Len Bursa güzeli (Heatmans), olm bak sen copy+paste yapınca anlamışlar fanatik basket ekibi, artık sadece haberleri koyuyolar gazete kapağının resmi, genel içerik falan yok

İçerik çalmaktan suç duyurusunda falan bulunmasınlar olm dikkat et

O değil bizi de yakıcan aynı forumda bulunmaktan nezarete tıkarlarsa şaşırmam yani

Yalnız düşünsenize polis geliyo, aynen şu şekilde gelişiyo olaylar;
----------------------------------------------------------------------------
Polis: Gel benlen, hakkında suç duyurusunda bulundular!
Heatmans: Ne suçu, ne duyurusu "ağabey"(İyi aile türkçesi).
Polis: Olur olmaz yerlerden içerik çalıyormuşsun lan! Utanmıyo musun milletin içeriğiyle oynamaya!!!
Heatmans: Mühühü! Abi yapma valla çalmıcam bi daha abi bırak NBA 07 oynıyım daha gencim abi!
Polis: Gel dedim lan! Uzatma "hitmen" misin nesin?
Heatmans: Hitmen diil abi Heatmans.
Polis: Uzatma dedik ya lan! Gelsene olm! Kalk şu PC'nin başından!
Heatmans: Mühüh kolumu acıtıyorsun "Ferit"(Klişe 70'lerin türk sineması)! Abi tek ben yokum ki! Onur var Mustafa var bunların hepsi bu işin içinde!
Polis: Nea! Demek öyle... Dur seni bi nezarete tıkalım da onlara da bi ayar çekicezz!
Oradan birdenbire "Heatmans" in babaannesi çıkar...
Huriye: Nereye götürüyon torunumu yavruuum! Bırak kölen olıym yavruuum!
Heatmans: Babanne kurtar beni!
Polis: Çekil yolumdan teyze, "itmen" midir nedir bu senin torununun girmediği alengirli iş kalmamış, kodese tıkacam!
Huriye: Oğlum tamam tıkarsın da, ıspanaklı börek yaptıydım, bi tatmadan vallahi şurrdan şuraya adım attırmam!
Polis: Ispanaklı börek he mi! Ohh oh tam da istediğim gibi! Çay da var mı?
Huriye: Sen istersin de olma mı kuzum! Devletimizin gururu gel gel mutfaa gel! Oğlum sen de git odana biz
çağırırız seni!
Heatmans: Tamam babanne.
Huriye: Gel gel polis evladım, adın neydi senin? Kaç maaş alıyon? Kiranız ne kadar evladım? Otur otur ayakta kalma...
----------------------------------------------------------------------------
Olaylar bölye gelişir işte. Babannenin daha sonra neler yaptığı bilinmemektedir, artık ıspanak diye zift mi yedirdi, çay diye kezzap mı içirdi bilemeyiz. Ama Heatmans'i kurtardı

Saygılar Babanneye

Gece gece beynim sulandı, saçmalıyom işte.