Gönderen Konu: Müzik Bazende İstediğimiz Duyguları Vermez..  (Okunma sayısı 7706 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
Müzik Bazende İstediğimiz Duyguları Vermez..
« : 27 Temmuz 2008, 04:56:45 »
 Buraya mı açmalıyım bilmiyorum,bu saatte kimse de yok..

Müzik bazen huzur,bazen mutluluk,bazen acı verir..Hayatımızda özel bir anlam taşıyan müziklerin yanısıra sizin de dinleyip ''bu ne lan?'' dediğiniz tür müziklerde vardır sanırım.Kaç gündür içimde tutuyorum bu başlığı açma gereği duydum :-)  Böyle liste halinde yazıp rahatlayabiliriz diye düşündüm :-D
 Ben başlıyorum
 1. Ne istiyorsunuz bizden Hande Yener? Madonna özentisi,anlamsız sözlerin kralı,itici tipinle seni her gördüğümde daha da şiddetli olarak senden nefret ediyorum.Yeter artık ne halt yiyosan ye ama şu elektronik müzik yapıyom ben,harikayım ben havalarından bi an önce kurtul..
2. Aslı ''dan sonra'' klbinin patlamasına bi anlam verememiştim,tek bir anlamlı dize söyleseniz tamam diycem.2.klibin ise beni kendimden geçirdi,hani şu kendini melek gibi gösterip hiçbir sözden bahsetmediğin klip..Lütfen sus artık..

Şuanlık aklıma bu kadar geldi,ben sinirimi döktüm buyrun meydan sizin :-)
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Anto James

• Brotherhood
  • Rookie
  • **
  • T-mac LeBron Fan
    • Profili Görüntüle
Ynt: Müzik Bazende İstediğimiz Duyguları Vermez..
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2008, 11:45:01 »
İsmail YK:Go Home!Gıcık oluyorum bu adama sözünde müziğinde tipinde hayır yok bu adamın.
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

Çevrimdışı mentos

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2008, 12:17:11 »
1-Serdar Ortaç:Adamın her şarkısı aynı..Altta bi ritim üste yazılmış sözler..Baz ı şarkıları kulağa hoş geliyo ama gerisi aynı..Piyasa şarkısı dedikleri bu olsa gerek..

2-CanKan:Gurbetçi şarkıcıların doruk noktası..Ne diim Allah bildiği gibi yapsın..

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2008, 12:28:51 »
Sakat bir konu.. Zevkler ve renkler muhabbetine döner.

Şimdi ben içimden geçenleri yazsam buraya müzikle ilgili olay olacak.. Müzik yaptığını sanan ve müzik dinlediğini sananlar var bu ülkede..Ucu bazılarına dokunacak konular.

Çevrimdışı fadeaway86

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2008, 12:32:31 »
ismail ye ke.. cıktıgından beri her hareketli şarkısı aynı.. nakaratlarda aynı bayan vokaller.. sıkıcı itici.. hande yener.. 2002 de müthisti.. sonra bozdu.. tarz degisimi...bana gore...

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 27 Temmuz 2008, 13:56:15 »
Sakat bir konu.. Zevkler ve renkler muhabbetine döner.

Şimdi ben içimden geçenleri yazsam buraya müzikle ilgili olay olacak.. Müzik yaptığını sanan ve müzik dinlediğini sananlar var bu ülkede..Ucu bazılarına dokunacak konular.
Abi kapatabilirsin,şimdi düşündüm de haklısın ama ben eğlenmek için açmıştım.Yine de sen bilirsin..
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Salvation

• I'm Cool
  • Starter
  • Mr.Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 27 Temmuz 2008, 17:35:48 »
POPcuların hiçbirinde iş yokki zaten olsaydı 2 Satır birşey yazıp gerisini de normal Ritim e bırakmazdı geçdim söyleyenlerin tipi tip değil YEKA denen mal neyse ben şey yapmiyim emolar bunlar işte :F 

En Güzel Edip Akbayram en iyi Cengiz imren :F anlayan anladı :F

Çevrimdışı 2pac

• <THUG|LİFE>
  • Rookie
  • **
  • 2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 28 Temmuz 2008, 20:06:08 »
Hande Yener e kıl oluyorum ianılmaz saçma şarkı sözleri ve dansları var

disco müzikleri bir numara

:intheclub:
LİFE BY THE GUN-DİE BY THE GUN

Çevrimdışı ziggu

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2008, 22:32:49 »
oo abi siz manken kardeşleri es geçmişiniz olmaz ki böyle çok yönlü cevherlerimzi böylesi bi konuda anmamak ayıp olmuş

bide sevenlerine saygım cok bana cok kızmayın ben aslında genelde rap dinlerim yeraltındakiler oda ceza sago bunları yeni albüm yaptıklarında nasıl olmuş diye bakarım ama sago pesimist_ep4 te şöyle diyodu (katılıyorum)

bak şeker sen git kendine has tarzınla şinanay oku
nasıl temizleyeceksin bakalım ortalığa saldın b.ku

isim vermeme gerek yok kişiyi tanımısınızdır bi çok kişinin kafamızı şişirmesine neden olduğu için sevmiyorum bu kadını vs aklıma diğer kişiler geldikçe yazarım yine

Çevrimdışı ziggu

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2008, 21:39:56 »
İsmail YK:Go Home!Gıcık oluyorum bu adama sözünde müziğinde tipinde hayır yok bu adamın.

anlamıyorum zaten adam türkçeyi zar zor ıkınarak konusuyo gelip burda yıldız oluyo garip şeyler

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 05 Ağustos 2008, 12:03:30 »
ben hepsi grubuna gıcık oluyorum o kadar popüler olmuşlarki dizileri çıkmış eurovision'da temsil edicekler bizi türlü türlü markaların reklemlarındalar ama hiç bişey yaptıkları yok ya iğrenç müzikler iğrenç sözler iğrenç kilpler ...
ne diyelim

Çevrimdışı AlonZoMourning

• Yönetici
  • All-Star
  • Oh Whats up Buddy?
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #11 : 20 Ekim 2008, 14:13:13 »
Ya Hande Yener eğlendiriyor bence.Mesela bakın bir cluba gittiğinde en çok elektronik müzikle koparsın.İsmail YK'ya gelince onun neden hayranları var anlamıyorum ama var.Ama hiç unutmam bir magazin programında şu konuşma geçti.

MUHABİR:Hayranlarınızın ilgisi sizi bunaltmıyor mu hiç?
İSMAİL YK:Deli misin ben 10 yıldır bunun için uğraşıyorum.

bir örnek daha vermek gerekirse biraz alakaya maydanoz olucak ama aklıma geldi işte.

MUHABİR:Hakan Taşıyan yeni peygamberiymiş arabeskin.
MÜSLÜM GÜRSES:Ben öyle bir peygamber göndermedim.
Yeah..!

Çevrimdışı Tweener

• Steal Man
  • Rookie
  • **
  • David Apolskis
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 20 Ekim 2008, 15:02:29 »
ben hepsi grubuna gıcık oluyorum o kadar popüler olmuşlarki dizileri çıkmış eurovision'da temsil edicekler bizi türlü türlü markaların reklemlarındalar ama hiç bişey yaptıkları yok ya iğrenç müzikler iğrenç sözler iğrenç kilpler ...
ne diyelim

+1 de benden.Çok rezil bi grup.

Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum
                 Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden
                 Başıma Gelecekleri De Biliyorum
     Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız
                     Yarın Bizim Çünkü !

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2009, 20:01:36 »
Biraz eskiden kalmış ama ben de yorumumu yazmak istedim...Son zamanlarda biraz daha gündeme gelen elektronik müzikten açıkcası hiç haz etmiyorum..Zaten onu yapan da Türkiye'de belli Hande Yener..Sözleri de çok saçma sapan oluyor herhangi bir kalite de yok gibi çok saçma bence...
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı CheQ

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 25 Ağustos 2009, 19:01:24 »
Varya bu Hande Yener, Serdar Ortaç, İsmail YK gibiler yüzünden rock a geçiş yapmıştım. Valla sağolsunlar iyiki bu kadar reziller :D