0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Boyle bir takas olursa her seyden once Knicks sisteminin cok onemli bir parcasini kaybeder.Lewis'i kaybeden Orlando gibi.Bu takimin iki uzunlu sistemde nasil oynadigini da gorduk Mozgov ilk 5 baslarken.Brooks bu sisteme gayet iyi uyar hatta bence tamamen saglikli oldugunda en az Felton kadar iyi bir oyuncu ama Gallinari'nin gitmesi Knicks sisteminin cok ciddi zarar gormesi anlamina gelebilir..
Dedigin adamlar zaten dunyanin suresini aliyorlar. Gallinari belki iyi savunmaci degil ama D'Antoni sisteminde savunmanin yeri belli.Ayricg Gallinari'nin hucumda yaptigi katki cok iyi bence.Ayrica cok kisa kalirlar.Dusunsene Amare-Fields-Chandler-Brooks-Felton..Buyuk sorun olur boy..
peki şöyle bir beş daha uygun olur muPG-Felton veya BrooksSG-FieldsSF-ChandlerPF-TuriafC-Amarekenarda Shawnty Williams,Azubuike,Roger Mason Jr. , Bill 'Skywalker'' Walker gibi oyuncuların olduğunu da unutmayalım.
Alıntı yapılan: KİDD_Fan - 09 Şubat 2011, 13:44:43peki şöyle bir beş daha uygun olur muPG-Felton veya BrooksSG-FieldsSF-ChandlerPF-TuriafC-Amarekenarda Shawnty Williams,Azubuike,Roger Mason Jr. , Bill 'Skywalker'' Walker gibi oyuncuların olduğunu da unutmayalım.Yine de Gallinari'ye nazaran etkisiz kalırlar.. Alpay'ın dediği gibi D'Antoni'nin hızlı oyun sisteminde 4 numara oynayan oyuncu da hızlı ve tempoya ayak uydurmalı.. Mozgov da Turiaf da bahsettiğimiz özelliklerde değil.. Şu an için Gallinari oraya en uygun isim yani, guard rotasyonunu düzenlemek için Gallinari'yi elden çıkarmak bence kötü sonuçlara mal olur..
Unutmayalım New York sistem değiştirmeye çok yabancı değil. Nate gitti küçük bir değişim yaşadılar. Amare geldi iyice takım sistemi bozuldu. Yine değişmesi onlara çok kötü gelmeyebilir. Ben böyle düşündüm ama ayrıca belirdiyim eğer Gallinari'yi gönderirlerse çok gönüllü göndermezler.
Alıntı yapılan: alierdem - 09 Şubat 2011, 18:29:08Unutmayalım New York sistem değiştirmeye çok yabancı değil. Nate gitti küçük bir değişim yaşadılar. Amare geldi iyice takım sistemi bozuldu. Yine değişmesi onlara çok kötü gelmeyebilir. Ben böyle düşündüm ama ayrıca belirdiyim eğer Gallinari'yi gönderirlerse çok gönüllü göndermezler. Nate Robinson gitti bir sistem oluşturma ihtimali doğdu demek istedin heralde
Alıntı yapılan: KİDD_Fan - 09 Şubat 2011, 18:34:25Alıntı yapılan: alierdem - 09 Şubat 2011, 18:29:08Unutmayalım New York sistem değiştirmeye çok yabancı değil. Nate gitti küçük bir değişim yaşadılar. Amare geldi iyice takım sistemi bozuldu. Yine değişmesi onlara çok kötü gelmeyebilir. Ben böyle düşündüm ama ayrıca belirdiyim eğer Gallinari'yi gönderirlerse çok gönüllü göndermezler. Nate Robinson gitti bir sistem oluşturma ihtimali doğdu demek istedin heralde İşte olsun yine değişim oluyor. Böyle şeyler New York a yarıyor.
Alıntı yapılan: alierdem - 09 Şubat 2011, 18:36:52Alıntı yapılan: KİDD_Fan - 09 Şubat 2011, 18:34:25Alıntı yapılan: alierdem - 09 Şubat 2011, 18:29:08Unutmayalım New York sistem değiştirmeye çok yabancı değil. Nate gitti küçük bir değişim yaşadılar. Amare geldi iyice takım sistemi bozuldu. Yine değişmesi onlara çok kötü gelmeyebilir. Ben böyle düşündüm ama ayrıca belirdiyim eğer Gallinari'yi gönderirlerse çok gönüllü göndermezler. Nate Robinson gitti bir sistem oluşturma ihtimali doğdu demek istedin heralde İşte olsun yine değişim oluyor. Böyle şeyler New York a yarıyor. Nate Robinson bizim mahalle takımında oynasa sonra gitmeye karar verse o bizim takıma da yarar.Bu kadar oyun zekasından nasibini almamaış bi adam olamaz