Beklemektense tepki mailleri ve izlememe gibi küçük çaplı protestolar ve böyle tartışma alanları ile şikayeti belli etmeliyiz bekleyerek olası birşey değil arkadaşlar...
Bir de biz yani gençler, yani potansiyel oyuncu, izleyici, yorumcu ya da haberci adayları olarak bu spora ya da nba e ilgi duyuyoruz ama benim ilgiden kastım..Medya patronları ve yayın kuruluşları idi... Hiçbir gazete ya da kanalın genel spor direktörü ve yayın yönetmeni çıkıp iki kelime yorum yapamıyor basketbol hakkında..Yani eğitimlerini yarısı amerika olan oyunun aşığı olan iki adam olan Murat Murathanoğlu ve Kaan Kural olmasa ne yapılır bilmiyorum..Daha şimdi arkalarından ismail şenol yetişti ama üçüncü bir yorumcu yok ya da ''analizer''...
NTVspor da Spor Servisi diye tam gaz rezillik bir program var... Adamın ismi aklıma gelmiyor sunucu soru soruyor bu yanıtlıyor..Sadece ahkam kesme, trip atma ve aşağılama yönelik yorumlar ve tavırlar( aşağılık kompleksi libidosundan yüksek insanlar) Basketbol ile ilgili gündem de tek tük bir konu oluyor hop kaan kural bağlanıyor...Programı kurtarıyor.. e programın adı spor servisi ise o iki andaval ne yapıyor ..Ya Kaan Kural ın anlattıkları ile dalga geçme, çarptırma o sıra başka şeyle ilgilenme her türlü lakayıtlığı yapıyorlar sonra da ben Futbol hariç bir spor da bilirkişi değilim ama diyor...Ya sen niye o kadar para alıyorsun o zaman... Ki bugün Murat Murathanoğlu, Kaan Kural, İsmail Şenol, Yiğiter Uluğ, Murat Kosova gibi basketbol sevdalıları hangi spordan soru sorsan A'sından B'sine anlatıyorlar adamlar yani spor adamı olmak budur yani...
Hadi görsel basını kadın programları, reailty şovlar, diziler ve futbol a verdiniz ee o zaman yazılı basın olarak neden basketbol ve NBA dergileri, gazeteleri, kitapçıkları göremiyoruz ..
iyi de amerika öyle bir yer ki saat farkı her dış ülkeyi etkiliyor

Yani Çin ve Japonya niye olaya bu kadar dahil o zaman...
Ve NBA Stüdyo gece yarımdan sonra yayın yapıyor.. Ve o kanal bir spor kanalı, talk şovu yok fantasi kuşağı yok tekrar vereceği dizisi yok yani zaten bu adamlar o saatlerde çalışmaya maç izleyip yorumlamaya alışkın verin 3 saatlik programı...Okan Bayülgen bile 4.5 saat yapıyor bazı geceler programını gece 1 de başlasa da...