Gönderen Konu: Nba Türkiye  (Okunma sayısı 77473 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Nba Türkiye
« : 13 Eylül 2006, 19:20:48 »
Bu dergi için farklı bir topic açmayı düşündüm.İlk sayısını aldım gerçekten çok güzel bir dergi olmuş.Ama poster olayı yanlış anlaşıldığı için çok kötü olmuş.Dergiyi alırsanız zaten görürsünüz.Ayrıca abone olduğunuzda da gümüş nba anahtarları ve daha fazla aksesuar veriliyor.Yazar kadrosunu da yazıyım.Bu arada bu dergi  Bünyesinde T3, Ceptest, Digital Home, Trendsetter, Leziz, Dishy, Luxury, Parents gibi dergileri barındıran Maya İletişim’in NBA ile yaptığı lisans anlaşmasıyla NBA’in resmi dergileri Inside Stuff ve Hoop dergilerinin Türkiye’deki yayın haklarını aldı ve bu iki derginin telifli içeriğini tek bir çatı altında yani NBA TÜRKİYE dergisinde topladı.

Yazar kadrosu ise şöyle;

Batuğ Evcimen (evet yanlış duymadınız),Orkun Çolakoğlu, Gökhan Özşahin, Onur Tuncaboylu ,  Ümit Avcı , Bülent Avcı , Barış Özman ,  Faruk Akagün , Cenk Akyol (evet doğru).

Editör ise Mete Aktaş.

Cenk Akyol dergide maç esnasında yaşadıklarını falan anlatacakmış.Hatta ilk sayıda Lakers t-shirt lü bir resmide var.Zaten yazar kadrosunudan 4 kişide Lakers'lı.Bu dergi hakkında görüşlerinizi , eleştirileriniz kısacası paylaşmak istediklerinizi yazın. Ayrıca Cenk her ay kesin olarak yazacakmış.
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2010, 13:55:22 Gönderen: AoGVinsanity »

Çevrimdışı Dwyane Wade 3

• I Love This Game
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: Nba Türkiye
« Yanıtla #1 : 13 Eylül 2006, 19:23:00 »
ben de aldım.henüz detaylı olarak inceleyemedim ama poster olayı beni çok sinirlendirdi :x :x 4 poster diyodu.bende alıyım dedim ama bi açtım içini küçük küçük 4 poster.poster olayı dışında bi olumsuzluk göremedim dergide...

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Eylül 2006, 19:26:12 »
ben de aldım.henüz detaylı olarak inceleyemedim ama poster olayı beni çok sinirlendirdi :x :x 4 poster diyodu.bende alıyım dedim ama bi açtım içini küçük küçük 4 poster.poster olayı dışında bi olumsuzluk göremedim dergide...
Evet ben Orkun abi ile konuşmuştum.Matbacılar mı ne yanlış anlamış.Ama onu telafi etmek için diğer ay daha düzgün bir şekilde 4 poster vermeyi düşünüyorlarmış.Ama kapakta "Nba Türkiye" yazmasa belki de Cavaliers dergisi sanacaktım :)

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #3 : 13 Eylül 2006, 19:33:25 »

işte bakın gerçekten cavaliers dergisi gibi duruyo uzaktan dergilerin arasından bakınca nba türkiye yazısı görünmediği için bende bi öyle sandım ama elime aldığımda nba türkiye yazıyodu ben şaşırdım açıkcası hiç reklam falanda yapmadılar çıkarırken böyle bi dergiyi

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 13 Eylül 2006, 19:37:46 »
Sitenin web adresi www.nbaturkey.net .Ama daha henüz yapım aşamasında.Onlar yapacakları yerde yaptılar reklamlarını.Sadece televizyonlarda yapmadılar reklamlarını.Yinede ilk sayısı olmasına rağmen rakamlar çok iyi hem de SLma'in çıkmadığı bir ayda olması da çok büyük bir avantaj.Tabi yazar kadrosu da muhteşem.

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #5 : 13 Eylül 2006, 19:55:03 »
  Ben o kadar beğenmedim açıkçası Slam gibi bi dergiyi gördükten sonra..Pivot grubu dergilerinde bulabileceğimiz oyuncu karşılaştırma , 24 saniye , eski oyuncu yeni oyuncu benzerlikleri ben bunları Pivot grubu dergilerin de de buluyorum.Daha güzel olmasını beklerim.Belkide posterler bi artniyet yarattı ama ne yapalım Ben açıkçası bu dergiye 5 YTL vereceğime pişman oldum ...

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 13 Eylül 2006, 20:00:07 »
Evet Slam'E benzer yanı var ama tabi bana göre farklı size göre farklı.Pivot'dan iyi yazar kadrosu var tabi ama editörün olmayınca dergi Pivot gibi böyle konular yazamıyorlar.Yinede içerik olarak çok güzel bir dergi.Bana göre.

Çevrimdışı Big_Ben

• The Diesel
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 13 Eylül 2006, 20:06:03 »
Benim için posterler hayal kırıklığı oldu sadece...Yoksa dergi genel olarak güzel...Yazar kadrosu da gayet iyi...

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #8 : 13 Eylül 2006, 20:06:40 »
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=nba+t%C3%BCrkiye+&btnG=Google%27da+Ara&meta= :D

Ehe ismi güzel olmuş ama fazla dergi okumadığım için yorum yapamıcam.

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 13 Eylül 2006, 20:07:51 »
Bende çok beğendiğimi söyleyemem ama ilk sayı için gayet iyi bence tek kötü yanı benim için LB yi kapak yapmışlar:d

Ayrıca dergiler topic inde tartışılıyordu
kültür/sanat bölümüne açabilirdin sanki daha iyi olurdu...

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 13 Eylül 2006, 20:09:00 »
O zaman el atarsanız oraya taşıyın.Benim için sorun yok.Aslında oraya açmayı düşündüm ama neyse.

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 13 Eylül 2006, 20:36:22 »
Anladım ben bir Onurla konuşayım...

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı OğuzCan

• Melankolik
  • Yönetici
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 20 Eylül 2006, 10:20:20 »
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=nba+t%C3%BCrkiye+&btnG=Google%27da+Ara&meta= :D

Ehe ismi güzel olmuş ama fazla dergi okumadığım için yorum yapamıcam.

Puhahah ismi gerçekten çok güzel google da arayınca.

Çevrimdışı losaguap

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 01 Ekim 2006, 23:02:45 »
nba türkiyenin bu ayki sayısı daha güzel bence.(geçen aya göre).Poster de büyük.Jamal Crawford veDwight Howard posterleri vee Carmelo-Tim duncan çıkarmaları var.Ibo-cenk röportajları,Pau Gasol......

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #14 : 01 Ekim 2006, 23:03:51 »
  Kapak konusu nedir ?

Çevrimdışı Nba jump

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
    • NbaTR // Köşe Yazısı // Batu Han Uğrasız
« Yanıtla #15 : 26 Ekim 2006, 19:17:26 »
abi nba türkiye cok kötü..en iyisi Pivot abi..vazgecilmezz

Dwight Howard İmza & Avatar & Userbar Lazım..

Çevrimdışı kingjames23

• Yeni Üye
  • i love this game cause nobody play like king james
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 12 Kasım 2006, 15:48:17 »
bence gayet güzel cillop gibi bi dergi diğerlerine bin basar :alkış

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #17 : 12 Kasım 2006, 16:08:41 »
  Şu an Slam dışında çıkan Pivot - All-Star - NBA Türkiye dergileri .. Hep Batugçu .. Pivot alışkanlık oldu sadece Slam ve Pivot alıyorum ..

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #18 : 12 Kasım 2006, 16:14:40 »
Valla batug çu ise baştan kaybetti slam dergisi zaten direq olayın offical ı karambole okudum nba türkiye ama direq batug cu yane valla batug kadar insanları kasan bir forum yok slam dışında dergi almam valla slam yeterince doyurucu en azından yabancı yazarlar yeter

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 12 Kasım 2006, 16:18:19 »
ilk sayısını almıştım başka almadım ceyda almış ondan okurum elımdekı dergiler bitince alanlar varmı güzel olmuşmu

Çevrimdışı İsot

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 26 Kasım 2006, 14:13:53 »
beni vazgeçilmezim slamle NBA türkiye pivotu beğenmiyorum one ya incecik bişi

Çevrimdışı dwayane wade

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 07 Aralık 2006, 21:11:40 »
ewet bencede en iyisi slam hatta slami beğendiğim için üyesiyim

Çevrimdışı protez bacaklı karınca

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 29 Aralık 2006, 19:36:38 »
abii an iyisi slam tartışmaya gerek yok bence...saygılar

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #23 : 29 Aralık 2006, 21:32:48 »
abii an iyisi slam tartışmaya gerek yok bence...saygılar
Yorumuna hayran kaldım bunu belirtmeden geçmiyim dedim .. NBA tÜRKİYE'NİN OCAK 2007 sayısı bugün itibari ile görücüye çıktı .. Bayram vesilesi ile paranın bollaşacağı dönemde hiç almadığım bu dergiyi almak geldi içimden konularıda iyiymiş üstüne cd veriyorlar .. İşte Ocak sayısı ..BAŞLANGIÇLAR
TAKVİM- Ocak 2007
ISINMA ŞUTLARI 2006 ÖZEL- GERİDE BIRAKTIĞIMIZ 12 AYI 12 ÇOK ÖZEL KARE İLE YORUMLADIK.
NUMEROLOJİ: SAYILARIN DİLİYLE ARALIK 2006'DAN İLGİNÇ NOTLAR
BANKA CÜZDANI- ORKUN PAŞA WARRIORS'I MASAYA YATIRIYOR

ARA SICAKLAR
CENK AKYOL- CENGO "SAHA AVANTAJI LAZIM" DİYOR. NEDEN DİYOR? AYRINTISI DERGİDE.
FARUK AKAGÜN- DETROIT PISTONS'IN BAŞ DANIŞMANLARINDAN FARUK AKAGÜN SCOUTING MESLEĞİ İLE İLGİLİ YANLIŞ BİLİNEN NOKTALARA TEMAS EDİYOR
24 SANİYE- WARRIORS GUARDI JASON RICHARDSON'I 24 SORU İLE TERLETTİK (Bizim Jeramie terletmiş daha doğrusu, iyi de etmiş)
BAŞA BAŞ- ORKUN ÇOLAKOĞLU 2005 DRAFTININ 1 VE 2 NUMARALARI, DWIGHT HOWARD VE EMEKA OKAFOR'U KIYASLIYOR.
KARE KARE- ALLEN IVERSON'IN YAPTIĞI CROSSOVERLARLA MICHAEL JORDAN'IN BELİNİ BİR DEĞİL İKİ KEZ KIRDIĞI O UNUTULMAZ ANI YENİDEN YAŞIYORUZ.
İLK BEŞ- BEŞ OYUNCU BEŞ HİKAYE (CARON BUTLER, NOCIONI, DIOP, HİDO, RAJA BELL)

ANA YEMEKLER
DIRK NOWITZKI-O BİR YILDIZ, O BİR ALL-STAR AMA HERŞEYDEN ÖTESİ O ARTIK OLGUN BİR LİDER. TIPKI DALLAS'IN BAŞINDAN BERİ UMDUĞU GİBİ...(YAZI: MICHAEL BRADLEY)
CARLOS BOOZER- İKİ YILDA 84 MAÇ KAÇIRDIKTAN SONRA CARLOS BOOZER SAĞLIĞINA KAVUŞTU VE... GERİSİNİ ZATEN HEP BİRLİKTE GÖRÜYORUZ (YAZI: ORKUN
ÇOLAKOĞLU)
RED AUERBACH- RED AUERBACH'INB BAŞARILARLA DOLU KARİYERİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYORUZ (YAZI: METE AKTAŞ)
HOUSTON ROCKETS- LİGİNE N İYİ KADROLARINDAN BİRİNE SAHİPLER AMA SAKATLIKLAR VE ŞANSSIZLIKLAR PEŞLERİNİ BIRAKMIYOR. YİNE DE ROKETLER GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR (YAZI: EMRE ÖZCAN)
DOĞU KONFERANSI- NAM-I DİĞER "LEASTERN CONFERENCE"A YAKINDA BAKIŞ (YAZI: ONUR TUNCABOYLU)
GÜNEŞ YÜKSELİYOR:NBA POWER RANKINGS (YAZI: ORKUN ÇOLAKOĞLU)
NCAA: MART'IN ERKEN FAVORİLERİNİ AÇIKLIYORUZ (YAZI: ÜMİT CAN "THE CHIEF" İLHAN)
LEJYONERLERİN HİKAYESİ- NBA'DEKİ TÜRKLERE FAZLA ODAKLANMAKTAN ÖTÜRÜ BAZEN BURNUMUZUN DİBİNDE, ESKİ KITADA ÇATIR ÇATIR OYNAYAN AVRUPALI LEJYONERLERİ UNUTUYORUZ. BARIŞ ÖZMAN AVRUPALI TÜRKLERİ İNCELEDİ. (YAZI: E TABİİKİ BARIŞ ÖZMAN)
BİLİNDİK DENGELER:EUROLEAGUE POWER RANKINGS (YAZI: BARIŞ ÖZMAN)
TBL: 8. KİM OLACAK? LİGİN ZİRVESİ İÇİN ÇETİN BİR MÜCADELE YAŞANIRKEN AYNI ZORLUKTA BİR MÜCADELE DE PLAYOFF'UN 8. BASAMAĞI İÇİN YAŞANMAYA BAŞLANDI
(YAZI: ÜMİT AVCI)

TATLILAR
NE DEDİN NE DEDİN?: YILLARCA FANATİK BASKET'TE"HAFTANIN İNCİLERİ" ADIYLA OKUDUĞUNUZ VE BASKETBOL DÜNYASINDAN İLGİNÇ DEMEÇLERİN YER ALDIĞI BÖLÜM GERİ DÖNDÜ, HEM DE ESKİSİNDEN DAHA KAPSAMLI BİR ŞEKİLDE (HAZIRLAYAN: METE AKTAŞ)
GEÇMİŞTEN BUGÜNE: LAMAR ODOM- MAGIC JOHNSON
POLEMİK: ÇAYLAKLARDAN NAABER? GÖKHAN ÖZŞAHİN VE ONUR TUNCABOYLU BU AY ÇAYLAKLARIN HAKKINDAN GELİYORLAR. ALLAH DİLLERİNE DÜŞÜRMESİN:)
NAFTALİN: 1994 NBA FİNAL SERİSİ
SON ŞUT: PAUL PIERCE GAME WINNER VS NEW JERSEY NETS 9 .12.2006 (HAZIRLAYAN: METE AKTAŞ)

AYRICAA T-MAC'İN T-MAC 6 Ayakkabısının TANITILDIĞI ADIDAS CD'Sİ, AMARE STOUDEMIRE-CARMELO ANTHONY POSTERLERİ İLE PAUL PIERCE VE JASON KIDD ÇIKARTMALARI HEDİYE...

<< Alıntı >>

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 02 Şubat 2007, 01:49:26 »
NBA Türkiye dergisi derginin Genel Yayın Yönetmeni, eğlenceli kişilik Mete Aktaş ve Pivot'un eski toprak yazarlarından şimdiki NBA Türkiye editörü çok sevdiğim abim Orkun Çolakoğlu'nun uzun süre hayalini kurup uğrunda yoğun çalışmalar yaptıkları ve projeler ürettikleri bir yazılı medya ve basın organizasyonudur.
SLAM kadar baskın olmasa da Amerika patentli yazarları da vardır ve dergiye çok şey katmaktadır.
Derginin içeriği gerçekten çok hoş ve Inside Stuff tarzında dergiyi bi solukta bitirmenizi sağlayan, dergiyi bir TV programı izlermişçesine okutturan bir görselliğe sahip.
Umarım tüm bu güzel dergiler uzun süre bizlere basketbol yayınında hizmet ederler, genel yorumlarım bunlar...
NbaTr adresi gittikçe büyüyor ve ben site sahibi ve yöneticisi Onur'la birtakım yapılanmalar ve projeler içerisindeyim. Bunlar şekillendikçe burada herkese bahsedilecek. NbaTr ailesi büyüdükçe basketbol bilirkişileri ve yorumcuları tartışmalar neymiş, gündem nasıl diye baktıklarında ilk NbaTr'yi ararştıracaklar. Bu yüzden dergi eleştirilerinde dikkatli ve doğru eleştiriler yaparsak bu hem dergi çalışan ve yöneticilerinin, hem de biz basketbolseverlerin yararına olur.