Gönderen Konu: NBA Takımlarından Birtanesi Tekrardan Efes Pilsen İle Karşılaşacak  (Okunma sayısı 3466 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Th3STaT

• MetalHead
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Méŧâłђ£àđ
Temsilcimiz Mehmet Okur,All-Star'a seçildi.Fakat güzel haberler bitmedi.Şimdi ise NBA'den bir takım İstanbul'a gelerek Efes Pilsen ile karşılaşacak ;).
İstanbul ve Efes Pilsen bir NBA takımını ağırlamaya hazırlanıyor. NBA Avrupa turu kapsamında bir NBA takımı İstanbul'a gelecek ve 6 Ekim'de Efes Pilsen ile karşılaşacak.
İstanbul'a gelecek takım ise basına sızan haberlere göre büyük bir ihtimalle Minnesota Timberwolves olacak.
Karşılaşma ise 6 Ekim'de Efes Pilsen'in evi Abdi İpekçci Spor Salonu’nda oynanacak.

Konu üzerine açıklama yapan Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun ise, NBA ile anlaşmanın imzalandığını, İstanbul'a gelecek olan takımın 14 Mart'ta açıklanacağını söyledi.

Efes Pilsen geçen yıl Amerika'ya gitmiş, Denver Nuggets ve Golden State Warriors ile iki maç oynamıştı. Efes Pilsen ile NBA ekibinin 6 Ekim'de oynayacağı maç Türk Kanallarından birinde gösterilebilecek.

Bu haber gerçekten de Mehmet Okur'un All-Star seçilmesinin ardından en güzel haber olarak yerini aldı.İstanbul'da oturan arkadaşlarımız umarım bu büyük maçı kaçırmaz.Benden size tavsiye harçlıklarınızı biriktirmeye başlayın :).Bu maç kaçmaz ne de olsa çok nadiren karşılaşılan bir olay.Bu haberi görünce Konya değil de keşke İstanbul'da olsam dedim ama artık bizde televizyondan takip etcez.Başka da çare yok gibi gözüküyor zaten...:)
ThE STaT

Standing Tall and Talented

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
Olm bırak Konya'yı falan kaçar mı bu maç al bileti idefixe'den atla gel maça.
Ben kesin gitcem şu takım açıklansın.
Süper maç olucak, bi de önlerden yer kapabilirsek daha da iyi olur.

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
   Evet bnede haberi NBA Stğdyo'dan duydum bu gece . Güzel bi organizsayyono lur umarım ama sadece bir tane mi gelcek ki ya . Utah falan gelseydi bari Memo olayına falan ama Garnett hayranları da onu canlı canlı görecek tabi T-Wolves olursa . Ntv'ye mahkumuz yine bu maçta . Gidemeyecez İstanbullara . NBA açıldı Avrupa'ya dahada böyle gider bu iyi bir izlenim verirsek niceleri gelir . Rövanşı alalım önce bi :D

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
Bu gerçekten güzel bir haber bence efes bir kez daha kendini nba de deneyecek :-)
Tam tersi olm NBA kendini Türkiye'de deneyecek.
Abdi İpekçi'ye gelsinler nası gözlerini korkutucaz onların biz duurr!
Öyle alışmışlar NBA'in sakin seyircisine, bizde öyle yoook!
Burası Abdi İpekçi, Burdan çıkış yoook!

Çevrimdışı Phily

• NBAtr'nin 76er'ı
  • All-Star
  • Philadelphia 76ers!!!!!
    • Profili Görüntüle
Bu maçı büyük ihtimalle ntv yayınlayacak ve bu sefer efes rövanşı almaya çalışacak bu maç kaçmaz hakikaten...

Çevrimdışı garnetttt_06

• All-Star
  • Kamyoncu değilde ne bu adam?
    • Profili Görüntüle
valla ankarada oturuyom ama t-wolves gelirse kesin giderim kg'yi görmekten daha büyük bişey olamaz benim için

Çevrimdışı Tracy1McGrady

• Immune to Fear
  • All-Star
  • Usain Bolt==> Son of the Storm
    • Profili Görüntüle
bence çok eğlenceli olacak bu karşılaşma tabiki minnesota falan çıkarsa garnett gibi bir oyuncuyu görme şansımız olacak ben istanbul'da oturmuyorum ama gitmeyi isterim tabi
'''HaRdY BoYz'''

Çevrimdışı garnetttt_06

• All-Star
    • Profili Görüntüle
taib göz önünde bulundurmadığımız bir nokta var 6 ekime kadar kevin garnet başka bir takımda olabilir o zaman hayallerimiz suya düşer

Çevrimdışı Tolga_SAS

• Starter
  • 3 times playoff MVP - 2 times regular season MVP
    • Profili Görüntüle
taib göz önünde bulundurmadığımız bir nokta var 6 ekime kadar kevin garnet başka bir takımda olabilir o zaman hayallerimiz suya düşer

evet takas olma ihtimali var. Ama olsun kg nin karşılığında yine bir süperstar gelicektir ya da bir star. En azından onu görme şansımız olur ama ilk tercihimiz tabii ki KG.

Çevrimdışı garnetttt_06

• All-Star
    • Profili Görüntüle

evet takas olma ihtimali var. Ama olsun kg nin karşılığında yine bir süperstar gelicektir ya da bir star. En azından onu görme şansımız olur ama ilk tercihimiz tabii ki KG.
evet aslında beleşten gitmesini bekleyemeyiz ama iverson veya shaqın takasındaki oyuncular gibi bir takas olursa hiç bir anlamı kalmaz maçın

Çevrimdışı AyTeK

• Short Forward
  • Superstar
  • Madem Ki Rox'sun Göster O Zaman Korksun !
    • Profili Görüntüle
Haberi NBA stüdyoda duymuştum vallah minnesota gelirse süper olur Kevin Garnett gibi bir süperstarı çıplak gözle izleme ayrı bir zevk olacağı kesin.
Bu maçı büyük ihtimalle ntv yayınlayacak ve bu sefer efes rövanşı almaya çalışacak bu maç kaçmaz hakikaten...
Evet NTV yayınlayacak ;)