Gönderen Konu: Fanatik Basket  (Okunma sayısı 18414 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Fanatik Basket
« : 05 Şubat 2007, 20:58:26 »
Fanatik Basket yaklaşık 10 yıldır her hafta salı günleri raflarda yerini buluyor.Ben gördüğüm zamanlarda kesinlikle alırım.İsmet Badem yönetiminde gazete iyi gidiyor ama bende bayadır ortalıklarda bulamıyorum acaba yayından mı çektiler gazeteyi?Onur'un belki haberi vardır.Mete abiye sordum bilmiyormuş.Bir ara editörlüğünü üstlenmişti ama Nba Türkiye açılınca bıraktı ve yerine editörlüğü İsmet Badem aldı ve tam gaz devam ediyordur.Görüşlerinizi almaya başlayalım.

Çevrimdışı Highflyer_Wade™

• I'm Nowitzness
  • MVP
    • Profili Görüntüle
Ynt: Fanatik Basket
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2007, 21:02:51 »
Bitek Tbl dir kesin onun içn tbl ye ilgi duymayan biri olarak hiç bi fikrim yok gazeteyle ilgil htta ilk d efa duydum

Çevrimdışı BiG NuGGeT

• Superstar
  • carme"LO"ve
    • Profili Görüntüle
    • Work and Travel
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2007, 21:12:31 »
3 senedir dalan düzenli olarak aldığım bir gazeteydi.Fakat daha sonra msn'den de konuştuğum değerli NBA yorumcusu İsmail Şenol ayrılınca biraz tadı kaçtı gazetenin.En arka sayfadaki İsmet Badem'in yorumları ve NBA sayfası okunabilecek tek yerleri bana göre.Gerisi Tbl Tbbl ve alt yapıyla ilgili.İlk sayfayı doldurmak için de genelde kocaman bir resim koyuyorlar :D
  Kick Out Karl

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2007, 21:16:09 »
Batug.com'dan çok yazar çıktı.Şimdi saymaya kalksak bitiremeyiz.

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2007, 01:31:56 »
Fanatik Basket yaklaşık 10 yıldır her hafta salı günleri raflarda yerini buluyor.Ben gördüğüm zamanlarda kesinlikle alırım.İsmet Badem yönetiminde gazete iyi gidiyor ama bende bayadır ortalıklarda bulamıyorum acaba yayından mı çektiler gazeteyi?Onur'un belki haberi vardır.Mete abiye sordum bilmiyormuş.Bir ara editörlüğünü üstlenmişti ama Nba Türkiye açılınca bıraktı ve yerine editörlüğü İsmet Badem aldı ve tam gaz devam ediyordur.Görüşlerinizi almaya başlayalım.
Ben de uzun süredir aramama rağmen bulamıyorum Fanatik Basket'i bayilerde.
Orkun abi'ye sordum ediyor dedi, ama umarım dağıtım sorununu hallederler çünkü bu değerli mecmuadan yoksun kalmayı istemeyiz. İsmet Badem yönetiminde oldukça iyi işler çıkartıyorlar, umarım on senelik trendi aksatmazlar. Mustafa sen yine de basın-yayın dünyasından bağlantılarını kontrol et ben Orkun abiye sorunca tereddütsüz "Evet" dedi ama dergiyi hiç göremiyorum piyasalarda. Ben bir Ali Emre abiye sorayım msn'e girince bakalım.
Bitek Tbl dir kesin onun içn tbl ye ilgi duymayan biri olarak hiç bi fikrim yok gazeteyle ilgil htta ilk d efa duydum
TBL değil abi her türlü basketbol konusu var içinde ama haftalık olduğu için sana sağlayacağı en büyük yarar aylık dergilere nazaran daha güncel olmasıdır. Ama dergiyi beğenerek takip ediyordum bu aksamalara kadar, en azından aylık dergilere olan özlemimizi bi nebze gidermemize yardımcı olan güzide bir dergi-gazete kombinasyonuna sahipti. Umarız başarıları devam eder...

Çevrimdışı BiG NuGGeT

• Superstar
  • carme"LO"ve
    • Profili Görüntüle
    • Work and Travel
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2007, 01:40:02 »

Burda (uşak) Yay-Sat bayilerinde satılıyor.Ayrıca çoğu bakkalda vs. de var.Yay-Sat bayisine gidersen mutlaka bulursun...
  Kick Out Karl

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2007, 01:47:36 »

Burda (uşak) Yay-Sat bayilerinde satılıyor.Ayrıca çoğu bakkalda vs. de var.Yay-Sat bayisine gidersen mutlaka bulursun...
Dediğim gibi benim dergi almak için gittiğim belli birkaç yer ve mağaza var.
Ama özel bir çaba sarfetmiyorum dergiyi almak için. Gittiğim yerlerde bulabilirsem alıyorum zaten gittiğim zaman ne kadar basketbol ve bodybuilding dergisi varsa alıyorum ama olması gerekn yerlerde yoksa almıyorum.
Yine de zahmet edip öneri yazdığın için teşekkürler :wink:

Çevrimdışı Ali Emre

• NBA Draft'ında
  • .:6.Adam:.
    • Profili Görüntüle
    • www.altyapibasket.com
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2007, 14:33:25 »

Sevgili Mustafa böyle bir topic açtığın için gerçekten mutlu oldum. Ben ve ekip arkadaşım Oğuz Yenihayat'ta bu gazeteye emek verdik hatta Oğuz Yenihayat hala altyapı sayfalarını hazırlayarak emek veriyor. Alıntı yaptığım yazında küçük bir hata var. Mete Aktaş (Sevgili Mete abim:) ) Bu gazetenin NBA sayfalarını yazan kişiydi ve halada yazıyor imkanı dahilinde. Yani bu gazetenin editörü değildi. İsmet Badem gazetenin Yazı İşleri Sorumlusudur yani gazetenin patronudur. Gazetenin editörü Ümit Avcı'dır. Tasarımdan yazılara, röportajlardan aklınıza gelecek herşeyi Ümit Avcı yönetiyor. Kendisine görüş ve önerilerinizi uavci@fanatik.com.tr ye mail atarak yazabilirsiniz.

3 senedir dalan düzenli olarak aldığım bir gazeteydi.Fakat daha sonra msn'den de konuştuğum değerli NBA yorumcusu İsmail Şenol ayrılınca biraz tadı kaçtı gazetenin.En arka sayfadaki İsmet Badem'in yorumları ve NBA sayfası okunabilecek tek yerleri bana göre.Gerisi Tbl Tbbl ve alt yapıyla ilgili.İlk sayfayı doldurmak için de genelde kocaman bir resim koyuyorlar :D

İsmail Şenol ile 6.Adam'da 1 sene çalıştım. Kendisi dergimizin istihbarat şefi idi aynı zamanda. Gazeteden ayrılmasının sebebi SLAM'in editörlüğünü üstlenmesi ve çok yoğun olması idi.

...:::Ali Emre Dedeoğlu:::...

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2007, 21:30:59 »
Doğru İsmet Badem Yazı İşleri müdürü idi.Bilgin için sağol Ali Emre abi.Editör ise Ümit Avcı.İsim uzak gelmiyor bir ara 6. Adam'da yazıyor idi yamulmuyorsam şimdilerde Nba Türkiye'de yazıyor.

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2007, 00:02:48 »
 'Cesur yürek' 
Türkiye’nin tek basketbol gazetesi FANATİK BASKET'in yeni sayısı çıktı.   

* Cesur yürek Damir Mrsiç   
 * Fenerbahçe Kartal’ı yıktı...   * Efes üçüncü torbada! * Bayan Kanarya’nın kader maçı...  * Telekom’dan bir destan daha...
* Türkiye basketbol ligi’nin tüm istatistikleri   * Alpella ve Tekel atak yaptı, Bursalılar zorda
* Akatlar’dan derbi notları...  * Alt yapı liglerinde son durum...
* Bayanlar ligi nefes nefese...   * Bölgesel lig’de neler oluyor...
* Tekerlekli sandalye ligi’nde ezeli rekabet...   * NBA’DE heyecan artıyor, Memo büyülüyor...
* Türkiye’nin en güçlü yazar kadrosu...   * En farklı haber ve fotoğraflar

Basketbol dünyasında keşif turu sadece 40 kuruş
bayiinizden isteyin...

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2007, 11:44:53 »
Abi nerden buldun.Sitesi falan varsa yazda bizde takip edelim.

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2007, 11:57:10 »
  Vallahi google'a fanatik basket yazdım çıktı direk . Fanatik'in ana sayfası .. Orda vardı bu ..

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2007, 21:41:18 »
Abi nerden buldun.Sitesi falan varsa yazda bizde takip edelim.
Yahu o kadar aradım bulamadım meğerse ilk çıkanmış ordan basketbol bölümüne giriyormuşsun.
Neyse Mustafa'cığım al linki takip edersin ama bundan sonra ben koyarım genelde heatmans yerine :wink:
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/BasketbolHaber.asp?PID=343&HID=3&HaberID=432848

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2007, 12:47:17 »
Eğer siz koyacaksanız gerek yok ama yinede sağolun.

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 14 Şubat 2007, 02:25:46 »
Len Bursa güzeli (Heatmans), olm bak sen copy+paste yapınca anlamışlar fanatik basket ekibi, artık sadece haberleri koyuyolar gazete kapağının resmi, genel içerik falan yok :D
İçerik çalmaktan suç duyurusunda falan bulunmasınlar olm dikkat et :D
O değil bizi de yakıcan aynı forumda bulunmaktan nezarete tıkarlarsa şaşırmam yani :D
Yalnız düşünsenize polis geliyo, aynen şu şekilde gelişiyo olaylar;
----------------------------------------------------------------------------
Polis: Gel benlen, hakkında suç duyurusunda bulundular!
Heatmans: Ne suçu, ne duyurusu "ağabey"(İyi aile türkçesi).
Polis: Olur olmaz yerlerden içerik çalıyormuşsun lan! Utanmıyo musun milletin içeriğiyle oynamaya!!!
Heatmans: Mühühü! Abi yapma valla çalmıcam bi daha abi bırak NBA 07 oynıyım daha gencim abi!
Polis: Gel dedim lan! Uzatma "hitmen" misin nesin?
Heatmans: Hitmen diil abi Heatmans.
Polis: Uzatma dedik ya lan! Gelsene olm! Kalk şu PC'nin başından!
Heatmans: Mühüh kolumu acıtıyorsun "Ferit"(Klişe 70'lerin türk sineması)! Abi tek ben yokum ki! Onur var Mustafa var bunların hepsi bu işin içinde!
Polis: Nea! Demek öyle... Dur seni bi nezarete tıkalım da onlara da bi ayar çekicezz!
Oradan birdenbire "Heatmans" in babaannesi çıkar...
Huriye: Nereye götürüyon torunumu yavruuum! Bırak kölen olıym yavruuum!
Heatmans: Babanne kurtar beni!
Polis: Çekil yolumdan teyze, "itmen" midir nedir bu senin torununun girmediği alengirli iş kalmamış, kodese tıkacam!
Huriye: Oğlum tamam tıkarsın da, ıspanaklı börek yaptıydım, bi tatmadan vallahi şurrdan şuraya adım attırmam!
Polis: Ispanaklı börek he mi! Ohh oh tam da istediğim gibi! Çay da var mı?
Huriye: Sen istersin de olma mı kuzum! Devletimizin gururu gel gel mutfaa gel! Oğlum sen de git odana biz
çağırırız seni!
Heatmans: Tamam babanne.
Huriye: Gel gel polis evladım, adın neydi senin? Kaç maaş alıyon? Kiranız ne kadar evladım? Otur otur ayakta kalma...
----------------------------------------------------------------------------
Olaylar bölye gelişir işte. Babannenin daha sonra neler yaptığı bilinmemektedir, artık ıspanak diye zift mi yedirdi, çay diye kezzap mı içirdi bilemeyiz. Ama Heatmans'i kurtardı :-D Saygılar Babanneye :-D
Gece gece beynim sulandı, saçmalıyom işte.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2007, 02:34:12 Gönderen: Onur Yiğit »

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #15 : 14 Şubat 2007, 09:02:30 »
 :D :D :D İyi özetlemişsin olayı Onur .. Oğlum sadece bilgilendirmek hesabına alıntı yaptık . Kim bilir günde kaç alıntı geliyo buna . Uzun süredir Alıntı'yı kesmiştim Bi Alıntı yaptık yakalandık onda da :D Şansa bak ..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 18 Şubat 2007, 09:29:31 »
Onur Şansal abi Fanatik Basket'de yazıyor.Ona sordum ben sadece yazılarımı gönderiyorum dağıtımla ilgili hiç bir şeyden haberim yok diyor.Ama ben her hafta salı gidip Beşiktaş'dan alıyorum diyor.Acaba bizim Mersin'e mi az yolluyorlar ne yapıyorlar anlamıyorum ki.

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 19 Şubat 2007, 18:14:11 »
Mersine ne kadar yollarlar bilemem ama ilden ile dağıtım adedi değişiyor elbette.
Mersin'e az geliyordur ve senin gittiğin yerlerde bulunmuyordur, sorun ondan kaynaklanıyordur herhalde.

Çevrimdışı shaqa

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 10 Mayıs 2007, 10:41:32 »
Artık sadece mete aktaşın yazıları için alıyorum. 96dan beri çıkıyor türkiye ve dünyadaki tek basketbol gazetesi ama 12 sayfalık gazetenin 8 sayfası boş yazı. nba sayfaları ve ümit avcının değerlendirmesi ile avrupa sayfası dışında cezbedici bir yanı yok. 1 sayfa her hafta ismet bademin gittiği panellere ayırmalarına uyuz oluyorum. tbl sayfalarını daha iyi yapabilirler.

Çevrimdışı Bora22237

• Rookie
  • **
  • Yes,I'm back!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 24 Mayıs 2007, 11:51:40 »
Ben bir zamanlar sektirmeden alırdım ama artık  almıyorum.Son iki-üç sayfa ve TBL skorları dışında pek eğlenceli bir tarafı kalmadı.

Çevrimdışı Michael 23 JORDAN

• Majesteleri
  • Starter
  • Let Your Game Speak
    • Profili Görüntüle
    • JUMPMAN23
« Yanıtla #20 : 12 Haziran 2007, 07:39:40 »
Ben gazetenin eski NBA ile iligli yazılarına ulaşmak istiyorum aslında nasıl ulaşabiliceğimi bilen varmı?

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ

Çevrimdışı Gencay

• Manyak Efesli
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 26 Haziran 2007, 17:26:32 »
bunu yazmak istemezdim ancak mete abinin biraz önce yaptığı şu açıklaması içimi kararttı.

11 yıl aralıksız bir şekilde, tam 552 haftadır Türkiye ve dünyanın yegane basketbol gazetesi olma özelliğini taşıyan ve Türk basketbolunun ilerlemesinde -az veya çok, (kişiden kişiye değişir)- katkısı olan Fanatik Basket maalesef bugün 552. ve son sayısı ile bayilerdeki yerini aldı. Ne acıdır ki bir anda alınan -daha doğrusu yazı işlerine bir anda tebliğ edilen-  bu kapanma kararı yüzünden okurlarına veda bile edemeden yayın hayatına veda ediyor... 1 Kasım 2000'den bu yana yani yaklaşık 7 yıldır NBA'i ve bu renkli dünyada yaşananları "NBA Action" adlı sayfada basketbolseverlere aktarmaya çalıştım. Geçen bu 7 yıl içinde sayısız güzel anım oldu, gazete sayesinde sayısız basketbolseverle tanıştım, fikir alışverişinde bulundum. Fanatik Basket ailesinin bir parçası olmaktan her zaman mutlu her zaman gurur duydum.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 26 Haziran 2007, 22:36:51 »
Vay be dile kolay 11 sene sürmüş bir maceranın bitmiş olmasına çok üzüldüm.Fırsatım oldukça alıyordum gazeteyi ama o da her dergi gibi bir sonu olacaktı,bugüneymiş.

Çevrimdışı Michael 23 JORDAN

• Majesteleri
  • Starter
  • Let Your Game Speak
    • Profili Görüntüle
    • JUMPMAN23
« Yanıtla #23 : 27 Haziran 2007, 04:45:33 »
bunu yazmak istemezdim ancak mete abinin biraz önce yaptığı şu açıklaması içimi kararttı.

11 yıl aralıksız bir şekilde, tam 552 haftadır Türkiye ve dünyanın yegane basketbol gazetesi olma özelliğini taşıyan ve Türk basketbolunun ilerlemesinde -az veya çok, (kişiden kişiye değişir)- katkısı olan Fanatik Basket maalesef bugün 552. ve son sayısı ile bayilerdeki yerini aldı. Ne acıdır ki bir anda alınan -daha doğrusu yazı işlerine bir anda tebliğ edilen-  bu kapanma kararı yüzünden okurlarına veda bile edemeden yayın hayatına veda ediyor... 1 Kasım 2000'den bu yana yani yaklaşık 7 yıldır NBA'i ve bu renkli dünyada yaşananları "NBA Action" adlı sayfada basketbolseverlere aktarmaya çalıştım. Geçen bu 7 yıl içinde sayısız güzel anım oldu, gazete sayesinde sayısız basketbolseverle tanıştım, fikir alışverişinde bulundum. Fanatik Basket ailesinin bir parçası olmaktan her zaman mutlu her zaman gurur duydum.

Ya cidden çok kötü oldu bir tane gaztemiz vardı oda gitti benim elimde hala 2002-2003 senesinin gazeteleri (1-2 sayısı eksik o kadar) duruyor NBA Action Bölümü en güzel olduğu zamanlardı daha çokta jordan vardı. peki bir daha yayına girme ihtimali yokmu çok isterim tekrar yayına girsin okulda ders sırasında az okumazdım gazeteyi ve futbol olmayan gazete özelliği taşıması en iyisiydi benim için en azından arşivlerine ulaşmak isterim çünkü ordada bir çok önemli yazılar bulunmakta özelliklede Bir Michael JORDAN yazısı vardı 2003 sonlarından arkadaşa giderken almıştım ama arkadaşımda unuttuğum için annesi okunmuş gazete diye çöpe atmıştı kafayı yemiştim hala düşününce kafayı yiyorum çünkü hiç duymadığım şeyler vardı o yazıda JORDAN'la iligi o yzüden en azından arşiv yazılarına ulaşmayı çok istiyorum daha öncesindende kaçırdığım bir çok NBA bölümüyle iligili yazılar var böyle bişey mümkün olsa keşke   :embarassed:

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 03 Temmuz 2007, 14:00:20 »
Fanatik Basket ve biraz da Türkiye'deki basketbol medyacılığının ne kadar zor bir iş olduğu hakkında çok güzel bir yazı.

http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=31825