0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Undersized deyince ilk akla gelen oyuncu Big Ben'dir.Kabarık saçlarıyla birlikte boyunun 2.06 olduğu,gerçekte 2.03 boyunda olduğunu okumuştum.Ki bu da NBA'de kısa forvetlerin boyudur.Ona rağmen hırsı ve atletikliğiyle savunmada 1 numaradır.Benim sevdiğim diğer bir undersize ise 1.65'lik Boykins'tir.Ki aynı hız,şut gibi özelliklere sahip olup da boyu 1.80 civarı olsa gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan birisi olurdu..
elton brand de sadece 2.03m boyunda 4 ve 5 oynuyor çok rahat. çünkü kolları boyuna göre bayaa uzun. gerçi ben pek hoşlanmıyorum ondan.
ben de big ben ile boykinsin bu konuda akla gelen ilk isimler olduğunu düşünüyorum...gerçi boykins nba için bile çok kısa...ama bi isim daha var o da marion bence...4 numaraya göre kısa kalıyor ama hem ribaund hem de sayı bakımından bi eksiklik yaşamıyor...
ben wallace kesinlikle.2.03 lük boyu ile nba in en iyi ribaund çularından biri olması ve en iyi savunmacılarından biri olması çok önemli birşey
2.06 hocam big-ben
vallah ilk senden duyuyorum hocam ilginç.
Alıntı yapılan: AyTeK - 03 Mart 2007, 23:26:15vallah ilk senden duyuyorum hocam ilginç.Adamcağızın boyu kısa diye öle yazdırmış Hatta gençken koçlar onu boyu kısa diye gard falan oynatmaya kalkmışlar NBA de bunun örnekleri çok mesela Rodman ın boyu 203 diye geçer ama asıl boyu 198
Abi Odom un neresi kısa ki208cm ve PF oynuyor uzun değil ama kısa hiç değilKenyon(206cm) S.Swift(206cm Pivotta oynayabiliyor) Hayes(198cm) Josh Smith(206cm) Jason Maxiell(201cm) Mike Swetneey(203 cmyanlış yazmış olabilirim) Gay(206cm)Bu adamlar PF ve Odom dan kısa hadi 206cm leri saymayabilirsin