Gönderen Konu: Nba'de Pozisyonuna Göre Kısa Oyuncular  (Okunma sayısı 94253 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı greg oden

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
Ynt: Nba'de Pozisyonuna Göre Kısa Oyuncular
« Yanıtla #25 : 12 Mart 2007, 15:49:27 »
LeBron 4 veya 5 numara oynatılsa çok başarılı olur gibi geliyor bana.
çünkü çok iyi bir hücum reboundçusu ama uzaktan sallayınca, reabounda girmiyo.
şut tehditi olan 4 ve 5 numaralar nba'de çok iyi iş yapıyor.
ayrıca LeBron birçok centerdan çok daha gçlü bir fiziğe sahip bence...

Çevrimdışı garnetttt_06

• All-Star
  • Kamyoncu değilde ne bu adam?
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 13 Mart 2007, 16:32:43 »
odom aslında pg olabilecek kadar yetenekli ve boyu 2,08 m.
yamulmuyorsam kariyerine pg olarak başlamış.
bence o yönde devam etseydi yeni bir magic olurdu.
bazen hızlı hücumlarda ne kadar iyi top sürdüğüne şahit oluyoruz nitekim....

yok artık!!! odom ve pg ha? hayal etmesi bile güç tamam çok yönlü bi oyuncu ama pg oynayacak kadar değil o zamanlar oynadığı takımda andre miller ve earl boykins vardı pek zannetmiyorum pg olabileceğini

Çevrimdışı Bora22237

• Rookie
  • **
  • Yes,I'm back!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 05 Nisan 2007, 16:23:21 »
Bir şey anlatıyım,Kevin Garnett de pivot oynamak istemediği için 2.13 olan boyunu 2.10'un altında göstermiş.Iverson da 2 numaraya göre kısa kalıyor ama ona saygı duymak lazım.

LeBron'u pek sevmem aslında ama o da sahip olduğu fiziğe göre üstün bir yeteneğe sahip.Gerekirse rahatça 4 numara oynayabilir.

Birkaç undersized da ben yazardım ama akla gelenlerin çoğunu yazmışlar zaten.

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #28 : 06 Nisan 2007, 18:18:35 »
Bir şey anlatıyım,Kevin Garnett de pivot oynamak istemediği için 2.13 olan boyunu 2.10'un altında göstermiş.Iverson da 2 numaraya göre kısa kalıyor ama ona saygı duymak lazım.

LeBron'u pek sevmem aslında ama o da sahip olduğu fiziğe göre üstün bir yeteneğe sahip.Gerekirse rahatça 4 numara oynayabilir.

Birkaç undersized da ben yazardım ama akla gelenlerin çoğunu yazmışlar zaten.
  Kg Allah aşkına o size ile nası pivot oynucak pj brown zamanında zo dan 5-6 cm uzun olmasına rağmen 4 numara oynuyordu hornets da kg boyuna rağmöen kilosu pivota göre çok zayıf mesela shaq,chandler ve ben wallace gibi pivotlarla nası başa çıkardı ,lbj özel adam herşeye koşuyor takımın her işine aday rebound,blok,asist birde hücum tabeki ona bakarsan kobe de öle nede olsa özel adamlar onlar

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 12 Nisan 2007, 16:14:52 »
Zaten Odom'un esas pozisyonu 3 numara.Mecburiyetten 4 numara oynuyor.Ben Wallace pozisyonuna göre baya kısa.

İlkkan23LeBron

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 14 Nisan 2007, 00:10:45 »
Donyall Marshall Clevland Cavaliers boyu 1.92 ye yakın Pf oynuo

Abi Donyell Marshall ın boyu 206cm :wink:

Çevrimdışı suleyman_oguz

• NBA Draft'ında
  • BENLE SORUNU OLAN MaIL ADRESIME Gelsın gotlekler
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 28 Nisan 2007, 13:39:13 »
Bıg ben we Elton Brand e hayranım.biri 2.06 biri 2.03 ben hep 5 oynuyo ama brand 4,5 oynuyo.Düşünsenize ben wallace Yao ya karşı oynadığında aralarında 20 cm oluyor.Brand de ise 23 cm oluyor we bu adamlar nba de isim yapmış allstar olmuş oyunculardır.

Bide ben bir maçta Odom un 1 oynadığını gördüm.

lan suns bi şampiyon olamadın lan

Çevrimdışı shooter

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 30 Nisan 2007, 15:53:32 »
Benim carmelo anthony small forvet olarak pivotları iyi savunuyor
abi carmelo 3 numara oynuyo boyu 2.03 ve fiziği de çok güçlü bence pozisyonuna göre baya bi yeterli ;)
geçen yıl olsa boris diaw derdim. adam her pozisyonda oynuyodu 5numara eksikliğinde pivotda oynuyodu ve gayet başarılıydı bunun sonucunda en çok gelişme kaydeden oyuncu ödülünü aldı.ama bu yıl hiç ortalıklarda yok sakatlık onuda vurdu. şuan için shawn marion undersized oyuncular arasında en başarılı olanı 2.01 boyuyla pf oynuyor ve ortalamalarıda gayet iyi.
marionın boyu 2.06 we aslen sf oynuyo.pf olmadığı için pf oynuyo.boyu center oynayan big benden 3cm uzun olduğu için pek kısa sayılmaz bence bi de kolu fazla uzun ;)
we shall overcome

Çevrimdışı Early

• Superstar
    • Profili Görüntüle
    • RoxTurk
« Yanıtla #33 : 03 Haziran 2007, 11:17:20 »
   Valla  ben bir Rox olduğumdan direk;C.Hayes diyecem tabi sayısız böyle oyuncu var.Ama Hayes duygusal olur benim için.McGrady 2.03 boyu ile 2 oynarken;bu insan 1.98 ile pf yani 4 numara oynuyor.İlk beş çıktığı karşılaşmalarda Yao ile birlikte olması onun için bir artı oluyor.Ayrıca ribaundlardaki azmi ve çalışkanlığı ;hücum ribaundlarını kovalaması onun için yine artı olan noktalardan.Savunması iyi ancak hücum yönü biraz zayıf olan oyuncu;hatırlıcaksınız bize geçen yıl sadece 10 günlük bir kontrat ile gelmişti ama Van Gundy efendinin zamanında,onun göz bebeği olmuştu diyebilirim...Bakalım Rick Adelman'ın göz bebeği de olabilecek mi Hayes lavuğu...:)

Edit;Fark ettim de;aslında bu konu undersized yani pozisyonuna göre kısa oyuncular için değil de oversized(pozisyonuna göre uzun )oyuncular için falan olsa;aklıma ilk Tracycan gelirdi.2.03 guard oynayan manyak adam;daha ne denebilir ki;undersized adamı da bizde(Hayes),oversized adamı da(T-Mac) bizde.Daha ne olabilir yaw...   :-D
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2007, 11:22:46 Gönderen: Eralp »

Çevrimdışı Nique

• Windmill Hastası
  • Rookie
  • **
  • Playoffa Uçur Bizi Şahinim!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 03 Haziran 2007, 17:22:51 »
basketbolda elbette boyda çok önemli ama boyu kısa olup çok iyi oyuncular gördü bu nba örneğin charles barkley pf mevkine göre boyu çok kısaydı ama nbain gördüğü en iyi pflerden , spud webb onunda boyu çok kısaydı ama atletizmi ile kapatıyordu bu farkı 2.31 lik manute bolun üzerinden vurduğu smacı dahi vardır , earl boykins nbadeki ilk senelerinde adından söz ettiremesede golden state de kendini gösterdi ve nba e tutundu şuan bir uzatma en fazla sayı atma rekoru onun elinde , muggsy bogues çok kısa boyu olmasına rağmen çok iyi bir pg di charlotte hornets onunla birlikte ligte fırtınalar estirmişti , wes unseld pivot mevkine göre boyu çok kısaydı fakat şuan nbain belkide gelmiş geçmiş en iyi 5 pivotundan biri ...
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2007, 22:07:49 Gönderen: Nique »

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
  • Allen ''The Answer'' Iverson
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #35 : 25 Haziran 2007, 14:38:20 »
Aslında Allen Iverson 2 numara oynaması lazım.Gerçek pozisyonuda 2 numara zaten.2 numaraya göre çok kısa kalıyor.Belki de bu yüzden 1 numara oynatılıyor.Ancak o 2 numarayıda 1 numarayıda çok güzel idare ederek oynayabilen bir oyuncu.Ama pg olmasına karşın bence hala pozisyonuna göre kısa kalan bir oyuncu.
Bir diğer kısa oyuncu ise Ben Wallace.2.06 boyunda bir pivot  :|  Shaq ve Yao gibi pivotları nasıl savunur?Ancak o bunu zorda olsa başarabiliyor.Bu boyuna rağmen koyduğu blokları biliyoruz.Değinmek istediğim şey oyuncuların kısa veya uzun olması farketmiyor.Güzel oynayan Nba'de yıldız olup kendini kanıtlayıp Süperstar ünvanını alıyor.

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 15 Temmuz 2007, 22:10:29 »
hayes di ben wallace dı hepsini unutun...bir numara undersized isim charles barkleydir...1.98im diye lige girip 1.93 olduğu ortaya çıkan çılgın insan....
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı NYK

• The Doc
  • MVP
  • McClaaaaaaaane!!!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 15 Temmuz 2007, 22:14:31 »
2.03 diye bilinip aslen 1.98 çıkmamış mıydı o?

Yippi Ka Yey motherfucker...

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 15 Temmuz 2007, 22:17:27 »
ben 1.98 diye lige girdiğini biliyorum...basketbolu bıraktıkran sonra 1.93 ölçülmüştü...

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #39 : 15 Temmuz 2007, 22:22:09 »
 Valla boyunu bilemem ama o boyla kaç sene pf oynadı ayı hatta karl malone,moses malone gibi
uzunlarla boğuştu ayı takdir etmek lazım

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 15 Temmuz 2007, 22:25:40 »
boğuşmak ne kelime o boyla the round mound of rebound lakabını aldı adam...33 ribaund aldı bir maçta ki bunu yapabilecek pek fazla uzun tanımıyorum...ah bi de savunma yapaydı çenesini tutaydı...

Çevrimdışı thegaan

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 01 Ağustos 2007, 10:57:00 »
bu oyunculardan bir taneside Kenyon Martin oynadığoı pozisyona göre biraz kısa ama gayet atletik ve hırslı

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 01 Ağustos 2007, 11:14:20 »
bu oyunculardan bir taneside Kenyon Martin oynadığoı pozisyona göre biraz kısa ama gayet atletik ve hırslı
K- Mart mı kısa  2.06 adam daha ne olsun

Çevrimdışı nashsss

• newspaperman
  • All-Star
  • İyi ki Dallaslıyım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 05 Ağustos 2007, 14:19:44 »
   Valla  ben bir Rox olduğumdan direk;C.Hayes diyecem tabi sayısız böyle oyuncu var.Ama Hayes duygusal olur benim için.McGrady 2.03 boyu ile 2 oynarken;bu insan 1.98 ile pf yani 4 numara oynuyor.İlk beş çıktığı karşılaşmalarda Yao ile birlikte olması onun için bir artı oluyor.Ayrıca ribaundlardaki azmi ve çalışkanlığı ;hücum ribaundlarını kovalaması onun için yine artı olan noktalardan.Savunması iyi ancak hücum yönü biraz zayıf olan oyuncu;hatırlıcaksınız bize geçen yıl sadece 10 günlük bir kontrat ile gelmişti ama Van Gundy efendinin zamanında,onun göz bebeği olmuştu diyebilirim...Bakalım Rick Adelman'ın göz bebeği de olabilecek mi Hayes lavuğu...:)oversized olsaydı magic derdim bende hemen

Edit;Fark ettim de;aslında bu konu undersized yani pozisyonuna göre kısa oyuncular için değil de oversized(pozisyonuna göre uzun )oyuncular için falan olsa;aklıma ilk Tracycan gelirdi.2.03 guard oynayan manyak adam;daha ne denebilir ki;undersized adamı da bizde(Hayes),oversized adamı da(T-Mac) bizde.Daha ne olabilir yaw...   :-D

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 05 Ağustos 2007, 14:31:55 »
 Valla Jerad Jeffries benim ilgimi hep çekmiştir oversized olarak adam 2.11 olmasına rağmen Pf,SF ve Sg'de oynuyabiliyor düşünün adam 2.11 ve guard yani bide up uzun kollara sahip.Görünüm bakımından çok entresan yani ama oyuncu olarak okadar iyi olduğu söylenemez belkide sadece rakibin skorerini tutma görevini üstlendiği için olabilir.

Undersized olarak;Charles Barkley ve Rodman....Charles 1.98 boyunda bir pf'yken bu ligin gelmiş geçmiş en iyi ribaunçularındandı en iyi ise 2.04 lük bir pf olan Rodman'dı bence bu ligin gelmiş geçmiş en mücadeleci en hırslı bunun yanında en pis işleri yapan ve en iyi ribaundçusu Rodman'dı  ...

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 05 Ağustos 2007, 14:43:50 »
Valla Jerad Jeffries benim ilgimi hep çekmiştir oversized olarak adam 2.11 olmasına rağmen Pf,SF ve Sg'de oynuyabiliyor düşünün adam 2.11 ve guard yani bide up uzun kollara sahip.Görünüm bakımından çok entresan yani ama oyuncu olarak okadar iyi olduğu söylenemez belkide sadece rakibin skorerini tutma görevini üstlendiği için olabilir.
Diaw gibi..Diaw daha kısa ama üç pozisyonda birden oynayabiliyor..Bunlar olabilir bence abi :)

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 05 Ağustos 2007, 17:12:58 »
bi de boykins var genel bağlamda undersized bir arkadaş :-D
barkley konusunda kısa doğru ama undersized da işin içine en de giriyor...Chuckster 193lük boyuyla draft edildiği gece 120 kiloya düşmeyi hedefliyorum demiş biri..

Çevrimdışı LastDestruction

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 18 Ekim 2007, 13:42:52 »
Konuyla Fazla alakası yok ama yinede söylüyeyim dedim ;)

2007 Draftından gelmiş bir oyuncu..2.Sıradan Seçilen SG-SF oynuyan Kevin Durant ın gerçek boyu kaçtır biliyormusunuz ? 2.08 Cm....Adamlar 2.08 le nerdeyse pivot oynuyorlar Kevin Durant Sf-Hatta Sg oynuyor :)

Çevrimdışı airKonya

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 18 Ekim 2007, 13:46:22 »
L.c da bi tane oyuncu vardı brand diye o da boyu 2,02 falan ama adam pivot oynuyo kobede 2,02 falan ama kobe poind guard

Çevrimdışı El C3m0

• Rookie
  • **
  • Şampiyon yap bizi!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 18 Ekim 2007, 22:43:59 »
Konuyla Fazla alakası yok ama yinede söylüyeyim dedim ;)

2007 Draftından gelmiş bir oyuncu..2.Sıradan Seçilen SG-SF oynuyan Kevin Durant ın gerçek boyu kaçtır biliyormusunuz ? 2.08 Cm....Adamlar 2.08 le nerdeyse pivot oynuyorlar Kevin Durant Sf-Hatta Sg oynuyor :)
Kevin Durant kim ya? İlk kez duyuyorum Amerikalı herhalde?  Senin bahsettiğin kişi Hido olmasın?   :doh:

Konuyla fazla alakası da yok ama söyliyim:

Bizim bi kapıcının oğlu var Süleyman,2 metre oyun kurucu oynuyor ama şutlarını geliştirmesi lazım.Magic Sülo diyoruz zaten ona :-D