımlardan Phoenix'i rahat geçerler.Blazers'ı da belki tecrübeyle;ama olası bir Blazers eşleşmesinde Oden çaylakların play-offlardaki bazı rekorlarını alt üst eder.Diğer takımlara karşı bence şansı yok.
Şansı yok!Çok iddialı bir cümle.San Antonio'ya,Utah'a nasıl şansı olmadığını açıklarsan memnun olacağım.

• Rookie
  • **
  • always KnicKs
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 09 Aralık 2008, 00:59:31 »
ben dallas'a inanmıyorum acıkcası... batida ne olacagı hıc bellı olmaz.. dallas en fazla 1 tur gecer belkı. ama gerısını getıremez.. iyi bir takas weya trade yaparlarsa butun dengeler degisir tabikide. ama son sansları oldugunun farkındalar...

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #10 : 09 Aralık 2008, 01:00:56 »
ben dallas'a inanmıyorum acıkcası... batida ne olacagı hıc bellı olmaz.. dallas en fazla 1 tur gecer belkı. ama gerısını getıremez.. iyi bir takas weya trade yaparlarsa butun dengeler degisir tabikide. ama son sansları oldugunun farkındalar...
Kidd'in son şansı olabilir ama diğerleri için konuşmak yanlış.Tamam şampiyonluk çok zora girer ama çok da aşağılara düşmezler bence.

Çevrimdışı Chosen1

• Editör
  • Starter
  • Chosen1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 09 Aralık 2008, 01:04:56 »

Abi takasla trade aynı şey değil mi?Eğer bu sene batıda ilk turu geçemezlerse Cuban kadro değişikliğine gidecektir.

• Rookie
  • **
  • always KnicKs
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 09 Aralık 2008, 01:06:58 »
Kidd'in son şansı olabilir ama diğerleri için konuşmak yanlış.Tamam şampiyonluk çok zora girer ama çok da aşağılara düşmezler bence.

ama sampıyonluk lafı onlara bır beden buyuk gelır o zamanda.. bak arkadasım dallas duzeldı toparlandı dıyorsun. bak spurs'e onlardada manu ıle parker geri döndü ve toparlanıyorlar. aynısı utah ıcınde gecerlı boozer gelınce onlarda yukselıse gecıcekler. bunlar olacak olan seyler. dallas bunların ustunde bır takım gıbı gorunmuyor bnce... dallas hangısıyle eslesırse eslessin bnce kaybeden taraf olacaktir... ayrıca duncan da son demlerınde,bu yuzden oda sampıyonluk ıcın oynayacaktir..

• Rookie
  • **
  • always KnicKs
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 09 Aralık 2008, 01:07:56 »

Abi takasla trade aynı şey değil mi?

ıkısınıde yazmısmıyım :) farkında degıldım :D arbalest sen ne dıyorsun bu dusunce ıcın?

Çevrimdışı Chosen1

• Editör
  • Starter
  • Chosen1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 09 Aralık 2008, 01:15:58 »
Bu sezon Mavs'in sonu batı yarı finali olur diyorum ben.

Çevrimdışı robeck

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 21 Aralık 2008, 13:37:27 »
dallasın sorunu 5 numara değil 2 numara. Terry 1 numara oyuncusu ama 2 numarada oynuyor. Eğer iyi bir 2 numara bulursak sampiyonluğu zorlarız bence