İki gündür yorum yok.Nerdesiniz kardeşim ??
Burdayız kardeşim...
Sezon başında site için yazdığım yazıda Miami için 'yeni hanedanlık' demiştim ama bunun oluşması için bu senenin henüz erken olduğunu da eklemiştim. Sezon bu dediğimize işaret ederek devam ediyor. Boston, en azından bu sene için, özellikle 7 maçlık seriler söz konusu olunca, masaya daha sert yumruk vurabailecek tecrübeye, sağlamlığa ve ekipmana sahip. Miami için bu sezon doğu finali olur en fazla. Geri kalanı diğer sezonlara...
Çok doğru...Peki Miami'nin sorunu olarak belirlediğim 3 maddeye katılıyor musun?Okuldan birkaç arkadaş bana katılmadıklarını söylediler.Çok şaşırdım açıkçası.Siz neler düşünüyorsunuz?
1. maddede dediğine katılıyorum. Boston gibi sert ve tecrübeli, nerede ne yapacağını bilen takımlar, rakipte sorunlu bir bölge varsa, oradan nasıl vurabileceğini, o bölgenin yaratabileceği sorunlardan nasıl avantaj üretebileceğini çok iyi biliyorlar. Miami'nin Boston'a teklemesinin en önemli nedenlerinden biri de bu.
2. maddeye gelirsek, Spoelstra'nın bu takımı kaldıramadığını, tecrübesinin, basketbol bilgisinin bu takıma yeterli olmadığını ben de düşünüyorum. Hatta Riley ha geldi ha gelecek diye beklemekten yoruldum. Miami üst üste bir 8-10 maç kaybetse gelecek ama o da olmuyor bireysel performanslarla.
Bahsettiğin 3. maddeye ise şöyle katılmıyorum. Roller belli aslında ama yan rolleri üstlenen elemanlar tam verim vermiyor. Anthony ribaund almıyor. Ilgauskas blok yapmıyor, Chalmers üçlük sokmuyor. Aslında sorun burda. Roller belli, verim yok.