Gönderen Konu: Nba'de Pozisyonuna Göre Kısa Oyuncular  (Okunma sayısı 94243 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
Ynt: Nba'de Pozisyonuna Göre Kısa Oyuncular
« Yanıtla #100 : 30 Haziran 2011, 11:17:05 »
Beyazıt Öztürk 1.88 civarı bir kere 1.89 falan.. Ömer Onan da ondan uzun duruyor zaten.. 5 cm. lik farkta çok belli olmaz zaten doğaldır... Türkiye ve Avrupa liglerinde iki numara oynamak için 1.92 iyi bir boy yani.... Buraya girecek bir durum yok... J.Carlos Navvaro daha da kısa ona bakarsan

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı batki99

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #101 : 30 Haziran 2011, 15:16:56 »
Ben de Nate Robinson diyorum.Adam o boyla 3 kere smaç şampiyonu olmuş :)

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #102 : 01 Temmuz 2011, 20:57:59 »
Charles Barkley'ın 1.98 lik boyuna rağmen 4 numara pozisyonunda oynaması ilginç..Ama genellikle 3 numara oynuyordu..Ben Wallace için 2.06 deniliyor yazılıyor..Ben bazı commenterlardan 2.03 civarında olduğunu işitmiştim..Her neyse maksimum 2.06 olmasına rağmen Nbade 5 numara için kısa bir boy..Earl Boykins bırakın Nbayi,basketbolu dünya için kısa boylu ölçüte sahip 1.65...Bu boya rağmen bu işi yapması,cesaret ve basketbol zekası  ister..Allen Iverson bazıları 1.83 bazıları 1.80 her ne olursa olsun iki numara için kısa boya sahip..Fakat basketbolu çok iyi çözdüğünden 2.00 lık shooting guard gibi oynuyordu...

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #103 : 01 Temmuz 2011, 21:05:24 »
C.Barkley genellikle 3 numara oynamıyordu birincisi... 1,2,3,4,5 numarayı da oynayabilen biri idi ama % 80 4 numara oynardı ve boyu da 1.96 ile lige girip 1.93 ile bırakmıştır :) Bu konuda üstüne yoktur..Ribaunt ortalaması 12.9 olan bir adam bu 1.94 boyu ile... ve 2 ribaunt şampiyonluğu var...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #104 : 01 Temmuz 2011, 21:12:42 »
C.Barkley genellikle 3 numara oynamıyordu birincisi... 1,2,3,4,5 numarayı da oynayabilen biri idi ama % 80 4 numara oynardı ve boyu da 1.96 ile lige girip 1.93 ile bırakmıştır :) Bu konuda üstüne yoktur..Ribaunt ortalaması 12.9 olan bir adam bu 1.94 boyu ile... ve 2 ribaunt şampiyonluğu var...
Ben Jordanla aynı boya sahip olduğunu hatırlıyorum..4 numara olarak da takım zorunlu olduğunda oynuyor diye biliyorum..http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Barkley  wikidede 1.98 yazıyor sen deyince baktım..

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #105 : 01 Temmuz 2011, 21:15:02 »
Bu konuda üstüne yoktur deme 1.98 lik Dennis Rodman 7 sezondur 15 rebound ve üstünde oynadı..Dennis Rodmanın üstüne yoktur..

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #106 : 01 Temmuz 2011, 22:49:25 »
Dennis Rodman mı 1.98 yok artık al cebine sok bari... Dennis Rodman 6.9 yani 2.06 dır.... Yok artık....

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #107 : 02 Temmuz 2011, 02:04:39 »
Dennis Rodman mı 1.98 yok artık al cebine sok bari... Dennis Rodman 6.9 yani 2.06 dır.... Yok artık....
Hişşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Senin dünyadan haberin yok,,6.9 değil değil all time nba istatisliklerinde de 6.7 geçiyor Van Dammmela oynadığı filmde de yaklaşık 2.00 geçiyor..Wikide de http://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Rodman  1.98 tam tutturmuşum..Uslu dur,,

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #108 : 02 Temmuz 2011, 02:08:15 »
http://www.basketball-reference.com/players/r/rodmade01.html  şunada bak her şeye de atlama,yanlış bilgilendiriyorsun benimle lise muhabbetleri yapma cebine sok felan..

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #109 : 02 Temmuz 2011, 09:24:12 »
http://www.basketball-reference.com/players/r/rodmade01.html  şunada bak her şeye de atlama,yanlış bilgilendiriyorsun benimle lise muhabbetleri yapma cebine sok felan..
Flash'ın yanlış bilgilendirdiği falan yok adam 2.02cm. Eğer illa kaynak istiyorsan al sana vikipedi http://tr.wikipedia.org/wiki/Dennis_Rodman diyo ki 2.03.

The legend in the area

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #110 : 02 Temmuz 2011, 09:51:14 »
hatta kolej de 1.80 miş sonra 9 inç: 22,86 cm uzayınca basketbol takımına girebilmiş.

The legend in the area

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #111 : 02 Temmuz 2011, 09:54:12 »
Flood yapıyorum ama 6.7 de zaten 2.01 'e denk geliyor.

The legend in the area

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #112 : 02 Temmuz 2011, 13:23:32 »
Hişşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Senin dünyadan haberin yok,,6.9 değil değil all time nba istatisliklerinde de 6.7 geçiyor Van Dammmela oynadığı filmde de yaklaşık 2.00 geçiyor..Wikide de http://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Rodman  1.98 tam tutturmuşum..Uslu dur,,

önce düzgün konuş terbiye ve saygı sınıflarını aşma..... Sanaldan havlayarak olmuyor bu işler 2.03 Dennis Rodman yıllarca Chicago Bulls u tutan da takip eden de benim 6.7-6.8 civarı bir adam o...1.98 olan Jordan be akıllı .... aynı takım o Jordan sütör oynuyor ama aynı boyda Rodman 4 numara yani.... Öyle bilip bitmeden sallamayın..

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #113 : 02 Temmuz 2011, 20:39:44 »
Bu yukardaki Hi! başlıklı yazı ne ayak arkadaşlar.İnsanların başka işi yok mu yav...
Bare abuk sabuk şeyler olsun anlamsız bişey :)

The legend in the area

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #114 : 02 Temmuz 2011, 23:05:27 »
Arkadaş derdini çok güzel anlatmış :)

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı