0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla Hornets'i görmek isterdim...Ayıca basketbolile uzaktan yakından alakası olmayan İngiltere'ye neden NBA takımları gidiyor?
Şimdi bir yerde okudum da bu sene Avrupa takımları ile NBA Takımmları karşılaşmayacakmış.Program bu şekilde olacak yani.
Alıntı yapılan: RaRe - 28 Mart 2008, 14:25:03Valla Hornets'i görmek isterdim...Ayıca basketbolile uzaktan yakından alakası olmayan İngiltere'ye neden NBA takımları gidiyor?Alakaları oluşsun diye...İngiltere büyük pazar.Basket sararsa iyi para kazandırır.
Valla benim en büyük isteğim abdi ipekçi de nyk yi izlemek maç bitince kimse tutamaz beni sahaya ölcemi bilsem inerim.
Keske Avrupa takimlarina karsi maç yapsalardi mesela Avrupanin basketbol devleri : CSKA , Panathinaikos,Tau Ceramica ve Montepaschi Siena güzel olurdu !!!
Alıntı yapılan: Ginobili76 - 31 Mart 2008, 00:21:48Keske Avrupa takimlarina karsi maç yapsalardi mesela Avrupanin basketbol devleri : CSKA , Panathinaikos,Tau Ceramica ve Montepaschi Siena güzel olurdu !!! Yapılıyor merak etme ama genelde şehirlerin takımları ile yapılıyor.
Yok Apo abi bu sene Avrupa takımları ile maçlar olmayacakmış duyduğuma göre.Sadece kendi aralarında kapışacaklar Avrupa'da..